DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DXZxhpxDDbi/ У нього гарний і дуже малопомітний збій послідовної логіки в ланцюжку суджень, який спрацьовує (ну, майже) 😉 Але рацухи там теж багато. З вами цікаво, але моєму підстаркуватому організму конче необхідна вечірня годинна пробіжка, бо стане погано функціювати Це в молодості фізичне навантаження є задоволенням, а в зрілості це вже необхідність Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: А тепер усвідомте, що замість людей працюють роботи. Висновок? людей зайняли роботою. навіщо займати роботів роботою якщо не буде людей? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Це в молодості фізичне навантаження є задоволенням, а в зрілості це вже необхідність та я тільки повернувся головне що він не сказав про гроші, це те що той хто їх друкує, довільно знецінює їх вартість у всіх інших. тому мене завжди дивували люди, для яких ціль це саме гроші, а не те що за їх допомогою можна отримати, безпосередньо способи їх отримання чи влада. Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 26 хвилин тому, vadimv сказав: А тепер усвідомте, що замість людей працюють роботи. Висновок? Ти про роботів сьогодні як про новину)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 43 хвилини тому, US7IGN сказав: та я тільки повернувся головне що він не сказав про гроші, це те що той хто їх друкує, довільно знецінює їх вартість у всіх інших. тому мене завжди дивували люди, для яких ціль це саме гроші, а не те що за їх допомогою можна отримати, безпосередньо способи їх отримання чи влада. я ще пам'ятаю як за срср в школі висміювали "бесіду з капітілістом" де на питання - " навіщо вам гроші?" була відповідь "- щоб робити гроші!" трошки згодом, за Горбачева, я зрозумів, що акцент має бути на слові "робити", тобто, гроші то не ціль а інструмент пс а в доброго майстра інструменті повинно бути вдосталь))) Змінено 1 година тому користувачем vbb 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: людей зайняли роботою. навіщо займати роботів роботою якщо не буде людей? Ну тобто Маск, Безос, Хюндай і китайці з ДжонДіром маються дурнею ) Ну да )) 30 хвилин тому, vbb сказав: а в доброго майстра інструменті повинно бути вдосталь))) 13,5 тонн золота та 23 тонни готівки Змінено 44 хвилини тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: Ну тобто Маск, Безос, Хюндай і китайці з ДжонДіром маються дурнею ) Ну да )) вони нічого не кажуть про знищення людей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому militarnyi.com/uk/news/ukrayinski-instruktory-navchannya-nimtsiv/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому militarnyi.com/uk/news/navchayut-vykorystovuvaty-systemu-sky-map/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 27 хвилин тому, US7IGN сказав: вони нічого не кажуть про знищення людей Там шось Сунь Цзи писав з цього приводу ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз