Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 годин тому, 7351 сказав:

ось головна причина активності рашапідорів по обсиранню «Fire Point» (Файєр Поінт).

Народний депутат від фракції «Слуга народу», член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський вважає, що на оприлюднених виданням «Українська правда» ймовірних розмов звільнити секретаря РНБО Рустема Умєрова було б «мудрим політичним рішенням». Таку думку він висловив в ефірі Радіо Свобода в програмі «Свобода Live».

«На мій погляд, з огляду на резонансність тих плівок, які ми почули під час його перебування на посаді міністра оборони, я думаю, що так. Це було б мудре політичне рішення звільнити пана Умєрова для того, щоб продемонструвати, що навіть сама підозра в тому, що це мало місце і це пов’язано з його професійними обов’язками як міністра оборони і явно дисонувало з інтересами держави, я думаю, що це було б абсолютно правильне рішення», – сказав він.

Народный депутат від слуг і рашапідар, цікава думка ..

• Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

"Сторона захисту Міндіча злила плівки, які не схотіли зливати в НАБУ.

Ну в НАБУ не безсмертні, щоб зливати президента. Але світ не без добрих людей.

Думаю Міндіча вкурвило, що в цій когорті він робив багато, а отримував мало…а ще верховний ніяк відмазати не може чи не хоче.

Більш того, саме міндіч познайммив Зеленського з Коломойським та Чернишовим, тож Зеленський мав би бути вдячним не не плутати хто кому і що винний…

Я сподіваюсь ні в кого немає ілюзій щодо організатора цього супер дерібану України, який прикривається тим що його обирало 73%… але ж вибирали на 5 років, а не на 7. Тобто Вова і тут всіх кинув, не тільки Міндіча.

Думаю світ заходить у фазу коли британській та американській імперії вже не достатньо просто послаблювати рф та Китай, їм вже потрібна переконлива перемога над ними, а отже послух цих ресурсно-виробничих держав.

Тож завдання для України і Ізраїлю вони визначатимуть як переконлива перемога на своєму геополітичному місці. Просто продовжувати возню без результату на фронті стає цікавим лише Зеленському. Він все живе в своєму геополітичному міхурі розміром зі свій сечовий.

А отже без заміни Зеленського подальше геополітичні кроки англосаксів не можливі, тож Володю будуть зливати допоки він не проведе вибори чи не запустить механізм «я втомився і я йду». Вова поки впирається і думає ще пересадити два-три роки.

З 1 травня з ОПЕК виходить ОАЕ. Емірати таким чином розвʼязують руки собі на збільшення видобутку і торгівлі нафтою. Це не дуже сподобається Сайдівській Аравія, але в них був шанс цілувати Дональда в сраку (дозволити трубу з ОАЕ до Ізраїля), а тепер доведеться понести нафтове покарання. Тож до рівня послуху саудитам теж доведеться дійти.

Я думаю на часі створення нового нафтокартелю на чолі з США під захистом Ізраїлю. Логічним продовженням Авраамівських угод між ОАЕ та Ізраїлем під патронатом США буде прокладання труби від ОАЕ до Ашкелона та Хайфи.

ПС

Прихильникам Зеленського хотілось би сказати - не шкодуйте що так все вийшло. Ваш вождь завжи був фунтом. А тепер він фунт, що збунтувався. А таким англосакси спилюють мушку…" 

ЗИ:  в цікаві часи живемо, поки що ...

Посилання на коментар

3 години тому, Vinsol2009 сказав:

Той факт, що Штілєрман-Данілов скрізь розповідає, що його позбавили в росії громадянства, але при цьому приховує, що він намагався це громадянство повернути – викликає питання

Головне, що громадянство Новікова питань не викликає...

• Дякую 1
Посилання на коментар

20 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

www.pravda.com.ua/news/2026/04/30/8032491/?fbclid=IwY2xjawRgG4hleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFIZFQ2UnV5U09GMkppWkRYc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHo5sJPu4O59BySs9UHVKyL7mQlIhUHoBKVIbC7JUGcqjWde1Q0tcuR7WHSqf_aem_qEo2sIzVEvTcdJdrmHwYoA

Більшість українців категорично проти виведення ЗСУ з Донеччини в обмін на гарантії безпеки – КМІС

"57% респондентів вважають категорично неприйнятним передати під контроль Росії всю Донецьку область в обмін на гарантії безпеки. Водночас готові на таку поступку – 36% (хоча з них більшість визнають, що це є складною умовою). Ще 7% не змогли визначитися із своєю думкою".

ведика ще кількість законних ухилянтів 

я ж казав вже, що такі опитування проводяться не коректно.

питання потрібно було ставити так, що у випадку ПРОТИ , ця людина повинна всією своєю сім'єю мобілізуватися в 24 години

дял кого ця стаття? 

www.fair.org.ua/skilky-ditej-u-zelenskogo-povna-istoriya-rodyny-prezydenta/

Змінено користувачем akineo
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Тож спротив при затримання таки дає взнаки, селфікі розбігаються. Коли мобілізацією будуть займатись тільки бандити в балаклавах, це вже знімає будь-які обмеження по спротиву. Теж здалось ніби останніми тижнями мусоровозів менше стало(або може я занадто мало став пересуватись) 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Тож спротив при затримання таки дає взнаки, селфікі розбігаються. Коли мобілізацією будуть займатись тільки бандити в балаклавах, це вже знімає будь-які обмеження по спротиву. Теж здалось ніби останніми тижнями мусоровозів менше стало(або може я занадто мало став пересуватись) 

звільняються і ідуть добровольцями в дшв?

• Хаха 2
Посилання на коментар

тому що це не вирішує оце питання

27 хвилин тому, hause сказав:

Думаю світ заходить у фазу коли британській та американській імперії вже не достатньо просто послаблювати рф та Китай, їм вже потрібна переконлива перемога над ними, а отже послух цих ресурсно-виробничих держав.

Тож завдання для України і Ізраїлю вони визначатимуть як переконлива перемога на своєму геополітичному місці. Просто продовжувати возню без результату на фронті стає цікавим лише Зеленському.

Посилання на коментар

12 минут назад, akineo сказал:

я ж казав вже, що такі опитування проводяться не коректно.

питання потрібно було ставити так, що у випадку ПРОТИ , ця людина повинна всією своєю сім'єю мобілізуватися в 24 години

дял кого ця стаття? 

www.fair.org.ua/skilky-ditej-u-zelenskogo-povna-istoriya-rodyny-prezydenta/

Або "Готові ви особисто взяти участь у захисті Донбасу?" І тоді, як рукою... 😎 

Посилання на коментар

спротив при затримання таки дає взнаки

згадайте ту парочку, яка за першої ж нагоди звалила за кордон, коли дозволили виїзд до 24 років.

кожен сам за себе, у кожного своє життя. ніякої єдності не існує. кожен виживає як може. але все ж дуже багато українців проявили хист і бажання в насиллі до інших українців-цивільних.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, akineo сказал:

звільняються і ідуть добровольцями в дшв?

Того в тому в цьому відео, чомусь не сказали. Теж цікаво. 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Або "Готові ви особисто взяти участь у захисті Донбасу?" І тоді, як рукою... 😎 

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

тому що це не вирішує оце питання

Навіть віддаляж вирішення. 

Цікаво, теоретично, якщо в учебках вже 97 % бусифікованих, там можуть початись якщо не повстання то акти громадської непокори. 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, sergio сказав:

Цікаво, теоретично, якщо в учебках вже 97 % бусифікованих, там можуть початись якщо не повстання то акти громадської непокори. 

www.rbc.ua/rus/news/zelenskiy-anonsuvav-poetapnu-demobilizatsiyu-1777640283.html

Цитата

"Доручив посилити контрактну систему в Силах оборони таким чином, щоб завдяки розширенню контрактної складової забезпечити визначені терміни служби та можливість - починаючи вже з цього року - поетапного звільнення зі служби мобілізованих раніше на основі чітких тимчасових критеріїв", - уточнив Зеленський.

думаєте відпустять хоч когось? на скільки? ким замінити?

запізніле рішення на 3 роки

випустили молодь, тепер шукають ким воювати

Л - логіка 

але яка логіка. всі ж розуміють, що завдання у знищенні населення. всі дії влади, які здаються "добрими", насправді лише шкодять

якщо б з 22 року була мобілізація з 18 років, з жінками, то суспілство б розуміло ціну війни. 

А так тримають рівень суспільної напруги, щоб далі терпіли і якось там воювали для досягнення проектних цілей зелі-скумбрії

запам'ятаються на сотні років ця парочка. але ж без верховної ради військовий стан не продовжили б. одна сєкта

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, sergio сказал:

Теж здалось ніби останніми тижнями мусоровозів менше стало

У нас не меньше. Правда работают крайне избирательно. Жертв в основном переловили. Если раньше тормозили возле первого встречного, то сейчас внимательно высматривают, оценивают перспективы. Возле компаний или в людных местах вообще не останавливаются. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, ks6 сказав:

У нас не меньше. Правда работают крайне избирательно. Жертв в основном переловили. Если раньше тормозили возле первого встречного, то сейчас внимательно высматривают, оценивают перспективы. Возле компаний или в людных местах вообще не останавливаются. 

а тут ще сезон ос та шершнів починається :lol:

Посилання на коментар

5 минут назад, sergio сказал:

Нет. С товарищем опять созванивался. Как было 2 СЗЧ за полтора месяца, так и осталось. Там многим не так уж плохо, питание хорошее, да и некоторым интересно пострелять и т.д. Плюс не бесплатно, а для многих  , что там, 20-25 вполне деньги.

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

а для многих  , что там, 20-25 вполне деньги.

тобто якщо менше красти і платити людям хоча б по $5k то може ще й черги знову в ТЦК з молодих здорових стояти будуть?

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 минут назад, sergio сказал:

"Пізно батьку пить боржом..."

Ця війна показала, що українці гандони гниди ще ті:  перші живуть своє найкраще життя, а другі - терпіли, хочуть опинитись на місці перших.

Ці невиліковні 73% не розуміють, що потрібно змінювати в першу чергу себе і систему, а не намагатись наїбати ближнього і влаштуватись в цю систему...

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, ks6 сказал:

Нет. С товарищем опять созванивался. Как было 2 СЗЧ за полтора месяца, так и осталось. Там многим не так уж плохо, питание хорошее, да и некоторым интересно пострелять и т.д. Плюс не бесплатно, а для многих  , что там, 20-25 вполне деньги.

Та мне недавно нужно паркануттся нужно было возле Сухопутки, все заставлено машинами военных. Значит офицерский состав не плохо имеет. Была бы гарантия, что контролировал мрбиоищируюиь, то может и пошёл бы. Но попасть командовать взводом каких-нибудь алкашей и наркоманов с зеками ну нах. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

тобто якщо менше красти і платити людям хоча б по $5k то може ще й черги знову в ТЦК з молодих здорових стояти будуть?

Думаю гарантованих 2 к$ цілком достатньо буде. 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, hause сказав:

наїбати ближнього і влаштуватись в цю систему...

а з року в рік так і буде. буде повністю поліцайсько-мілітарістська країна з мінімумом населення

кому розуму вситачить - той вивезе своїх дітей

думаю наступна зима в Києві і всіх обласних центрах буде така, що стимул виїхати буде +++++++

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, hause сказав:

Ці невиліковні 73% не розуміють, що потрібно змінювати в першу чергу себе і систему, а не намагатись наїбати ближнього і влаштуватись в цю систему...

26.04.2026 в 09:27, US7IGN сказав:

не важливо де ти, важливо хто ти :flag1:

Посилання на коментар

17 хвилин тому, akineo сказав:

а з року в рік так і буде. буде повністю поліцайсько-мілітарістська країна з мінімумом населення

Тю, вона всю дорогу такою була, починаючи з часів вкравчука-чучми, точніше ще з совка.

Добе жила верхівка бандитів-крадунів і обслуговуючого їх силового блоку.

А інші грали ролі у кіно про лохів.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...