Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Це прям топчик! В ОП вперше прокоментували публікацію "плівок Міндіча": влада не прийматиме "фундаментальні рішення" через це зливу "Якщо ми прийматимемо фундаментальне рішення на підставі публікації транскрипцій (плівок Міндіча), як ви кажете, ну це трохи буде дивно для системи управління", - сказав радник ВП Подоляк. Ну, все логічно. Будувати собі будинки в Династії вони можуть. Обирати своєю шоблою наглядову раду у ДЕРЖАВНОМУ Сенс-банку вони можуть. Мільярди спрямовувати з бюджету на компанію Міндіча вони можуть. І це ж ні трохи не буде дивно для системи управління? А відповісти за все це дивно. Вони мабуть уху їли.(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 минуты назад, karbo сказал: Достатньо того що стримують наступ АААААА!!!!! Это ПЗДЦ, улиточка! У кого ресурс быстрее исчерпается, если только "стримувати"? Змінено 1 година тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, Canton сказав: АААААА!!!!! Это ПЗДЦ, улиточка! У кого ресурс быстрее исчерпается, если только "стримувати"? ресурс ще і не починав закінчуватися. от якби всі депутати, держслужбовці, правоохоронці та інші хто присягу складали хоча б два місяці на рік зміняючи друг друга служили б починаючи з рядового як вони всім іншим пропонують, то вже б в ростовській області стримували 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 12 минут назад, US7IGN сказал: ресурс ще і не починав закінчуватися. от якби всі депутати, держслужбовці, правоохоронці та інші хто присягу складали хоча б два місяці на рік зміняючи друг друга служили б починаючи з рядового як вони всім іншим пропонують, то вже б в ростовській області стримували Кароче, все, тока не я. Я Вас правильно понял? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 15 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Кароче, все, тока не я. Я Вас правильно понял? я до жодної з означених категорій не відношуся. але готовий подавати пачки грошей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 59 хвилин тому, Canton сказав: АААААА!!!!! Это ПЗДЦ, улиточка! У кого ресурс быстрее исчерпается, если только "стримувати"? Ти же вояка 🤣 скільки втрачає наступаюча сторона у цій кілзоні сьогодні по відношенню до окопаних в норах, які вичислити надзвичайно важко? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз