миг Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому У цій новині прекрасно все...) Ось так, без довгого жування шмарклів Об'єднані Арабські Емірати в один момент миттєво конфіскували більше 500 мільярдів доларів у Ірану після ракетного обстрілу своїх міст. Вдумайтесь у масштаб події. - це в два рази більше ніж сума російських арештованих активів, які Європа вже п'ятий рік не наважиться конфіскувати. І по друге, - ОАЄ та Катар бути найближчими іранськими союзниками на Близькому Сході і іранські посадовці з допомогою ОАЄ та Катару обходили санкції та зберігати тут свої державні та приватні активи .... Ключові слова тут, - були союзниками і зберігали.. .) В одну мить стали ворогами, тут же ОАЕ ввів свої санкції і тут же отримав репарації. Європі ще треба повчитися. Шеремет Олексій Б.Фел Емірати десятиліттями були для Ірану незамінні. Поки весь світ тиснув на Тегеран санкціями, саме через Дубай йшли гроші, нафту та інше.Сотні фіктивних компаній у вільних економічних зонах Дубая продавали іранську нафту та нафтохімію світовим покупцям , а Спойлер тіньові мережі «хавала» та обмінні пункти в торгових кварталах Дейри гнали готівкові долари повз будь-які банківські радари. Фінансове крило КВІР почувалося в Дубаї як удома — пентхауси на Палм-Джумейрі, активи у вільних зонах, «золоті візи». ( Вам це щось нагадує? Навіть дуже? Тоді уявіть, що зараз відчувають ті, чиї чорні гроші тремтять у дубайських заначках!) Все це закінчилося 28 лютого, коли Іран ударив по Еміратах. За даними міністерства оборони ОАЕ, з того часу Тегеран випустив по країні 414 балістичних ракет, 15 крилатих ракет і майже 1 900 дронів. Уламки збитих ракет падали на житлові квартали Дубая та Абу-Дабі, пошкоджено готель Burj Al Arab та вежі в Dubai Marina. Дубайський аеропорт — один із найбільш завантажених у світі — тимчасово припинив роботу після того, як дрон підпалив паливний резервуар на його околицях. Загинули 11 людей, поранено 178. Відповідь Абу-Дабі виявилася несподівано прагматичною. Без судових розглядів та дипломатичних нот ОАЕ вилучили іранські активи на фантастичну суму в 530 мільярдів доларів! Радник президента з дипломатії Анвар Гаргаш дав формальне обґрунтування: будь-яке врегулювання має включати іранські репарації та гарантії неповторення агресії. Репарації вже отримано. Петро Дербаль. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, vadimv сказав: когда в 2019 Долбоебизм ублюдочных придурков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Іорданці теж нічого..Щоб там не ***ів Гончаренко, країни Близького Сходу мають гроші і готові їх витрачати. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, рыбак сказав: "Сотрудники ТЦК требуют $5 тысяч за то, чтобы отпустить человека из «буса» и $10 тысяч из помещения ТЦК, заявил нардеп Георгий Мазурашу. По его словам, иногда люди даже продавали квартиру или другое имущество, чтобы выйти из ТЦК."- - какой в этом смысл ? Он ведь теперь для людоловов станет дойной коровой. не буде на вулицю виходити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 36 хвилин тому, DmiVady сказав: Ой, я вас не вірно зрозумів) Я почав малювати в уяві ССД свого бачення А це реально гарна "крута флешка" на порядок краща в роботоздатності за звичайні з тим же обсягом пам'яті. Тільки я перевірив по швидкому: щоб отримати ті самі 2000 МБ/с комп'ютер, ноутбук або телефон повинен мати порт USB 3.2 Gen 2x2. На звичайному USB 3.2 Gen 2 швидкість буде (як пишуть) 1000 МБ/с. В цьому випадку одне з вузьких місць: інтерфейс основного пристрою (комп/ноут). Але, якщо користуватись - ябивдув 😉 * до речі, для мого компа вона дуже сучасна ))) це мені син підказав, він собі на терабайт під фотки взяв. а я думаю чи мені треба той терабайт, хоча фоток у мене набагато більше) а ще він каже що тільки дорожчати буде, тому чекати що подешевшають не варто. сам він рік тому за 75 узяв. мені гівнюк тоді навіть не запропонував. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: не буде на вулицю виходити. із квартири яку продав? раніше валили на замовлення за менші гроші. до 90-х ще дійсно далеко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Змінено 2 години тому користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) навіщго в медіа анонсувати готовність зброї? минулого разу при анонсі фламінго 3000 штук на рік - прилетіло скрізь для профілактики. і, оскільки 250 гтук на місяць фламінго не має, значить прилетіло куди треба це спец сигнал? або ж фламінго мало бути трошки томагавком, який не дали Змінено 2 години тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 минут назад, 7351 сказал: А якже ж 90 ярдів?! То все сльози. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 24 минуты назад, US7IGN сказал: це мені син підказав, він собі на терабайт під фотки взяв. а я думаю чи мені треба той терабайт, хоча фоток у мене набагато більше) а ще він каже що тільки дорожчати буде, тому чекати що подешевшають не варто. сам він рік тому за 75 узяв. мені гівнюк тоді навіть не запропонував. Якось, чув що починаються часи, після яких не залишитися фоток. Бо понайобуютьмя на тих всіх хард та інших дисках. 😏 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: А якже ж 90 ярдів?! То все сльози. 😎 А коли дадуть -- срачка нападе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 хвилин тому, sergio сказав: А якже ж 90 ярдів?! То все сльози. 😎 будуть обезцінювати гривню, щоб раби виплачували 200 мільярдів +90 майбутніх наступні 100 років, або органами якшо органів на 100 000 доларів особі, то 2 000 000 мільйони рабів згенерує 200 мільярдів доларів. нормально Змінено 2 години тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому AQPI034TTsJllEM6pis7VGWtg7cKHfMVJJJi5xW3gb94Pa5xTTBnSd6ktnY0fnBgldukY4cNEmhrc4e0Je5eidUqAAti1SlhAbXFYIlCBO9QWQ.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 43 хвилини тому, US7IGN сказав: це мені син підказав, він собі на терабайт під фотки взяв. а я думаю чи мені треба той терабайт, хоча фоток у мене набагато більше) а ще він каже що тільки дорожчати буде, тому чекати що подешевшають не варто. сам він рік тому за 75 узяв. мені гівнюк тоді навіть не запропонував. Дорожчати... мабуть, нові PCIe 5.0 NVMe так, будуть, а всьому тому, що на старих чипах, я не бачу причин дорожчати, але то не точно Хоча... якщо будуватимуть "український ШІ" за принципом "наш ШІ - найбільший", то викуплять із ринку все старе гівно, напишуть, що купили нове, а різницю поділять)))) Я восени теж не встиг))) Заїхав до товариша по монітор і заодно спитав про новий SSD "на виріст" - просто забаганка, раз уже прийшов. А він глянув і каже: вони тиждень-два як різко пішли вгору (Тайвань, йопта). Ну, я цю ідею й кинув - до часів, коли забаганка стане необхідністю. А так, якщо "шапку надягати по Петру", то максимум для мого заліза має такий рівень: зовнішній www.kingston.com/ua/external-ssd/xs1000-external-solid-state-drive?color=red&capacity=1tb внутрішній magazun.com/p180762/?srsltid=AfmBOorenF9vwY-kEHfBEcbkCTny5RCN-7e7Iczl8sFAa6VRbNxAdy3o Але з таким вже й хоронити соромно Все інше - просто переплата за невикористані можливості) 17 хвилин тому, sergio сказав: Якось, чув що починаються часи, після яких не залишитися фоток. Бо понайобуютьмя на тих всіх хард та інших дисках. 😏 Я прям перелякався за свої: сміттєзбірник Hitachi 2 TB HDD який має вік, як моя дочка, і M4-CT128M4SSD2 що на пару років молодший, але досі працює і не дає приводу його викинути) 😁 "Комп'ютерні юзери діляться на дві категорії: перші ще не роблять бекапи ..." 😉 Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 17 минут назад, akineo сказал: це спец сигнал? Да...но не тот о котором подумал человек с негативным мышлением по прозвищу Зверь...тьфу ты - Акинео))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 38 хвилин тому, sergio сказав: починаються часи, після яких не залишитися фоток. Бо понайобуютьмя на тих всіх хард та інших дисках. 😏 Бо тягати за собою по європах валізу з альбомами ніхто не буде. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому AQOTGsAeIYb3Xiq1G-NbqPo5VKTdKJ1WGNUyJZTueVtr-nsQKw_r6maVlVbrenXaLqD4Z2bQCAYGnn-7REmFdi00itW5pdAjPz-D3u7E36hSTQ.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Цитата Сотрудник ТЦК возглавил рейтинг чиновников по объёму Ethereum Офицер Киевского ТЦК Роман Данилишин задекларировал 4716 ETH — около $10,1 млн (примерно 450 млн грн). Вот молодец какой, вовремя купил наверно центов по 40, а теперь .... а вы так и кричите за парашенков всяких🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз