karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, Скромный прораб сказав: Ханжа, нельзя просрать то, что уже просрано Як лише Україна почала пиз дити кацапів знову, так зразу "просрано"😅 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому За попередніми даними, тілесні ушкодження чоловік отримав під час конфлікту з представниками групи оповіщення — військовослужбовцями ТЦК та СП, а також представниками добровольчого формування територіальної громади. sud.ua/uk/news/ukraine/361822-v-kieve-veterana-izbili-vo-vremya-konflikta-s-gruppoy-opovescheniya-ttsk Так тепер бурятів та тітушек називають? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 26 минут назад, karbo сказал: Як лише Україна почала пиз дити кацапів знову, так зразу "просрано"😅 Никак не связано, просрали давно, начали в 90-х, закончили в 2014. Если что, то я про страну Украина, про что мойщики туалетов неграм, извините, не знаю Змінено 1 година тому користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 49 минут назад, hause сказал: ЗИ: ну і чим укргнида відрізняється від бурята? Похоже на вопрос. За себя отвечу - пох. Перестреляйте, перевешайте, передушите, в конце концов, друг друга, ПОХ Змінено 1 година тому користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Буває по-різному. Він може вільно виїжджати, оскільки має 3 дітей. Їхній офіс є ще у Варшаві. Катається. А ви якось допомагаєте ЗСУ? А должен? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Vitaliy67 сказав: А должен? Якщо чекаєте "асвабадітєлєй" - то ні. Якщо народ не підтрамає свою армію, то він буде підтримувати чужу. Хоча тут вже питання - а де своя? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 52 минуты назад, Бармалей сказал: мне вот интересно, донатя именно стерненко, Вы понимаете как он из гопника и мелкого торговца наркотой за несколько лет стал вполне обеспеченным человеком...имеет тачанку бронированную и т.д. Зато свидомый. У меня такой пример в доме живёт. Ему похер , какого Славика обувать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Якщо чекаєте "асвабадітєлєй" - то ні. Якщо народ не підтрамає свою армію, то він буде підтримувати чужу. Хоча тут вже питання - а де своя? Я уже писал, трудно челу, на седьмом десятке чего либо объяснить. Продолжайте спонсировать стерненка . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Ти знову фантазуєш? Я вже ж писав, Какие фантазии , все с твоих постов. Ты постоянно любишь клеить ярлыки :" кацапы" " руський мир" " советы " и.тд. Ты писал , что твоего прадеда убили советы ( но не понятно за что ). Потом твой дед пошел в московские попы , родители были небольшими начальничками , и ты чудным образом попал в са недалеко от своего места жительства в оркестр. Не смотря на то что твой дед служил московской кгбешной церкви, ты обвинял Порошенка , что он прислужник фсбешной церкви, это очень типично для тебя . Каким - то внутренним призванием ты будучи еще школьником младших классов постоянно обучал в школе детей коммунистической пропаганде и лжи, при чем по личной инициативе.( Это от ненависти к советам:))) Сейчас опять постоянно пропагандируешь. В чем мои фантазии ? В том что ты приспособленец и холуй при любой власти ? Твои пару постов , они публиковались.и найти их быстро 1-2 минуты. " . Вячеслав 63 В мене батько, який теж з села, після ХАДІ був головним інженером в Полтаві. В різні роки в різних організаціях. Керівником не могли поставити, бо був безпартійний (його батько, мій дід був священником)" ... я, якби і є пересічний пенсіонер, який ще не отримує пенсії, бо не вистачає робочого стажу. Але живу, по факту, в 3-поверховому будинку на 14 сотках (маєток.... ....Кожен судить по собі. А я навчився читати в 6 років і з першого класу вже читав газети, яких мої батьки виписували багато. Постійно читав політінформації в класі своїм однокласникам, які не цікавилися політикою. Ця звичка(хвороба) збереглася, тому пам'ять у мене на політичні події непогана.. ...а от модератор на "Цензорі" дасть фору модераторам на цьому форумі. Із останнього - мене забанили (там бан на 3 дні) за посилання на статтю на "Цензорі" 2009-ого року, де є фото Порошенка-прислужника фсб-шної церкви.". И еще , как это ты " на городині" заработал на трехэтажный дом на 14 сотках ,? Уму не постижимо.. Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 42 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Никак не связано, просрали давно, начали в 90-х, закончили в 2014. Если что, то я про страну Украина, про что мойщики туалетов неграм, извините, не знаю Є країна, срана у кацапів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 27 минут назад, Vitaliy67 сказал: Зато свидомый. У меня такой пример в доме живёт. Ему похер , какого Славика обувать Советский сельский свидомит , наивный такой , в трехэтажном домике :))))и длиинным шлейфом коммуняцкого пропагандиста- активиста с юных лет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тієї країни з терпимістю до кацапів вже не буде, так що ховайся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, рыбак сказав: Славик далеко не наивный, как себя пытается представить. В советское время служить в са возле дома в оркестре и выслужиться на начальника оркестра и почтальона, я уж промолчу за его предков , о которых он сам тут писал , то это на моей памяти из знакомых никому не удавалось. У меня был дружбан еврей, у него мама имела очень обширные связи и папа не бедный , но и он смог попасть лишь на окраину Украины через 3 области в оркестр в стройбат, а в стройбате дедовщина была нехилая. И он пришел домой солдатом, а не выслуживался , как Славик, который " очень ненавидел советы". Дійсно, крайнє пічальний ітог жізні, вислужитися, мати обширні связі, більш, ніж у єврея і на схилі років, обсуждать смисл жізні в цій темі з рибаком. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, karbo сказал: Тієї країни з терпимістю до кацапів вже не буде, так що ховайся Хорошо, ховаюсь… Запирайти этажи, Нынче будут грабежи! Отмыкайте погреба — Гуляет нынче голытьба! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому (змінено) 24 хвилини тому, рыбак сказав: Какие фантазии , все с твоих постов. Ты постоянно любишь клеить ярлыки :" кацапы" " руський мир" " советы " и.тд. Ты писал , что твоего прадеда убили советы ( но не понятно за что ). Потом твой дед , пошел в московские попы , родители были небольшими начальничками , и ты чудным образом попал в са недалеко от своего места жительства в оркестр. Не смотря на то что твой дед служил московской кгбешной церкви, ты обвинял Порошенка , что он прислужник фсбешной церкви, это очень типично для тебя . Каким - то внутренним призванием ты будучи еще школьником младших классов постоянно обучал в школе детей коммунистической пропаганде и лжи. Сейчас опять постоянно пропагандируешь. В чем мои фантазии ? В том что ты приспособленец и холуй при любой власти ? Твои пару постов , они публиковались.и найти их быстро 1-2 минуты. " . Вячеслав 63 В мене батько, який теж з села, після ХАДІ був головним інженером в Полтаві. В різні роки в різних організаціях. Керівником не могли поставити, бо був безпартійний (його батько, мій дід був священником)" ... я, якби і є пересічний пенсіонер, який ще не отримує пенсії, бо не вистачає робочого стажу. Але живу, по факту, в 3-поверховому будинку на 14 сотках (маєток.... ....Кожен судить по собі. А я навчився читати в 6 років і з першого класу вже читав газети, яких мої батьки виписували багато. Постійно читав політінформації в класі своїм однокласникам, які не цікавилися політикою. Ця звичка(хвороба) збереглася, тому пам'ять у мене на політичні події непогана.. ...а от модератор на "Цензорі" дасть фору модераторам на цьому форумі. Із останнього - мене забанили (там бан на 3 дні) за посилання на статтю на "Цензорі" 2009-ого року, де є фото Порошенка-прислужника фсб-шної церкви.". И еще , как это ты " на городині" заработал на трехэтажный дом на 14 сотках ,? Уму не постижимо.. Як каже брат моєї жінки - "Заздри мовчки!". Працювати треба. а не на форумах киздіти. Тільки досадили з жінкою помідори. Ще кавуни і дині залишилися. Зранку полільником пройшли огород. Сьогодні була спека - 32 градуси. А будинок побудований своїми силами. Будівельні професії набагато легше освоїти, ніж гру на музичному інструменті. По будівництву вмію робити практично все, навіть, проект сам зробив. До речі, ота позика будівельникам від "Ощадбанку" дуже добре допомогла. Бо на неї накупили будівельних матеріалів ще, практично, по совковим цінам, а віддали "повітрям" - процентами по вкладах. Тоді була гіперінфляція Змінено 54 хвилини тому користувачем Вячеслав63 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому (змінено) утилізатори ідуть простим шляхом. броньовані натужились. цікаво, скільки відстрочок "по 3 неповнолітніх дітях"? якщо ліквідувати цю норму, скільки штурмовиків додається? ну за 95 квартал і цирк писати нічог оне можна. тюрма. а нахіба випустили 18+ штурмовиків сотнями тисяч? все складається лише в один хріновий план, і він не за українців Змінено 49 хвилин тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 6 годин тому, US7IGN сказав: Генерал загинає пальці 24tv.ua/kriza-migrantiv-ukrayini-spravdi-ye-brak-kadriv-shho-kazhe-budanov_n3072440 а якщо залишки населення в книгу не влізуть ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому (змінено) 5 годин тому, Vinsol2009 сказав: Збрехав. не баг а фіча головне щоб наступні так не робили якщо будуть "наступні" бо у поточного "не баг. а фіча" .. Змінено 42 хвилини тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 1 годину тому, Бармалей сказав: мне вот интересно, донатя именно стерненко, Вы понимаете как он из гопника и мелкого торговца наркотой за несколько лет стал вполне обеспеченным человеком...имеет тачанку бронированную и т.д. Стерненко - гопник? Ти його зріст, плечі бачив? Про "торговця наркотой", це тобі антимайданівці чи з рашистських помийок розказали? ШІ іншої думки - У 2014–2015 роках Сергій Стерненко (тодішній керівник одеського «Правого сектора») та його соратники проводили вуличні «акції» із затримання осіб, яких вони вважали наркоторговцями. Активісти передавали затриманих правоохоронцям та публікували відео. Як ти думаєш, який заробіток Стерненко має з ютубу з 2 000 000 підписників? Мільйон підписників у нього був ще на початку війни. Ціль всіх дописувачів кацапською- не донатьте на ЗСУ, бо в цих фондах одні шахраї. Совпадєніє?... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому (змінено) 34 минуты назад, рыбак сказал: Советский сельский свидомит а які у вас претензі до слова "свідомий" , вам , як і Герману Грефу не подобаються осознанньіе люди ? Свідоміти - то кацапи , які перевдягнулися у вишиванку . От приклад для наглядності . Змінено 32 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 22 години тому, Бездомный сказав: черрі бір - то популярний бельгійський сорт Belgian Kriek хотіли зробити сидр, але зроюили пиво? не біда! пиво+ароматизатор = Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 11 годин тому, миг сказав: Дніпро там постійно транзитом вільно літають вже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 12 хвилин тому, akineo сказав: там постійно транзитом вільно літають вже fbc.biz.ua/news/ekonomika-uk/ukrayina-gotuye-perezapusk-aviaspoluchennya-viznacheno-pershi-aeroporti-dlya-vidnovlennya-roboti/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 9 минут назад, Вячеслав63 сказал: Стерненко - гопник? Ти його зріст, плечі бачив? Про "торговця наркотой", це тобі антимайданівці чи з рашистських помийок розказали? ШІ іншої думки - У 2014–2015 роках Сергій Стерненко (тодішній керівник одеського «Правого сектора») та його соратники проводили вуличні «акції» із затримання осіб, яких вони вважали наркоторговцями. Активісти передавали затриманих правоохоронцям та публікували відео. Як ти думаєш, який заробіток Стерненко має з ютубу з 2 000 000 підписників? Мільйон підписників у нього був ще на початку війни. Ціль всіх дописувачів кацапською- не донатьте на ЗСУ, бо в цих фондах одні шахраї. Совпадєніє?... тихо тихо))) я ведь не говорю и не осуждаю что Вам делать с Вашими деньгами))) ваш ии - это лишь сборщик инфы различных инфопомоек))) и это, такое дело - злые языки говорят, что ютуб платит не за подписчиков))) и это - в 17 м году у власности авто хундай, 200 баксов наличмана и кредиты...ща злые языки глаголят пацан миллионер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз