DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DXZxhpxDDbi/ У нього гарний і дуже малопомітний збій послідовної логіки в ланцюжку суджень, який спрацьовує (ну, майже) 😉 Але рацухи там теж багато. З вами цікаво, але моєму підстаркуватому організму конче необхідна вечірня годинна пробіжка, бо стане погано функціювати Це в молодості фізичне навантаження є задоволенням, а в зрілості це вже необхідність 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: А тепер усвідомте, що замість людей працюють роботи. Висновок? людей зайняли роботою. навіщо займати роботів роботою якщо не буде людей? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Це в молодості фізичне навантаження є задоволенням, а в зрілості це вже необхідність та я тільки повернувся головне що він не сказав про гроші, це те що той хто їх друкує, довільно знецінює їх вартість у всіх інших. тому мене завжди дивували люди, для яких ціль це саме гроші, а не те що за їх допомогою можна отримати, безпосередньо способи їх отримання чи влада. Змінено 3 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 26 хвилин тому, vadimv сказав: А тепер усвідомте, що замість людей працюють роботи. Висновок? Ти про роботів сьогодні як про новину)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 43 хвилини тому, US7IGN сказав: та я тільки повернувся головне що він не сказав про гроші, це те що той хто їх друкує, довільно знецінює їх вартість у всіх інших. тому мене завжди дивували люди, для яких ціль це саме гроші, а не те що за їх допомогою можна отримати, безпосередньо способи їх отримання чи влада. я ще пам'ятаю як за срср в школі висміювали "бесіду з капітілістом" де на питання - " навіщо вам гроші?" була відповідь "- щоб робити гроші!" трошки згодом, за Горбачева, я зрозумів, що акцент має бути на слові "робити", тобто, гроші то не ціль а інструмент пс а в доброго майстра інструменті повинно бути вдосталь))) Змінено 2 години тому користувачем vbb 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: людей зайняли роботою. навіщо займати роботів роботою якщо не буде людей? Ну тобто Маск, Безос, Хюндай і китайці з ДжонДіром маються дурнею ) Ну да )) 30 хвилин тому, vbb сказав: а в доброго майстра інструменті повинно бути вдосталь))) 13,5 тонн золота та 23 тонни готівки Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: Ну тобто Маск, Безос, Хюндай і китайці з ДжонДіром маються дурнею ) Ну да )) вони нічого не кажуть про знищення людей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому militarnyi.com/uk/news/ukrayinski-instruktory-navchannya-nimtsiv/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому militarnyi.com/uk/news/navchayut-vykorystovuvaty-systemu-sky-map/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 27 хвилин тому, US7IGN сказав: вони нічого не кажуть про знищення людей Там шось Сунь Цзи писав з цього приводу ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, DmiVady сказав: саме на цьому деякі дуже розумні люди побудували успішні кар'єри та заробили величезну грошву www.instagram.com/reel/DXIt9LpE0Uf/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: Там шось Сунь Цзи писав з цього приводу ) www.instagram.com/reel/DXTldP-jCgg/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DXIt9LpE0Uf/ Тут зразу питання, якою частиною свого тіла він жінку вибирав ) Цитата Розлучення Джеффа Безоса з Маккензі Скотт у 2019 році стало найдорожчим в історії. За оцінками, воно коштувало засновнику Amazon понад 38 мільярдів доларів. Але то вже мабуть в іншу тему )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому (змінено) 2 часа назад, DmiVady сказал: У нього гарний і дуже малопомітний збій послідовної логіки в ланцюжку суджень, який спрацьовує (ну, майже) 😉 Але рацухи там теж багато. З вами цікаво, але моєму підстаркуватому організму конче необхідна вечірня годинна пробіжка, бо стане погано функціювати Це в молодості фізичне навантаження є задоволенням, а в зрілості це вже необхідність Я щойно з набережної . Я там сам - один був . Змінено 57 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз