Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, sergio сказал:

Я для себя прикинул, у меня есть то-то и то, и гараж в ГСК рыночной ценой пусть 3 куе. Готов ли я отдать жизнь и здоровье за них?! Нет. Тем более за государство. 

За кого или что  ты готов отдать свою  жизнь или свое здоровье ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, XL.pro сказав:

Без майна в Україні, яке в більшості випадків тримає людей від кроку виїхати, перспектива перебувати там вже не така й погана, ні?!

Я ж писав про багатодітну сім'ю - під Сумами вони вкалували як прокляті, жили і якійсь халупі, їздили на ржавому відрі з гайками і ледве зводили кінці з кінцями, а в Німеччині отримали нормальне житло і виплати на 8-рих. Кажуть, що ще ніколи так гарно не жили.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, sergio сказал:

Справедливость у каждого своя. 

То в чем проблема , если к поборнику своей справедливости - 63 му, придет другой , такой же  как он " справедливый" и будет требовать своей справедливости ?  Справедливо ли будет упираться справедливости? 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, XL.pro сказав:

Якщо Вас бусифікують або прилетить, оренда здаватиметься не такою вже дорогою?)

Без майна в Україні, яке в більшості випадків тримає людей від кроку виїхати, перспектива перебувати там вже не така й погана, ні?!

ви теж вважаєте щось весь патріотизм здебільшого зводиться до особистого майнового інтересу? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, XL.pro сказал:

Якщо Вас бусифікують або прилетить, оренда здаватиметься не такою вже дорогою?)

Та я просто прикину, що варіантів там не так вааже і багато, або сидіти на соціалі в умовній Німеччині або роботі за мінімалку там же. Якби мені було навіть до 40 то не роздумував би, виїхав би. А зараз навіть по будинку щось зробити, вже просто влом. Ну і головне з дітьми, та вся, бядяга прийшлась, якраз на закінчення школи, поступлення. Одна справи виїхати з дитиною дошкільного віку, або початкової школи, яка більш менш вільється там в навчальний процес, а інша абітурієнтами.

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

ви теж вважаєте щось весь патріотизм здебільшого зводиться до особистого майнового інтересу? :lol:

Не тільки особистого, але і  спільного у вигляді кооперативу Озеро(закреслено) Династія. 😎 

Посилання на коментар

9 минут назад, vadimv сказал:

Я ж писав про багатодітну сім'ю - під Сумами вони вкалували як прокляті, жили і якійсь халупі, їздили на ржавому відрі з гайками і ледве зводили кінці з кінцями, а в Німеччині отримали нормальне житло і виплати на 8-рих. Кажуть, що ще ніколи так гарно не жили.

Спостерігаю, за прикладом успішного успіху Чувак по u4u в штати з Франека з"їбнув. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

Не тільки особистого, але і  спільного у вигляді кооперативу Озеро(закреслено) Династія. 😎 

Насправді ми маємо бути вдячними всім хто обрав RUN :flag1:

www.instagram.com/reel/DWtqwT2DEW8/

• Хаха 2
Посилання на коментар

Ось навіть генерал Валєра, видав базу . Що держава то об"єднаня для щастя певних людей. 😎 

Screenshot_20260628_131055_org.telegram.messenger.jpg

• Хаха 4
Посилання на коментар

7 минут назад, sergio сказал:

Що держава то об"єднаня для щастя певних людей

Правильно. Щастя мало, на всих нэ выстачить.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, sergio сказав:

Та я просто прикину, що варіантів там не так вааже і багато, або сидіти на соціалі в умовній Німеччині або роботі за мінімалку там же. Якби мені було навіть до 40 то не роздумував би, виїхав би. А зараз навіть по будинку щось зробити, вже просто влом. Ну і головне з дітьми, та вся, бядяга прийшлась, якраз на закінчення школи, поступлення. Одна справи виїхати з дитиною дошкільного віку, або початкової школи, яка більш менш вільється там в навчальний процес, а інша абітурієнтами.

Мова про інше. Якби Вас бусифікували, то життя на соціалці або робота на мінімалці там виглядало б не такими поганими.

22 хвилини тому, US7IGN сказав:

Вадим один із небагатьох, хто відпустив матеріальний фактор.

Та й яке може бути майно у людини на Сузукі з МКПП))). Підтрунюю))).

• Хаха 5
Посилання на коментар

6 годин тому, рыбак сказав:

Захисники.

..Как-то  спросил у 63 : кому служил ,  на кого работал твой дед -поп при советах? 

Он ответил : на свою семью.

Вот так и эти " захисники"  будут говорить. Что будет правдой , ибо они работают сугубо для себя и своих шкурных интересов. А на остальных им -" та  мені пофіг".с

А що поганого, що Вячеслава рідня працювала на свою сім'ю?

В мене в прадіда теж лавка була,але в 40 років його пограбували. Довго пролежав в снігу на морозі, помер...

А в прапра земля,корови .. розкуркулили.

Посилання на коментар

18 хвилин тому, sergio сказав:

Спостерігаю, за прикладом успішного успіху Чувак по u4u в штати з Франека з"їбнув. 

ХЗ, хто йому насвистів, що у Єгипті найкращий дайвінг )
Не, він звісно непоганий, але острови Таїланду красивіші, не кажучи вже про Мальдіви ))
На його місці (маючи штатівську візу) особисто я б поїхав відпочивати на Гаваї. Але в гаражі звісно ж краще )))

Посилання на коментар

4 години тому, юра84 сказав:

А звідки взялося 2.5 біта, невже модернізація?))

Ну, він в мене осоціюється з приставкою Рембо. ) до неї приставок не памятаю. Правда, вона була 8 біт.

Посилання на коментар

36 минут назад, sergio сказал:

Справедливость у каждого своя. 

Я для себя прикинул, у меня есть то-то и то, и гараж в ГСК рыночной ценой пусть 3 куе. Готов ли я отдать жизнь и здоровье за них?! Нет. Тем более за государство. Там в ФБ срачах разные боты пишут, то  вот придут буряты и будут мою семью насиловать, на что я отписую, то я всех вывез за кордон(πiздеж, но не суть) , а на остальных вообще пох. 

Тут було б цікаво глянути на ось такий експерімент: Всі хто не хоче воювати відкрили кордон і досвідос без права повернення, хто хоче залишаеться але ж воює  може і помиляюсь але мені здаеться ми відразу побачили кількість патріотів.

• Лайк 3
  • Хаха 2
Посилання на коментар

16 хвилин тому, sergio сказав:

Ось навіть генерал Валєра, видав базу . Що держава то об"єднаня для щастя певних людей. 😎 

Screenshot_20260628_131055_org.telegram.messenger.jpg

З моїх спостережень кількість всіх ******* країни разом узятих і близько не дотягує до їх кількості яка працює на головну *******" організацію під назвою держава.

Посилання на коментар

21 хвилину тому, US7IGN сказав:

Насправді ми маємо бути вдячними всім хто обрав RUN :flag1:

Інжойте )

Посилання на коментар

1 хвилину тому, юра84 сказав:

Тут було б цікаво глянути на ось такий експерімент: Всі хто не хоче воювати відкрили кордон і досвідос без права повернення, хто хоче залишаеться але ж воює  може і помиляюсь але мені здаеться ми відразу побачили кількість патріотів.

Схоже найпотужніші патріоти якраз і задвигають усіляку хуєту типу сили конституції в людях :lol: 

Посилання на коментар

4 години тому, XL.pro сказав:

Вадим один із небагатьох, хто відпустив матеріальний фактор.

Вадим ще у 90-ті в самий розгар кризи-дефолту мав власну квартиру, машину і отримував стільки грошей, що тупо не знав, куди вже їх пхати ) Це трохи змінило совковий світогляд, де квартира-дача-машина - це сенс життя ))

4 години тому, XL.pro сказав:

Та й яке може бути майно у людини на Сузукі з МКПП))).

Сузукі купувалося з тим розрахунком, що треба буде евакуюватися по полях серед зими. Розрахунок виявися досить точним - ані в полях під Староконстянтиновом ані на гірських дорогах в Карпатах повний привід жодного разу не підвів.

А от на електричці була б жопа, бо ніяких Рівіанів чи електрохамерів тоді не було )

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, vadimv сказав:

ХЗ, хто йому насвистів, що у Єгипті найкращий дайвінг )
Не, він звісно непоганий, але острови Таїланду красивіші, не кажучи вже про Мальдіви ))
На його місці (маючи штатівську візу) особисто я б поїхав відпочивати на Гаваї. Але в гаражі звісно ж краще )))

Юфорю лише в гаражі і місце щоби не депортували 😅

• Хаха 1
Посилання на коментар

Коли дебіли керують країною, то не варто дивуватися їх дебільним вчинкам.

Голова ВР Стефанчук вручив Кучмі нагрудний знак Верховної Ради України "За розбудову парламентаризму ім. Вячеслава Чорновола".

Уявляєте, Кучмі дали нагороду ім.Чорновола, - не лише дисидента та лідера Народного Руху України, а одного із головних опозиціонерів Кучми.

Цинізм ситуації зашкалює! Кінчені. (С)

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

23 хвилини тому, vadimv сказав:

отримував стільки грошей, що тупо не знав, куди вже їх пхати )

:lol:

Ренат Леонідович, перелогінтеся :lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

42 минуты назад, МаТраС сказал:

А що поганого, що Вячеслава рідня працювала на свою сім'ю?

В мене в прадіда теж лавка була,але в 40 років його пограбували. Довго пролежав в снігу на морозі, помер...

А в прапра земля,корови .. розкуркулили.

По заявлениям православных попов они есть - слуги божьи.  На каком основаниии эти " слуги божьи " имеют право с денег прихожан кормить свои семьи ? Где об этом сказано?

В те советские времена когда дед - поп 63 все попы были под патронатом кгб , этому подтверждение можно найти в нете, т.е они служили советскому режиму не просто " работая на с емью" ,  а и были доносчиками на прихожан, которые им могли доверить сокровенные тайны , туда других не брали . 

Если так рассуждать , как ты , то тогда можно сказать : " а чего плохого в том , что палач работал на свою семью"? 

Тот , кто сбрасывает бомбы , он же получает за это деньги . Кроме работы на государство , он, получается ,  работает и на свою семью ?

Это  служит ему оправданием?

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, sergio сказал:

Таки придётся по Мозырю вьепать?! 

Але ще не усі великі світу цього бажають розпочати направду третю світову.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Але ще не усі великі світу цього бажають розпочати направду третю світову.

Так насправді великим війна і не потрібна. Силу обирають тільки тупі єблани як єдину доступну опцію

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...