US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Ну так і в займався помірними фізичними активностями, зараз через зовнішні обставини, не можу. ще скажіть що це не через кацапів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Ну так і в займався помірними фізичними активностями, зараз через зовнішні обставини, не можу. плавання в басейні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Тебе вопрос задан прямой и , надеюсь , понятный , а ты мне начинаешь .. " Що ти під життям розумієш?" Ну, я поки починаючи політик, тому, ще не вмію професійно відповідати(закреслено) уникати відповіді на прямі і зрозумілі запитання. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, sergio сказав: Ну так і в займався помірними фізичними активностями, зараз через зовнішні обставини, не можу. Можна піднімати пралку і носити її навкруги басейну ) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: ще скажіть що це не через кацапів Хто як голосував - той так і має відробляти карму ) Змінено 12 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому черговий прояв цинізму: чому польські МіГ-29, які свого часу дісталися Варшаві від німців за символічний 1 євро, тепер ідуть на утилізацію, а не на допомогу ЗСУ? Хто стоїть за ескалацією напруги між нашими країнами та як спрацювала чергова російська ІПСО? https://www.youtube.com/watch?v=YJokYUbs5NY Зи: доржались земудари ... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 9 минут назад, vadimv сказал: На пляжі готелю нічого гидувати - все чистенько і прибрано ) На відміну від того, що валялося і плавало на пляжах ЮБК... Я думаю, що наступного року буде можливість порівняти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 11 минут назад, yuragon сказал: "По їхніх плодах ви пізнаєте їх." (с) По кількості смертей невинних вчинених кацапами після написання цих трудів. Маєте якусь іншу методологію підрахунку? Буду вдячний якщо поділитесь нею. Так это же твои и ваши плоды , плоды вашей государственности , национализма и эгоцентризма, плоды ненависти и человеконенавистничества . Это плоды книжников и фарисеев , плоды лженауки и лжеученых . "Горе вам, книжники и фарисеи, лицемеры, что затворяете Царство Небесное человекам, ибо сами не входите и хотящих войти не допускаете". ".с Змінено 12 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 2 години тому, hause сказав: чому польські МіГ-29, які свого часу дісталися Варшаві від німців за символічний 1 євро, тепер ідуть на утилізацію, а не на допомогу ЗСУ? Тому що поляки всралися перед кацапами. Цитата Найближчими місяцями РФ здійснить атаку на Польщу, – про це країну офіційно (!) попереджає США, пише The Telegraph Представлено такі варіанти подій – удар дронами по критичній інфраструктурі (до прикладу, по електростанціях) або імітація авіаударів, щоб перевірити системи ППО. Цитата Сказав, що хоче бути російською підстилкою (ruską onucą), ніж «бандерівським памперсом» (Banderowski pampers) — експрем'єр Польщі Лешек Міллер Змінено 9 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, sergio сказав: Я думаю, що наступного року буде можливість порівняти. Кава у Ялті? Цитата За наказом «зверху» у Криму терміново вивозять документи і техніку, – зазначає партизанський рух «Атеш» В окупаційній адміністрації теж починається панічний двіж - всі масово оформлюють «лікарняні» та виїжджають до Краснодарського краю рф. Нагадаємо, що в Криму також готуються до висадки українського десанту. Змінено 12 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Так это же твои и ваши плоды , плоды вашей государственности , национализма и эгоцентризма, плоды ненависти и человеконенавистничества . Это плоды книжников и фарисеев , плоды лженауки и лжеученых . Саме так. А кацапів треба любіть, пращать і щітать бліжнімі сваімі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 3 хвилини тому, yuragon сказав: Саме так. А кацапів треба любіть, пращать і щітать бліжнімі сваімі. "Не можна мстить. Повинні ми любити всіх підорасів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них - народ, всі - богоносці." (с) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 59 минут назад, yuragon сказал: там написано і зараз робить на нашій землі. ЗСУ якраз і викорінює те що критикував талстаєвський, але своїми методами, такими які реально працють, а не наматуванням соплів на лікоть. " Що не доробив український чиновник , український вчитель , український піп , то доробить український штик " - так ? То чим ви від тих " кацапів" відрізняєтесь ? Змінено 12 годин тому користувачем рыбак 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: " Що не доробив український чиновник , український вчитель , український піп , то доробить український штик " - так ? То чим ви від тих " кацапів" відрізняєтесь ? Тим що ми захищаємо себе, а кацапи прийшли нас вбивати. Таке враженян що цей факт для вас працює навпаки як додатковий привід любити кацапів і ненавидіти свою країну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 годину тому, MaxS сказав: Я б в дерево вкладався. Срана дошка 30ка на опалубку за рік з 8 до 14 т.грн. знав би, рік назад пару сотень кубів купив би. Думаю тенденція не зміниться. Бо лісу більше точно не стане З того, з чим я стикався, зараз дефіцит не дерева, а чоловіків, тому конкуренція обмежена, що не сприяє зниженню цін. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 9 минут назад, yuragon сказал: Тим що ми захищаємо себе, а кацапи прийшли нас вбивати. Таке враженян що цей факт для вас працює навпаки як додатковий привід любити кацапів і ненавидіти свою країну. Ты мне свои глупые фантазии не приписывай . Как и когО ты захищаешь , это давно понятно. Змінено 11 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 18 хвилин тому, sergio сказав: Я думаю, що наступного року буде можливість порівняти. Беріть із запасом років п'ять www.instagram.com/reel/DaR4qlUM-ZK/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 25 хвилин тому, hause сказав: доржались Поляки поводять себе, як тридвараси, у цьому випадку, а у тебе все наші винні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 12 хвилин тому, yuragon сказав: додатковий привід любити кацапів Типовий стокгольмський синдром Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Только что, outdoor24 сказал: Типовий стокгольмський синдром Испытываешь ты от государственного насилия власти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 26 минут назад, US7IGN сказал: ще скажіть що це не через кацапів Через наших бурятів. Вже малого навчив за тим цинкувати. Дружина з малими їздили вчора до Ашану. Так малий мені для чогось ТЦКашну засідку з трьох машин навіть зафоткав. Каже в одній чувак сидів, щось по рації говорив. Видно повідомляв про потенційних клієнтів, а на виїзді з парковки на двох машинах перестрівали вже. Не дарма я його забугор не вивіз, там бы залишки інстинкту самозбереження втратив би. 😎 Мда. Зараз пересуватись по місту треба бути відчайдухом.хоча дружина працює в держконтоці, так каже, що в них тільки 30%чоловіків заброньовано.. Нехай частина пенси, а хтось групу має. А як решта пересувається?! Не заздрю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 3 хвилини тому, outdoor24 сказав: Типовий стокгольмський синдром У кацапа? Те, що деякі форумчани мають українське громадянство не відміняє їхнього кацапського етнічного походження. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) Только что, Вячеслав63 сказал: У кацапа? Те, що деякі форумчани мають українське громадянство не відміняє їхнього кацапського етнічного походження. Какой ты , внук московского попа, самокритичный. :))) Пиши еще Змінено 11 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 13 минут назад, US7IGN сказал: Беріть із запасом років п'ять www.instagram.com/reel/DaR4qlUM-ZK/ Можливо. Щось останнім часом в рекомендовані часто почало закидувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому люди, какие вы нудные...сами себя деградируете день за днем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 34 хвилини тому, vadimv сказав: Тому що поляки всралися перед кацапами. Може просто оправдання - "Від близьких до президента Польщі джерел надійшли "зливи" про те, що Вашингтон нібито передавав Варшаві попередження, що Росія розглядає збройну провокацію проти країни з метою "випробувати" НАТО, а також змусити західних партнерів призупинити допомогу Україні." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз