sergio Опубліковано: учора в 07:00 Поділитись Опубліковано: учора в 07:00 22 минуты назад, US7IGN сказал: амністія до речі, цікава думка про примус. за логікою примусу треба вже починати гвалтувати жінок щоб виправляти демографічну ситуацію. а звільняти від гвалтування лише тих хто народить не менше трьох дітей Так вже гвалтувати нема кому, тцк всіх виловило ,хіба індусів завезти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:02 Поділитись Опубліковано: учора в 07:02 9 хвилин тому, XL.pro сказав: Власне цікава була логіка. Що я бачу: 1. При Байдені ухвалили ленд ліз, передали Україні - 0. Краще кредитна допомога у вигляді важкої техніки, літаків, ракет, ніж безкоштовна - шоломи (умовно). При наявності заліза людей гине менше. 2. Осінню 2022 р була затримка/значне зменшення допомоги. На той момент палата представників/сенаторів були за демократами. 3. Заборонялося використання ракет по території РФ - для руйнування логістики, складів РФ 4. Який вий піднявся за часів Байдена, коли почали наносити удари по нафтовій інфраструктурі РФ, нас забороняли цього робити. Якби надали допомогу у повному обсязі без обмежень нанесення ударів, то війна закінчилася б ще у 2022 році. Це потрібно розуміти. Всі необхідні пояснення тут: www.newsweek.com/2023/07/21/exclusive-cias-blind-spot-about-ukraine-war-1810355.html Цитата The United States would not fight directly nor seek regime change, the Biden administration pledged. Russia would limit its assault to Ukraine and act in accordance with unstated but well-understood guidelines for secret operations. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: учора в 07:03 Поділитись Опубліковано: учора в 07:03 4 минуты назад, XL.pro сказал: Замість того, щоб чесно написати, не воював би і при Залужному я й пишу. ви служив від воював відрізняєте? я прийшов на певну посаду, не повязану з воюванням, але досить корисна в цілому - звязок. до речі весь звязок давали командир і три мобіка(один з них я). остальні мобіки і контрактніки ні старлінка, ні криптографи, ні мікротіки не чіпали, вони по таких великих антенах були, знання застаріли в хлам. думав, що на рік, баран був. коли зрозумів що це назавжди - пішов. де я не чесний? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 07:07 Поділитись Опубліковано: учора в 07:07 (змінено) 23 минуты назад, karlito сказал: та ну, оправдую, я ніяк не можу оправдати те що я не став на лижі в 22му. я не воював, жодного разу не вистрілив, вже писав. війну як захист - можу зрозуміти, але приймати участь вже точно ні, ні в якому вигляді. Понимать мы можем много чего , со своей личной точки зрения, как эгоиста или поставив себя на место того. Суть - в действиях : Участвую , в каком либо виде войны ; не учавствую - пассивный наблюдатель.; Противодействую войне в будь каком ее " в якому вигляді " , словом или делом. Но твои действия, как видится , попадают под 1 пункт. Когда ты критикуешь , что процесс этот не так организован или не теми , а сам активно не воюешь или сбежал , то ты - участник или соучастник войны , разве не так ? Змінено учора в 07:19 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 07:20 Поділитись Опубліковано: учора в 07:20 Trump Says He’ll Let Ukraine Make Patriot Missiles. It Won’t Be Easy www.bloomberg.com/news/articles/2026-07-08/trump-says-he-ll-let-ukraine-make-patriot-missiles-it-won-t-be-easy?srnd=homepage-europe 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 07:24 Поділитись Опубліковано: учора в 07:24 (змінено) 28 минут назад, karlito сказал: я й пишу. ви служив від воював відрізняєте? я прийшов на певну посаду, не повязану з воюванням, але досить корисна в цілому - звязок. до речі весь звязок давали командир і три мобіка(один з них я). остальні мобіки і контрактніки ні старлінка, ні криптографи, ні мікротіки не чіпали, вони по таких великих антенах були, знання застаріли в хлам. думав, що на рік, баран був. коли зрозумів що це назавжди - пішов. де я не чесний? "я прийшов на певну посаду, не повязану з воюванням"- военные посады подразумевают присягу - клятву. Это же известный факт . Текст присяги заранее читают наверняка все . То так и не понятно , "заставили" или "сам пришел" ? . .кстати под присягой и не только , ставят подпись . В присяге указано - выполнять указания командиров. Змінено учора в 07:36 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: учора в 07:34 Поділитись Опубліковано: учора в 07:34 3 минуты назад, рыбак сказал: "я прийшов на певну посаду, не повязану з воюванням"- военные посады подразумевают присягу - клятву. Это же известный факт . Текст присяги заранее читают наверняка все . То так и не понятно , "заставили" или "сам пришел" ? я присягав в 1999му, на строковій. вдруге не просили. мобнули в липні 22го, колега-адмін нарішав відношення до нього, тоді це ще було простіше, людей не вистачало всюди. поїхав в частину своїм авто, поговорив з командиром, став на посаду. це як назвати - сам чи заставили? явно не так як зараз "заставили", але і не доброволець, який штурмує воєнкомат. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 07:38 Поділитись Опубліковано: учора в 07:38 1 минуту назад, karlito сказал: я присягав в 1999му, на строковій. вдруге не просили. мобнули в липні 22го, колега-адмін нарішав відношення до нього, тоді це ще було простіше, людей не вистачало всюди. поїхав в частину своїм авто, поговорив з командиром, став на посаду. це як назвати - сам чи заставили? явно не так як зараз "заставили", але і не доброволець, який штурмує воєнкомат. В той присяге указано соглашение - выполнять приказы ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: учора в 07:44 Поділитись Опубліковано: учора в 07:44 1 минуту назад, рыбак сказал: В той присяге указано соглашение - выполнять приказы ? ))). хоч вбий не памятаю, щось там про службу народу України. чому вам мій моральний облік цікавий? я ж в орієнтири не набиваюсь, що там ці бла бла бла "мішка з ДНК" якого від общаги з дівками забрали хз куди, мучили місяць (я з 83 кг досить спортивної ваги на присязі важив 67, і це за місяць. ненавиджу), заставили з папірчика почитати. а взагалі слова нам дані щоб скрити наміри. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 07:50 Поділитись Опубліковано: учора в 07:50 (змінено) 4 минуты назад, karlito сказал: ))). хоч вбий не памятаю, щось там про службу народу України. чому вам мій моральний облік цікавий? я ж в орієнтири не набиваюсь, що там ці бла бла бла "мішка з ДНК" якого від общаги з дівками забрали хз куди, мучили місяць (я з 83 кг досить спортивної ваги на присязі важив 67, і це за місяць. ненавиджу), заставили з папірчика почитати. а взагалі слова нам дані щоб скрити наміри. Я не акцентирую внимание на твоей личности или тебя сужу , нет . Мне видится , как можно называть - когнитивный диссонанс в твоих текстах и действиях , нет последовательности в рассуждениях. Может мне это лишь кажется ,и там все логично и последовательно, поэтому и задаю вопросы . Змінено учора в 07:52 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: учора в 07:50 Поділитись Опубліковано: учора в 07:50 48 минут назад, sergio сказал: Так вже гвалтувати нема кому, тцк всіх виловило ,хіба індусів завезти. можливо вони самі за цю справу і візьмутся))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 07:51 Поділитись Опубліковано: учора в 07:51 Только что, юра84 сказал: можливо вони самі за цю справу і візьмутся))))) Не дарма в балаклавах.Але тест на батьківство і так все покаже якщо що.😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 07:54 Поділитись Опубліковано: учора в 07:54 Только что, sergio сказал: Не дарма в балаклавах.Але тест на батьківство і так все покаже якщо що.😎 Зачем тест , если они добровольно признают своим батьком Бандеру? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: учора в 07:56 Поділитись Опубліковано: учора в 07:56 13 минут назад, рыбак сказал: В той присяге указано соглашение - выполнять приказы ? Моє імхо, присяга - це для дворян чи шляхтичів, або можливо для тих хто по "понятіям". Для звичайного бидла-холопа ( в тому числі для мене), то нічого не значущий набір слів. Із важливого, там твій підпис, що буде доказом в трибуналі, якщо будуть судити за сзч. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: учора в 07:59 Поділитись Опубліковано: учора в 07:59 4 минуты назад, рыбак сказал: Мне видится , как можно называть - когнитивный диссонанс в твоих текстах и действиях , нет последовательности в рассуждениях. може й нема, а може я не можу висловити. "черіпікінг" затягує, я й насмикав всяких ідей - від різних людей, яких вважав чи вважаю розумними). насправді і я сам не можу свій світогляд описати, він пластичний, формується. багато речей, які я думав що знаю - виявились не такими, як я вважав. класична мета "дім, сад, син" реалізувалась, але якось не так(. може колись знайду, а поки "виживання передує успіху" - цим і займаюсь, виживаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 08:00 Поділитись Опубліковано: учора в 08:00 2 минуты назад, yukon сказал: Моє імхо, присяга - це для дворян чи шляхтичів, або можливо для тих хто по "понятіям". Для звичайного бидла-холопа ( в тому числі для мене), то нічого не значущий набір слів. Із важливого, там твій підпис, що буде доказом в трибуналі, якщо будуть судити за сзч. А публичное согласие , разве не доказательство ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: учора в 08:05 Поділитись Опубліковано: учора в 08:05 3 минуты назад, рыбак сказал: А публичное согласие , разве не доказательство ? Треба у йуристів питать треба. Думаю, що ніт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 08:06 Поділитись Опубліковано: учора в 08:06 1 минуту назад, karlito сказал: може й нема, а може я не можу висловити. "черіпікінг" затягує, я й насмикав всяких ідей - від різних людей, яких вважав чи вважаю розумними). насправді і я сам не можу свій світогляд описати, він пластичний, формується. багато речей, які я думав що знаю - виявились не такими, як я вважав. класична мета "дім, сад, син" реалізувалась, але якось не так(. може колись знайду, а поки "виживання передує успіху" - цим і займаюсь, виживаю. Это не только у тебя одного , судя , к примеру , из этой темы. Когда неких " правдорубов" и теоретиков приткнешь их же утверждениями , где сплошь противоречия и абсурды , то они начинают визжать , что " я не я и хата не моя ". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 08:22 Поділитись Опубліковано: учора в 08:22 (змінено) 27 минут назад, karlito сказал: Насправді і я сам не можу свій світогляд описати, він пластичний, формується. багато речей, які я думав що знаю - виявились не такими, як я вважав. класична мета "дім, сад, син" реалізувалась, але якось не так "класична мета "дім, сад, син" реалізув."-- -я, и не только , же тут вам на своем , личном , и плачевном примере показал и доказал насколько это лишь иллюзия и вымысел . Это все может в одночасье превратиться , и часто превращается , в ничто . Даже если это все сохранилось или приумножилось до твоей смерти и что из этого , в этом суть и назначение жизни человека ? А если он бесплоден или другие причины , то ему умереть и не жить ? У Иисуса Христа не было ни дома ( в понятии нашем) , ни сада , ни сына. Змінено учора в 08:29 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 08:31 Поділитись Опубліковано: учора в 08:31 27 хвилин тому, yukon сказав: Моє імхо, присяга - це для дворян чи шляхтичів, або можливо для тих хто по "понятіям". Для звичайного бидла-холопа ( в тому числі для мене), то нічого не значущий набір слів. Із важливого, там твій підпис, що буде доказом в трибуналі, якщо будуть судити за сзч. А вашу присягу на камеру чи телефон не знімали? Цікавлюсь, бо я пам'ятаю 2015-й, піонертабір: там, окрім підпису, ще й фільмували сам процес. Я тоді хлопцям зі свого взводу, тим, хто вперше потрапив в армію, пояснював: шанс відмовитися є до моменту прийняття присяги. Після цього все вже буде дуже складно. Хоч тоді не бусифікували: майже всі були добровольці або йшли за рознарядкою із заводів, теж без бусікив та конвою. Гм, цікаво, присяга народові України скасовує присягу СРСР? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 08:36 Поділитись Опубліковано: учора в 08:36 (змінено) 3 минуты назад, DmiVady сказал: Гм, цікаво, присяга народові України скасовує присягу СРСР? Так его не существует . На нет и суда нет. Кто судить будет за неисполнение ?разве только " покарает рука моих товарищей" , но эта фраза была в тексте до определенного года . .или вопрос только в этике и морали ? Змінено учора в 08:38 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:37 Поділитись Опубліковано: учора в 08:37 3 хвилини тому, DmiVady сказав: шанс відмовитися є до моменту прийняття присяги. відмову від присяги кваліфікують за ч. 4 ст. 402 КК України («Невиконання наказу в умовах воєнного стану») https://www.facebook.com/yursotnya/posts/-верховний-суд-військова-служба-розпочинається-до-прийняття-присяги-верховний-су/1050730877078810/ так що якщо згвалтують, народжуй та постачай державі бійців, а не аборти роби та ухиляйся 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 08:50 Поділитись Опубліковано: учора в 08:50 (змінено) 12 минут назад, US7IGN сказал: відмову від присяги кваліфікують за ч. 4 ст. 402 КК України («Невиконання наказу в умовах воєнного стану») https://www.facebook.com/yursotnya/posts/-верховний-суд-військова-служба-розпочинається-до-прийняття-присяги-верховний-су/1050730877078810/ так що якщо згвалтують, народжуй та постачай державі бійців, а не аборти роби та ухиляйся Т.е обязанность исполнять приказания наступает в день или момент отправки из тцк в часть и от присяги не зависит . Поэтому этим людоловам так важно притащить жертву в здание тцк. Теперь понятно. Змінено учора в 08:53 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: учора в 08:52 Поділитись Опубліковано: учора в 08:52 18 минут назад, DmiVady сказал: А вашу присягу на камеру чи телефон не знімали? Цікавлюсь, бо я пам'ятаю 2015-й, піонертабір: там, окрім підпису, ще й фільмували сам процес. Я тоді хлопцям зі свого взводу, тим, хто вперше потрапив в армію, пояснював: шанс відмовитися є до моменту прийняття присяги. Після цього все вже буде дуже складно. Хоч тоді не бусифікували: майже всі були добровольці або йшли за рознарядкою із заводів, теж без бусікив та конвою. Гм, цікаво, присяга народові України скасовує присягу СРСР? Моя присяга була в КПІ в 2002-му. Тодв ще навіть телефонів мобільних небуло серед мого круга знайомих. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: учора в 08:53 Поділитись Опубліковано: учора в 08:53 19 минут назад, DmiVady сказал: шанс відмовитися є до моменту прийняття присяги. До момента прохождения ВЛК. Потом все, годен, распоряжение на отправку в часть. Уже служишь, со всеми юридическими последствиями. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз