Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 хвилин тому, akineo сказав:
Цитата

«Мир, житло і робота – основа для повернення людей додому» - Ігор Терехов під час зустрічі з ВПО у Львові

що за нісенітниці? він що, не дивиться не слухає лідора?

То ви слухати не вмієте. Перекладаю:

«Війна, відсутність житла і роботи – основа для неповернення людей додому»

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, akineo сказав:

Юзік в Іспанії такими питаннями не переймається взагалі.

Там інші питання: блекаути, потопи, окупаси, крадіжки і пограбування, баскський і каталунський сепаратизм, тощо...

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, vadimv сказав:

Там інші питання: блекаути, потопи, окупаси, крадіжки і пограбування, баскський і каталунський сепаратизм, тощо...

яуий жах. слаба богу, що в Україні я живу 🤣

Змінено користувачем akineo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, vadimv сказав:

ще й завалити можуть, підказує Портнов :flag1:

9 хвилин тому, akineo сказав:

яуий жвх. слаба богу, що в Україні я живу 🤣

ви в слові тримаєтесь (с) Дощ існуєте багато помилок зробили :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

47 минут назад, Дощ сказал:

ху йло дякував вам і бармалею за збереження цього інструменту в його руках

нет, ху йло дякуе Вам за сдачу без боя инструмента, да и не только этого... это как в продажах когда то учили - клиента при разговоре заставляете сказать несколько раз да, просто в разговоре, а после этого начинаете втюхивать товар-услугу-контракт...вы много да уже сказали и следом куча узко именно узко смотрящих на действительность идиотов так же с радостью кричат да...вот и украинцы гибнут больше чем могли бы и территорий уменьшается и....

Посилання на коментар

54 минуты назад, Бездомный сказал:

вживання мови впливає на свідомість

чушь

мовы стает ведь больше, а украинцев меньше, территорий меньше, воровства и подобного больше, смертность стала превышать рождаемость до той степени, что и шансов не осталось это изменить - значит мова что ли свидомо на это толкает? вымирают получается украинцы от мовы?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Дощ сказав:

Це не я писав, а офіційний реліз від google в якому чорним по білому вказується що використовувана мова прямо пливає на контент, і ви тому яскравий приклад. Рашистська - це інструмент війни

То навіщо ви нею писали тут на початку?

Я он якщо вважаю недомобілі недомобілями - так на них і не їздив ніколи )

Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

это как в 90х коммунисты стали в бога верить и капитализм любить

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Бармалей сказав:

это как в 90х коммунисты стали в бога верить и капитализм любить

Screenshot_20260329-100248.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

Судя по дизлайку Вячеслав63 согласен, что украинцы вымирают из-за мовы, т.к. ОНА формирует свидомисть)))
Вы не правы, она не причем к свидомости

Мова стала просто одним из инструментов уничтожения украинцев и ослабления огромного европейского государства...

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

53 хвилини тому, vadimv сказав:

Я он якщо вважаю недомобілі недомобілями - так на них і не їздив ніколи )

Я нею не писав ніколи, може раз чи два якимсь тупим які не розуміють іншої

А ви й зараз на всі боки як офіціант чево ізволіте такою й співатиму, ще й з автомобілями носитесь як з писаною торбою - та купіть собі вже якийсь єгипетський пепелац і хваліться ним

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 година тому, Бармалей сказав:

нет, ху йло дякуе Вам за сдачу без боя инструмента, да и не только этого... это как в продажах когда то учили - клиента при разговоре заставляете сказать несколько раз да, просто в разговоре, а после этого начинаете втюхивать товар-услугу-контракт...вы много да уже сказали и следом куча узко именно узко смотрящих на действительность идиотов так же с радостью кричат да...вот и украинцы гибнут больше чем могли бы и территорий уменьшается и....

Ваш мозок отруєний окупантами. Так, можете воювати за рашистське, кацапи вас підтримують. Навіть організувати якийсь підпільний гурток і берегти велікорусскоє і прикриватись українством як агенти упцмп. Хоча ви постійно наголошуєте на своїй молодості - то може це юнацький протест? Це проходить

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Дощ сказав:

Я нею не писав ніколи, може раз чи два

Не раз і не два, це ж добре видно у переліку повідомлень. 

якимсь тупим які не розуміють іншої

А ви й зараз на всі боки як офіціант чево ізволіте такою й співатиму

Так я своїх принципів не змінюю з 90-х, коли почав писати в інтернеті - оркам чорна говірка, людям - людська. Що не ясно?

Це трохи відрізняється від офіціанта, який з тупими чево ізволіте. Після 2011 тупі раптом перевелися, чи шо?

ще й з автомобілями носитесь як з писаною торбою - та купіть собі вже якийсь єгипетський пепелац і хваліться ним

Хвалитися автомобілями - це до інших. Тут таких валом

04.12.2025 в 12:09, US7IGN сказав:

Купити битка чи бляху та удавати з себе щось :lol:

Посилання на коментар

36 хвилин тому, Бармалей сказав:

Судя по дизлайку Вячеслав63 согласен, что украинцы вымирают из-за мовы, т.к. ОНА формирует свидомисть)))
Вы не правы, она не причем к свидомости

Мова стала просто одним из инструментов уничтожения украинцев и ослабления огромного европейского государства...

Українців вбивають кацапи, тому, що українці на захотіли стати малоросами чи манкуртами-кацапами. А ти добровільно відмовився від своєї рідної мови, якщо твої предки дійсно були українці. Це, по суті, зрада, яка грає на руку ворогу, бо вони ж прийшли сюди захищати таких, як ти "руськоязичних".

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Не раз і не два, це ж добре видно у переліку повідомлень. 

Не брешіть, уважно вивчіть мій перелік повідомлень, важливі моменти запам'ятайте, а ще краще занотуйте - можете перечитувати на ніч перед сном

Посилання на коментар

Плять, будь-яку розмову зведуть до якоїсь гризні, і смикають як сірко за штани, і ти замість того щоб йти собі куди йшов вже шукаєш якогось патика щоб зі штанами лишись

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Дощ сказав:

Не брешіть

Достатньо будь-кому відкрити список ваших публікацій і самому пересвідчитися. 

6 хвилин тому, Дощ сказав:

уважно вивчіть мій перелік повідомлень, важливі моменти запам'ятайте, а ще краще занотуйте - можете перечитувати на ніч перед сном

Я так і роблю, мені особливо подобаються чисто більшовицькі замашки по типу "хто не з нами - той проти нас".

1 хвилину тому, Дощ сказав:

Плять, будь-яку розмову зведуть до якоїсь гризні, і смикають як сірко за штани, і ти замість того щоб йти собі куди йшов вже шукаєш якогось патика щоб зі штанами лишись

Правда очі коле?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Достатньо будь -кому відкрити список ваших публікацй і самому пересвідчитися. 

Напевно за останні 5 не було стільки переглядів мого профілю як щойно після цієї фрази)

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Я так і роблю, мені особливо подобаються чисто більшовицькі замашки по типу "хто не з нами - той проти нас".

Чудово) після прочитаного моліться в півголосу щоб сусідів не будити

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...