DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 4 години тому, US7IGN сказав: я не про тих хто опиняється там відловлений поодинці, я про тих хто почне об'єднуватися ще на волі. саме так починалися банди або ті ж більшовики... навіть кацапи вже почали меш мережі для спілкування між собою використовувати поза месенджерами. хтось зробить просту інструкцію і вже по районах будуть координувати рухи. як показав вибух у Львові для ментів теж небезпечно кучкуватися навіть якщо рейди робити. хтось може замінувати десь і направити куди потрібно. а далі питання ресурсів і нагадування про те що ще нікому не вдалося перемогти власний народ особливо під час зовнішньої загрози. Серед тих, хто там опиняється, люди різні. Є й такі, хто влетів туди випадково, не захотів у буцегарню і просто чекає нагоди звалити. Якщо коротко, проблема в тому, що доволі багато чоловіків в Україні мають жіночу прошивку психіки. Типу як наші форумні альхвачі. Тобто з базових реакцій на загрозу в соціумі: Fight, Flight, Freeze, Fawn (Feed, Fuck) у них просто відсутній Fight. І ви ж знаєте, що при чоловічій прошивці психіки Fight - це не про великі м’язи, бороду й татушки, а трохи про інше 😉 І от із цим іншим, із внутрішньою силою, "духовитістю", великий дефіцит. А звідси вже й дефіцит розуму, вміння організовувати й керувати. Без тих, хто вміє в Fight, нормальних банд не буде. І про стукачів у бандах теж забувати не слід, тож банди проживуть недовго. *Ще коротше. Жертва може стати агресивною, навіть небезпечною. Але хижаком - ні. Якось так Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady кацапізми виправляю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, DmiVady сказав: доволі багато чоловіків в Україні мають жіночу прошивку психіки. Типу як наші форумні альхвачі. У яких бідних жінок експлуатують підступні албанські інструктори 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Тобто з базових реакцій на загрозу в соціумі: Fight, Flight, Freeze, Fawn (Feed, Fuck) у них просто відсутній Fight. А ще вони кажуть, що найкраща бійка та, якої ти уникнув 13 хвилин тому, DmiVady сказав: І ви ж знаєте, що при чоловічій прошивці психіки Fight - це не про великі м’язи, бороду й татушки, а трохи про інше 😉 Схоже, дехто не знає слова "тестостерон" 13 хвилин тому, DmiVady сказав: І от із цим іншим, із внутрішньою силою, "духовитістю", великий дефіцит. А звідси вже й дефіцит розуму, вміння організовувати й керувати. Тестостерон жеж розум не замінить... 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Без тих, хто вміє в Fight, нормальних банд не буде. Яке горе Змінено 8 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Серед тих, хто там опиняється, люди різні. Є й такі, хто влетів туди випадково, не захотів у буцегарню і просто чекає нагоди звалити. Якщо коротко, проблема в тому, що доволі багато чоловіків в Україні мають жіночу прошивку психіки. Типу як наші форумні альхвачі. Тобто з базових реакцій на загрозу в соціумі: Fight, Flight, Freeze, Fawn (Feed, Fuck) у них просто відсутній Fight. І ви ж знаєте, що при чоловічій прошивці психіки Fight - це не про великі м’язи, бороду й татушки, а трохи про інше 😉 І от із цим іншим, із внутрішньою силою, "духовитістю", великий дефіцит. А звідси вже й дефіцит розуму, вміння організовувати й керувати. Без тих, хто вміє в Fight, нормальних банд не буде. І про стукачів у бандах теж забувати не слід, тож банди проживуть недовго. Якось так Я не опоную. Просто спостереження. Зара в мене в колективі троє, котрі вийшли самі, ножками, нікому не платили. Дуже велика різниця із СЗЧ, котрі працювали в мене в Данії. Вони стабільні, в них є мета. Повернути назад - то тре дуже багато зусиль. Один взагалі унікум - він до цього не знав що таке наплічник та ніколи не був поза межами неньки. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 8 минут назад, vadimv сказал: А ще вони кажуть, що найкраща бійка та, якої ти уникнув Я говорю, что не та которую избежал, а та из которой ты вышел не битым) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 11 хвилин тому, kkost сказав: Я не опоную. Просто спостереження. Зара в мене в колективі троє, котрі вийшли самі, ножками, нікому не платили. Дуже велика різниця із СЗЧ, котрі працювали в мене в Данії. Вони стабільні, в них є мета. Повернути назад - то тре дуже багато зусиль. Один взагалі унікум - він до цього не знав що таке наплічник та ніколи не був поза межами неньки. Я написав коротко, трошки розкрию: чоловічий психічний каркас - це не про агресію, тоненьку лобну кору чи зашкалюючий тестостерон. Це про внутрішню силу, стабільність, мету, розуміння, як її досягти, і вміння довго йти до неї, якщо треба. Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Я написав коротко, трошки розкрию: чоловічий психічний каркас - це не про агресію, тоненьку лобну кору чи зашкалюючий тестостерон. Це про внутрішню силу, стабільність, мету, розуміння, як її досягти, і вміння довго йти до неї, якщо треба. якійсь Трамп вийшов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 4 часа назад, Скромный прораб сказал: Поймать человека и продать его тцк уже бизнес, затрат минимум, выхлоп хороший, так что это надолго чомусь вірмени , які потікали від азерів з карабаху , ледь не поголовно оппинилися у кацаповівійську ( бо паспорти кацапські маоли ) та кацапочвк і ловити не дивелося . Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: якійсь Трамп вийшов Як вийшов, так і вийшов Можливо, тому що Fight я розумію ширше: не як "бити морди", а як російське "сражайся". Тобто як комплекс дій, спрямованих на досягнення мети. Тому жити в Україні, якісно обходити людоловів чи переплисти Тису й не втопитися - це теж Fight 😉 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Як вийшов, так і вийшов Можливо, тому що Fight я розумію ширше: не як "бити морди", а як російське "сражайся". Тобто як комплекс дій, спрямованих на досягнення мети. Тому жити в Україні, якісно обходити людоловів чи переплисти Тису й не втопитися - це теж Fight 😉 Отож бо й воно. Люди які здатні до бою зараз обирають переплисти Тису або йти 10 днів пішки (ЦЕ РЕАЛЬНИЙ ПРИКЛАД) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, kkost сказав: Отож бо й воно. Люди які здатні до бою зараз обирають переплисти Тису або йти 10 днів пішки (ЦЕ РЕАЛЬНИЙ ПРИКЛАД) Тому що перше питання яке собі задає розумна людина це навіщо вона щось має робити. В деяких культурах це звучить як "а що я буду з цього мати?" 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 25 хвилин тому, DmiVady сказав: Це про внутрішню силу, стабільність, мету, розуміння, як її досягти, і вміння довго йти до неї, якщо треба. Фраза — «Я працюватиму ще завзятіше» (в оригіналі «I will work harder») — є особистим гаслом коня Боксера (Гнідка), одного з найтрагічніших персонажів повісті-антиутопії Джорджа Орвелла «Колгосп тварин» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 10 минут назад, kkost сказал: Отож бо й воно. Люди які здатні до бою зараз обирають переплисти Тису або йти 10 днів пішки (ЦЕ РЕАЛЬНИЙ ПРИКЛАД) Не треба капсом.Дивлюсь відоси про виходи, буває і по 2 тижня йдуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 35 хвилин тому, sergio сказав: Не треба капсом.Дивлюсь відоси про виходи, буває і по 2 тижня йдуть. Маючи трохи досвіду піших переходів по Карпатах, я був дуже вражений розповіддю того хлопака, який до того навіть слова напліник не знав. Тому й капслок. Тим більш, я бачив Карпати у Румунії. То геть інше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Нічосє Тікати задерши хвоста і гублячи лахи по дорозі це вже називається fight.Ще геройством назвіть. Що тільки ухилянти не придумають щоб виправдати власну ницість 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 годин тому, DmiVady сказав: звільнення чи захоплення хутора Великі Пердуни Нагадало... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 години тому, karlito сказав: буду спорити. не розуміння когось не означає одномовності. наприклад бельгієць з голандським та французьким не зрозуміє індуса з англ і хінді. В Південній Африці 11 офіційних мов, і там зазвичай 3мовні громадяни, але коли хтось збереться в компанію з 3 чоловік і кожен з них знає по три мови - то статистично вірогідно що ніхто нікого не зрозуміє). в США де я зараз - мільйонів 50-100 дво або тримовні. В Іспанії вся каталонія двомовна. майже весь бувший совок, крім РФ - двомовний. там де жив на Сицилії в глухому селі - всі двомовні - спілкуються сициліано і італійською, молодь до 25 ще й непогано англійською. Італійська школа взагалі випускає з рівнем В1 англійської чи французької. двомовність тренд сучасності Та да, італійці - фашисти ще ті. Нам допомагає діаспора і рідня що на заробітках (бригада львівська і чернівецька), особливо на початку багато з продуктів передавали, то в італійців на етикетках виключно італійською і ніякою іншою хоча й Європа. Не те що в нас купиш якийсь кетчуп який далі Вінниці не їде а там напис на 20 мовах хіба ієрогліфів немає - кому вони те пишуть? Добре що рашистську багато вже прибирали а то її стільки було наче для рашистів то все робилось. Он Вадим досі кланяється кому якою заспівати - в українців є таке, менталітет лакея цей кончений Малий торік був 2 міс на спорт зборах у Франції то каже там всі чешуть французькою (Нарбон), навіть ті що гарно знають англійську. Поляки, чехи багато хто знають німецьку, але говорять своєю - це до того що знання другої чи третьої мови не робить з людини дво тримомовної, а лише говорить про знання мови Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 годин тому, sergio сказав: Так бандеровцы это были ухылянты от советской власти. Брешеш. Бандерівці були воїни за вільну та незалежну Україну і готові були за це вмирати, тобто -- герої. А ухилянти в Україні -- це ті, хто, як правило, бояться, або просто ненавидять Україну, але таких меньшість. Ну і невелика кількість тих, що все звикли купувати за гроші... -- про таких не пишуть страшних історій про буціфікацію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 11 годин тому, vadimv сказав: Тобто це все ж таки англійці називали арабів палестинцями Результат на табло - "На місці Палестини зараз в основному територія Ізраїлю" По-перше, де це я захищав арабських теористів, цитату в студію. По-друге, не тре забувати і про єврейских терористів, які саме терором видобували незалежність від Британії. Сливи замчитан. Аргументов ноль. Итог нет никакой отдельной палестинской нации. Вы продвигаете совковые идеи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 11 годин тому, vadimv сказав: Результат на табло - "На місці Палестини зараз в основному територія Ізраїлю" Відверта брехня. Іорданія, західний берег та сектор газу це більша частина підмандатної території. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 5 минут назад, Vinsol2009 сказал: Итог нет никакой отдельной палестинской нации. Палестинцы пошло от древнего филистимляне. Корень слова в переводе - "захватчики" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому 7 часов назад, kkost сказал: Маючи трохи досвіду піших переходів по Карпатах, я був дуже вражений розповіддю того хлопака, який до того навіть слова напліник не знав. Тому й капслок. Тим більш, я бачив Карпати у Румунії. То геть інше. Я років 12 тому Трансфагарашом проїхався, повертаючись з Болгарії. Зараз для цікавості глянув. Найвища точка дороги всього на 30 м нижче Говерли. В липні ще де ні де сніг лежав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 6 часов назад, Дощ сказал: Нічосє Тікати задерши хвоста і гублячи лахи по дорозі це вже називається fight.Ще геройством назвіть. Що тільки ухилянти не придумають щоб виправдати власну ницість Партизанські методи боротьби саме так і виглядають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому Клоуна сливают свои же. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз