DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Кляте ТЦК. 😠 Вже два місяці бізнес мені χερять. У ТЦК уже так погано з грошима, що вони почали збирати пралки по хатах? Віджимають бізнес? Отжежянуковичі! 🤬 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) вам подобається літо? я от ненавиджу його. всі неадеквати на вечір-ніч вилазять. якщо б всі люди жили в приватних будинках чи ще краще - в селах, то може і війни не було б а так в курятниках кожен сходить з розуму по своєму, і *бе мозок сусідам своїм Змінено 3 години тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, akineo сказал: якщо б всі люди жили в приватних будинках чи ще краще - в селах, то може і війни не було б люди начинающие войны как раз в частных и живут))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 18 минут назад, DmiVady сказал: У ТЦК уже так погано з грошима, що вони почали збирати пралки по хатах? Віджимають бізнес? Отжежянуковичі! 🤬 З хати вже мiсяці не виїжджаю,облави. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 20 минут назад, akineo сказал: пізно вже насправді сумні фото. явно жили пенси, чиїсь батьки. в таких умовах. але були щасливі скоріше за все. а тепер хтось отримав спадщину, і , або сам робить ремонт, або продали і новий власник робить ремонт. покладуть скрізь ламінат, плитку мажорну в санвузлах ... бездуховненько стане Та причому тут пізно,я навіть не рипаюсь,з міркувань безпеки, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, sergio сказав: Та причому тут пізно,я навіть не рипаюсь,з міркувань безпеки, придбайте гвинтокрил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 хвилин тому, sergio сказав: З хати вже мiсяці не виїжджаю,облави. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 14 хвилин тому, sergio сказав: З хати вже мiсяці не виїжджаю,облави. Жорстко у вас. Я сьогодні вдень повертався із села: на блокпості тільки поліціянт та військові. Махнули рукою і не чіпали. Спека, їм ліньки. Але людей ловлять: мого постачальника свіжої річкової риби нещодавно загребли ( Довелося самому їхати в село та здобувати смачну їжу 😉 Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: смачну їжу вона ж сира Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 37 хвилин тому, sergio сказав: Та причому тут пізно,я навіть не рипаюсь,з міркувань безпеки, www.instagram.com/reel/DZFjmTbRnMO/ Кажуть там такий хабар беруть, куди там пралки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 21 хвилину тому, akineo сказав: вона ж сира www.instagram.com/reel/DaStk9cBdXs/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, akineo сказал: вам подобається літо? я от ненавиджу його. всі неадеквати на вечір-ніч вилазять. якщо б всі люди жили в приватних будинках чи ще краще - в селах, то може і війни не було б а так в курятниках кожен сходить з розуму по своєму, і *бе мозок сусідам своїм Та теж саме, два кнура-ухилянта та дві свиноматки з поросятками поставили столика прямо біля під'їзду з бухлом і помиями та й верещить на все подвір'я, і пох що діти, старі, та просто нормальні люди вже давно відпочивають... Нічим укргнида не відрізняється від російської воші. Виборці зеленого мудара... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому якась двіжуха намічається 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 минут назад, hause сказал: Та теж саме, два кнура-ухилянта та дві свиноматки з поросятками поставили столика прямо біля під'їзду з бухлом і помиями та й верещить на все подвір'я, і пох що діти, старі, та просто нормальні люди вже давно відпочивають... Нічим укргнида не відрізняється від російської воші. Виборці зеленого мудара... все из-за укргнид выборцив порошенко сидящих дома и боящихся выйти и слово против сказать...сцыкуны, а могли бы порядок навести, разогнать кнуров-ухылянтов с их свиноматками))) ...а в интернетиках грамммаааатные, что аж страшно...так безжалостно борются за правое дело))) забавно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, МаТраС сказал: якась двіжуха намічається хрень...если что то произойдет в виде остановки, то будет неожиданно для всех...имхо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 хвилин тому, Бармалей сказав: хрень...если что то произойдет в виде остановки, то будет неожиданно для всех...имхо побачим-побачим.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Ігор вже більше року служить в 93-й окремій механізованій бригаді "Холодний Яр". Він виконує бойові завдання на гарячому Донецькому Напрямку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз