US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: їх би на перевиховання до Афганістану... все ж таки люди, які ніколи не отримували по їбалу дивно необережні... Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому в Ростове горит центр управления полетами 🔥 Утро в Ростове-на-Дону началось с густого черного дыма. В результате атаки беспилотников пострадал региональный центр «Аэронавигации». Последствия для гражданской авиации уже катастрофические. Минтранс подтвердил экстренную приостановку работы сразу 13 аэропортов на юге страны. Именно этот центр управлял всем воздушным движением над южной частью России. Сейчас небо полностью закрыто, а специалисты пытаются оценить работоспособность оборудования, от которого напрямую зависят жизни пассажиров и координация полетов.(С) IMG_0771.MP4 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Canton сказав: в Ростове горит центр управления полетами 🔥 Утро в Ростове-на-Дону началось с густого черного дыма. В результате атаки беспилотников пострадал региональный центр «Аэронавигации». Последствия для гражданской авиации уже катастрофические. Минтранс подтвердил экстренную приостановку работы сразу 13 аэропортов на юге страны. Именно этот центр управлял всем воздушным движением над южной частью России. Сейчас небо полностью закрыто, а специалисты пытаются оценить работоспособность оборудования, от которого напрямую зависят жизни пассажиров и координация полетов.(С) IMG_0771.MP4 він на сирій нафті працював? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Hungary’s incoming prime minister plans a ‘regime-change celebration’ to mark Orbán’s departure apnews.com/article/hungary-magyar-regime-change-celebration-inauguration-orban-8a3b2a6acf7175d463e465567de894de Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 минут назад, US7IGN сказал: він на сирій нафті працював? На пердячем пару.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) «В Европе многие призывают повторить опыт Гитлера, и готовят очередное нападение на Россию» – Лавров Может завтра? Змінено 1 година тому користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, Canton сказал: в Ростове горит центр управления полетами 🔥 Утро в Ростове-на-Дону началось с густого черного дыма. В результате атаки беспилотников пострадал региональный центр «Аэронавигации». Последствия для гражданской авиации уже катастрофические. Минтранс подтвердил экстренную приостановку работы сразу 13 аэропортов на юге страны. Именно этот центр управлял всем воздушным движением над южной частью России. Сейчас небо полностью закрыто, а специалисты пытаются оценить работоспособность оборудования, от которого напрямую зависят жизни пассажиров и координация полетов.(С) IMG_0771.MP4 це ж тудою маньки аблігації - шльондри з Тагілу їхали погулювати гробові по єбіпєтах ? нє жили багата , нєxyй начинать Спойлер Змінено 32 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 часа назад, Вячеслав63 сказал: Думаю, ще багато залежить від генетики (спадковості). Думаю (наверно более уместно слово - знаю) это все работа мозга человека. Через мозг человека проходит всё, абсолютно все синхронизировано с ним. Зачастую мозг давая определенные команды сам лечит и поддерживает организм...но начинаются сбои в системе его работы - появляются болячки... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 14 хвилин тому, Бармалей сказав: Думаю (наверно более уместно слово - знаю) это все работа мозга человека. Через мозг человека проходит всё, абсолютно все синхронизировано с ним. Зачастую мозг давая определенные команды сам лечит и поддерживает организм...но начинаются сбои в системе его работы - появляются болячки... чим примітивніша система тим стабільніше і довше працює 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому (змінено) 52 минуты назад, US7IGN сказал: чим примітивніша система тим стабільніше і довше працює тобто ви за свідому аутодеградацію суб'єктів , як запоруку довгого щасливого життя ? а як же фактор війни всіх проти всіх , де примітивні приречені стати їжею - легкою здобиччу складних організмів ? не можна виховувати дітей вівцями , коли сусіди ростять власних дітей вовками Дмитро Донцов 1926 рік Змінено 7 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 3 години тому, karlito сказав: а хто вам може заборонити? та й мені ніхто. тому я з 10 лютого (день народження сина) по 15 травня (мій день народження) тримаю дієту, скидаю десь 6-8 кг, потім назад набираю(((. люм-люм дієта, вбивство організму. тому я особисто не розраховую на довге життя (хоча таємно сподіваюсь що пішов в мамину сімю, там купа довгожителів), знати як робити і робити - дві великі різниці. Кожному своє, тому це просто "думки з приводу". Коли буде час і натхнення, спробуйте попрацювати не з дієтами, а з перебудовою харчових звичок. Тобто з харчуванням без жорсткого психологічного примусу, як це часто буває на дієті. Це не процес "швидкого результату". Тут поступово перебудовується психіка, плюс треба ще привчити мікробіоту до того харчування, яке ти сам вважаєш правильним, а не вона. У мене це не "книжково-ютубний досвід". Коли я себе запустив, у мене було зайвих 25-30 кг і купа всіляких діабетів та інших радощів товстунів. Але мені допомогли біохакінг як хобі та вміння працювати з науковими й медичними текстами. Хоча тоді я цікавився тільки когнітивкою, не зважаючи на тіло, і це було великою помилкою. Без жодних "модних препаратів" та статинів: тільки харчування, сон, антистрес і фізкультура. Я привів себе до ладу, значно знизив і вісцеральне сало, і прибрав сало на боках та пузі. Останні пару років аналізи, чекап раз на пів року, не просто не виходять за референси, а в критичних місцях ближчі до низу. При цьому я не впадаю в істерику побачивши цукор, гарний хліб з салом чи шашлик з хрюшки. Їм спокійно, звісно, не тоннами. Алкоголь з початку війни не вживаю, але можу за бажання випити натурального, не хімку, безалкогольного пива з хамоном-маханом тощо. Поекспериментував цією зимою-весною: на мої аналізи більше впливає не саме харчування, а зниження аеробного навантаження та недосип. Тому фізкультура та сон мастхев. Але... це все індивідуально, і тут кожному своє. 🧘♂️ Для мотивації можна стати перед дзеркалом і сказати: "Я розумна людина, яка сама керує своїм життям, а не тупий лемінг, яким керує кишкова мікробіота". 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому Ось якої заспівали)) VID_20260508_045428_855.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому (змінено) 4 години тому, karlito сказав: шкідлива не фруктоза, а її кількість. перебрати її з фруктами теж можна, проте це важче зробити, при тому фрукти хоч їжа справжня - і клітковина є, і вітаміни з мікроелементами. а цукор - лиш голі калорії з фруктози і глюкози. До речі фруктові соки незаслужено вважають гарним продуктом, і купу людей собі проблем ними наробили. цілі фрукти в рази краще. Фруктоза у мільйон разів небезпечніша за цукор, бо організм ніяк не обмежує їх споживання, не існує рівня насиченості, так спеціально задумано природою, щоби в сезон споживати її максимальну кількість задля виживання в суворих умовах. Але нині не ті умови... Фрукти були доступними буквально декілька тижнів на рік, а зараз кожен день на столі. Змінено 26 хвилин тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 16 минут назад, karbo сказал: Ось якої заспівали)) VID_20260508_045428_855.mp4 на коліна перед пипою 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому (змінено) «Москва обещала удар по Киеву в ответ на массированный удар 9 мая по Москве, если вдруг Киев решится на такую атаку с целью сорвать наш великий праздник. Тогда мы нанесем массированный удар по центру Киева. Нужно понимать, что президент России поставил четкую задачу, речь идет о жестком ответе на атаку Москвы в период праздников. А нарушения перемирия под этот ответ не подходят». www.yaplakal.com/forum3/topic3076561.html мурло андрофага Змінено 10 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 4 хвилини тому, Бездомный сказав: на коліна перед пипою Віру втрачають у царя, табакеркою запахло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 36 хвилин тому, Бездомный сказав: примітивні приречені стати їжею - легкою здобиччу складни організмів ? Ну, це не завжди так - акули і крокодили (які мають розвиток десь на рівні динозаврів, тобто рептилій) досить-таки успішно конкурують з дельфінами (вищими ссавцями з більш розвиненим мозком, ніж у людей). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому Реальний валовий внутрішній продукт України у першому кварталі 2026 року знизився на 0,7% порівняно з попереднім кварталом (з урахуванням сезонного фактору) та на 0,5% у порівнянні з аналогічним періодом 2025 року.Про це повідомляє Державна служба статистики України, передають Патріоти України. Повні попередні дані про ВВП за І квартал 2026 року будуть оприлюднені Держстатом у червні 2026 року. Доктор економічних наук Андрій Длігач назвав падіння ВВП України сигналом про загрозу стагнації і зазначив, що нинішня економічна модель відновлення потребує значно вищих темпів зростання. Також експерт додав, що в Україні нині близько 10,5 млн тих, хто працює, з них понад 5,5 млн тісно пов’язані з держсектором (державна служба, держкомпанії, університети та інші підпорядковані структури), а ще близько 2 млн — самозайняті ФОП. «У нас мізер людей, які працюють, ми втратили щонайменше 2 млн тих, хто працює», — зазначив в ефірі програми «Вечір.LIVE» доктор економічних наук Андрій Длігач. Щоб перейти з режиму виживання до стійкого розвитку, Длігач вважає необхідним досягати в Україні щорічного приросту ВВП на рівні 5-6%. Експерт говорить про потребу створювати 200-300 тис. нових робочих місць щорічно, або до 400-500 тис., якщо брати до уваги вплив інвестиційної автоматизації. Загалом, за словами фахівця, йдеться про масштабний перезапуск ринку праці, модернізацію господарської моделі та переведення економіки зі статусу «економіки переживання» на траєкторію збалансованого зростання. Тим часом Нацбанк погіршив прогноз ВВП 2026 року. Водночас НБУ сподівається, що зовнішня допомога дасть змогу фінансувати дефіцит бюджету та підтримувати міжнародні резерви на високому рівні: 60-67 млрд доларів впродовж 2026-2028 років, тож регулятор зможе підтримувати курс гривні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому (змінено) 30 хвилин тому, DmiVady сказав: я себе запустив, у мене було зайвих 25-30 кг і купа всіляких діабетів І ці люди розказують тут, як правильно колупатися в носі ) Змінено 5 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 1 минуту назад, vadimv сказал: І ці люди розказують тут, як правильно колупатися в носі ) так он воно що - то "його" ші таки його малював 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому (змінено) 26 хвилин тому, karbo сказав: Фрукти були доступними буквально декілька тижнів на рік, а зараз кожен день на столі. Або з іншого боку - вони тоді були кислими, гіркими ябо ще якимись, але точно не такими солодкими як зараз ) Привіт Стіву Джобсу, який знищив свою підшлункову солодкими яблуками... Змінено 1 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 15 хвилин тому, Бездомный сказав: на коліна перед пипою Класика ) Цитата Любят русские люди бунтовать! Встанут на колени перед барским домом и стоят подлецы! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз