Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

їх би на перевиховання до Афганістану...

все ж таки люди, які ніколи не отримували по їбалу дивно необережні...

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

в Ростове горит центр управления полетами 🔥

Утро в Ростове-на-Дону началось с густого черного дыма. В результате атаки беспилотников пострадал региональный центр «Аэронавигации». Последствия для гражданской авиации уже катастрофические. Минтранс подтвердил экстренную приостановку работы сразу 13 аэропортов на юге страны.

Именно этот центр управлял всем воздушным движением над южной частью России. Сейчас небо полностью закрыто, а специалисты пытаются оценить работоспособность оборудования, от которого напрямую зависят жизни пассажиров и координация полетов.(С)

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Canton сказав:

Утро в Ростове-на-Дону началось с густого черного дыма. В результате атаки беспилотников пострадал региональный центр «Аэронавигации». Последствия для гражданской авиации уже катастрофические. Минтранс подтвердил экстренную приостановку работы сразу 13 аэропортов на юге страны.

Именно этот центр управлял всем воздушным движением над южной частью России. Сейчас небо полностью закрыто, а специалисты пытаются оценить работоспособность оборудования, от которого напрямую зависят жизни пассажиров и координация полетов.(С)

він на сирій нафті працював? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Hungary’s incoming prime minister plans a ‘regime-change celebration’ to mark Orbán’s departure

apnews.com/article/hungary-magyar-regime-change-celebration-inauguration-orban-8a3b2a6acf7175d463e465567de894de

Посилання на коментар

17 минут назад, US7IGN сказал:

він на сирій нафті працював? :lol:

На пердячем пару....

Посилання на коментар

«В Европе многие призывают повторить опыт Гитлера, и готовят очередное нападение на Россию» – Лавров

Может завтра?

Змінено користувачем Скромный прораб
Посилання на коментар

1 час назад, Canton сказал:

це ж тудою  маньки аблігації - шльондри  з Тагілу їхали  погулювати  гробові  по єбіпєтах ? 

нє жили багата , нєxyй начинать 

Спойлер

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

4 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Думаю, ще багато залежить від генетики (спадковості).

Думаю (наверно более уместно слово - знаю) это все работа мозга человека. Через мозг человека проходит всё, абсолютно все синхронизировано с ним. Зачастую мозг давая определенные команды сам лечит и поддерживает организм...но начинаются сбои в системе его работы - появляются болячки...

• Дякую 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Бармалей сказав:

Думаю (наверно более уместно слово - знаю) это все работа мозга человека. Через мозг человека проходит всё, абсолютно все синхронизировано с ним. Зачастую мозг давая определенные команды сам лечит и поддерживает организм...но начинаются сбои в системе его работы - появляются болячки...

чим примітивніша система тим стабільніше і довше працює :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

33 минуты назад, US7IGN сказал:

чим примітивніша система тим стабільніше і довше працює :flag1:

тобто ви за свідому   аутодеградацію  суб'єктів , як запоруку довгого щасливого життя ? 

а як же фактор війни всіх проти  всіх , де примітивні  приречені  стати  їжею - легкою здобиччу складни організмів  ?  

не можна виховувати дітей вівцями , коли сусіди ростять власних дітей вовками 

Дмитро Донцов  1926 рік 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

3 години тому, karlito сказав:

а хто вам може заборонити? та й мені ніхто. тому я з 10 лютого (день народження сина) по 15 травня (мій день народження) тримаю дієту, скидаю десь 6-8 кг, потім назад набираю(((. люм-люм дієта, вбивство організму. тому я особисто не розраховую на довге життя (хоча таємно сподіваюсь що пішов в мамину сімю, там купа довгожителів),  знати як робити і робити - дві великі різниці. 

Кожному своє, тому це просто "думки з приводу".

Коли буде час і натхнення, спробуйте попрацювати не з дієтами, а з перебудовою харчових звичок. Тобто з харчуванням без жорсткого психологічного примусу, як це часто буває на дієті.

Це не процес "швидкого результату". Тут поступово перебудовується психіка, плюс треба ще привчити мікробіоту до того харчування, яке ти сам вважаєш правильним, а не вона. У мене це не "книжково-ютубний досвід".

Коли я себе запустив, у мене було зайвих 25-30 кг і купа всіляких діабетів та інших радощів товстунів. Але мені допомогли біохакінг як хобі та вміння працювати з науковими й медичними текстами. Хоча тоді я цікавився тільки когнітивкою, не зважаючи на тіло, і це було великою помилкою.

Без жодних "модних препаратів" та статинів: тільки харчування, сон, антистрес і фізкультура. Я привів себе до ладу, значно знизив і вісцеральне сало, і прибрав сало на боках та пузі. Останні пару років аналізи, чекап раз на пів року, не просто не виходять за референси, а в критичних місцях ближчі до низу.

При цьому я не впадаю в істерику побачивши цукор, гарний хліб з салом чи шашлик з хрюшки. Їм спокійно, звісно, не тоннами. Алкоголь з початку війни не вживаю, але можу за бажання випити натурального, не хімку, безалкогольного пива з хамоном-маханом тощо.

Поекспериментував цією зимою-весною: на мої аналізи більше впливає не саме харчування, а зниження аеробного навантаження та недосип. Тому фізкультура та сон мастхев. Але... це все індивідуально, і тут кожному своє. 🧘‍♂️

Для мотивації можна стати перед дзеркалом і сказати: "Я розумна людина, яка сама керує своїм життям, а не тупий лемінг, яким керує кишкова мікробіота". :razz:

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, karlito сказав:

шкідлива не фруктоза, а її кількість. перебрати її з фруктами теж можна, проте це важче зробити, при тому фрукти хоч їжа справжня - і клітковина є, і вітаміни з мікроелементами. а цукор - лиш голі калорії з фруктози і глюкози. До речі фруктові соки незаслужено вважають гарним продуктом, і купу людей собі проблем ними наробили.  цілі фрукти в рази краще.

Фруктоза у мільйон разів небезпечніша за цукор, бо організм ніяк не обмежує їх споживання, не існує рівня насиченості, так спеціально задумано природою, щоби в сезон споживати її максимальну кількість задля виживання в суворих умовах.

Але нині не ті умови...

Фрукти були доступними буквально декілька тижнів на рік, а зараз кожен день на столі. 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...