vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: швидко заробить. я відбив вартість навчання за пару років роботи а скільки потім витратить на психіатрів? ) кажуть це дуже шкідливе виробництво )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: а скільки потім витратить на психіатрів? ) кажуть це дуже шкідливе виробництво )) ви не зрозуміли. це на неї потім будуть витрачатися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 часов назад, Бездомный сказал: жодного хилого хлопця армія міцним не зробила от любите ви узагальнювати). я особисто двох знаю, обидва прийшли з "рамами". один десь кінологом за собаками дивився, від нудьги цілими днями качався і бив грушу. повернувся як Ван Дам, приблизно в такій формі і так красиво ногами махав, була неприємна несподіванка для сусідів хуліганів, яким він масово бошки збивав на дискотеці, поки ті не зрозуміли що він вже не той. один теж - чахлий був, але духовитий і "блатній козі", то там прибився до дідів-качків. вони і метандростенолон зробили з нього шкафа, але горілка і баби після армії швидко за рік-два роки цей недолік виправили, в свої 22 назад став таким як і пішов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Ни не просматривается, а отсутствует. оно когда не просматривается, то кажется, что отсутствует 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: РДК выгнать или расстрелять? а их еще не сточили по посадкам? 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Вы пойдете воевать? с меня такой вояка... 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Может пойдете в суд отстаивать конституционные права граждан,? Их надо было году этак в 1994-1996 отстаивать. Сейчас поздно пить боржоми. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: ви не зрозуміли. це на неї потім будуть витрачатися та все я зрозумів ) ще раз: психіатри - це дуже шкідливе виробництво Шиза - вона заразна. Потім дорожче обійдеться самій лікуватися. І не факт, що вдасться вилікуватися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: оно когда не просматривается, то кажется, что отсутствует а их еще не сточили по посадкам? с меня такой вояка... Их надо было году этак в 1994-1996 отстаивать. Сейчас поздно пить боржоми. По ходу надо заворачиваться в простынь и ползти в сторону кладбища. Такое у меня впечатление от ваших постов. И еще они абсолютно безапеляционные. Это улыбает. Если ты такой умный - почему не богатый? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 22 хвилини тому, US7IGN сказав: воно їй треба? Вирішувати їй - вже доросла ISEF тощо уже пару років зазначають, що це не просто так) І серед однолітків у науковому середовищі в Україні рівень теж відповідний 💪 Генетика непогана, це на батькові природа гарно відпочила ))) Чи це ви про місце збору матеріалу? Якщо про місце - це сарказм) 22 хвилини тому, kkost сказав: Я б не применшував значення промтінгу - правильне запитання, то вже половина відповіді. А друга половина - це те, про що пишете ви - перевірка результату. Хоча більшість у це не зможе, ви й самі бачили тут такі приклади. В мене жпт, і я вже тиждень в здивуванні. Більш важливими стали фільтри в налаштуваннях, але то не точно А перевірка вже просто дабл маст хев. 🧘♂️ Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 42 хвилини тому, vadimv сказав: Ти часом не історію у школі викладав? У вигнанні? Держава?😂😂😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 хвилини тому, kkost сказав: По ходу надо заворачиваться в простынь и ползти в сторону кладбища. Такое у меня впечатление от ваших постов. Причем тут я к вашему впечатлению? ) Сами себе что-то впечатлили - сами с этим и разбирайтесь ) 4 хвилини тому, kkost сказав: И еще они абсолютно безапеляционные. Это улыбает. "Улыбайтесь! Шеф любит идиотов!" (с) 3 хвилини тому, kkost сказав: Если ты такой умный - почему не богатый? "Если вы такой богатый, почему вы не такой умный?" (с) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: В мене жпт, і я вже тиждень в здивуванні. Більш важливими стали фільтри в налаштуваннях, але то не точно А перевірка вже просто дабл маст хев. 🧘♂️ О, дякую. Тре подивитися, що там нового. Бо я останній місяць antigravity вивчаю. Дуже цікава штука. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, kkost сказав: О, дякую. Тре подивитися, що там нового. Бо я останній місяць antigravity вивчаю. Дуже цікава штука. шо по чем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, DmiVady сказал: А перевірка вже просто дабл маст хев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Причем тут я к вашему впечатлению? ) Сами себе что-то впечатлили - сами с этим и разбирайтесь ) "Улыбайтесь! Шеф любит идиотов!" (с) Вы просто вызвали эти впечатления. Можете не утруждать себя ответом. Я не люблю хамства. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: У вигнанні? Держава?😂😂😂 Та то ясно, що без території - то не держава, а без держави - то не люди. Відчувається мраксистько-членінська підготовка, де "легітимною владою" була банда кримінальних злочинців-психопатів. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: шо по чем? Не дороже денег. У мну подписка Google Pro, вроде около 25 евро. Там уже есть лимиты и на антигравити, а в самом антигравити есть лимиты на клод опус и сонет, но маленькие. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, kkost сказав: Вы просто вызвали эти впечатления. С каких это пор я несу ответственность за ваши впечатления? ) 2 хвилини тому, kkost сказав: Я не люблю хамства. А зачем тогда хамите? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, US7IGN сказав: шо по чем? До речі - я більш по технічних кейсах, але було б цікаво спробувати щось гуманітарне. Якщо є якісь практичні запити на застосування - напишіть, я спробую зробити, результатами звісно поділюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, kkost сказав: О, дякую. Тре подивитися, що там нового. Бо я останній місяць antigravity вивчаю. Дуже цікава штука. developers.openai.com/api/docs/guides/prompt-guidance або скорочений наспів від Рабіновича: dev.ua/news/openai-vypustyla-haid-iz-prompt-inzhynirynhu-dlia-gpt-55-1777299747 Або скорочений наспів від чатбота: Цитата Гайд Prompt guidance в документації OpenAI пояснює, як писати промпти так, щоб модель давала потрібний результат стабільно, а не “як пощастить”. Центральна теза: для новіших моделей (особливо GPT-5.5) частіше виграє підхід outcome-first (орієнтація на результат, з англійської). Тобто замість довгих інструкцій “думай кроками, роби так і так” краще чітко задати: що є правильним виходом, які обмеження важливі, який формат відповіді, які вхідні дані/джерела дозволені, критерії якості. Процесні “стоси промптів” (prompt stacks, стоси промптів, з англійської) часто додають шуму і можуть робити відповіді механічними або суперечливими. Для сценаріїв із інструментами (tool use, використання інструментів, з англійської) гайд зміщує фокус із “красивого тексту промпта” на правильну інженерію інтеграції: важливі преамбули, керування станами/фазами (phase, фаза, з англійської), і чіткі правила, коли відповідь проміжна, а коли фінальна. Ідея проста: якщо система неправильно обробляє фазу або статус, модель може видати “готово” там, де це був лише крок у процесі. Окремо розводиться personality (особистість/тон, з англійської) і collaboration style (стиль співпраці, з англійської): перше керує тим, “як звучить”, друге тим, “як працює” (коли ставить питання, коли припускає, як перевіряє, як зупиняється). Рекомендація: тримати ці блоки короткими й не підміняти ними конкретні вимоги до результату. Додатково є UX-порада для стримінгу: коротка преамбула може дати користувачу ранній сигнал прогресу (перший змістовний фрагмент), навіть якщо далі буде довша робота чи інструменти. Деякі старі фічі легкого переплигування заборон перестали працювати. Це змусило шукати довші шляхи, але, звісно, в цьому людина перемагає (поки що) 😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 36 минут назад, DmiVady сказал: Генетика непогана, це на батькові природа гарно відпочила ))) батько не при ділах, ітелект передається від діда по материнські лінії) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 7 хвилин тому, karlito сказав: батько не при ділах, ітелект передається від діда по материнські лінії) Ця міфологічна теза від напівграмотних блогерів вже давно застаріла Буде час та натхнення, пройдіться на тему: Debunking the Idea That a Kid's Intelligence Comes Mostly From Mom The new genetics of intelligence Genome-wide association meta-analysis in 269,867 individuals identifies new genetic and functional links to intelligence Далі самі) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому (змінено) Цитата Ми не розглядаємо людей як ресурс.... , — вірю. я повірив. Цитата 1. Об’єктивація (Дегуманізація) Це сприйняття людей не як особистостей з правами, мріями та свободами, а як інструментів або матеріалу для досягнення державних цілей. Людина стає «засобом», а не «метою». 2. Утилітарний підхід Утилітаризм в політиці оцінює населення виключно за його корисністю (економічною, військовою чи демографічною). У такому світогляді цінність громадянина вимірюється його здатністю виробляти продукт або виконувати функцію, а «нерентабельні» верстви (люди з інвалідністю, пенсіонери) можуть вважатися «баластом». 3. Технократичне або авторитарне управління Технократія: Держава розглядається як великий механізм, де люди — це деталі. Таке ставлення часто позбавлене емпатії. Авторитаризм: В таких режимах інтереси «держави» (або правлячої еліти) завжди стоять вище за права окремої людини. Громадяни сприймаються як мобілізаційний ресурс для зміцнення влади або ведення воєн. 4. Ерозія суспільного договору Демократична концепція передбачає, що держава існує для громадян (сервісна модель). Називання людей ресурсом перевертає цю логіку: тепер громадяни існують для держави. Це підриває довіру та відчуття безпеки в суспільстві. 5. Економічний детермінізм Іноді це наслідок суто бухгалтерського погляду на країну, де «людський капітал» стає просто рядком у бюджеті. Проте, навіть у бізнесі термін «людський ресурс» (HR) зараз активно критикується і замінюється на «людський талан» або «людський потенціал», щоб уникнути порівняння людей з вугіллям чи нафтою. Змінено 41 хвилин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 14 хвилин тому, karlito сказав: батько не при ділах, ітелект передається від діда по материнські лінії) У приблизно половині випадків він там взагалі не при ділах ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 1 час назад, kkost сказал: Если ты такой умный - почему не богатый? а нафіга ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому www.ukrinform.ua/rubric-ato/4118973-sili-oboroni-urazili-takticnu-grupu-otrk-iskander-u-krimu.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому 21 минуту назад, vadimv сказал: У приблизно половині випадків він там взагалі не при ділах ) єта мізагінія 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз