loader Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 15 хвилин тому, vadimv сказав: Ти ще одного дегана забув - державу, яка їй права видала в особі якогось там сержанта ДАЇ. Звісно, але тут на форумі не сержант написав, а ти хвалишся як випустив людину на дорогу яка назад не може здати і при цьому "всі баби ***ово їдуть" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 години тому, vadimv сказав: Я їм в ШШ писав, що природа не терпить біороботів, які не виконують свою основну функцію, і передчасно випилює їх за допомогою болячок, щоб місце на планеті не займали. Але їм навіть посилання на професорів Стенфорда не аргумент ) Знаю безліч бездітних жінок, що дожили до прєклонних лєт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 39 хвилин тому, loader сказав: ти хвалишся Я навожу приклади необучаємості навіть ззовні адекватних жінок. Це мабуть теж порушення якогось закону? ) 39 хвилин тому, loader сказав: випустив людину на дорогу Вона сама не питаючи в мене дозволу сіла за кермо і приїхала за мною додому ) Наведи цитату з закону, згідно якого я маю право витягувати з машини власника з правами? )) Тоді ще Конституція не була на паузі ))) Ще раз звертаю твою увагу на те, що це держава їй видала права і випустила на дорогу. Отуди всі претензії і направляй. Я вже багато стикався з прикладами повного нерозуміння ПДР і відсутності логіки, але це в перший раз бочу, щоб відповідальність за дотримання ПДР перекладали на пасажира )))) Змінено 7 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, ozor сказав: Знаю безліч бездітних жінок, що дожили до прєклонних лєт. Так само, як таких, що курили і бухали. Що ніяк не відміняє рак від куріння і цироз печінки від бухла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 години тому, Бездомный сказав: в моїй голові - в неї голова працює за інакшими алгоритмами , ніж моя Бородатый анекдот: студента спрашивают, о чём ты думаешь, когда смотришь на кирпич? - о п......е! - почему? - а я всегда о ней думаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 13 минут назад, vadimv сказал: Ще раз звертаю твою увагу на те, що це держава їй видала права і випустила на дорогу. Отуди всі претенезії і направляй. Как бы да. Но вызвались в качестве инструктора , хотя им не являлись. Имхо не каждый переводчик может быть учителем иностранного языка. Не разумней ли было нанять на пару месяцев профессионального инструктора, благо деньги как я понял, у них позволяли? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 2 години тому, ks6 сказав: Но вызвались в качестве инструктора , хотя им не являлись. Во-первых, никуда я не вызывался, меня попросили пару дней поездить рядом. Во-вторых, в каком законе написано, что пассажир не может сидя рядом комментировать действия водителя? Цитату в студию. В-третих, вам не приходило в голову, что те немногие знания, которыми я поделился, возможно спасли ей жизнь и если бы я отказался, то она бы (мать троих детей) могла и убиться нафиг? Или кого-то убить. 2 години тому, ks6 сказав: Не разумней ли было нанять на пару месяцев профессионального инструктора, благо деньги как я понял, у них позволяли? Я виноват еще и в том, что его не наняли? Наверно показал поддельный сертификат инструктора? Или как? Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 годин тому, hause сказав: Їб учі зелені клоуни що мобілізували цих вояків: https://www.facebook.com/reel/918553997674104 Бо ті в бігах. Ось ти чому вдома? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 години тому, Скромный прораб сказав: ты За русским кораблем. Нет смысла общаться с тем, кто не понимает, что такое аргумент и строит из себя шута. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 час назад, ozor сказал: Це з теми бездомного, він стверджує що всі жінки однакові, а виявляється є нюанс-кермують по різному. ну ок - майже всі . нітакусь - дещиця . Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, vadimv сказав: Я навожу приклади необучаємості навіть ззовні адекватних жінок. Це мабуть теж порушення якогось закону? ) Ще раз: - вона НЕ навчалась або НЕ навчилась, їй купив права твій родич - твоє навчання після якого людина не здає задом, теж слабо тягне на обучєніє. чи то ти її оформив разок другий замість навчання і на тому все? Тому це НЕ приклад 100%. Якщо я дивлюсь по знайомим жінкам, то умовно з 10 - одна зовсім не може їхати, бо панікує (хоча сама відвчилась і здала на права), друга - не їздить бо чоловік купив їй задорогу машину і сциться щоб вона десь царапнула бампер, хоча вона вже їздила по місту сама. інші 8 - їздять достатньо спокійно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому www.bloomberg.com/news/articles/2026-04-17/xi-welcomes-slew-of-world-leaders-as-trump-fights-with-allies Xi Welcomes Slew of World Leaders as Trump Fights Allies Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 годин тому, Бездомный сказав: коли сам за кермом - подумки "раджуся" з її штучним аватаром в моїй голові «У моїй ментальності, у моїй особистій культурі, у моєму мозку я закінчив війну». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: www.bloomberg.com/news/articles/2026-04-17/xi-welcomes-slew-of-world-leaders-as-trump-fights-with-allies Xi Welcomes Slew of World Leaders as Trump Fights Allies до речі, краща перемога в тій битві, якої уникнув. можна їбашитися, а можна іншими шляхами досягати своєї мети. ну що ж, продовжуємо спостерігати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 2 години тому, loader сказав: - вона НЕ навчалась або НЕ навчилась, їй купив права твій родич Навчитися можна тільки самому. Якщо людина кілька років проїздила, розбиваючи машини - то вона необучаєма. 2 години тому, loader сказав: - твоє навчання після якого людина не здає задом, теж слабо тягне на обучєніє Карочє зійшлися на тому, що я не злочинець, ібо ніяких законів не порушував. ) А навпаки робив все можливе в тій ситуації, що ще можна було виправити. 2 години тому, loader сказав: Тому це НЕ приклад 100%. Я й не претендував на всі 100% ) Достатньо 99,99 )) Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 49 хвилин тому, US7IGN сказав: краща перемога в тій битві, якої уникнув Як казав Дон Хуан: "Мене там не буде" ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: Як казав Дон Хуан: "Мене там не буде" ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 12 хвилин тому, vadimv сказав: Навчитися можна тільки самому. Якщо людина кілька років проїздила, розбивачи машини - то вона необучаєма. Повна ахінея)) немає поганих учнів, є лише погані вчителі, які не змогли знайти підхід до конкретного учня. Водіння автомобіля це просто набута навичка. Змінено 4 години тому користувачем karbo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Якщо вже бігати, то по пляжу Палолем ) Чудове місце )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 26 хвилин тому, karbo сказав: Повна ахінея)) немає поганих учнів, є лише погані вчителі, які не змогли знайти підхід до конкретного учня. Якось претензії здулися зі звинувачень у злочинах до звинувачень у відсутності педагогічного таланту ) 26 хвилин тому, karbo сказав: Водіння автомобіля це просто набута навичка. Коли я вчився у автошколі (півроку) то у нас там був один хлопець - ну повний ідіот. Двох слів зв'язати не вмів, навіть шнурки б не зміг сам зав'язати. Але машину він водив як бог. Отак от сів перший раз в житті на ЗІЛа - і поїхав. А були такі, що за півроку не змогли освоїти водіння. При тому, що інструктор той же самий. Та то ж мабуть інструктор поганий був ) Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 30 хвилин тому, vadimv сказав: Якось претензії здулися зі звинувачень у злочинах до звинувачень у відсутності педагогічного таланту ) Коли я вчився у автошколі (півроку) то у нас там був один хлопець - ну повний ідіот. Двох слів зв'язати не вмів, навіть шнурки б не зміг сам зав'язатти. Але машину він водив як бог. Отак от сів перший раз в житті на ЗІЛа - і поїхав. А були такі, що за півроку не змогли освоїти водіння. При тому, що інструктор той же самий. Та то ж мабуть інструктор поганий був ) Ще раз підкреслив, що ти у педагогіці повний баобаб)) Обдаровані у навчанні потреби не мають)) навчати треба тих, хто потребує навчання для засвоєння навичок)) ось тут і проявляється педагогічний талант вчителя, та навіть і не обов'язково вчителя, це може бути звичайна людина з вулиці, але талановита у цій сфері Змінено 3 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, karbo сказав: Ще раз підкреслив, що ти у педагогіці повний баобаб)) Нє, не повний ) Був би повний - прибив би її на першому ж косяку, а я таки пару днів витерпів без крику ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому www.mof.gov.ua/uk/news/sergii_marchenko_ukraine_has_already_received_90_of_the_funds_backed_by_revenues_from_russias_frozen_assets__45_billion-5686 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 41 хвилину тому, vadimv сказав: Нє, не повний ) Був би повний - прибив би її на першому ж косяку, а я таки пару днів витерпів без крику ) Терпів, але не зміг навчити)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Щоби навчитися їхати треба проїхати 10 тисяч годин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз