vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 хвилин тому, akineo сказав: Цитата «Мир, житло і робота – основа для повернення людей додому» - Ігор Терехов під час зустрічі з ВПО у Львові що за нісенітниці? він що, не дивиться не слухає лідора? То ви слухати не вмієте. Перекладаю: «Війна, відсутність житла і роботи – основа для неповернення людей додому» Змінено 2 години тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, akineo сказав: Юзік в Іспанії такими питаннями не переймається взагалі. Там інші питання: блекаути, потопи, окупаси, крадіжки і пограбування, баскський і каталунський сепаратизм, тощо... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 14 хвилин тому, vadimv сказав: Там інші питання: блекаути, потопи, окупаси, крадіжки і пограбування, баскський і каталунський сепаратизм, тощо... яуий жах. слаба богу, що в Україні я живу 🤣 Змінено 2 години тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Там інші питання: блекаути, потопи, окупаси, крадіжки і пограбування, баскський і каталунський сепаратизм, тощо... ще й завалити можуть, підказує Портнов 9 хвилин тому, akineo сказав: яуий жвх. слаба богу, що в Україні я живу 🤣 ви в слові тримаєтесь (с) Дощ існуєте багато помилок зробили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 47 минут назад, Дощ сказал: ху йло дякував вам і бармалею за збереження цього інструменту в його руках нет, ху йло дякуе Вам за сдачу без боя инструмента, да и не только этого... это как в продажах когда то учили - клиента при разговоре заставляете сказать несколько раз да, просто в разговоре, а после этого начинаете втюхивать товар-услугу-контракт...вы много да уже сказали и следом куча узко именно узко смотрящих на действительность идиотов так же с радостью кричат да...вот и украинцы гибнут больше чем могли бы и территорий уменьшается и.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 54 минуты назад, Бездомный сказал: вживання мови впливає на свідомість чушь мовы стает ведь больше, а украинцев меньше, территорий меньше, воровства и подобного больше, смертность стала превышать рождаемость до той степени, что и шансов не осталось это изменить - значит мова что ли свидомо на это толкает? вымирают получается украинцы от мовы? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, Дощ сказав: Це не я писав, а офіційний реліз від google в якому чорним по білому вказується що використовувана мова прямо пливає на контент, і ви тому яскравий приклад. Рашистська - це інструмент війни То навіщо ви нею писали тут на початку? Я он якщо вважаю недомобілі недомобілями - так на них і не їздив ніколи ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, vadimv сказал: То навіщо ви нею писали тут на початку? это как в 90х коммунисты стали в бога верить и капитализм любить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, Бармалей сказав: это как в 90х коммунисты стали в бога верить и капитализм любить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому (змінено) Судя по дизлайку Вячеслав63 согласен, что украинцы вымирают из-за мовы, т.к. ОНА формирует свидомисть))) Вы не правы, она не причем к свидомости Мова стала просто одним из инструментов уничтожения украинцев и ослабления огромного европейского государства... Змінено 55 хвилин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 53 хвилини тому, vadimv сказав: То навіщо ви нею писали тут на початку? Я он якщо вважаю недомобілі недомобілями - так на них і не їздив ніколи ) Я нею не писав ніколи, може раз чи два якимсь тупим які не розуміють іншої А ви й зараз на всі боки як офіціант чево ізволіте такою й співатиму, ще й з автомобілями носитесь як з писаною торбою - та купіть собі вже якийсь єгипетський пепелац і хваліться ним 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 1 година тому, Бармалей сказав: нет, ху йло дякуе Вам за сдачу без боя инструмента, да и не только этого... это как в продажах когда то учили - клиента при разговоре заставляете сказать несколько раз да, просто в разговоре, а после этого начинаете втюхивать товар-услугу-контракт...вы много да уже сказали и следом куча узко именно узко смотрящих на действительность идиотов так же с радостью кричат да...вот и украинцы гибнут больше чем могли бы и территорий уменьшается и.... Ваш мозок отруєний окупантами. Так, можете воювати за рашистське, кацапи вас підтримують. Навіть організувати якийсь підпільний гурток і берегти велікорусскоє і прикриватись українством як агенти упцмп. Хоча ви постійно наголошуєте на своїй молодості - то може це юнацький протест? Це проходить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому (змінено) 14 хвилин тому, Дощ сказав: Я нею не писав ніколи, може раз чи два Не раз і не два, це ж добре видно у переліку повідомлень. 14 хвилин тому, Дощ сказав: якимсь тупим які не розуміють іншої А ви й зараз на всі боки як офіціант чево ізволіте такою й співатиму Так я своїх принципів не змінюю з 90-х, коли почав писати в інтернеті - оркам чорна говірка, людям - людська. Що не ясно? Це трохи відрізняється від офіціанта, який з тупими чево ізволіте. Після 2011 тупі раптом перевелися, чи шо? 14 хвилин тому, Дощ сказав: ще й з автомобілями носитесь як з писаною торбою - та купіть собі вже якийсь єгипетський пепелац і хваліться ним Хвалитися автомобілями - це до інших. Тут таких валом 04.12.2025 в 12:09, US7IGN сказав: Купити битка чи бляху та удавати з себе щось Змінено 12 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 36 хвилин тому, Бармалей сказав: Судя по дизлайку Вячеслав63 согласен, что украинцы вымирают из-за мовы, т.к. ОНА формирует свидомисть))) Вы не правы, она не причем к свидомости Мова стала просто одним из инструментов уничтожения украинцев и ослабления огромного европейского государства... Українців вбивають кацапи, тому, що українці на захотіли стати малоросами чи манкуртами-кацапами. А ти добровільно відмовився від своєї рідної мови, якщо твої предки дійсно були українці. Це, по суті, зрада, яка грає на руку ворогу, бо вони ж прийшли сюди захищати таких, як ти "руськоязичних". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Не раз і не два, це ж добре видно у переліку повідомлень. Не брешіть, уважно вивчіть мій перелік повідомлень, важливі моменти запам'ятайте, а ще краще занотуйте - можете перечитувати на ніч перед сном Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому Плять, будь-яку розмову зведуть до якоїсь гризні, і смикають як сірко за штани, і ти замість того щоб йти собі куди йшов вже шукаєш якогось патика щоб зі штанами лишись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому (змінено) 6 хвилин тому, Дощ сказав: Не брешіть Достатньо будь-кому відкрити список ваших публікацій і самому пересвідчитися. 6 хвилин тому, Дощ сказав: уважно вивчіть мій перелік повідомлень, важливі моменти запам'ятайте, а ще краще занотуйте - можете перечитувати на ніч перед сном Я так і роблю, мені особливо подобаються чисто більшовицькі замашки по типу "хто не з нами - той проти нас". 1 хвилину тому, Дощ сказав: Плять, будь-яку розмову зведуть до якоїсь гризні, і смикають як сірко за штани, і ти замість того щоб йти собі куди йшов вже шукаєш якогось патика щоб зі штанами лишись Правда очі коле? Змінено 3 хвилини тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 1 хвилину тому, vadimv сказав: Достатньо будь -кому відкрити список ваших публікацй і самому пересвідчитися. Напевно за останні 5 не було стільки переглядів мого профілю як щойно після цієї фрази) 2 хвилини тому, vadimv сказав: Я так і роблю, мені особливо подобаються чисто більшовицькі замашки по типу "хто не з нами - той проти нас". Чудово) після прочитаного моліться в півголосу щоб сусідів не будити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз