vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 7 хвилин тому, akineo сказав: Цитата «Мир, житло і робота – основа для повернення людей додому» - Ігор Терехов під час зустрічі з ВПО у Львові що за нісенітниці? він що, не дивиться не слухає лідора? То ви слухати не вмієте. Перекладаю: «Війна, відсутність житла і роботи – основа для неповернення людей додому» Змінено 3 години тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, akineo сказав: Юзік в Іспанії такими питаннями не переймається взагалі. Там інші питання: блекаути, потопи, окупаси, крадіжки і пограбування, баскський і каталунський сепаратизм, тощо... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 14 хвилин тому, vadimv сказав: Там інші питання: блекаути, потопи, окупаси, крадіжки і пограбування, баскський і каталунський сепаратизм, тощо... яуий жах. слаба богу, що в Україні я живу 🤣 Змінено 3 години тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Там інші питання: блекаути, потопи, окупаси, крадіжки і пограбування, баскський і каталунський сепаратизм, тощо... ще й завалити можуть, підказує Портнов 9 хвилин тому, akineo сказав: яуий жвх. слаба богу, що в Україні я живу 🤣 ви в слові тримаєтесь (с) Дощ існуєте багато помилок зробили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 47 минут назад, Дощ сказал: ху йло дякував вам і бармалею за збереження цього інструменту в його руках нет, ху йло дякуе Вам за сдачу без боя инструмента, да и не только этого... это как в продажах когда то учили - клиента при разговоре заставляете сказать несколько раз да, просто в разговоре, а после этого начинаете втюхивать товар-услугу-контракт...вы много да уже сказали и следом куча узко именно узко смотрящих на действительность идиотов так же с радостью кричат да...вот и украинцы гибнут больше чем могли бы и территорий уменьшается и.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 54 минуты назад, Бездомный сказал: вживання мови впливає на свідомість чушь мовы стает ведь больше, а украинцев меньше, территорий меньше, воровства и подобного больше, смертность стала превышать рождаемость до той степени, что и шансов не осталось это изменить - значит мова что ли свидомо на это толкает? вымирают получается украинцы от мовы? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 година тому, Дощ сказав: Це не я писав, а офіційний реліз від google в якому чорним по білому вказується що використовувана мова прямо пливає на контент, і ви тому яскравий приклад. Рашистська - це інструмент війни То навіщо ви нею писали тут на початку? Я он якщо вважаю недомобілі недомобілями - так на них і не їздив ніколи ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, vadimv сказал: То навіщо ви нею писали тут на початку? это как в 90х коммунисты стали в бога верить и капитализм любить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 хвилин тому, Бармалей сказав: это как в 90х коммунисты стали в бога верить и капитализм любить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Судя по дизлайку Вячеслав63 согласен, что украинцы вымирают из-за мовы, т.к. ОНА формирует свидомисть))) Вы не правы, она не причем к свидомости Мова стала просто одним из инструментов уничтожения украинцев и ослабления огромного европейского государства... Змінено 2 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 53 хвилини тому, vadimv сказав: То навіщо ви нею писали тут на початку? Я он якщо вважаю недомобілі недомобілями - так на них і не їздив ніколи ) Я нею не писав ніколи, може раз чи два якимсь тупим які не розуміють іншої А ви й зараз на всі боки як офіціант чево ізволіте такою й співатиму, ще й з автомобілями носитесь як з писаною торбою - та купіть собі вже якийсь єгипетський пепелац і хваліться ним 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, Бармалей сказав: нет, ху йло дякуе Вам за сдачу без боя инструмента, да и не только этого... это как в продажах когда то учили - клиента при разговоре заставляете сказать несколько раз да, просто в разговоре, а после этого начинаете втюхивать товар-услугу-контракт...вы много да уже сказали и следом куча узко именно узко смотрящих на действительность идиотов так же с радостью кричат да...вот и украинцы гибнут больше чем могли бы и территорий уменьшается и.... Ваш мозок отруєний окупантами. Так, можете воювати за рашистське, кацапи вас підтримують. Навіть організувати якийсь підпільний гурток і берегти велікорусскоє і прикриватись українством як агенти упцмп. Хоча ви постійно наголошуєте на своїй молодості - то може це юнацький протест? Це проходить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 14 хвилин тому, Дощ сказав: Я нею не писав ніколи, може раз чи два Не раз і не два, це ж добре видно у переліку повідомлень. 14 хвилин тому, Дощ сказав: якимсь тупим які не розуміють іншої А ви й зараз на всі боки як офіціант чево ізволіте такою й співатиму Так я своїх принципів не змінюю з 90-х, коли почав писати в інтернеті - оркам чорна говірка, людям - людська. Що не ясно? Це трохи відрізняється від офіціанта, який з тупими чево ізволіте. Після 2011 тупі раптом перевелися, чи шо? 14 хвилин тому, Дощ сказав: ще й з автомобілями носитесь як з писаною торбою - та купіть собі вже якийсь єгипетський пепелац і хваліться ним Хвалитися автомобілями - це до інших. Тут таких валом 04.12.2025 в 12:09, US7IGN сказав: Купити битка чи бляху та удавати з себе щось Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 36 хвилин тому, Бармалей сказав: Судя по дизлайку Вячеслав63 согласен, что украинцы вымирают из-за мовы, т.к. ОНА формирует свидомисть))) Вы не правы, она не причем к свидомости Мова стала просто одним из инструментов уничтожения украинцев и ослабления огромного европейского государства... Українців вбивають кацапи, тому, що українці на захотіли стати малоросами чи манкуртами-кацапами. А ти добровільно відмовився від своєї рідної мови, якщо твої предки дійсно були українці. Це, по суті, зрада, яка грає на руку ворогу, бо вони ж прийшли сюди захищати таких, як ти "руськоязичних". 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Не раз і не два, це ж добре видно у переліку повідомлень. Не брешіть, уважно вивчіть мій перелік повідомлень, важливі моменти запам'ятайте, а ще краще занотуйте - можете перечитувати на ніч перед сном Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Плять, будь-яку розмову зведуть до якоїсь гризні, і смикають як сірко за штани, і ти замість того щоб йти собі куди йшов вже шукаєш якогось патика щоб зі штанами лишись 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 хвилин тому, Дощ сказав: Не брешіть Достатньо будь-кому відкрити список ваших публікацій і самому пересвідчитися. 6 хвилин тому, Дощ сказав: уважно вивчіть мій перелік повідомлень, важливі моменти запам'ятайте, а ще краще занотуйте - можете перечитувати на ніч перед сном Я так і роблю, мені особливо подобаються чисто більшовицькі замашки по типу "хто не з нами - той проти нас". 1 хвилину тому, Дощ сказав: Плять, будь-яку розмову зведуть до якоїсь гризні, і смикають як сірко за штани, і ти замість того щоб йти собі куди йшов вже шукаєш якогось патика щоб зі штанами лишись Правда очі коле? Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Достатньо будь -кому відкрити список ваших публікацй і самому пересвідчитися. Напевно за останні 5 не було стільки переглядів мого профілю як щойно після цієї фрази) 2 хвилини тому, vadimv сказав: Я так і роблю, мені особливо подобаються чисто більшовицькі замашки по типу "хто не з нами - той проти нас". Чудово) після прочитаного моліться в півголосу щоб сусідів не будити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Дощ сказав: Напевно за останні 5 не було стільки переглядів мого профілю як щойно після цієї фрази) Це файно. Може нарешті поменшає брехні про те, що хтось там нібито ніколи не писав кацапською. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Українці можуть створити срач з будь чого, навіть з будь-якої кацапомовновї гниди. 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, Вячеслав63 сказал: Українців вбивають кацапи, тому, що українці на захотіли стати малоросами чи манкуртами-кацапами. А ти добровільно відмовився від своєї рідної мови, якщо твої предки дійсно були українці. Це, по суті, зрада, яка грає на руку ворогу, бо вони ж прийшли сюди захищати таких, як ти "руськоязичних". Ты хочешь сказать , что если на этой территории все станут говорить на украинским , то эти убийства прекратятся и прекратится война ? Не останавливается в своей цепочке фантазий, я тебе помогу: "Если все в Украине станут говорить на украинской мове , то убийства и вовсе прекратятся и все заживут счастливо."???.. Существует запись ультиматума путина перед самым вторжением от 21 .02.22( вроде , если не ошибся) , там есть перечень требований , и одно из основных , это уход всу из донбасса. Твоя с дрыщами затасканная тема с " русским языком " - примитивна и банальна. ..Давай лучше расскажи за свои "150 сортов винограда", это будет забавней и смешней.:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, vadimv сказав: Це файно. Може нарешті поменшає брехні про те, що хтось там нібито ніколи не писав кацапською. Отжеж пес, заставив піти подивитись що я там писав) знайшов - написав аж чотири перших повідомлення, до речі 15 років тому, як раз ювілей. Но я думаю їх за цей час їх було більше, але не більше ніж пальців на руках, із 15 тисяч написаних мною Ну, що сказати, не з неба ж впав, з вовками жить по вовчи вить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 29 минут назад, Вячеслав63 сказал: і. Це, по суті, зрада, яка грає Ахахах :))) .Ну кто бы говорил бы , да не ты , Славик, ну не смеши так с утра... Шо там у вас с абрикосами ? У меня на двух сортах абрикоса почки цветочные за зиму вымерзли. А персики еще под вопросом . Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 минут назад, Дощ сказал: Ваш мозок отруєний окупантами. Так, можете воювати за рашистське, кацапи вас підтримують. Навіть організувати якийсь підпільний гурток і берегти велікорусскоє і прикриватись українством як агенти упцмп. Хоча ви постійно наголошуєте на своїй молодості - то може це юнацький протест? Це проходить против слепой веры аргументов найти невозможно...но попробую кому легче выжить в разведке на территории противника - русскоязычному (либо двомовному) или украиноязычному? у кого шансы выживаемости больше - у того кто имеет один миллион или два? у кого выживаемость больше - у имеющего один свитер или два? у кого выживаемость будет выше - у того кто имеет 1 кг мяса или два? и т.д. да и в мире - у кого выше выживаемость и легче адаптация к изменениям, у одномовных или более? каждый кто пытается ограничить украинцев в мове-языке либо еще в чем то имеет цель - уменьшить силу и выживаемость нации, что подтверждено нашей действительностью...про мовнюков мелких из интернетиков и утюгов молчу, тут заплатили и делают либо ограниченные идиоты когда есть цель укрепление, развитие личности, нации, государства имея на ШАРУ (так уж сложилась история) у 100% населения как минимум понимание нескольких языков, а у большинства и навыки не только понимания, а и реального использования, должно внедряться ненавязчиво но с результатом внедрение 3го и т.д. языков. Это сделает нацию сильнее и т.д. но цель другая - поэтому и вымираем П.С. не так уж молод))) лишь лет на 20-25 младше дедов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Ты хочешь сказать , что если на этой территории все станут говорить на украинским , то эти убийства прекратятся и прекратится война ? Не останавливается в своей цепочке фантазий, я тебе помогу: "Если все в Украине станут говорить на украинской мове , то убийства и вовсе прекратятся и все заживут счастливо."???.. Существует запись ультиматума путина перед самым вторжением от 21 .02.22( вроде , если не ошибся) , там есть перечень требований , и одно из основных , это уход всу из донбасса. Твоя с дрыщами затасканная тема с " русским языком " - примитивна и банальна. ..Давай лучше расскажи за свои "150 сортов винограда", это будет забавней и смешней.:)) Основне оправдання агресії кацапів - захист руськоязичних від нациків-українців. Це факт, а не фантазія. Вимога виходу із Донбасу - тому, що там найбільша концентрація "руськоязичних" після Криму. Але, ж вони вже захотіли і Херсонську і Запорізьку області. Апетити зростають. "Ісконно рускіє тєріторіі", тим більше, що там багато руськоязичних довбнів, які ніяк не допетрають, що вони, по суті, грають на руку кремля для виправдання їхньої агресії. А про 50 сортів винограду - чому це має бути забавним і смішним? Хіба, що тільки для невігласів. Виноград ще не розкривав, а ось дерева вже пора щепити. Це цікаво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз