Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

36 минут назад, DmiVady сказал:

Йдуть люті перегони зі спаленням неймовірних, за вчорашніми мірками, ресурсів. 🥶
Кілька тижнів тому ЖПТ був не на перших місцях, а сьогодні він лідер:

Independent analysis of AIUnderstand the. AI landscape to choose the best model and provider for your use case.

Але чи надовго 😁

Життя мене навчило: коли використовуєш більш-менш якісні рівнозначні інструменти, результат залежить від навичок того, хто їх використовує. Тому я вже як почав серйозно з чатика, то не перестрибую на інші: знаю, що просто не вистачить часу та моїх мозкових ресурсів. Епізодично їх юзаю, але платний тільки один - незалежно від того, перший він сьогодні в перегонах чи п’ятий.

Нарешті під ранок завершив етап випробувань методології, і чат зробив інтегральний зсув: наративи влади, укрновини, міжнародні новини щодо України - за 8 тижнів 😉
Це якби людина зробила 56 + 56 + 56 добових, 24 тижневих і 6 місячних аналізів, занотувала їх у щоденник, а потім вирішила побачити картинку.

Звісно, для пересічного експерта-аналітика з цієї теми такий аналіз - "як два пальці об асфальт". Ще й прогноз на 10 років дадуть на здачу :lol:)))

Але чатик спочатку охрінів від завдання і сказав, що його заглючить, тож розбили на кілька послідовних задач так, щоб нічого не втратити. Я це вже раніше відпрацьовував. Дивитися, що з цього вийшло, не став - пішов спати. Виведу сьогодні мозок у робочий режим та оціню результат, спробую ще кілька разів, подивлюся, як буде змінюватися картинка і наскільки це критично.

Багато часу на це пішло, мозок напружувався не менше, ніж у шахах, але тепер у таких невідповідальних завданнях можна буде запускати ШІ-агента. Щоправда, ще треба буде вивчити саму технологію і відпрацьовувати навички керування цими гремлінами)))

Звісно, там, де я за допомогою чатбота заробляю собі ресурси, жорстка перевірка - даблмастхев, але... як воно буде через рік? :pardon:

Може, таки я буду робити ранкову форму "ба дуань дзінь" на своєму газоні, а ШІ-агенти в цей час зароблятимуть мені на піалу білого чаю. :oops:

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, vadimv сказав:

То ти нахваляєшся тим, що давав присягу окупантам і прислужував їм.

А я просто не бажав приймати в тому участь.

Формально Україна законно вступила у СРСР, це визнало міжнародне законодавство і мабуть всі країни світу.

Посилання на коментар

щойно ракету збили - впала  у Дніпро прямо під Хутір - буквально -  під  моїми  вікнами , ото хутірські/атбшні/фітхаусівські  обісралися:crazy:

це якесь "місце у  партері" , а не вікна ( одного разу вже вибивали ) - коли іскандер по виробництву дронів поряд прилітав 

Змінено користувачем Бездомный
  • Сумно 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, sergio сказав:

Кацап трошки вміє в болтовика, а піндоси лушпаки, тож і результат.
Гарний приклад, але для повноти картинку ще треба бачити влучання.

В практичній та прикладній стрільбі показником ефективності є "хіт-фактор". Все просто = бали за влучання/час виконання.
Що вищий "хіт-фактор" то кращий результат. Тобто це не просто "швидко стріляв", а швидко + точно.

Посилання на коментар

24.04.2026 в 17:42, vadimv сказав:

Шось Олегович в цьому році раніше плану видав черговий шедевр )

image.png.dadc52ca5c849dbe8dc79c51af532ee5.png

"Я жил в древнее время, когда власть царей Мемфиса пришла в упадок, и Великое царство вновь разделилось на Нижний и Верхний Египет. Началось возвышение Фив, но мы еще не знали, какая из столиц победит, и вместо одного седалища власти их в стране стало много… А все из-за одного фараона по имени Пепи, который целых девяносто четыре года не хотел слезать с трона. На базарах болтали, что он на самом деле давно умер, а народу вместо него показывают то чучело на носилках, то похожего евнуха." (с)

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

Кацап трошки вміє в болтовика, а піндоси лушпаки, тож і результат.
Гарний приклад, але для повноти картинку ще треба бачити влучання.

В практичній та прикладній стрільбі показником ефективності є "хіт-фактор". Все просто = бали за влучання/час виконання.
Що вищий "хіт-фактор" то кращий результат. Тобто це не просто "швидко стріляв", а швидко + точно.

