Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 часа назад, yuragon сказал:

Я ж написав - винні 

А ты кто такой , чтобы определять кому вину ? На каком основании ?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

по місцевим законам не обовязковно навіть одружуватися. достатньо  жити разом деякий період. потім філіпінка виставить рахунок на скільки вистачить фантазії  і закон на її боці.   

Із мусульманками іще гірше.

Розлучення позбавляє права на секс, але не позбавляє обов'язку утримувати.

Посилання на коментар

6 годин тому, hause сказав:

Якими ж зедовбойопами повна українська земля:   https://www.facebook.com/reel/1018488593877290

Лизнув зелепупу, ще й диктатури йому захотілося, мало йому цього зебеспрєдєлу...

Баклана вже призначив при пиз дент.

Посилання на коментар

3 часа назад, Canton сказал:

Они утонули?

надбудова знищена вщент = жабодав на утилізацію 

www.yaplakal.com/forum1/topic3086595.html

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

19 хвилин тому, рыбак сказав:

А потом пишешь , что "Я вже чітко пояснив". 

Если какой дебил  у власти или выполняющий  приказ власти , принял решение убить кого- атаковать  , то за это должны нести ответ кто или что  , и кто не должен отвечать , ты можешь дать внятный ответ ?

Ще раз - фактичною причиною (іншими словами можна сказати що це "вина") смерті азербайджанських громадян став удар ЗСУ по суднах які були в зоні бойових дій і обслуговували кацапські інтереси.

А "атвєчать" за це Україна не має жодних підстав. Дорослі люди з власної волі пішли працювати на судно яке є законною військовою ціллю - це був їх особистий усвідомлений вибір так ризикувати.

А атвєчає за їх смерт - тільки росія. Саме вона розв'язала цю війну і відповідно всі жертви бойових дій це її вина.

Змінено користувачем yuragon
Посилання на коментар

11 хвилин тому, рыбак сказав:

А ты кто такой , чтобы определять кому вину ? На каком основании ?

Пане - у вас все нормально з менталкою? Спочатку питаєте мене хто винен, а коли я озвучую свою думку щодо вини ви питаєте хто я такой і на каком аснаванії можу опрєділять хто винен? ))

Посилання на коментар

8 минут назад, yuragon сказал:

А "атвєчать" за це Україна не має жодних підстав. Дорослі люди з власної волі пішли працювати на судно яке є законною військовою ціллю - це був їх особистий усвідомлений вибір так ризикувати.

А атвєчає за їх смерт - тільки росія. Саме вона розв'язала цю війну і відповідно всі жертви бойових дій це її вина.

ну воно ж роками "працювало" - ті кораблі не чіпав ніхто , а тут понеслося - аж п'ять жабодавів за раз

Посилання на коментар

1 година тому, ozor сказав:

Тут доступ до дупи, а не до гуглу, має значення. 

Ну тут кому що ближче, дехто полюбляє оселедцеву аромотерапію - всі фломастери різного кольору) 
Я не проти - вільні люди мають один одного :pardon:

А у Гугла все просто (середні значення):
| Америка | **14,47 см** |
| Восточное Средиземноморье | **12,95 см** |
| Европа | **12,61 см** |
| Африка | **12,59 см** |
| Западная часть Тихого океана | **11,57 см** |
| Юго-Восточная Азия | **10,88 см** |
Метааналіз по прутням від 2025 року: urologyresearchandpractice.org/index.php/pub/article/view/3697 
Там в статті є ПДФ файл є )

Я прикинув, якщо помножити філіппінські прутні 3 , то нефіговий таки йелдак вийде 🧘‍♂️

Пригадав анекдот:
Заходить хлопець до блядь-дому і каже:
- мені б поєбстися ...
- 20 баксів
Дає, заходить до кімнати з дівчиною, вивалює пр=утень довжиною в пів метри
Дівчина лякається і каже:
- давай я його в рота візьму
А хлопець:
- в рота я його і сам візьму, мені б поєбстися ...

Посилання на коментар

4 години тому, рыбак сказав:

Якось невдобно вийшло :

"Пятеро погибших и трое раненых в результате ударов по двум танкерам в Азовском море - это граждане Азербайджана, сообщает азербайджанский МИД.

«Пять граждан Азербайджана погибли, трое получили ранения в результате атак беспилотников на грузовые суда "Натра" и "Циркон" в Азовском море», - заявляет МИД Азербайджана.

Тем временем командующий Силами беспилотных систем Украины Бровди (Мадьяр) подтвердил, что удар по судам в Азовском море нанесла Украина и опубликовал видео ударов.

Бровди заявляет, что атакованные суда перевозили зерно с захваченных украинских территорий, а также занимались переброской военных грузов и горючего." Ст.уа

Любое судно в Азовском море законная военная цель.

Нех лазить.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, рыбак сказав:

Ты , как специалист по " претензіям" - вины- невины , может подскажешь , вот в тойиситуации с бомбардировкой в 1945 г Дрездена кто виноват в гибели гражданских и мирных граждан Дрездена? А то я уже запутался в ваших определениях , кто виноват , а кто нет .

Агрессор, 

Посилання на коментар

3 години тому, yuragon сказав:

Ви дійсно самі не розумієте хто винен в цьому окремому епізоді 2-ї світової війни чи просто рубаєте лєбєдя?

Винні і союзники і нацисти. Точно так само як і в жертвах атомного бомбардування винні як американці так і японці.

А в смертях азербайджанців на тих кораблях до винних з обох конфліктуючих сторін війни додаються ще й вони самі - це було їх рішення працювати на суднах які заходять в окуповані порти в зоні бойових дій.

Тут така ситуація що Україна винна в безпосередніх смертях окремих людей, але претензії до України висунути підстав немає.

Маячня.

Посилання на коментар

3 години тому, yuragon сказав:

винні союзники (

Ибать капать 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Маячня.

1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав:

Ибать капать 

Це зрозуміло що нацистська Германія на найвищому рівні винна у всіх жертвах війни з обох боків бо саме вони розв'язали війну. З цим ніхто не сперечається. Але є інші рівні які фактично нівелюються першопричиною, але по факту також впливають на те що загинули люди. Тому я і написав що технічно також "винні" і союзники які провели це бомбардування. З точки зору сучасності це військовий злочин як і атомні бомбардування Японії. Ці дії пришвидшили закінчення бойових дій і зберегли багато життів (так як мінімум виправдовуються ядерні бомбардування) але самі по собі спричинили багато жертв серед мирного населення.

Посилання на коментар

1 година тому, karbo сказав:

Ти про Бабенко?😅

Иди нах придурок.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, yuragon сказав:

Це зрозуміло що нацистська Германія на найвищому рівні винна у всіх жертвах війни з обох боків бо саме вони розв'язали війну. З цим ніхто не сперечається. Але є інші рівні які фактично нівелюються першопричиною, але по факту також впливають на те що загинули люди. Тому я і написав що технічно також "винні" і союзники які провели це бомбардування. З точки зору сучасності це військовий злочин як і атомні бомбардування Японії. Ці дії пришвидшили закінчення бойових дій і зберегли багато життів (так як мінімум виправдовуються ядерні бомбардування) але самі по собі спричинили багато жертв серед мирного населення.

насправді їм було треба провести випробовування в реальних умовах

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

тому я і написав що це "виправдання"

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

насправді , вони тупо зупинили тією демонстрацію  марш кацапів на Стамбул - окупацію кацапами середземноморських  проток Босфор та Дарданели .

Посилання на коментар

52 хвилини тому, karbo сказав:

Є блане, у тєбя дєнєх нєт, патаму шта ти пенісієр 

Ещё раз нах.

Из семерых электриков 0, из 4 инженеров я один. А Харькове нЕкому работать. Пенсию перестали платить в августе прошлого года.

Посилання на коментар

46 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

Это Вы про себя?

Могу к Вам послать за тупость.

Посилання на коментар

Наступ німців в Арденах 44-го року не досяг мети в тому числі і через відсутність пального. У німців в планах наступу прямо зазначалось - пальне здобувати у ворогів. При всьому тому, просування було, а Ейзенхауер розглядав можливість залишити Страсбург. А от пального не було завдяки стратегічним бомбардуванням. Для чого бомбили Дрезден? імхо - тому що могли.

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Ещё раз нах.

Из семерых электриков 0, из 4 инженеров я один. А Харькове нЕкому работать. Пенсию перестали платить в августе прошлого года.

Придурку😅 сам факт розробки балістики та крилатих ракет тримає кацапів у позі "опущені руки тримають труси наготові"

Навіть якщо жодна ракета не полетить, то ефект вже багато мільярдний 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, yuragon сказав:

Дрезден крупный ЖД узел и центр военной промышленности.

С какого хрена должны умирать солдаты союзников?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Навіть якщо жодна ракета не полетить, то ефект вже багато мільярдний 

Понятно, дебил обычный.

• Хаха 2
Посилання на коментар

20 хвилин тому, US7IGN сказав:

Та ну нах.

В ходе подготовки к сухопутному вторжению американское командование ожидало колоссального сопротивления и прогнозировало собственные боевые потери на уровне от 250 000 до 1 миллиона человек. [1, 2]

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...