МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: "Правильно назвати - правильно зрозуміти" (с) А коли рабство починають називать "свободою" - починається війна замість миру. Невже це так важко зрозуміти? Ви ж за це будете їбашитися, персонально. нажаль, я зараз не можу особо говорити. потім колись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 18 хвилин тому, vadimv сказав: "Правильно назвати - правильно зрозуміти" (с) А коли рабство починають називать "свободою" - починається війна замість миру. Невже це так важко зрозуміти? Ви ж за це будете їбашитися, персонально. У тебе нуль знань щодо біблії. Я п'ять років був активним учасником форуму маранафа, це найбільший релігійний форум на теренах колишнього СРСР. Це п'ять років активної практики дискусій з усіма можливими гуру релігії. Це рівень університетських знань підкріплених практикою. І тому говорю, що ти маєш нікчемні пізнання у цій сфері. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, sergio сказав: Я не собираюсь забывать голову подобной лабудой. Она не поможет мне заработать денег и оставаться невидимым для тцкунов. 😏 www.instagram.com/reel/DYhRf9sM_ab/ 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 45 минут назад, karbo сказал: У тебе нуль знань щодо біблії. Я п'ять років був активним учасником форуму маранафа, це найбільший релігійний форум на теренах колишнього СРСР. Це п'ять років активної практики дискусій з усіма можливими гуру релігії. Це рівень університетських знань підкріплених практикою. І тому говорю, що ти маєш нікчемні пізнання у цій сфері. В РПЦ предложили школам вводить должность штатных священников Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, Бездомный сказав: В РПЦ предложили школам вводить должность штатных священников чому не имам чи мулла ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому їбать, втратили десантника. з такого незручного положення так стрибнув)) https://www.facebook.com/share/v/1BCFsYk3wb/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 31 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: чому не имам чи мулла ? ну , мабуть , завдання "людей в одно истолочь" ніхто не знімав , хоча - з часів совдепії що імами , що ребе - всі під кдб , а зараз - під фсб . з радянських педвишів дівчатка - до школи , хлопчики - до кдб . карбо - радяньский педагог , що якби дезавуює всі його дописи. Доречі - пісня Ігоря Талько - Глобус , виявляється - класика - як прокляв : священник скрьівает под рясой кгбшньй погон (с) Не дарма йому кдб рота кулею затулило . кацапські каменти звідти : Правда певца шокирует.... Сколько лет прошло.. И ничего не меняется... Гость из будущего! Он тогда знал про нас настоящих всё.... Царствия небесного Игорь, прости мы всё прое..ли Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, karbo сказав: Жодних заборон, роби що хочеш і отримаєш, що повинен. Вся твоя мисля заточена щоби серанути на релігію. Подумай над цим. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, vadimv сказав: Кому "дошкулити" - буковкам на екрані? ) Ще раз - мені байдуже на релігію, поки релігійні діячі не починають перекручувати реальність на свій морок, називаючи брехню "правдою", а війну "миром". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому https://www.facebook.com/reel/2069603280565388 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, karbo сказав: У тебе нуль знань щодо біблії. Я п'ять років був активним учасником форуму маранафа, це найбільший релігійний форум на теренах колишнього СРСР. Це п'ять років активної практики дискусій з усіма можливими гуру релігії. Це рівень університетських знань підкріплених практикою. І тому говорю, що ти маєш нікчемні пізнання у цій сфері. Пі зда рибаку. Де ви один одного знаходите? Я хочу бачить цю бітву екстра сенсов, хоч і не багато в цьому сенсу. Змінено 1 година тому користувачем ozor 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, ozor сказав: Пі зда рибаку. Де ви один одного знаходите? Я хочу бачить цю бітву. Він давно здався і закрив мене в ігнор 😅 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, МаТраС сказав: https://www.facebook.com/reel/2069603280565388 мені здається він туди ходив з метою виключно з Бенею потерти за справи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, DmiVady сказал: То ви даремно!))) Наприклад... Їду я вчора в тахі забирати машину з ТО. Дорогою таксист, 58 років, розповідає, що був у розшуку: мабуть, резерв не встановив чи щось таке. І його поліцаї доставили у ТЦК. У ТЦК на поліцаїв подивилися недобре, але тіло прийняли, відВЛКашили та повезли продавати. Каже, двох мобіків на здоровезному автобусі катали кілометрів 300... Ресурси держави, йопта. Не продали, дали пендаля: "гуляй поки". Їдемо далі. Водії попереджають фарами. Він дивиться у свій телефон і каже: попереду мобільний блок, не довезу тебе, бо автосалон прямо за блоком. А блок розташували грамотно: на колі, куди сходяться чотири дороги, ще й місце досить вузеньке. Гарна пастка. А мені влом пішки пару сотень метрів йти) Я йому й кажу: "Я неєбацца будистський монах, воду в пиво можу перетворити та всьо такоє. Ти не бійся, я знаю охоронне закляття". Він очима лупає, а я кажу: "О мані нема, а падли є! Хусім!", а тепер їдь." Проїхали ми повз блок. Нас не чіпали, помахали: "їдьте". Він мене висадив та скоренько з'їбався. Я проконтролював. Ну і я собі пішов: забрав авто й сам поїхав у своїх справах. На все воля Будди, але звертатися треба по ділу, а не всує Ну ви зажерлися ТО на сервісі робите. Я раз був на фірменому СТО Судзукі, більше на розвод лохів, а не на ТО подібне. Недавно сам свічки, фільтра і, масло міняв. Вже 63 тис, а бензофільтр по мануалу на 60 к міняти треба. Але по перше нема лючка,, треба бак знімати,, той ще гемор, а по друге фільтр так одним вузлом з насосною станцією, навіть насос чуть не присиліконений. Короче поліз на drive. ru там пишуть, щоб не паритись можна і до 130-140 тик тягнути до заміни поки вже почне відчуватись. На Хонді підтікає шланг ГУР, наші πідари заспівали 9000грн😳, короче замовив на Аліку за 1380.😺 a.aliexpress.com/_EwMkOJU Змінено 33 хвилини тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 1 час назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DYhRf9sM_ab/ А можна сказати :"Вечір в хату" і поки вони роздупляються зайти за кут і бігти або самокат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз