DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Не відібрати, а мусорів в село не пускати. Щоб на своїх патрульках взад перед не шастали. Нам їхні послуги не потрібні. Ви бачили, що буває в тому місці, куди влучає ДШК, або М2? А кіно з дронами вам Мадяр не показував? НГУ це теж про "внутрішній порядок", якщо що, то швидко нагадають. Тож можете поки що підготуватись: безплатний вишкіл чекає на вас, самі знаєте де Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, DmiVady сказал: Ви бачили, що буває в тому місці, куди влучає ДШК, або М2? А кіно з дронами вам Мадяр не показував? НГУ це теж про "внутрішній порядок", якщо що, то швидко нагадають. Тож можете поки що підготуватись: безплатний вишкіл чекає на вас, самі знаєте де Мене вже не раз лякали. Завтра піду криївку в лісі робити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 часов назад, karbo сказал: В Афганістані всі "злилися" , бо перемогти на землі без застосування ядерної зброї нереально але лізти до Афгану трахати афганський кактус "після всіх" , та ще й вперто завзято трахати кактус майже двадцять років - то фахове банкрутство всіх силови ланок сша . Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому эх...какие кадры на диванах пропадают...стану президентом я вас всех заберу в депутаты...заааживемммм))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 6 минут назад, Бармалей сказал: эх...какие кадры на диванах пропадают...стану президентом я вас всех заберу в депутаты...заааживемммм))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому (змінено) так, министр семьи и социальной политики учитесь выражаться яснее берите пример с министра финансов акинеа...чтоб его плачь не слушать остальные министерства на госпрограммы скидываются со своих))) Змінено 44 хвилини тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 10 часов назад, DmiVady сказал: Це непогано сформована й виконана ІПСО. І судячи з того, як гарно вона "зайшла" суспільству, то ... Кожен сучасний лемінг зараз має інтернет, Гугл, ШІ та ще купу свистопєрдєлок. Але не в змозі скористатися всім цим, увімкнути критичне мислення й перевірити відкриті дані. Так і біжать до краю вирви у своїх фейсбуківських та інших інфобульбашках. я з боєм і аргументами довів дружині що це ІПСО, заспокоїлась з індусами. то в неї новий ворог зявився - Цивільний кодекс з їх посіданням та пануванням. мені туди занурюватись складно, пообіцяв що порішаю сам з любими посідальщиками, здавши її квартиру і будинок знайомим циганським баронам, ніякі посідальники з ними не вживуться.😜 іпсо то да, але ж навіщо наші так підставляються? це риторичне питання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 4 хвилини тому, karlito сказав: я з боєм і аргументами довів дружині що це ІПСО, заспокоїлась з індусами. то в неї новий ворог зявився - Цивільний кодекс з їх посіданням та пануванням. мені туди занурюватись складно, пообіцяв що порішаю сам з любими посідальщиками, здавши її квартиру і будинок знайомим циганським баронам, ніякі посідальники з ними не вживуться.😜 іпсо то да, але ж навіщо наші так підставляються? це риторичне питання вона читає нашу тему? іпсо не іпсо, а так і буде потім Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз