DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 години тому, US7IGN сказав: але як? (с) анекдот про рибалку та русалку А то ви не знаєте? ))) Ну, я вдам, що повірив, і почну пояснювати... Внутрішні потоки смаколиків режим давно розподілив між своїми близькими та вірними, тож своїм пересічним прихильникам він пропонує нюхати бебру Міндіча. А ще вірним прихильникам дозволено ходити на війну, посилати туди своїх дітей та онуків і, як бонус, іноді отримувати тисячу гривень до якихось дат. Але є й зовнішні смаколики, до яких режим уже не допустять. Саме тому й потрібні ті, хто не пив з підарами й приглядатиме за смаколиками. Як бонус, вони стануть для режиму недоторканними, а чому саме, пояснювати зайве. І вже байдуже, триватиме це три роки чи більше, чи закінчиться все для режиму каштаном або кейсом Бокасси. Звісно, я це кажу з погляду психопатичного раціо: це просто розрахунок вигоди й витрат, без моральних гальм і шмарклів про "етику". Але в житті принципи та етика все ж мають значення, і добре було б зробити так, щоб вони збігалися з раціо. Якщо в когось вийде, той молодець. Філл пропонує й далі грати в цю цікаву гру з повним зануренням: © Філл малює І ми посміхаємося, бо знаємо, чому навчав фраа Джад 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Але є й зовнішні смаколики, до яких режим уже не допустять. Саме тому й потрібні ті, хто не пив з підарами й приглядатиме за смаколиками. Як бонус, вони стануть для режиму недоторканними в чому сенс залишати режим і йти на такі складнощі, тим паче що кацапи зміну режиму вважають однією з головних цілей, а Трамп взагалі почав це відкрито практикувати? Діакс зараз граблями підкоригує 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 21 хвилину тому, US7IGN сказав: в чому сенс залишати режим і йти на такі складнощі, тим паче що кацапи зміну режиму вважають однією з головних цілей, а Трамп взагалі почав це відкрито практикувати? Діакс зараз граблями підкоригує Я з вами цілком згоден. Виглядає так, що для Трампа і Путіна сенсу залишати Зеленського при владі нема, хоча ... наприклад, прорахували, що це "менше зло". Сплати по рахунках це не анулює, а відстрочує. Але для Європи, яка "прокинулась" він "сучий потрох, але свій сучий потрох", тому вони його бережуть і захищають, поки він їм потрібен. Тож я згоден, що без корекції Діакса не обійдеться, але ми почали не з моєї віри, а з мого питання "чи розглядаєте ви варіант "ще три роки". Я, чесно скажу, як один з варіантів, розглядаю і продумую дії (бо я сховався від Діакса, який буває дуже прискіпливим, за клустом). Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Виглядає так, що для Трампа і Путіна сенсу залишати Зеленського при владі нема як на мене він і його банда мають закінчити свою справу - розвалити Україну зсередини, тому що будь хто інший зробить оборону набагато ефективнішою, а задачу знищити Україну складнішою. 15 хвилин тому, DmiVady сказав: Але для Європи, яка "прокинулась" він "сучий потрох, але свій сучий потрох", тому вони його бережуть і захищають, поки він їм потрібний. їм потрібен газ. здогадайтеся де його можна взяти і що буде з тим хто стане цьому на заваді... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 26 хвилин тому, US7IGN сказав: як на мене він і його банда мають закінчити свою справу - розвалити Україну зсередини, тому що будь хто інший зробить оборону набагато ефективнішою, а задачу знищити Україну складнішою. Тоді виходить, що в інтересах Путіна і Трампа максимально довгий термін перебування Володимира Олександровича при владі? Я вірно зрозумів вашу думку? 26 хвилин тому, US7IGN сказав: їм потрібен газ. здогадайтеся де його можна взяти і що буде з тим хто стане цьому на заваді... Тут не посперечаєшся: навіть Діакс пішов грабати навкруги клустів) Іранська війна добряче піднасрала багатьом розкладам. Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Тоді виходить, що в інтересах Путіна і Трампа максимально довгий термін находження Володимира Олександровича при владі? ніт, в їх інтересах знищити Україну 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Іранська війна добряче піднасрала багатьом розкладам. а комусь навпаки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: ніт, в їх інтересах знищити Україну Заплутався я ... 37 хвилин тому, US7IGN сказав: як на мене він і його банда мають закінчити свою справу - розвалити Україну зсередини, тому що будь хто інший зробить оборону набагато ефективнішою, а задачу знищити Україну складнішою. Якщо прибрати трускавецьких, то оборона України стане ефективніше? Тож, щоб добити Україну чи не доцільніше (для хyйлотрампа) ще трошки потримати їх при владі, щоб вони наробили більше шкоди? Де я помиляюсь чи невірно зрозумів? Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Тож, щоб добити Україну чи не доцільніше (для хyйлотрампа) ще трошки потримати їх при владі, щоб вони наробили більше шкоди? саме це і відбувається, тільки вони сподівалися що вони впораються швидше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: саме це і відбувається, тільки вони сподівалися що вони впораються швидше Майже зрозумів, дякую за бесіду Піду тоді чистити зброю Ні, це ніяк не пов’язано з вечірньою бесідою й підготовкою до Фолауту Просто був на полігоні, тож треба все привести до ладу, звичка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що третій за 70 годин масований наліт на розчленінградську область ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз