sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 36 минут назад, DmiVady сказал: Йдуть люті перегони зі спаленням неймовірних, за вчорашніми мірками, ресурсів. 🥶 Кілька тижнів тому ЖПТ був не на перших місцях, а сьогодні він лідер: Independent analysis of AIUnderstand the. AI landscape to choose the best model and provider for your use case. Але чи надовго 😁 Життя мене навчило: коли використовуєш більш-менш якісні рівнозначні інструменти, результат залежить від навичок того, хто їх використовує. Тому я вже як почав серйозно з чатика, то не перестрибую на інші: знаю, що просто не вистачить часу та моїх мозкових ресурсів. Епізодично їх юзаю, але платний тільки один - незалежно від того, перший він сьогодні в перегонах чи п’ятий. Нарешті під ранок завершив етап випробувань методології, і чат зробив інтегральний зсув: наративи влади, укрновини, міжнародні новини щодо України - за 8 тижнів 😉 Це якби людина зробила 56 + 56 + 56 добових, 24 тижневих і 6 місячних аналізів, занотувала їх у щоденник, а потім вирішила побачити картинку. Звісно, для пересічного експерта-аналітика з цієї теми такий аналіз - "як два пальці об асфальт". Ще й прогноз на 10 років дадуть на здачу ))) Але чатик спочатку охрінів від завдання і сказав, що його заглючить, тож розбили на кілька послідовних задач так, щоб нічого не втратити. Я це вже раніше відпрацьовував. Дивитися, що з цього вийшло, не став - пішов спати. Виведу сьогодні мозок у робочий режим та оціню результат, спробую ще кілька разів, подивлюся, як буде змінюватися картинка і наскільки це критично. Багато часу на це пішло, мозок напружувався не менше, ніж у шахах, але тепер у таких невідповідальних завданнях можна буде запускати ШІ-агента. Щоправда, ще треба буде вивчити саму технологію і відпрацьовувати навички керування цими гремлінами))) Звісно, там, де я за допомогою чатбота заробляю собі ресурси, жорстка перевірка - даблмастхев, але... як воно буде через рік? Може, таки я буду робити ранкову форму "ба дуань дзінь" на своєму газоні, а ШІ-агенти в цей час зароблятимуть мені на піалу білого чаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, vadimv сказав: То ти нахваляєшся тим, що давав присягу окупантам і прислужував їм. А я просто не бажав приймати в тому участь. Формально Україна законно вступила у СРСР, це визнало міжнародне законодавство і мабуть всі країни світу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) щойно ракету збили - впала у Дніпро прямо під Хутір - буквально - під моїми вікнами , ото хутірські/атбшні/фітхаусівські обісралися це якесь "місце у партері" , а не вікна ( одного разу вже вибивали ) - коли іскандер по виробництву дронів поряд прилітав Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Кацап трошки вміє в болтовика, а піндоси лушпаки, тож і результат. Гарний приклад, але для повноти картинку ще треба бачити влучання. В практичній та прикладній стрільбі показником ефективності є "хіт-фактор". Все просто = бали за влучання/час виконання. Що вищий "хіт-фактор" то кращий результат. Тобто це не просто "швидко стріляв", а швидко + точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 24.04.2026 в 17:42, vadimv сказав: Шось Олегович в цьому році раніше плану видав черговий шедевр ) "Я жил в древнее время, когда власть царей Мемфиса пришла в упадок, и Великое царство вновь разделилось на Нижний и Верхний Египет. Началось возвышение Фив, но мы еще не знали, какая из столиц победит, и вместо одного седалища власти их в стране стало много… А все из-за одного фараона по имени Пепи, который целых девяносто четыре года не хотел слезать с трона. На базарах болтали, что он на самом деле давно умер, а народу вместо него показывают то чучело на носилках, то похожего евнуха." (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, DmiVady сказал: Кацап трошки вміє в болтовика, а піндоси лушпаки, тож і результат. Гарний приклад, але для повноти картинку ще треба бачити влучання. В практичній та прикладній стрільбі показником ефективності є "хіт-фактор". Все просто = бали за влучання/час виконання. Що вищий "хіт-фактор" то кращий результат. Тобто це не просто "швидко стріляв", а швидко + точно. Відос в підтвердження вашої тези:"Життя мене навчило: коли використовуєш більш-менш якісні рівнозначні інструменти, результат залежить від навичок того, хто їх використову". А тут нававіть не рівнозначні інструменти. Змінено 2 години тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 55 минут назад, vadimv сказал: "Я жил в древнее время, когда власть царей Мемфиса пришла в упадок, и Великое царство вновь разделилось на Нижний и Верхний Египет. Началось возвышение Фив, но мы еще не знали, какая из столиц победит, и вместо одного седалища власти их в стране стало много… А все из-за одного фараона по имени Пепи, который целых девяносто четыре года не хотел слезать с трона. На базарах болтали, что он на самом деле давно умер, а народу вместо него показывают то чучело на носилках, то похожего евнуха." (с) зливний бачок віщує обнулення Пыпы ? «Пыпа» — это оскорбительное искажение фамилии президента РФ Владимира Путина, ставшее мемом, который активно использовал Евгений Пригожин и его сторонники во время мятежа ЧВК «Вагнер» в июне 2023 года. Этот термин использовался для уничижительной оценки действий власти. Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, DmiVady сказав: Життя мене навчило: коли використовуєш більш-менш якісні рівнозначні інструменти, результат залежить від навичок того, хто їх використовує. та якби ж вони були рівнозначними. більше того, у цього інструмента є налаштування, які ми взагалі не контролюємо. уявіть лінійку, виробник якої рандомно змінює одиниці виміру або нелінійно коригує відстань між мітками на ній. і добре якщо ми взагалі про це дізнаємося 2 години тому, DmiVady сказав: Звісно, для пересічного експерта-аналітика з цієї теми такий аналіз краще ніж жодного. сам процес це теж окремий результат 2 години тому, DmiVady сказав: Звісно, там, де я за допомогою чатбота заробляю собі ресурси, жорстка перевірка - даблмастхев, але... як воно буде через рік? там де я заробляю ще не вигадали чатбота 2 години тому, DmiVady сказав: Може, таки я буду робити ранкову форму "ба дуань дзінь" на своєму газоні, а ШІ-агенти в цей час зароблятимуть мені на піалу білого чаю. але я до цього теж збираюся колись дійти 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: уявіть лінійку, виробник якої рандомно змінює одиниці виміру або нелінійно коригує відстань між мітками на ній. На цій лінійці написано "In God We Trust" ) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: але я до цього теж збираюся колись дійти Звісно справа ваша, але ще раз хочу нагадати, що хижак, який перестав ходити на полювання, здихає дуже швидко ) Природа прибирає з поверхні планети ледачих і марнотратних біороботів, які тіки байдики б'ють і ресурси переводять )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: На цій лінійці написано "In God We Trust" ) отут у нас співпадіння цінностей, що згідно останніх досліджень є головною умовою успішної співпраці 2 хвилини тому, vadimv сказав: Звісно справа ваша, але ще раз хочу нагадати, що хижак, який перестав ходити на полювання, здихає дуже швидко ) а хто сказав що воно мені за життя треба? en.wikipedia.org/wiki/Fall;_or,_Dodge_in_Hell 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 43 хвилини тому, US7IGN сказав: краще ніж жодного. сам процес це теж окремий результат Є два та більше варіантів перевірки Перший: технічний аналіз періоду пророцтв і посилання на протилежні пророцтва, які не збулися, але про них не згадують у саморекламі 😉 Другий: простіший, аналітичний, на кшталт "якщо ти такий розумний, то покажи гроші" 😉 Тобто якщо обраний персонаж справді вмів би в реальну аналітику та прогнози, то навряд чи чекав би, поки треш прийде на поріг. Скоріше за все, заробив би купку бабла на пророцтвах і відпочивав би в безпечному місці, іноді вибираючись поспілкуватися про ідеї із Сапольскі, Талебом тощо. Чи не так? А коли в реалі супер-аналитик та пророк смокче прутень долі в халупі у бармалеїв, а обговорює ідеї рівня "одружуються тільки лохи" з таким же успішним пацієнтом психіатричної клініки, то при застосуванні критичного мислення приходить думка: "десь тут щось трошки не так". Як в анекдоті: "гіпотетично в нас три мільйони, а практично маємо дві шлюхи та старого педераста". Я свого часу застосував другий метод, тому зберіг доволі багато часу життя) З цього приводу в мене все. 🧘♂️ З іншими вашими тезами більш-менш згоден. Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, DmiVady сказал: В практичній та прикладній стрільбі показником ефективності є "хіт-фактор". Все просто = бали за влучання/час виконання. Що вищий "хіт-фактор" то кращий результат. Тобто це не просто "швидко стріляв", а швидко + точно. красівоє 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 15 хвилин тому, DmiVady сказав: посилання на протилежні пророцтва, які не збулися В студію! ) 15 хвилин тому, DmiVady сказав: Другий: простіший, аналітичний, на кшталт "якщо ти такий розумний, то покажи гроші" 😉 Тобто якщо обраний персонаж справді вмів би в реальну аналітику та прогнози, то навряд чи чекав би, поки треш прийде на поріг. Скоріше за все, заробив би купку бабла на пророцтвах і відпочивав би в безпечному місці, іноді вибираючись поспілкуватися про ідеї із Сапольскі, Талебом тощо. Чи не так? Не так ) Талєба треба було читати уважніше, там у нього є відповідна відповідь: Цитата Если вы такой богатый, почему вы не такой умный? Крім того, варто було б ще й Рея Даліо прочитати ) Цитата я могу дать свою оценку: преимущества, которые человек получает, находясь на «вершине», совсем не такие потрясающие, как думают многие. Если ваши базовые потребности удовлетворены: у вас комфортная постель для сна, хорошие отношения с окружающими, вкусная еда и хороший секс, то все эти вещи не станут намного лучше, если у вас появится больше денег, или значительно хуже, если денег у вас окажется немного меньше. Предельная выгода от того, что у вас больше денег, иссякает довольно быстро. Фактически иметь намного больше остальных – хуже, чем иметь немного больше остальных, потому что чем больше ваше состояние, тем больший груз лежит на ваших плечах. Если учесть все обстоятельства, то лучше, когда вас никто не знает, чем когда вас знают все. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: А коли в реалі супер-аналитик та пророк смокче прутень долі в халупі у бармалеїв, а обговорює ідеї з таким же успішним пацієнтом психіатричної клініки, то при застосуванні критичного мислення приходить думка: "десь тут щось трошки не так". їх цінність в тому що вони не дають забувати що більшість саме таких і саме вони своїми діями в масі формують реальність, будучі "розумними заднім числом". навіть якщо вони думають та роблять правильні висновки і озвучують правильні ідеї, то все одно самі їм не слідують. я відчуваю що це щось з теорії великих чисел та прикладної метеорології, але як гуманітарій довести не можу 4 хвилини тому, karlito сказав: красівоє у мене є знайомий з Індіанаполісу, дуже вправний стрілець по тарілках чи чому вони там на стенді стріляють. Постійно вихваляється результатами і каже що він би гарно постріляв дрони в Україні, але жінка не дозволяє. я запропонував запросити українця з дронами щоб він їм майстер-клас влаштував. дрони реальні, літять в них і вибухають. щось після цього розмова затихла... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: варто було б ще й Рея Даліо прочитати ) так це не тільки він. чим більше бабла тим більше обмежень. я от намагаюся виглядати бідно. мене навіть кавою іноді із жалю безкоштовно пригощають. я каву не люблю, але не гребую робити людям приємно та давати можливість продемонструвати свої кращі якості 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 хвилин тому, US7IGN сказав: навіть якщо вони думають та роблять правильні висновки і озвучують правильні ідеї, то все одно самі їм не слідують. Так це давно очевидний факт, що від правильних думок і висновків до правильних дій - дистанція космічного розміру ) Тому що для втілення правильних думок у правильні дії потрібно підняти дупу з дивану і перебороти колосальний опір обставин і оточуючих )) Тим професії філософів і героїв і відрізняються ))) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: я от намагаюся виглядати бідно. мене навіть кавою іноді із жалю безкоштовно пригощають. Зацитую з "книжки" одного місцевого "письменника": ) Цитата Нельзя показываться строителям на глаза на новой дорогой машине и в дорогой одежде. Старый жигуль, дешевый кнопочный телефон, старые джинсы, застиранная футболка, старая куртка, стоптанные кроссовки – вот идеальный заказчик. Заказчик должен вызывать жалость :). Кстати, в этом виде удобнее ездить и по грязным и пыльным строительным базам. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, Vitaliy67 сказав: Объясните, пожалуйста Зарплату человек получает з завистмости от количества и качества туда, пенсия по инвалидности выплачивается в связи с потерей трудоспособности. Это обязанность государства. Как только государство перестает выполнять свои обязательства это говорит о потере управляемости. Пенсионный фонд не отвечает на письмо 4 месяца, Харьковский горсовет полгода. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому Тільки що, Vinsol2009 сказав: Как только государство перестает выполнять свои обязательства 2014 год, потом в гораздо большем масштабе - 2022, для закрепления урока 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому Тільки що, vadimv сказав: 2014 год, потом в гораздо большем масштабе - 2022, для закрепления урока И при этом ибанутий мудрой нарит не видит взаимосвязи между этими обстоятельствами и выборами 10 та 19 годов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому (змінено) 17 минут назад, US7IGN сказал: у мене є знайомий з Індіанаполісу, дуже вправний стрілець по тарілках чи чому вони там на стенді стріляють. Постійно вихваляється результатами і каже що він би гарно постріляв дрони в Україні, але жінка не дозволяє. я запропонував запросити українця з дронами щоб він їм майстер-клас влаштував. дрони реальні, літять в них і вибухають. щось після цього розмова затихла... Запропонуйте йому відправити безхатько він ту жінку швидко перевиховає. 🤣 П.С. звісно якщо вона не така як в роліке вищче. Змінено 54 хвилини тому користувачем юра84 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 1 час назад, US7IGN сказал: щось після цього розмова затихла... розумний дядько. "Play silly games, win silly prizes." 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз