Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

37 хвилин тому, sergio сказав:

Що там?! Не знаю ШІ в якому напрямку напружувати. 

Члени у філіпінців вдвоє менші за європейські і втроє за африканські. Відповідного розміру все у філіпінок.

Коли американці почали масово женитися на філіпінках-медсестрах у американських госпіталях - було багато казусів. Навіть з травмами і розривами.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 хвилин тому, рыбак сказав:

Ты , как специалист по " претензіям" - вины- невины , может подскажешь , вот в тойиситуации с бомбардировкой в 1945 г Дрездена кто виноват в гибели гражданских и мирных граждан Дрездена? А то я уже запутался в ваших определениях , кто виноват , а кто нет .

Ви дійсно самі не розумієте хто винен в цьому окремому епізоді 2-ї світової війни чи просто рубаєте лєбєдя?

Винні і союзники і нацисти. Точно так само як і в жертвах атомного бомбардування винні як американці так і японці.

А в смертях азербайджанців на тих кораблях до винних з обох конфліктуючих сторін війни додаються ще й вони самі - це було їх рішення працювати на суднах які заходять в окуповані порти в зоні бойових дій.

Тут така ситуація що Україна винна в безпосередніх смертях окремих людей, але претензії до України висунути підстав немає.

Змінено користувачем yuragon
  • Лайк 2
Посилання на коментар

34 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Росіяни системно знищують продовольчі склади та виробництва

кожного разу підтверджуючи тим, хто і як вчинив голодомор

Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

Ви дійсно самі не розумієте хто винен в цьому окремому епізоді 2-ї світової війни чи просто рубаєте лєбєдя?

Винні і союзники і нацисти. Точно так само як і в жертвах атомного бомбардування винні як американці так і японці.

" Хто на кого напав?".с.

Я же пытаюсь рассуждать из вашей парадигмы , поэтому и уточняю .

Немцы виноваты?

Посилання на коментар

14 хвилин тому, рыбак сказав:

вот в тойиситуации с бомбардировкой в 1945 г Дрездена кто виноват в гибели гражданских и мирных граждан Дрездена?

Молекула ДНК, погнавшая "мирных граждан Дрездена" на расширение Lebensraum 

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Ты ж ее своим толстоевским нутром не приемлешь, эту парадигму )

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

" Хто на кого напав?".с.

Немцы виноваты?

Я ж написав - винні союзники (хто приймав безпосереднє рішення про це бомбардування) і нацистська влада яка розв'язала війну - різні рівні вини.

Простим людям які там згоріли можна закинути, як на мене, лише те що вони, як громадяни всі разом, допустили до влади нацистів, але  тут я не буду далі розвивати цей момент бо там ніколи не дійдемо згоди в питаннях "колективної відповідальності".

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, yuragon сказал:

Я ж написав - винні союзники (хто приймав безпосереднє рішення про це бомбардування) і нацистська влада яка розв'язала війну - різні рівні вини.

Простим людям які там згоріли можна закинути, як на мене, лише те що вони, як громадяни всі разом, допустили до влади нацистів, але  тут я не буду далі розвивати цей момент бо там ніколи не дійдемо згоди в питаннях "колективної відповідальності".

Какой удобный  термин -"розв'язала війну" , но он отличается от " хто на кого напав". 

И дети и те , кто был против нацистов и те кто был против войны - тоже виновны ??

"не буду далі розвивати цей"- а что так , что случилось ? 

Не справедливо получается и лицемерно.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

рф точно не зможе досягти тих цілей, які ставила перед собою в перший день війни, і, ймовірно, навіть не зможе військовим шляхом досягти вимог, які висуває зараз на переговорах, — Рубіо

У багатьох спостерігачів у світі і навіть у деяких людей всередині рф немає сумнівів у тому, що вторгнення в Україну стало для росії стратегічною катастрофою. На наш погляд, ця війна не має військового вирішення, вона повинна завершитися шляхом переговорів.
Також держсекретар США додав, що за останній місяць ЗСУ досягли успіхів на полі бою:

росіяни втрачають 5000 людей. Ідеться не про поранених, а про загиблих. За даними Міністерства війни США, це один із перших конфліктів в історії, де рівень смертності є вищим за рівень поранених з російського боку. Українці не лише хоробро воюють — вони воюють ефективно.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Какой удобный  термин -"розв'язала війну" , но он отличается от " хто на кого напав". 

И дети и те , кто был против нацистов и те кто был против войны ??

"не буду далі розвивати цей"- а что так , что случилось ? 

Не справедливо получается и лицемерно.

Я так розумію що ви такі рубаєте лєбєдя. Для себе відповідь ви вже маєте і ніколи не поміняєте і хочете просто подомахуватись.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, yukon сказал:

Хто виграв війну той і правий. Отже американці не винні, німці винні.

А если ничья , относительная , тогда как?

Посилання на коментар

1 минуту назад, yuragon сказал:

Я так розумію що ви такі рубаєте лєбєдя. Для себе відповідь ви вже маєте і ніколи не поміняєте і хочете просто подомахуватись.

Тебе Так трудно объяснить вашу логику виновности и невиновности ? 

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, рыбак сказав:

И дети и те , кто был против нацистов и те кто был против войны - тоже виновны ??

Странные эти верующие, когда им официальные власти говорят, что люди виновны - им не нравится.

Когда им ученые говорят, что в научном деретминизмне нет концепции вины - им опять не нравится.

Л - логика? Не, не слышали про такое...

• Хаха 1
Посилання на коментар

47 хвилин тому, yukon сказав:

американці не винні, німці винні.

в тому, що кацапи розпочали спочатку першу війну, а потім спонсорували і спровокували другу

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Тебе Так трудно объяснить вашу логику виновности и невиновности ? 

Я вже чітко пояснив її.

Посилання на коментар

41 минуту назад, Canton сказал:

Они утонули?

бажаючих забезпечувати логістику на окуповані територі поменшає 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, yuragon сказав:

А до кого подомахуватися не виходить - тих у ігнор )

Можна було б і в баню на пів року, але руки короткі потрібних знайомств немає ))

Посилання на коментар

29 минут назад, vadimv сказал:

Члени у філіпінців вдвоє менші за європейські і втроє за африканські. Відповідного розміру все у філіпінок.

Коли американці почали масово женитися на філіпінках-медсестрах у американських госпіталях - було багато казусів. Навіть з травмами і розривами.

Ааа. Думав по три цицьки. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

8 минут назад, vadimv сказал:

в тому, що кацапи розпочали спочатку першу війну, а потім спонсорували і спровокували другу

обидва рази кацапи примудрилися зістрибнути - завдяки  йобаним  янкі , які їм ще й ядрьону бімбу підігнали

Змінено користувачем Бездомный
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

Я вже чітко пояснив її.

Тут ? -"  тут я не буду далі розвивати цей момент бо там ніколи не дійдемо згоди в питаннях "колективної відповідальності".?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, vadimv сказав:

Тобто, кожен, в кого 6 см може вважете себе альфачем?)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

ніколи не дійдемо згоди в питаннях "колективної відповідальності".?

А там все просто - якщо не з'їбався якомога далі від колективу - отримав "відповідальністю" по голові.

• Лайк 1
Посилання на коментар

35 хвилин тому, vadimv сказав:

вам сподобається  :lol:

en.wikipedia.org/wiki/Cutting_for_Stone

• Хаха 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, МаТраС сказав:

Тобто, кожен, в кого 6 см може вважете себе альфачем?)))

Можна вважати себе ким завгодно, але пхати 18 см у 6-см шілину таки незручно, це факт )

Цитата

— Батько! Батько!
— Що, синку?
— Батько, не лізе! Що робити?
— Ну ти в кринку зі сметаною сунь, і залізе.

Посилання на коментар

1 минуту назад, yuragon сказал:

Я вже чітко пояснив її.

"винні союзники (хто приймав безпосереднє рішення про це бомбардування) і нацистська влада яка розв'язала війну - різні рівні вини."- непосредственное решение принимали непосредственные люди ?

Пропагандисты и политруки всегда стараются внедрить коллективную виновность . Когда кто говорит , что " я не желаю участвовать в вашем зле и безумии  " , то он для вашего режима становится изгоем. 

Потому ты  и крутишься  от неудобных вопросов  , как червь на крючке .

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...