DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 3 години тому, US7IGN сказав: але як? (с) анекдот про рибалку та русалку А то ви не знаєте? ))) Ну, я вдам, що повірив, і почну пояснювати... Внутрішні потоки смаколиків режим давно розподілив між своїми близькими та вірними, тож своїм пересічним прихильникам він пропонує нюхати бебру Міндіча. А ще вірним прихильникам дозволено ходити на війну, посилати туди своїх дітей та онуків і, як бонус, іноді отримувати тисячу гривень до якихось дат. Але є й зовнішні смаколики, до яких режим уже не допустять. Саме тому й потрібні ті, хто не пив з підарами й приглядатиме за смаколиками. Як бонус, вони стануть для режиму недоторканними, а чому саме, пояснювати зайве. І вже байдуже, триватиме це три роки чи більше, чи закінчиться все для режиму каштаном або кейсом Бокасси. Звісно, я це кажу з погляду психопатичного раціо: це просто розрахунок вигоди й витрат, без моральних гальм і шмарклів про "етику". Але в житті принципи та етика все ж мають значення, і добре було б зробити так, щоб вони збігалися з раціо. Якщо в когось вийде, той молодець. Філл пропонує й далі грати в цю цікаву гру з повним зануренням: © Філл малює І ми посміхаємося, бо знаємо, чому навчав фраа Джад 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Але є й зовнішні смаколики, до яких режим уже не допустять. Саме тому й потрібні ті, хто не пив з підарами й приглядатиме за смаколиками. Як бонус, вони стануть для режиму недоторканними в чому сенс залишати режим і йти на такі складнощі, тим паче що кацапи зміну режиму вважають однією з головних цілей, а Трамп взагалі почав це відкрито практикувати? Діакс зараз граблями підкоригує 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 21 хвилину тому, US7IGN сказав: в чому сенс залишати режим і йти на такі складнощі, тим паче що кацапи зміну режиму вважають однією з головних цілей, а Трамп взагалі почав це відкрито практикувати? Діакс зараз граблями підкоригує Я з вами цілком згоден. Виглядає так, що для Трампа і Путіна сенсу залишати Зеленського при владі нема, хоча ... наприклад, прорахували, що це "менше зло". Сплати по рахунках це не анулює, а відстрочує. Але для Європи, яка "прокинулась" він "сучий потрох, але свій сучий потрох", тому вони його бережуть і захищають, поки він їм потрібен. Тож я згоден, що без корекції Діакса не обійдеться, але ми почали не з моєї віри, а з мого питання "чи розглядаєте ви варіант "ще три роки". Я, чесно скажу, як один з варіантів, розглядаю і продумую дії (бо я сховався від Діакса, який буває дуже прискіпливим, за клустом). Змінено 11 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Виглядає так, що для Трампа і Путіна сенсу залишати Зеленського при владі нема як на мене він і його банда мають закінчити свою справу - розвалити Україну зсередини, тому що будь хто інший зробить оборону набагато ефективнішою, а задачу знищити Україну складнішою. 15 хвилин тому, DmiVady сказав: Але для Європи, яка "прокинулась" він "сучий потрох, але свій сучий потрох", тому вони його бережуть і захищають, поки він їм потрібний. їм потрібен газ. здогадайтеся де його можна взяти і що буде з тим хто стане цьому на заваді... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 26 хвилин тому, US7IGN сказав: як на мене він і його банда мають закінчити свою справу - розвалити Україну зсередини, тому що будь хто інший зробить оборону набагато ефективнішою, а задачу знищити Україну складнішою. Тоді виходить, що в інтересах Путіна і Трампа максимально довгий термін перебування Володимира Олександровича при владі? Я вірно зрозумів вашу думку? 26 хвилин тому, US7IGN сказав: їм потрібен газ. здогадайтеся де його можна взяти і що буде з тим хто стане цьому на заваді... Тут не посперечаєшся: навіть Діакс пішов грабати навкруги клустів) Іранська війна добряче піднасрала багатьом розкладам. Змінено 10 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Тоді виходить, що в інтересах Путіна і Трампа максимально довгий термін находження Володимира Олександровича при владі? ніт, в їх інтересах знищити Україну 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Іранська війна добряче піднасрала багатьом розкладам. а комусь навпаки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: ніт, в їх інтересах знищити Україну Заплутався я ... 37 хвилин тому, US7IGN сказав: як на мене він і його банда мають закінчити свою справу - розвалити Україну зсередини, тому що будь хто інший зробить оборону набагато ефективнішою, а задачу знищити Україну складнішою. Якщо прибрати трускавецьких, то оборона України стане ефективніше? Тож, щоб добити Україну чи не доцільніше (для хyйлотрампа) ще трошки потримати їх при владі, щоб вони наробили більше шкоди? Де я помиляюсь чи невірно зрозумів? Змінено 10 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Тож, щоб добити Україну чи не доцільніше (для хyйлотрампа) ще трошки потримати їх при владі, щоб вони наробили більше шкоди? саме це і відбувається, тільки вони сподівалися що вони впораються швидше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: саме це і відбувається, тільки вони сподівалися що вони впораються швидше Майже зрозумів, дякую за бесіду Піду тоді чистити зброю Ні, це ніяк не пов’язано з вечірньою бесідою й підготовкою до Фолауту Просто був на полігоні, тож треба все привести до ладу, звичка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) четвертий за 70 годин масований наліт на розчленінградську область ( другий поспіль наліт на нафтовий порт Приморськ ) Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 15 часов назад, Canton сказал: «Нас обрав Господь!» - Данило Гетьманцев Спойлер Змінено 5 годин тому користувачем Tochkin 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 15 часов назад, vadimv сказал: Без Точкіна не розібратися ) та то звичайна періодична народна забава така. то хтось за французсську щось каже. то за англійську. то оно взагалі в 2012 в прем'єр-міністра місцеву стріляли під лозунгом "англофони не здаються". то індєйці місцеві щось там перекриють та поставлять намет. то виявляється що головний сепаратизм зараз в альберті. то ще шось. як казали в темі про еміграцію "життя бентежне"... тут є свій флаг про "бунт проти центру", що у сучасному сприйнятті дещо перетинається з флагом конфедератів в сша (але всеж не є повним аналогом бо інсторичний контекст дуже різний). Спойлер 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 годин тому, US7IGN сказав: головне питання все ж таки де кордон буде Ще раз: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 11 годин тому, ozor сказав: Купіть електричку і теж розказуйте. Тут, це буде цікаво, я гарантую. Я в своєму житті наробив немало всякої дурні (не виїхав у 90-х, женився, побудував будку біля кордону з мордором). Але мені якось не доводилося робити одну й ту ж дурню двічі, або п'ять разів поспіль. Це називається вчитися на власних помилках. Тим більше немає жодного бажання робити якусь дурню навмисно, про яку давно відомо, що це дурня (наприклад, купувати електричку). Це називається вчитися на чужих помилках бета-тестерів. Ну і щоб Карбо не казав, що я постійно перевзуваюсь, зазначу,що на землі існують ситуації і місця, де дурня виглядає не такою вже й дурнею, а цілком робочою схемою - наприклад, використання недомобіля для того, щоб соватися недалеко від розетки, особливо якщо ця розетка умовно безкоштовна (від сонця), сонця хоч опою жуй (приблизно 5 днів на рік з хмарами), снігу не буває зовсім, а температура коливається в межах +15/+35. Тут такого дофіга. А особливо популярні двомісні трицикли і скутери на батарейках. Бо дощ теж буває пару разів на рік. Змінено 2 години тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, vadimv сказал: Я в своему житті наробив немало всякої дурні (не виїхав у 90-х, женився, побудував будку біля кордону з мордором). Але мені якось не доводилося робити одну й ту ж дурню двічі, або п'ять разів поспіль. Це називається вчитися на власних помилках. Тим більше немає жодного бажання робити якусь дурню навмисно, про яку давно відомо,що це дурня (наприклад, купувати електричку). Це називається вчитися на чужих помилках бета-тестерів. Ну і щоб Карбо не казав, що я постійно перевзуваюсь, зазначу,що на землі існують ситуації і місця, де дурня виглядає не такою вже й дурнею, а цілком робочою схемою - наприклад, використання недомобіля для того, щоб соватися недалеко від розетки, особливо якщо ця розетка умовно безкоштовна (від сонця), сонця хоч опою жуй (прибизнно 5 днів на рік з хмарами), снігу немає зовсім, а температура коливається в межах +15/+35. Є знайомий професор математики у Канаді , так минулої весни придбав собі електричку (з їх то зимами), і дуже переконував що то правильний вибір, проїздив зиму і вже цієї весни придбав собі просто внєдорожніка-бензинку, бо дуже полюбляє рванути за 1000 км на який курорт покататись на лижах... Ще тут https://www.youtube.com/watch?v=T6QIGWAHw6I з 16.45 ..., мабуть щось знають... ЗИ: нічого не маю проти електричок, якщо би мав власний будинок, сес і тариф на опалення то теж би собі щось прикупив соватись в межах 50-60км 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 хвилин тому, hause сказав: Є знайомий професор математики у Канаді , так минулої весни придбав собі електричку (з їх то зимами), і дуже переконував що то правильний вибір, проїздив зиму і вже цієї весни придбав собі просто внєдорожніка-бензинку Ну і трохи про покупців і бариг електричками: Встречаются два олигарха: - Слушай, я такого слона купил. Просто ***ец. - Слона? На хрена? - Да ты послушай. Он траву косит у меня вокруг дома. Каждое утро. Детей в школу отвозит. Привозит обратно потом. Уроки с ними делает, прикинь? Ну завтрак, само собой, готовит. Ночью дом охраняет. - Да не может быть. - Отвечаю. Такой вот слон. - Слон? - Слон. пауза - Слушай, продай? - Да ты че. Такого слона? - Ну. - Нуууу. Ну не знаю. Ну 6 лимонов. - Ты о***. 4 - Ты о***, 5. - Ладно, пять. Договорились. Проходит неделя. - Слышь, че-то я не пойму со слоном. - А что с ним не то? - Да он странный какой-то. Всю лужайку истоптал, ночью орет, домик для гостей разъебал, а сегодня начал большой дом хуярить. пауза - Ты это... Ты зря слона ругаешь. - Почему? - Не продашь. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 41 минуту назад, vadimv сказал: Ну і трохи про покупців і бариг електричками: Встречаются два олигарха: - Слушай, я такого слона купил. Просто ***ец. - Слона? На хрена? - Да ты послушай. Он траву косит у меня вокруг дома. Каждое утро. Детей в школу отвозит. Привозит обратно потом. Уроки с ними делает, прикинь? Ну завтрак, само собой, готовит. Ночью дом охраняет. - Да не может быть. - Отвечаю. Такой вот слон. - Слон? - Слон. пауза - Слушай, продай? - Да ты че. Такого слона? - Ну. - Нуууу. Ну не знаю. Ну 6 лимонов. - Ты о***. 4 - Ты о***, 5. - Ладно, пять. Договорились. Проходит неделя. - Слышь, че-то я не пойму со слоном. - А что с ним не то? - Да он странный какой-то. Всю лужайку истоптал, ночью орет, домик для гостей разъебал, а сегодня начал большой дом хуярить. пауза - Ты это... Ты зря слона ругаешь. - Почему? - Не продашь. -Братва, подогнали заказной Майбах! 15 л мотор, кожа бронтозавра, руль с брюликами, джакузи, диски 30 из платины!!! Супер точило! Жаль, пришлось продать... - А чево так? - Да по бензину не выгодно... Змінено 1 година тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, vadimv сказав: Ще раз: ого. стільки співпадінь? це діючий сценарій? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому товарищи порохоботы, держите рошенку😂 ее можно тут несколько страниц посмоктать))) Цитата Надсилання повісток в Дію буде одним з напрямком реформи ТЦК і посилення мобілізації, — нардепка Яцик а говорили то как в том году - никогда не будет повесток в дие, пользуйтесь и не бойтесь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 5 хвилин тому, akineo сказав: ого. стільки співпадінь? це діючий сценарій? або uk.wikipedia.org/wiki/Самовтілюване_пророцтво як частина роботи по реалізації loveread.ec/read_book.php?id=81825&p=1 в інформаційному просторі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому Зелені дблди: https://www.facebook.com/reel/930205689723614 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 11 хвилин тому, Бармалей сказав: товарищи порохоботы, держите рошенку😂 ее можно тут несколько страниц посмоктать))) а говорили то как в том году - никогда не будет повесток в дие, пользуйтесь и не бойтесь так зрозуміло, що з тих, хто є в "системі", і тим паче з тих, хто на обліку, будуть вижимати всі 100%. всі заброньовані, всі у кого відстрочки - всіх їх поступово мобілізують. бо завдання у жидо-влади не ті, які вони озвучують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому (змінено) 5 часов назад, Tochkin сказал: Показать контент "...Свої ягнята і телята На полі вольнім вольно пас Чабан, було, в своєму раї. І гадки-гадоньки не має, Пасе, і доїть, і стриже Свою худобу та співає... Аж ось лихий царя несе З законами, з мечем, з катами, З князями, темними рабами. Вночі підкрались, зайняли Отари з поля; а пасущих, І шатра їх, убогі кущі, І все добро, дітей малих, Сестру, жену і все взяли, І все розтлили, осквернили, І осквернених, худосилих, Убогих серцем, завдали В роботу-каторгу. Минали За днями дні. Раби мовчали, Царі лупилися, росли І Вавилони муровали. А маги, бонзи і жерці (Неначе наші панотці) В храмах, в пагодах годувались, Мов кабани царям на сало Та на ковбаси. .І царі Самі собі побудували Храми, кумирні, олтарі. Раби німії поклонялись. Жидам сердешним заздро стало, Що й невеличкого царя І з кізяка хоч олтаря У їх немає. Попросили Таки старого Самуїла, Щоб він де хоче, там і взяв, А дав би їм, старий, царя. Отож премудрий прозорливець, Поміркувавши, взяв єлей Та взяв од козлищ і свиней Того Саула-здоровила І їм помазав во царя. Саул, не будучи дурак, Набрав гарем собі чималий Та й заходився царювать.... .. Незабаром зібралась рада. — Панове чесная громадо! Що нам робить? Наш мудрий цар, Самодержавець- господар, Сердешний одурів. Панове! Чи нам його тепер лічить? Чи заходиться та зробить Царя здоровшого? .. ... А тепер Плугами, ралом не розорем Прокляту ниву, проросла Колючим терном. Горе! Горе! Дрібніють люде на землі, Ростуть і висяться царі!" Т.Шевченко Змінено 20 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому От же лошари! А могли ж кешбеки і є-бачки роздати! А поляки не популістичне рішення, а технологічне рішення знайшли. Лошари! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому 1 годину тому, hause сказав: Є знайомий професор математики у Канаді , так минулої весни придбав собі електричку (з їх то зимами), і дуже переконував що то правильний вибір, проїздив зиму і вже цієї весни придбав собі просто внєдорожніка-бензинку, бо дуже полюбляє рванути за 1000 км на який курорт покататись на лижах... Ще тут https://www.youtube.com/watch?v=T6QIGWAHw6I з 16.45 ..., мабуть щось знають... ЗИ: нічого не маю проти електричок, якщо би мав власний будинок, сес і тариф на опалення то теж би собі щось прикупив соватись в межах 50-60км що мені той прохфесор ? це не приклад для моєї сімї . особливо при ціні на пальне зараз. у нас 95% річного пробігу перекривається зарядкою від власної розетки. по нічному тарифу вартість поіздки в 10 разів дешевше ніж на двс аналогічного класу. 7 місяців у році зарядка від СЕС взагалі безкоштовно. Техогляд раз на два роки 2500 грн. заміна мастила в редукторі і повітряний фільтр салону... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз