Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

15 хвилин тому, vadimv сказав:

Ти ще одного дегана забув - державу, яка їй права видала в особі якогось там сержанта ДАЇ.

Звісно, але тут на форумі не сержант написав, а ти хвалишся як випустив людину на дорогу яка назад не може здати і при цьому "всі баби ***ово їдуть" 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, vadimv сказав:

Я їм в ШШ писав, що природа не терпить біороботів, які не виконують свою основну функцію, і передчасно випилює їх за допомогою болячок, щоб місце на планеті не займали. Але їм навіть посилання на професорів Стенфорда не аргумент )

Знаю безліч бездітних жінок, що дожили до прєклонних лєт. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

39 хвилин тому, loader сказав:

ти хвалишся

Я навожу приклади необучаємості навіть ззовні адекватних жінок. Це мабуть теж порушення якогось закону? )

39 хвилин тому, loader сказав:

випустив людину на дорогу

Вона сама не питаючи в мене дозволу сіла за кермо і приїхала за мною додому )

Наведи цитату з закону, згідно якого я маю право витягувати з машини власника з правами? ))

Тоді ще Конституція не була на паузі )))

Ще раз звертаю твою увагу на те, що це держава їй видала права і випустила на дорогу. Отуди всі претензії і направляй.

Я вже багато стикався з прикладами повного нерозуміння ПДР і відсутності логіки, але це в перший раз бочу, щоб відповідальність за дотримання ПДР перекладали на пасажира  ))))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

3 хвилини тому, ozor сказав:

Знаю безліч бездітних жінок, що дожили до прєклонних лєт. 

Так само, як таких, що курили і бухали.

Що ніяк не відміняє рак від куріння і цироз печінки від бухла.

Посилання на коментар

3 години тому, Бездомный сказав:

в моїй голові  - в неї голова працює за інакшими алгоритмами  , ніж моя

Бородатый анекдот: студента спрашивают, о чём ты думаешь,  когда смотришь на кирпич?
- о п......е!
- почему?
- а я всегда о ней думаю.

Посилання на коментар

13 минут назад, vadimv сказал:

Ще раз звертаю твою увагу на те, що це держава їй видала права і випустила на дорогу. Отуди всі претенезії і направляй.

Как бы да. Но вызвались в качестве инструктора , хотя им не являлись. Имхо не каждый переводчик может быть учителем иностранного языка. Не разумней ли было нанять на пару месяцев профессионального инструктора, благо деньги как я понял, у них позволяли?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, ks6 сказав:

Но вызвались в качестве инструктора , хотя им не являлись.

Во-первых, никуда я не вызывался, меня попросили пару дней поездить рядом.

Во-вторых, в каком законе написано, что пассажир не может сидя рядом комментировать действия водителя? Цитату в студию.

В-третих, вам не приходило в голову, что те немногие знания, которыми я поделился, возможно спасли ей жизнь и если бы я отказался, то она бы (мать троих детей) могла и убиться нафиг?

23 хвилини тому, ks6 сказав:

Не разумней ли было нанять на пару месяцев профессионального инструктора, благо деньги как я понял, у них позволяли?

Я виноват еще и в том, что его не наняли? Наверно показал поддельный сертификат инструктора? Или как?

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

6 годин тому, hause сказав:

Їб учі зелені клоуни що мобілізували цих вояків:   https://www.facebook.com/reel/918553997674104

Бо ті в бігах. Ось ти чому вдома?

Посилання на коментар

4 години тому, Скромный прораб сказав:

ты

За русским кораблем.

Нет смысла общаться с тем, кто не понимает, что такое аргумент и строит из себя шута.

Посилання на коментар

1 час назад, ozor сказал:

Це з теми бездомного, він стверджує що всі жінки однакові, а виявляється є нюанс-кермують по різному.

ну ок - майже всі .

нітакусь - дещиця .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

Я навожу приклади необучаємості навіть ззовні адекватних жінок. Це мабуть теж порушення якогось закону? )

Ще раз:

- вона НЕ навчалась або НЕ навчилась, їй купив права твій родич

- твоє навчання після якого людина не здає задом, теж слабо тягне на обучєніє. чи то ти її оформив разок другий замість навчання і на тому все?

Тому це НЕ приклад 100%. 

Якщо я дивлюсь по знайомим жінкам, то умовно з 10 - одна зовсім не може їхати, бо панікує (хоча сама відвчилась і здала на права), друга - не їздить бо чоловік купив їй задорогу машину і сциться щоб вона десь царапнула бампер, хоча вона вже їздила по місту сама. інші 8 - їздять достатньо спокійно.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...