Відос  в підтвердження вашої тези:"Життя мене навчило: коли використовуєш більш-менш якісні рівнозначні інструменти, результат залежить від навичок того, хто їх використову". 

А тут нававіть  не рівнозначні інструменти. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

55 минут назад, vadimv сказал:

"Я жил в древнее время, когда власть царей Мемфиса пришла в упадок, и Великое царство вновь разделилось на Нижний и Верхний Египет. Началось возвышение Фив, но мы еще не знали, какая из столиц победит, и вместо одного седалища власти их в стране стало много… А все из-за одного фараона по имени Пепи, который целых девяносто четыре года не хотел слезать с трона. На базарах болтали, что он на самом деле давно умер, а народу вместо него показывают то чучело на носилках, то похожего евнуха." (с)

зливний бачок  віщує  обнулення Пыпы ? «Пыпа» — это оскорбительное искажение фамилии президента РФ Владимира Путина, ставшее мемом, который активно использовал Евгений Пригожин и его сторонники во время мятежа ЧВК «Вагнер» в июне 2023 года. Этот термин использовался для уничижительной оценки действий власти.

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

Життя мене навчило: коли використовуєш більш-менш якісні рівнозначні інструменти, результат залежить від навичок того, хто їх використовує.

та якби ж вони були рівнозначними. більше того, у цього інструмента є налаштування, які ми взагалі не контролюємо. уявіть лінійку, виробник якої рандомно змінює одиниці виміру або нелінійно коригує відстань між мітками на ній. і добре якщо ми взагалі про це дізнаємося

Звісно, для пересічного експерта-аналітика з цієї теми такий аналіз

краще ніж жодного. сам процес це теж окремий результат

Звісно, там, де я за допомогою чатбота заробляю собі ресурси, жорстка перевірка - даблмастхев, але... як воно буде через рік? 

там де я заробляю ще не вигадали чатбота :lol:

Може, таки я буду робити ранкову форму "ба дуань дзінь" на своєму газоні, а ШІ-агенти в цей час зароблятимуть мені на піалу білого чаю. 

але я до цього теж збираюся колись дійти :flag1:

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, US7IGN сказав:

уявіть лінійку, виробник якої рандомно змінює одиниці виміру або нелінійно коригує відстань між мітками на ній.

На цій лінійці написано "In God We Trust"  )

19 хвилин тому, US7IGN сказав:

але я до цього теж збираюся колись дійти :flag1:

Звісно справа ваша, але ще раз хочу нагадати, що хижак, який перестав ходити на полювання, здихає дуже швидко )

Природа прибирає з поверхні планети ледачих і марнотратних біороботів, які тіки байдики б'ють і ресурси переводять ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

На цій лінійці написано "In God We Trust"  )

отут у нас співпадіння цінностей, що згідно останніх досліджень є головною умовою успішної співпраці :flag1:

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Звісно справа ваша, але ще раз хочу нагадати, що хижак, який перестав ходити на полювання, здихає дуже швидко )

а хто сказав що воно мені за життя треба? :lol:

en.wikipedia.org/wiki/Fall;_or,_Dodge_in_Hell

Посилання на коментар

22 хвилини тому, US7IGN сказав:

краще ніж жодного. сам процес це теж окремий результат

Є два та більше варіантів перевірки :)

Перший: технічний аналіз періоду пророцтв і посилання на протилежні пророцтва, які не збулися, але про них не згадують у саморекламі 😉

Другий: простіший, аналітичний, на кшталт "якщо ти такий розумний, то покажи гроші" 😉

Тобто якщо обраний персонаж справді вмів би в реальну аналітику та прогнози, то навряд чи чекав би, поки треш прийде на поріг. Скоріше за все, заробив би купку бабла на пророцтвах і відпочивав би в безпечному місці, іноді вибираючись поспілкуватися про ідеї із Сапольскі, Талебом тощо.

Чи не так? :pardon:

А коли в реалі супер-аналитик та пророк смокче прутень долі в халупі у бармалеїв, а обговорює ідеї з таким же успішним пацієнтом психіатричної клініки, то при застосуванні критичного мислення приходить думка: "десь тут щось трошки не так". :unknown: 

Як в анекдоті: "гіпотетично в нас три мільйони, а практично маємо дві шлюхи та старого педераста".
Я свого часу застосував другий метод, тому зберіг доволі багато часу життя) З цього приводу в мене все. 🧘‍♂️

З іншими вашими тезами більш-менш згоден. :beer:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...