Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

51 хвилину тому, МаТраС сказав:

як не крути , а мішок без води і їжі і без електр може прожити, а якийсь кіборг потухне.

Схоже ви переплутали одне з іншим )

Мішок без води і їжі НЕ може прожити, а залізяка запросто.

Про електрику лінь повторювати - мішок теж здохне швидше, ніж зітреться пам'ять з носія.

А головне - мішки одне одного почнуть гасити раніше, ніж кіборгів.

Вже почали.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 часов назад, US7IGN сказал:

як же так виходить що в США заробляють більше і живуть від зарплати до зарплати з від'ємним балансом (боргами)?

Breaking bad дивилися? Там Сашко Білий Walter White був бідним шкільним вчителем, жив у будинку з басейном від зарплати до зарплати. Щоб показати що він бідний автори серіалу посадили його на жахливий Понтіак Ацтек, а дружину на якесь авто з 80х. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 годин тому, ozor сказав:

Кому має, і яке у це має практичне значення?

Пийте, краще чифір,  якщо це чай, звичайно.

При всій моїй аналітичній потужності я не спромігся розшифрувати твої творчі викрутаси. Спробуй простіше, бо мозок димить 😅

Посилання на коментар

6 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

Дрон на оптоволокні на 1300 км, невже Китай здатний на таке, якщо там показали котушку титанічних розмірів

defence-ua.com/minds_and_ideas/dron_na_optovolokni_na_1300_km_nevzhe_kitaj_zdatnij_na_take_jakscho_tam_pokazali_kotushku_titanichnih_rozmiriv-23162.html

"Широка страна моя родная, много в ней полей, лесов и рек..."

Та нахрен не потрібно тягнути на собі цю бобіну при суцільних дірках у системі ППО 

• Лайк 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, vadimv сказав:

Схоже ви переплутали одне з іншим )

Мішок без води і їжі НЕ може прожити, а залізяка запросто.

Про електрику лінь повторювати - мішок теж здохне швидше, ніж зітреться пам'ять з носія.

А головне - мішки одне одного почнуть гасити раніше, ніж кіборгів.

Вже почали.

без води модна й 4 дні.без їжі дуже довго. лиш трохи щось кидати. адо чого тут номій,якщо йому теж треба живлення? 

Посилання на коментар

39 хвилин тому, рыбак сказав:

Для тебя образец  Меір , а для меня - Иисус Христос . 

Меня не интересует твоя пропаганда и какая-то  меїр, зачем ты мне тулишь эту чушь .

Ты уже сколько выявил и сдал " врагов народа"?

Там , в укр тюрьмах и застенках, сидят люди , такие - же  ,как и сидели по вере при советском режиме , в то время , когда твой дед - московский поп прислуживал тому кровавому режиму и учил прихожан повиноваться власти .  Многие эти люди в тюрьмах не отступили от своей христианской истинной веры. Но не все устояли . И ты , и такие как ты молите своего бога  , чтобы они устояли  в своей вере и не перешли черту.

Не треба прикривати кацапську пропаганду вірою в Христа. " укр. застєнкі" - це тобі Христос навіяв чи казцапи?

Посилання на коментар

35 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Не треба прикривати кацапську пропаганду вірою в Христа. " укр. застєнкі" - це тобі Христос навіяв чи казцапи?

Так це і є його вірою 😅😅😅

Посилання на коментар

4 години тому, sergio сказав:

Якраз про машины, чувак розповідає. 

Нагле тупеньке створіння з яскраво вираженим синдромом даннінга крюгера😅

Подивися його бізнес з фанерою, я би крізь землю провалився з такою майстерностю😅

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

3 години тому, DmiVady сказав:

Спитав.

- у тумбочці;

- купити на "фінанс.уа" курс "Як швидко заробити полтос грошей і щоб за це нічого не було";

- використати "вікно можливостей з ОВДП" яке зараз з'явилося: взяти позику на пару мільйонів доларів США -> вийти у гривню -> купити гривневі ОВДП з погашенням восени -> восени вийти з гривні в долар -> погасити позику -> на різницю купити автівку.

Останній варіант досить ризиковий, бо модель виходила з того, що збоїв по кредитній лінії від ЄС на 90 ярдів не буде.
На питання "а що буде, якщо що" вона дала список клінік, де приймають органи для трансплантації. :pardon:

Розібрати кадік, продати нову батарею і все інше - купити 1.5  кадіка. І не треба навіть холодильники возити.

• Хаха 1
Посилання на коментар

37 минут назад, karbo сказал:

Нагле тупеньке створіння з яскраво вираженим синдромом даннінга крюгера😅

Подивися його бізнес з фанерою, я би крізь землю провалився з такою майстерностю😅

Похваліться своїми досягненнями(закреслено) виробами з фанери. Ми зацінимо. 😏 

Пи Си. Для піндосів то і так занадто хороша якість. 

Пи. Си2. Теж підозрюю,, що хлопець не простий,, як мінімум за ним хвбадники стоять.

Казав, що скоро має його маманя з України приїхати, тоді вже точно скажу він єврей по мамі, чи по татові. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

37 хвилин тому, MaxS сказав:

Розібрати кадік, продати нову батарею і все інше - купити 1.5  кадіка. І не треба навіть холодильники возити.

Хм, буду знати)
Я дуже слабо розбираюся в автівках - я користувач :)
Моїм хобі були моторні човни.
Тому про корпуси, обводи та гвинти я міг щось більш-менш притаманне казати) ну і про двигуни теж, трошки)

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

17 хвилин тому, sergio сказав:

Похваліться своїми досягненнями(закреслено) виробами з фанери. Ми зацінимо. 😏 

Пи Си. Для піндосів то і так занадто хороша якість. 

Пи. Си2. Теж підозрюю,, що хлопець не простий,, як мінімум за ним хвбадники стоять.

Казав, що скоро має його маманя з України приїхати, тоді вже точно скажу він єврей по мамі, чи по татові. 

Я в четвертому класі зайняв друге місце на районній олімпіаді по трудовому навчанню😅

Ми рамки для портрета ручками власними робили. 

Його мама кацапка ще та)) 

Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

без води модна й 4 дні.без їжі дуже довго. лиш трохи щось кидати. адо чого тут номій,якщо йому теж треба живлення? 

а без сюрстрьомінгу ?

фемінізм знищує кожаних мішків

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, DmiVady сказав:

Хм, буду знати)
Я дуже слабо розбираюся в автівках - я користувач :)
Моїм хобі були моторні човни.
Тому про корпуси, обводи та гвинти я міг щось більш-менш притаманне казати) ну і про двигуни теж, трошки)

Знайомому в тотал електричну Хонду розбили півтора роки тому. Батарея не постраждала. То він на розборці і ОСАГО страховці десь +30% в USD заробив :). Такий парадокс з електричками. Цілу б фіг продав без значного дисконту.

Ще схожі випадки  знаю з посіченими електричками в контейнерах в Чорноморську.  Розібрали відразу на запчастини.

ОВДП і пралки - то для консервативних інвесторів. 

• Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

12 минут назад, karbo сказал:

Я в четвертому класі зайняв друге місце на районній олімпіаді по трудовому навчанню😅

Ми рамки для портрета ручками власними робили. 

Його мама кацапка ще та)) 

То, що в нього щось жидівське є 100%, цікаво по чиїй лінії. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, MaxS сказал:

Знайомому в тотал електричну Хонду розбили півтора роки тому. Батарея не постраждала. То він на розборці і ОСАГО страховці десь +30% в USD заробив :). Такий парадокс з електричками. Цілу б фіг продав без значного дисконту.

Ще схожі випадки  знаю з посіченими електричками в контейнерах в Чорноморську.  Розібрали відразу на запчастини.

ОВДП і пралки - то для консервативних інвесторів. 

До речі в тому відосі вище про машини , чувак каже,, що Хонду, правда не електричну, з салону знайомий взяв, так на 40 тис почала глючити електроніка, так, що електропідсилювач керма на ходу вирубався Короче не та вже Хонда. 

Посилання на коментар

5 минут назад, sergio сказал:

між жидівським та жинокацаським - антагонізм.

Штілерман не дасть збрехати

Спойлер

Володимир Зеленський написав Дональду Трампу листа. Після чергового російського удару по Києву - знову по ринках, торговельних центрах і житлових кварталах - президент України звернувся до американського колеги з проханням допомогти посилити протиповітряну оборону.

Поки що відповідь пролунала лише опосередковано - від міністра оборони США Піта Геґсета. Її зміст зводиться до простого: допоможемо, чим зможемо. Але, схоже, можливості зараз обмежені. Після близькосхідної кризи американські запаси ракет виснажені, і потрібен час, щоб їх відновити.

Цю логіку можна зрозуміти. Теоретично.

Але люди в Києві не можуть чекати, поки Пентагон поповнить склади. Вони живуть - або не виживають - під російськими ударами просто зараз. І ми чудово розуміємо, що Путін не збирається припиняти ці атаки. Повітряний терор став одним із його головних інструментів у цій війні. Більше того, російський президент намагається перетворити територіальну війну на демографічну. Він продовжує сподіватися, що з кожним ударом населення України буде скорочуватися, а великі українські міста перестануть здаватися безпечними навіть для тих, хто досі не залишив свої домівки.

І тут виникає питання, відповідь на яке звучить не надто комфортно.

Як сталося, що найпотужніша армія світу після кількох місяців обмеженого конфлікту на Близькому Сході вже не може забезпечити союзника достатньою кількістю засобів протиповітряної оборони? Якщо один театр воєнних дій настільки виснажує ресурси, то що буде у випадку кількох одночасних криз? І що тоді залишиться від уявлень про американську військову могутність?

Але добре. Припустімо що так.

Що тоді робити Україні?

Відповідь є, і вона не нова. Просто мені доводиться повторювати її знову і знову

По-перше, Європа. IRIS-T, SAMP/T, Patriot європейського виробництва - усе це існує. Проблема не в тому, що цих систем немає. Проблема в тому, чи готові європейські країни передавати їх Україні швидко і в достатній кількості. Іноді така готовність є. Частіше її доводиться виборювати після кожного нового удару по українських містах.

По-друге, власне виробництво. Україна вже створює дрони й ракети в умовах війни. Це не замінить Patriot, але це реальність, яку потрібно масштабувати. Для цього потрібні технології, комплектуючі, інвестиції та виробнича кооперація із союзниками. Не лише слова підтримки.

І нарешті - найважливіше.

Найкращий захист українських міст — це знищення російських можливостей завдавати ударів. Заводів, складів, логістичних вузлів, пускових установок. Саме про такі можливості Україна просить своїх партнерів роками. І саме цього багато хто на Заході досі боїться — з міркувань, які після кожного нового удару по Києву, Харкову, Одесі чи Дніпру виглядають дедалі менш переконливими.

Парадокс цієї війни простий і жорстокий. Захід надає Україні щит — та й той не завжди в достатній кількості, — але водночас часто обмежує можливості завдавати ударів по тому, хто атакує. А потім дивується, чому ці атаки не припиняються.

Лист Зеленського був цілком логічним. Відповідь Геґсета - передбачуваною. Але листи й відповіді — це розмова, а не стратегія.

Стратегія починається там, де після наступної спроби удару по Києву є можливість її зірвати.

І бажано - до того, як ракети знову полетять у бік українських міст.

Показать меньше

Л

Він спав у друга на підлозі, мив посуд у китайському ресторані… а потім написав історію, яка взяла 7 “Оскарів”...

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

По пацану, що каміння в ментовоз кидав, позавчора Франеку. 

t.me/gnapinfo/3901

4 роки за хуліганку будуть шити. 

Посилання на коментар

11 хвилин тому, sergio сказав:

Тупий напівкацап з мисленням гопника 

Це якраз той момент, коли людина з першого разу справляє гарне враження, але копнувши глибше бачиш те, що ніяк не підтверджує це перше враження))

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

По пацану, що каміння в ментовоз кидав, позавчора Франеку. 

t.me/gnapinfo/3901

4 роки за хуліганку будуть шити. 

Ще би тим дєвахам дали по пару за підбурювання 

Посилання на коментар

12 хвилин тому, sergio сказав:

До речі в тому відосі вище про машини , чувак каже,, що Хонду, правда не електричну, з салону знайомий взяв, так на 40 тис почала глючити електроніка, так, що електропідсилювач керма на ходу вирубався Короче не та вже Хонда. 

Це наслідок є бучої ю4юшої натури 😅 всіх хоче наї бати 😅😅

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...