МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: "Правильно назвати - правильно зрозуміти" (с) А коли рабство починають називать "свободою" - починається війна замість миру. Невже це так важко зрозуміти? Ви ж за це будете їбашитися, персонально. нажаль, я зараз не можу особо говорити. потім колись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 хвилин тому, vadimv сказав: "Правильно назвати - правильно зрозуміти" (с) А коли рабство починають називать "свободою" - починається війна замість миру. Невже це так важко зрозуміти? Ви ж за це будете їбашитися, персонально. У тебе нуль знань щодо біблії. Я п'ять років був активним учасником форуму маранафа, це найбільший релігійний форум на теренах колишнього СРСР. Це п'ять років активної практики дискусій з усіма можливими гуру релігії. Це рівень університетських знань підкріплених практикою. І тому говорю, що ти маєш нікчемні пізнання у цій сфері. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, sergio сказав: Я не собираюсь забывать голову подобной лабудой. Она не поможет мне заработать денег и оставаться невидимым для тцкунов. 😏 www.instagram.com/reel/DYhRf9sM_ab/ 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 45 минут назад, karbo сказал: У тебе нуль знань щодо біблії. Я п'ять років був активним учасником форуму маранафа, це найбільший релігійний форум на теренах колишнього СРСР. Це п'ять років активної практики дискусій з усіма можливими гуру релігії. Це рівень університетських знань підкріплених практикою. І тому говорю, що ти маєш нікчемні пізнання у цій сфері. В РПЦ предложили школам вводить должность штатных священников Змінено 53 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 8 хвилин тому, Бездомный сказав: В РПЦ предложили школам вводить должность штатных священников чому не имам чи мулла ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому їбать, втратили десантника. з такого незручного положення так стрибнув)) https://www.facebook.com/share/v/1BCFsYk3wb/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 31 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: чому не имам чи мулла ? ну , мабуть , завдання "людей в одно истолочь" ніхто не знімав , хоча - з часів совдепії що імами , що ребе - всі під кдб , а зараз - під фсб . з радянських педвишів дівчатка - до школи , хлопчики - до кдб . карбо - радяньский педагог , що якби дезавуює всі його дописи. Доречі - пісня Ігоря Талько - Глобус , виявляється - класика - як прокляв : священник скрьівает под рясой кгбшньй погон (с) Не дарма йому кдб рота кулею затулило . кацапські каменти звідти : Правда певца шокирует.... Сколько лет прошло.. И ничего не меняется... Гость из будущего! Он тогда знал про нас настоящих всё.... Царствия небесного Игорь, прости мы всё прое..ли Змінено 21 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 3 години тому, karbo сказав: Жодних заборон, роби що хочеш і отримаєш, що повинен. Вся твоя мисля заточена щоби серанути на релігію. Подумай над цим. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 3 години тому, vadimv сказав: Кому "дошкулити" - буковкам на екрані? ) Ще раз - мені байдуже на релігію, поки релігійні діячі не починають перекручувати реальність на свій морок, називаючи брехню "правдою", а війну "миром". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому https://www.facebook.com/reel/2069603280565388 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому (змінено) 1 година тому, karbo сказав: У тебе нуль знань щодо біблії. Я п'ять років був активним учасником форуму маранафа, це найбільший релігійний форум на теренах колишнього СРСР. Це п'ять років активної практики дискусій з усіма можливими гуру релігії. Це рівень університетських знань підкріплених практикою. І тому говорю, що ти маєш нікчемні пізнання у цій сфері. Пі зда рибаку. Де ви один одного знаходите? Я хочу бачить цю бітву екстра сенсов, хоч і не багато в цьому сенсу. Змінено 23 хвилини тому користувачем ozor 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому 7 хвилин тому, ozor сказав: Пі зда рибаку. Де ви один одного знаходите? Я хочу бачить цю бітву. Він давно здався і закрив мене в ігнор 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 12 хвилин тому, МаТраС сказав: https://www.facebook.com/reel/2069603280565388 мені здається він туди ходив з метою виключно з Бенею потерти за справи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз