Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, yuragon сказав:

Саме це я і написав - ми бачимо тільки один реалізований варіант розвитку подій. Розмовляти про решта немає багато сенсу бо через ці нюанси ніколи не вгадаєш який би був кращим.

зараз Зеленський хоче те саме що було в 2014, чи ні? 

Зеленський заявив, що готовий заморозити лінію фронту... 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 години тому, рыбак сказав:

Ты опять петляешь,  изворачиваешься как червяк не желая дать ответ на четко поставленные вопросы . Начинаешь уходить в " ветеранство " и " коррупцию " или частные случаи и человеческий фактор. 

Вопрос был задан общий , а ты его намеренно растягиваешь на детали .

Ты так и не дал ответ. 

Так на чиєму боці ти в цій війні?

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

зараз Зеленський хоче те саме що було в 2014, чи ні? 

Зеленський заявив, що готовий заморозити лінію фронту... 

Навіть якщо на словах це здається "те саме" що і тоді - по факту це вже зовсім не то саме. Наприклад можна припустити що тоді в очах кацапів це був просто тактичний маневр для того щоб підготуватись до повномасштабного вторгнення яке відбулося в 22-му для захопленя всієї України, а зараз це може бути (а може і не бути) як спроба зафіксувати збитки.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, yuragon сказав:

Історія нє тєрпіт сослагатєлних наклонєній (с)

Інший варіант ми спостерігаємо і я не замітив що він вам дуже подобається.

так будь яке зростання це біль. особисто я придбав більше ніж втратив. так що все відносно.

Те, що нас не вбиває, робить нас сильнішими (с)

щодо 

15 хвилин тому, yuragon сказав:

14-й рік це гарний приклад що домоленості з кацапами нічого не варті і любі поступки їм врезультаті призводять до ще набагато більших жертв.

14-й показав що можна навіть в ***овій ситуації нормально розрулити.

19-й показав що можна зробити все гірше ніж було в 14.

я не знаю що там терпить історія, а математика завжди об'єктивна. кацапи в рівнянні залишились тими самими з тим же ***лом. а тепер порівняйте кількість жертв з 14 по 19 і в наступні 5 років після зміни однієї змінної в Україні

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
Посилання на коментар

10 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Ты когда читать и понимать прочитанное  научишься ?.

Или ты уже как тот тупой пропагандист  номерной талдычишь одно и тоже- что в методичке настрочили , то и строчишь .

.хотя ,почему " как" ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 хвилини тому, yuragon сказав:

Навіть якщо на словах це здається "те саме" що і тоді - по факту це вже зовсім не то саме. Наприклад можна припустити що тоді в очах кацапів це був просто тактичний маневр для того щоб підготуватись до повномасштабного вторгнення яке відбулося в 22-му для захопленя всієї України, а зараз це може бути (а може і не бути) як спроба зафіксувати збитки.

вище ви самі сказали що припущення історія не терпить ... я бачу фактаж. Зеленеський критикував попередника за замороження конфлікту. Мовляв це дало час підготуватися противнику. хоча мені невідомо, чому Зеленський цей час не використвав для підготовки. тепер Зеленський мріє про замороження але не виходить нічого... і це замороженя хіба не дасть часу на пдіготовку противнику? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

вище ви самі сказали що припущення історія не терпить ... я бачу фактаж. Зеленескьий критикував попередника за зхамороження конфлікту. тепер Зелденскьий мріе про зхамроження але не виходить нічого... 

ну ви порівняли *** з порохом :lol:

Посилання на коментар

Підтвердження укргнидогандонізму:  🤣 

Чоловік щиро дивується, що його приятель зробив ремонт поліцаю, а той замість оплати, пригрозив його здати в ТЦК.

Не розумію причину здивування. Нехай подякують, що поліцай їм наркоту не підкинув або патрони і не змусив платити за закриття кримінальної справи. Ну або міг легко завезти їх на підвал ТЦК.   t.me/gnapinfo/3978

Змінено користувачем hause
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав:

Якби не захоплення талстаєвщіною то можна б було навіть припустити що там дійсно високі гуманістичні переконання і щира віра. Але по факту, якщо відкинути всю словесну мішуру і лише аналізувати факти з точки зору Cui prodest то все зводиться до того що потрібно якнайшвидше капітулювати перед кацапами щоб зберегти більше життів мобілізаційний резерв дла кацапів щоб вони мали ким воювати далі.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, yuragon сказав:

Якби не захоплення талстаєвщіною то можна б було навіть припустити що там дійсно високі гуманістичні переконання і щира віра. Але по факту, якщо відкинути всю словесну мішуру і лише аналізувати факти з точки зору Cui prodest то все зводиться до того що потрібно якнайшвидше капітулювати перед кацапами щоб зберегти більше життів мобілізаційний резерв дла кацапів щоб вони мали ким воювати далі.

пропонуєте якнайшвидше знищити українців щоб кацапам не дісталися? :lol:

Посилання на коментар

Все ваши споры про 14 и минские и про 22 - все фигня...сущность хищника - нет отпора, однозначно будет продолжение нападений и до тех пор пока агрессора не убить, либо он смертельно не испугается и пойдет , зализав раны искать другую жертву...по другому не бывает...природа

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

вище ви самі сказали що припущення історія не терпить ... я бачу фактаж. Зеленеський критикував попередника за замороження конфлікту. Мовляв це дало час підготуватися противнику. хоча мені невідомо, чому Зеленський цей час не використвав для підготовки. тепер Зеленський мріє про замороження але не виходить нічого... і це замороженя хіба не дасть часу на пдіготовку противнику? 

Я порохобот зі всім звідси випливаючим щодо мого ставлення до Зеленського. Якщо зараз припинення вогню дасть кілька десятків років паузи поки кацапи будуть готуватися до війни - це добре. Як і так само було добре що був виграний час, хоч і не так багато, в 14-му. Констатую лише що з кацапами миру не буде, будуть лише перемир'я і не факт що якщо відразу на них погоджуватися то це буде краще (в сенсі втрат людських життів) ніж давати відсіч перед перемир'ями. 

Змінено користувачем yuragon
  • Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

пропонуєте якнайшвидше знищити українців щоб кацапам не дісталися? :lol:

Ні, констатую своє спостереження.

Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

до того що потрібно якнайшвидше капітулювати перед кацапами щоб зберегти більше життів мобілізаційний резерв дла кацапів щоб вони мали ким воювати далі.

Ты воюешь , твои дети где , они  воюют ?  Ты уже капитулировал - сбежал жене под юбку . Сиди  там  и не высовывайся .

Посилання на коментар

4 минуты назад, yuragon сказал:

. Якщо зараз припинення вогню дасть кілька десятків років паузи поки кацапи будуть готуватися до війни - це добре. Як і так само було добре що був виграний час, хоч і не так багато, в 14-му. 

" все зводиться до того що потрібно якнайшвидше капітулювати перед кацапами щоб зберегти більше життів мобілізаційний резерв дла кацапів щоб вони мали ким воювати далі."--??

Ты - дебил ?

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Бармалей сказав:

Все ваши споры про 14 и минские и про 22 - все фигня...сущность хищника - нет отпора, однозначно будет продолжение нападений и до тех пор пока агрессора не убить, либо он смертельно не испугается и пойдет , зализав раны искать другую жертву...по другому не бывает...природа

беріть зброю в руки і вперед :-) самі бойові рекси тут  мають бронь відсрочку  і мріють щоб інші знищували ворога.  як тільки стату відносно мобілізації змінюеться кардинально змінюється їх риторика. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Это троллинг? Со стороны так видится, или Вы не читаете ответы на Ваши вопросы. Он же отвечал. Ни на чьей стороне. Война это зло. Со стороны кацапов большое, с нашей стороны маленькое. А он на стороне добра, где ученье Христа. Вроде я так понял.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, рыбак сказав:

Ты когда читать и понимать прочитанное  научишься ?.

Или ты уже как тот тупой пропагандист  номерной талдычишь одно и тоже- что в методичке настрочили , то и строчишь .

.хотя ,почему " как" ?

Так буде відповідь чи ні? "Нє ізворачівайся, как чєрвь"

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, ks6 сказав:

Так можно было еще в 14-м признать Крым российским, ДНР и ЛНР в составе границ областей, выбрать Бойко президентов, а Медведчука премьером. И через десяток лет соединиться с кацапами и бульбашами в одно государство. Так нормально? И нахер тот безвиз. Эрмитаж, Третьяковка, Байкал. Путешествуй не хочу. Пойдет?

Ага, мандрували би, форсування Ла-Маншу  зараз було б на надувних матрасах якраз би в складі трьох українських та одного білоруського фронтів.

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, ks6 сказав:

Это троллинг? Со стороны так видится, или Вы не читаете ответы на Ваши вопросы. Он же отвечал. Ни на чьей стороне. Война это зло. Со стороны кацапов большое, с нашей стороны маленькое. А он на стороне добра, где ученье Христа. Вроде я так понял.

Ага. Агресія з обох сторін. А він такий "над схваткой". Не на його ж країну напали.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, MaxS сказал:

Ага, мандрували би, форсування Ла-Маншу  зараз було б на надувних матрасах якраз би в складі трьох українських та одного білоруського фронтів.

Возможно да, возможно нет. Но однозначно законы были бы кацапские и ответственность тоже как в рашке. Большинству бы после нашей махновщины точно не понравилось бы.

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

самі бойові рекси тут  мають бронь відсрочку  і мріють щоб інші знищували ворога

Я где то хоть слово сказал что и как нужно делать-воевать и т.д.? покажите будь ласка...где я боевой рекс? вот только не нужно мороз включать и крутиться как ужик на сковородке...не сможете, будьте мужчиной - извинитесь... 

Посилання на коментар

5 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Ага. Агресія з обох сторін.

Т.е как минимум  ты  таки прочел , что агрессию со стороны РФ я не отрицаю . У тебя уже некий прогресс , в отличии от номерного пропагандиста , можно констатировать. 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

5 хвилин тому, ks6 сказав:

Возможно да, возможно нет. Но однозначно законы были бы кацапские и ответственность тоже как в рашке. Большинству бы после нашей махновщины точно не понравилось бы.

але там більше можливостей з'їбати. ну поки що принаймні. так що все знову ж таки відносно 😉

Посилання на коментар

1 хвилину тому, ks6 сказав:

чомусь дехто вважає що це зберегло б життя. Попередні сторіччя історії нічому не навчили. Не їб...ся в середині 20-х - до початку 50-х скільки загинуло?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...