US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Дивний збіг. Трейдери масово уклали угоди на $580 млн за 15 хвилин до заяви Трампа, яка обвалила ціни на нафту та вже можна й закінчувати www.ynetnews.com/article/8eswq0j5z Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, ashim1990 сказав: Может, и не смотрели. А зачем? В методичке всё расписано.👍 вам видніше. ви по ним живете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, DmiVady сказал: Можете навіть попросити вибачення Это смешно было! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 34 хвилини тому, Canton сказав: Это смешно было! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 49 хвилин тому, Бармалей сказав: не смотрели Смотрел, один эпизод, с картой. Достаточно. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, US7IGN сказав: - рибу ловиш? - ні, рибу ловлю. - а, а я думав ти рибу ловиш (с) анекдот “Psychopaths are not crazy. They’re fully aware of what they do and the consequences of those actions.” © Hannibal 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, DmiVady сказал: “Psychopaths are not crazy. They’re fully aware of what they do and the consequences of those actions.” © Hannibal Логика психопата безукоризнена...превосходит логику условно здорового человека. Медицинский факт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, Canton сказав: Логика психопата безукоризнена...превосходит логику условно здорового человека. Медицинский факт тому і здається дивною більшості звичайних ідіотів 19 хвилин тому, DmiVady сказав: “Psychopaths are not crazy. They’re fully aware of what they do and the consequences of those actions.” © Hannibal там йшлося про глухих, але ок, хай будуть психопати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому черговий замах на Стерненка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 33 хвилини тому, US7IGN сказав: там йшлося про глухих, але ок, хай будуть психопати Так і я не про анекдот з глухими 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 45 хвилин тому, Canton сказав: Логика психопата безукоризнена...превосходит логику условно здорового человека. Медицинский факт Не зовсім факт, або зовсім не факт, але цікавого багато: The relationship between trait psychopathy and emotional intelligence: A meta-analytic review. Executive functions in psychopathy: a meta-analysis of inhibition, planning, shifting, and working memory performance Читав також, що майже ідеальні кар'єрні військові з психопатів виходять, але не буду шукати, давно було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Не зовсім факт, або зовсім не факт, але цікавого багато: The relationship between trait psychopathy and emotional intelligence: A meta-analytic review. Executive functions in psychopathy: a meta-analysis of inhibition, planning, shifting, and working memory performance Читав також, що майже ідеальні кар'єрні військові з психопатів виходять, але не буду шукати, давно було. ще в школі я прочитав цю книжку і моє життя змінилося www.yakaboo.ua/ua/genial-nist-i-bozhevillja.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 4 години тому, DmiVady сказав: Ні, я не помилився з Полтавщиною. "Паровознюк" у мене давно вживається як загальна назва, як позначення певного психотипу кугута, що живе чужим коштом. Тож якщо вам потрібне підтвердження, перечитайте мої попередні пости в цій темі: я це там давно пояснив, і не раз. Те, що це тригерить, не дивно. Цей дисфемізм саме для того й сконструйовано: щоб лемінги частіше дивилися в дзеркало й бодай трохи рефлексували. Іноді навіть ставали людьми, які думають. 😉 Ви влізли в чужу розмову, не розуміючи ні контексту, ні сенсів. Тож утримайтеся від звинувачень на кшталт: "і якось намагаєтеся викрутитися" чи "Вводите в оману форумчан свідомо?". Такі примітивні маніпуляції полубітних ботів застаріли ще років п’ятнадцять тому і вже давно не працюють Можете навіть попросити вибачення, якщо вистачить духу. А для чого ув'язувати Поворознюка чи загальну назву "паровознюк" із Полтавщиною коли всі знають, що це кіровоградський феномен? Якось дивно б звучало "полтавський Гепа" чи "Допа". Дивна у вас любов до Полтавщини і її мешканців, коли ув'язуєте з нею цього персонажа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 9 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: А для чого ув'язувати Поворознюка чи загальну назву "паровознюк" із Полтавщиною коли всі знають, що це кіровоградський феномен? Якось дивно б звучало "полтавський Гепа" чи "Допа". Дивна у вас любов до Полтавщини і її мешканців, коли ув'язуєте з нею цього персонажа. Ще раз: Цитата Ні, я не помилився з Полтавщиною. "Паровознюк" у мене давно вживається як загальна назва, як позначення певного психотипу кугута, що живе чужим коштом. Тож якщо вам потрібне підтвердження, перечитайте мої попередні пости в цій темі: я це там давно пояснив, і не раз. Те, що це тригерить, не дивно. Цей дисфемізм саме для того й сконструйовано: щоб лемінги частіше дивилися в дзеркало й бодай трохи рефлексували. Іноді навіть ставали людьми, які думають. 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому (змінено) По городу конкретно валят шахед метрах в двухста от ратуши попал. t.me/raketa_rakety_de/37282 Змінено 23 хвилини тому користувачем sergio 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 25 хвилин тому, US7IGN сказав: ще в школі я прочитав цю книжку і моє життя змінилося www.yakaboo.ua/ua/genial-nist-i-bozhevillja.html Не читав, тільки по верхах чув що "Рабінович наспівав" про теорії тощо З того часу доволі багато було відкрито у доказовій медицині, тож можна порівняти, наскільки він був правий чи помилявся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 15 хвилин тому, sergio сказав: По городу конкретно валят шахед метрах в двухста от ратуши попал. t.me/raketa_rakety_de/37282 Тільки встигай ухилятися www.instagram.com/reel/DWMc0iODDDF/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз