Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 49 хвилин тому, Бармалей сказав: не смотрели Смотрел, один эпизод, с картой. Достаточно. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 годину тому, US7IGN сказав: - рибу ловиш? - ні, рибу ловлю. - а, а я думав ти рибу ловиш (с) анекдот “Psychopaths are not crazy. They’re fully aware of what they do and the consequences of those actions.” © Hannibal 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 7 минут назад, DmiVady сказал: “Psychopaths are not crazy. They’re fully aware of what they do and the consequences of those actions.” © Hannibal Логика психопата безукоризнена...превосходит логику условно здорового человека. Медицинский факт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 10 хвилин тому, Canton сказав: Логика психопата безукоризнена...превосходит логику условно здорового человека. Медицинский факт тому і здається дивною більшості звичайних ідіотів 19 хвилин тому, DmiVady сказав: “Psychopaths are not crazy. They’re fully aware of what they do and the consequences of those actions.” © Hannibal там йшлося про глухих, але ок, хай будуть психопати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому черговий замах на Стерненка 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 33 хвилини тому, US7IGN сказав: там йшлося про глухих, але ок, хай будуть психопати Так і я не про анекдот з глухими 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 45 хвилин тому, Canton сказав: Логика психопата безукоризнена...превосходит логику условно здорового человека. Медицинский факт Не зовсім факт, або зовсім не факт, але цікавого багато: The relationship between trait psychopathy and emotional intelligence: A meta-analytic review. Executive functions in psychopathy: a meta-analysis of inhibition, planning, shifting, and working memory performance Читав також, що майже ідеальні кар'єрні військові з психопатів виходять, але не буду шукати, давно було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Не зовсім факт, або зовсім не факт, але цікавого багато: The relationship between trait psychopathy and emotional intelligence: A meta-analytic review. Executive functions in psychopathy: a meta-analysis of inhibition, planning, shifting, and working memory performance Читав також, що майже ідеальні кар'єрні військові з психопатів виходять, але не буду шукати, давно було. ще в школі я прочитав цю книжку і моє життя змінилося www.yakaboo.ua/ua/genial-nist-i-bozhevillja.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 години тому, DmiVady сказав: Ні, я не помилився з Полтавщиною. "Паровознюк" у мене давно вживається як загальна назва, як позначення певного психотипу кугута, що живе чужим коштом. Тож якщо вам потрібне підтвердження, перечитайте мої попередні пости в цій темі: я це там давно пояснив, і не раз. Те, що це тригерить, не дивно. Цей дисфемізм саме для того й сконструйовано: щоб лемінги частіше дивилися в дзеркало й бодай трохи рефлексували. Іноді навіть ставали людьми, які думають. 😉 Ви влізли в чужу розмову, не розуміючи ні контексту, ні сенсів. Тож утримайтеся від звинувачень на кшталт: "і якось намагаєтеся викрутитися" чи "Вводите в оману форумчан свідомо?". Такі примітивні маніпуляції полубітних ботів застаріли ще років п’ятнадцять тому і вже давно не працюють Можете навіть попросити вибачення, якщо вистачить духу. А для чого ув'язувати Поворознюка чи загальну назву "паровознюк" із Полтавщиною коли всі знають, що це кіровоградський феномен? Якось дивно б звучало "полтавський Гепа" чи "Допа". Дивна у вас любов до Полтавщини і її мешканців, коли ув'язуєте з нею цього персонажа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: А для чого ув'язувати Поворознюка чи загальну назву "паровознюк" із Полтавщиною коли всі знають, що це кіровоградський феномен? Якось дивно б звучало "полтавський Гепа" чи "Допа". Дивна у вас любов до Полтавщини і її мешканців, коли ув'язуєте з нею цього персонажа. Ще раз: Цитата Ні, я не помилився з Полтавщиною. "Паровознюк" у мене давно вживається як загальна назва, як позначення певного психотипу кугута, що живе чужим коштом. Тож якщо вам потрібне підтвердження, перечитайте мої попередні пости в цій темі: я це там давно пояснив, і не раз. Те, що це тригерить, не дивно. Цей дисфемізм саме для того й сконструйовано: щоб лемінги частіше дивилися в дзеркало й бодай трохи рефлексували. Іноді навіть ставали людьми, які думають. 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) По городу конкретно валят шахед метрах в двухста от ратуши попал. t.me/raketa_rakety_de/37282 Змінено 5 годин тому користувачем sergio 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 25 хвилин тому, US7IGN сказав: ще в школі я прочитав цю книжку і моє життя змінилося www.yakaboo.ua/ua/genial-nist-i-bozhevillja.html Не читав, тільки по верхах чув що "Рабінович наспівав" про теорії тощо З того часу доволі багато було відкрито у доказовій медицині, тож можна порівняти, наскільки він був правий чи помилявся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 15 хвилин тому, sergio сказав: По городу конкретно валят шахед метрах в двухста от ратуши попал. t.me/raketa_rakety_de/37282 Тільки встигай ухилятися www.instagram.com/reel/DWMc0iODDDF/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 29 минут назад, sergio сказал: По городу конкретно валят шахед метрах в двухста от ратуши попал. t.me/raketa_rakety_de/37282 к нам тоже в спальный район в жилой дом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 17 минут назад, US7IGN сказал: Тільки встигай ухилятися www.instagram.com/reel/DWMc0iODDDF/ Респект чувакам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 годин тому, ks6 сказав: Сложно сравнивать. Ковид потом война. Точно, что при Порошенко с 2015 был устойчивый рост и реальные заметные улучшения каждый год. А при Зеленском сразу пошла пробуксовка и за три года в лучшем случае остались на том же месте. Без войны он скорее всего растерял бы рейтинг. за 01.2014 -- 393,8; за 01.2015 -- 213,8; за 01.2016 -- 173,4; за 01.2017 -- 221,5; за 01.2018 -- 275,3; за 01.2019 -- 332,3; за 01.2020 -- 430,5; за 01.2021 -- 437,6; за 01.2022 -- 506,4; за 01.2025 -- 549,7; за 01.2026 -- 652,9. index.minfin.com.ua/ua/labour/salary/average/usd/ Цікаво, ви свідомо цинічно брешете, без посилання на джерело брехні, як у рашаботів в цій темі? Чи опанувати пошук інформації в інтернеті для вас досі нездійсненна мрія? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 11 годин тому, Canton сказав: 13 годин тому, Бездомный сказав: патронний завод А нахрен он нужен тогда был? Объяснить в 100500 раз? Объясняю на пальцах - начинаю со среднего... Для рашаботів (довбойобів): Тільки від США станом на 16 червня 2024 року Україна отримала 400 млн набоїв до стрілецької зброї (400 000 000). www.unian.ua/weapons/dopomoga-ukrajini-vid-ssha-yaku-zbroyu-peredavav-vashington-vid-pochatku-viyni-12667614.html Але ж дійсно, навіщо Україні патрони, якщо: zaxid.net/rosiyska_armiya_naysilnisha_v_sviti_i_ukrayina_ne_mozhe_yiy_protistoyati__poroshenko_n1338500 Зеленський вже п'ятий рік показує всьому світу, що Порошенко, м'яко кажучі, сбрехав на весь світ двічі в одному реченні... ще і обісравши армію США при цьому... Діпломат жеж... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 годин тому, US7IGN сказав: я не дивився це лайно. чим все закінчилося? ще знімають наче 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Майстри Департаменту безпілотних систем Головного управління розвідки Міністерства оборони України знищили у тимчасово окупованому Криму російську пускову установку гіперзвукових ракет "Циркон". Зазначається, що в ніч на 24 березня українські розвідники вистежили на території півострова колону пускових установок "Бастіон-М", яка рухалася до позицій, та завдали по ній влучних ударів. У результаті одну з пускових установок ворога разом із двома дороговартісними ракетами "Циркон" вдалося знищити, ще одну – пошкодити. www.ukrinform.ua/rubric-ato/4105048-voini-gur-znisili-u-krimu-rosijsku-puskovu-ustanovku-raket-cirkon.html 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, sergio сказал: По городу конкретно валят шахед метрах в двухста от ратуши попал. t.me/raketa_rakety_de/37282 За сутки более 800 штук прилетело... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) x.com/UKRINFORM/status/2036490727677423730 t.me/kpszsu/58637 Змінено 3 години тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 38 хвилин тому, Canton сказав: За сутки более 800 штук прилетело... Ага, коли все підрахують (поки що зустрічав цифру 948), це буде новий добовий рекорд за кількістю пусків. Але важливо не те, скільки запустили, а скільки долетіло до цілей і завдало шкоди. Вночі з крилатих і керованих пропустили тільки дві штуки (КАР Х-59/69/31) із 27 загальних. Звісно, ракетна атака не дуже велика, але все одно неприємна. Балістика як завжди... ( Від мопедів наші сьогодні гарно відбивалися, хоча на нас летіло не так уже й багато. Щоправда, мінімум одну реактивну шахедку прогавили: вона влетіла в чотирнадцятиетажку, у верхні поверхи. Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому а що заважає їм заапускати цілодобово, х365? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому www.reuters.com/business/eu-delays-april-15-proposal-permanently-ban-russian-oil-imports-2026-03-24/ Було очевидно що гойдалки з ремонтом нафтопроводу були недолугою спробою шантажу Європи. Продовжуємо спостерігати. Якщо зеленим пі*** на свій ресурс, то європейські лідери вже зараз думають чим будуть грітися їх громадяни наступною зимою... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз