Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

На віддаленому острові у Філіппінах готуються реалізувати один із найамбітніших та найдивніших технологічних експериментів останніх років — створення мікродержави, де ключові рішення ухвалюватиме штучний інтелект, повідомляє Daily Mail. 

speka.ua/news/stala-vidoma-teritoriya-de-si-keruvatime-vsima-procesami-yak-pracyuvatime-p623gj

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Шо ти мелеш ) У випадку важіля перемикання передач, наприклад - це зовісм різні дії ))

Коли тобі говорять "не рухай", то це означає не торкайся, не влазь, не лізь...ітд ітп

Де Вадим а де українська мова 😅😅🥱

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

2 хвилини тому, karbo сказав:

Не вб'ємо, а сам себе віддаш на муки вічні.

А хто ці муки буде забезпечувати - хіба не ваша ж банда ) 

Чорти - це ж у кримінальній ієрархії найнижча категорія, якщо не помиляюсь ))

І не по нашому, а дотримуйтесь інструкцій виробника, в протилежному випадку злітаєш з гарантії 😅😅😅

Наскільки я помітив, у вашого "виробника" взагалі жодних гарантій, а відсоток виробничого браку просто зашкалює )

Шахрайська контора "рога і копита" ))

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, karbo сказав:

Коли тобі говорять "не рухай", то це означає не торкайся, не влазь, не лізь...ітд ітп

Вірно, коли хтось каже "не рухай", це зазвичай означає, що слід утриматися від дії, яка може призвести до небажаних наслідків. Ось декілька контекстів, в яких це вираження може використовуватися:

- **Не чіпай**: коли щось може зламатися або пошкодитися.

- **Не підходь**: у ситуаціях, де є ризик для безпеки (наприклад, до небезпечних предметів).

- **Не втручайся**: у справи чи ситуації, які тобі не стосуються, щоб не ускладнити їх.

Кажучи це, виражається бажання запобігти негативним наслідкам. Чи є у тебе конкретний приклад ситуації, до якої це стосується?

Посилання на коментар

9 минут назад, DmiVady сказал:

статус Учасника Героїчного Спротиву і тисячу гривень.

Сержио дадуть звання герой-ухілянт 1 ступеню))

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, karbo сказав:

Так і з англійською та ж сама фігня - у тебе "do not touch" означаэ "do not move" )

А у Microsoft це зовсім різні дії ))

Посилання на коментар

А хто ці муки буде забезпечувати - хіба не ваша ж банда ) 

Чорти - це ж у кримінальній ієрархії найнижча категорія, якщо не помиляюсь ))

Наскільки я помітив, у вашого "виробника" взагалі жодних гарантій, а відсоток виробничого браку просто зашкалює )

Шахрайська контора "рога і копита" ))

Тебе створив Бог і дав тобі інструкцію щодо твого використання. А також дав свободу не користуватися нею, але прописав наслідки цього. 

Все в твоїх руках 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Так і з англійською та ж сама фігня - у тебе "do not touch" означаэ "do not move" )

А у Microsoft це зовсім різні дії ))

Була конкретна ситуація і ми її обговорюємо 

Посилання на коментар

13 минут назад, karbo сказал:

"не рухай" це діалект родом з Галичини, я вже третій рік служу в підрозділі з ОК "Захід", сам родом з Чернігівщини, тому знаю про що мова. Також в цю тему "де ти йдеш" "звідтам" "будеш робив"

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, karbo сказав:

Тебе створив Бог

У мене дуже великі сумніви з цього приводу )

і дав тобі інструкцію щодо твого використання.

У тій "інструкції" на одній сторінці написано одне, а на іншій - зовсім інше ) 

А також дав свободу не користуватися нею, але прописав наслідки цього.

Я щось не пригадую випадків, коли б виробник за недотримання інструкції погрожував виїздом бригади чортів і вічними муками ) 

Все в твоїх руках 

Ну так якщо дійсно "все" - то від'їбіться від мене будь ласка зі своїми проповідями )

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 годин тому, vadimv сказав:

Это материализация толстоевщины

https://www.facebook.com/share/r/18sUm9GkfL/?mibextid=wwXIfr

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, yukon сказав:

"не рухай" це діалект родом з Галичини, я вже третій рік служу в підрозділі з ОК "Захід", сам родом з Чернігівщини, тому знаю про що мова. Також в цю тему "де ти йдеш" "звідтам" "будеш робив"

Це не діалект, твоя мова копія руської, і тому "не рухай" у твоїй голові аналогічно "не двигай" з цього і проблеми розуміння.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, yukon сказав:

"де ти йдеш" "звідтам" "будеш робив"

Отака вона "українська" мова )

твоя мова копія руської, в тому "не рухай" у твоїй голові аналогічно "не двигай" з цього і проблеми розуміння.

Та анлійськи виходить теж копія руської, бо там теж "do not touch" не дорівнює "do not move" )

Посилання на коментар

26 минут назад, vadimv сказал:

Ну так якщо дійсно "все" - то від'їбіться від мене будь ласка зі своїми проповідями )

а як же вони будуть харчуватися ? :crazy:

працювати ж не охота:crazy:

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Отака вона "українська" мова )

Та анлійськи виходить теж копія руської, бо там теж "do not touch" не дорівнює "do not move" )

Давай не ліпи горбатого, ще китайську сюди притягни 😅😅😅

У твоїй бошці не рухай рівно не двигай 😅

Посилання на коментар

28 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

На віддаленому острові у Філіппінах готуються реалізувати один із найамбітніших та найдивніших технологічних експериментів останніх років — створення мікродержави, де ключові рішення ухвалюватиме штучний інтелект, повідомляє Daily Mail. 

speka.ua/news/stala-vidoma-teritoriya-de-si-keruvatime-vsima-procesami-yak-pracyuvatime-p623gj

в Україні вже створили і тестують :flag1:

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 годину тому, sergio сказав:

Не така велика сума, щоб я з даху дев"ятиповерхівки вистрибуааі, якщо пролечу. Зрештою, якщо то все закінчиться в нуль, то теж непоганий результат по нинішнім часам. Звичайно, що заздрю тцкунам і продавцям  яєць по 17 грн. 😛 

народна-прикмета-v0-nqs9d20kt83h1.webp

Посилання на коментар

5 хвилин тому, karbo сказав:

У твоїй бошці не рухай рівно не двигай 😅

Ніт, у моїй бошці "не рухай" дорівнює "don't move",  а "не чіпай" дорівнює "don't touch" )

І так само у гуглоперекладача ))

А от ти саме горбатого ліпиш, змішуючи в одне різні дії )))

Посилання на коментар

Прокурори просять суд зобовʼязати Шабуніна не відлучатися з дому без їхнього дозволу. Попри те, що в клопотанні йдеться про запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, серед обовʼязків, які намагаються покласти на Шабуніна зʼявився обовʼязок не залишати без дозволу домашню адресу. При цьому, останні кілька місяців Шабунін взагалі не мав жодних запобіжних заходів і вчасно зʼявлявся на судові засідання.

Посилання на коментар

Ніт, у моїй бошці "не рухай" дорівнює "do not move",  а "не чіпай" дорівнює "do not touch" )

І так само у гуглоперекладача ))

На який ти хер затягуєш сюди англійську у якій ти далекий як найближча зірка?😅😅

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, karbo сказав:

На який ти хер затягуєш сюди англійську

У англійській "do not move" і "do not touch" - це такі самі різні дії, як "не рухай" і "не чіпай"

І мені невідомо, нахіба заперечувати очевидні речі

Хоча для совків і віруючих це звичне явище 

Вони постійно плутають рабство зі свободою

Посилання на коментар

@vadimv

Special for you 

Так, вираз "do not move" може мати кілька значень в залежності від контексту. Ось варіанти використання:

1. Не рухайся : це може бути вказівка не змінювати положення, наприклад, в ситуації, коли велика небезпека або важлива деталізація (як під час фотозйомки).

2. Не чіпай : якщо аплікувати до об’єкта або предмета, це може означати, що не слід торкатися до чогось, щоб не пошкодити або не змішати.

3. У гумористичному або ігровому контексті : наприклад, в іграх або розвагах, це може мати легший підтекст, заохочуючи не підходити до чогось, що потрібно проігнорувати.

Отже, в залежності від тону і контексту, "do not move" може означати як "не рухай", так і "не чіпай". Чи хочеш дізнатися більше про використання цих виразів у різних ситуаціях?

Посилання на коментар

11 хвилин тому, karbo сказав:

1. не змінювати положення

2. не слід торкатися до чогось

До тебе взагалі не доходить, що можна торкатися, при цьому не змінюючи положення? )

Не дивно, що це не доходить до ШІ, бо у нього рук немає (та й мізків, схоже теж) ))

На пальцях: не рухати - означає не прикладати силу для зміни положення в просторі (згадуй закони Ньютона), а не торкатися - означає не контактувати з предметом (бо він, наприклад, може йобнути струмом і при цьому залишатися на місці, не рухатися - згадуй закон Ома) )))

Посилання на коментар

До тебе взагалі не доходить, що можна торкатися, при цьому не змінюючи положення? )

Не дивно, що це не доходить до ШІ, бо у нього рук немає (та й мізків, схоже теж) ))

На пальцях: не рухати - означає не прикладати силу для зміни положення в просторі (згадуй закони Ньютона), а не торкатися - означає не контактувати з предметом (бо він, наприклад, може йобнути струмом і при цьому залишатися на місці, не рухатися - згадуй закон Ома) )))

Лінгвіст із тебе як іспанський льотчик із мене 😅😅😅

Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

Лінгвіст із тебе як іспанський льотчик із мене 😅😅😅

Аргументи закінчилися )

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...