Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому www.eurointegration.com.ua/interview/2026/07/16/7241705/ Але мене найбільше цікавить, хто в Україні відповідатиме за оборону і що буде з міністром оборони. Ми дуже тісно співпрацювали й досі співпрацюємо з Михайлом Федоровим – і до, і особливо після того, як він очолив Міноборони. За цей період вдалося дійсно багато досягнути. Включаючи майже щоденні дипстрайки по Москві, Петербургу, Омську, Криму тощо… – Яким сигналом для ЄС стало би звільнення Федорова? – Моя особиста думка: це поставить питання, чому таку людину замінюють. Але, напевно, ще зарано про це говорити, адже ми не знаємо, яким буде склад уряду. Для нас дуже важливо продовжувати те, що ми розпочали – особливо щодо фінансування України. 60 мільярдів – це величезна сума. Ми з Михайлом Федоровим та Сергієм Боєвим добре спрацювалися. Затверджений перший перелік озброєння, є перший часовий графік (використання європейського фінансування. – ЄП), що стосується виробництва дронів. Всі домовленості та процедури як з боку України, так і з боку ЄС працюють ефективно, і перші кошти вже надійшли в Україну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, XL.pro сказал: Корупція у ЗСУ була завжди. Попередник її також не подолав. Но РЕЗКО минимизировал... Хоть один скандал с Муженко, Полтораком, Бирюковым, Гайдукевичем вспомните? Я вот помню с Арахамией историю в Волонтерском десанте...он тогда получил физическое предупреждение (знаю от кого) и на пинках вылетел из МО впереди собственного визга... Еще Арестович пытался мутить на закупках...тоже получил пизdов полную панамку... Много чего помню...но нынешний беспредел - это просто квинтессенция всей мародерской нечисти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 хвилину тому, vadimv сказав: Та ну, не приймати участі у зіткненнях, якомога менще працювати і бігати, а натомість якомога більше відпочивати - це якраз самий здоровий спосіб життя. Якби всі його дотримувалися - то і здоровіші б були, і руки-ноги були б ціліші... techno.nv.ua/ukr/medicine/kulturna-aktivnist-znizhuye-fiziologichniy-vik-yaponski-vcheni-pidtverdili-efekt-50624543.html Мистецтво як еліксир молодості. Відвідування театрів та музеїв уповільнює старіння організму — науковці Змінено 2 години тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, Canton сказав: Но РЕЗКО минимизировал... так мінімізував, що Глиняна й досі є постачальником, вже років 30, не зважаючи на всі схеми 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, vadimv сказал: Та ну, не приймати участі у зіткненнях, якомога менще працювати і бігати, а натомість якомога більше відпочивати - це якраз самий здоровий спосіб життя. Якби всі його дотримувалися - то і здоровіші б були, і руки-ноги були б ціліші... Але нажаль, популяція лисих мавп на 75% складається з довбойобів: Та лежати цілими днями на шезлонгу під палючим сонцем, це шкідливо зі всіх боків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 минут назад, Canton сказал: Но РЕЗКО минимизировал... Хоть один скандал с Муженко, Полтораком, Бирюковым, Гайдукевичем вспомните? Я вот помню с Арахамией историю в Волонтерском десанте...он тогда получил физическое предупреждение (знаю от кого) и на пинках вылетел из МО впереди собственного визга... Еще Арестович пытался мутить на закупках...тоже получил пизdов полную панамку... Много чего помню...но нынешний беспредел - это просто квинтессенция всей мародерской нечисти Да Хамія под себя подмял даже Измаильский торговый порт, родственница там не на последней должноости работала, тож в курсе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Та лежати цілими днями на шезлонгу під палючим сонцем, це шкідливо зі всіх боків. Мабуть краще померти від раку шкіри ніж від опіків вибуху Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Да Хамія под себя подмял даже Измаильский торговый порт, родственница там не на последней должноости работала, тож в курсе. Яка талановита людина Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, US7IGN сказал: Мабуть краще померти від раку шкіри ніж від опіків вибуху В Іспанії, доречі, онкоша досить таки розповсюджена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 18 хвилин тому, sergio сказав: Та лежати цілими днями на шезлонгу під палючим сонцем, це шкідливо зі всіх боків. Саме так. Саме тому я лежу не під палючим сонцем, а під навісом. І не цілими днями, а пару годин десь. То туристи з півночі, яким треба срочно "оздоровитися" за тиждень, лежать цілими днями і ходять кольору вогнегасника з опіками 2-3 ступеню ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, US7IGN сказал: Яка талановита людина Талановита людина, талановита у всьому. © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 минут назад, outdoor24 сказал: так мінімізував, що Глиняна й досі є постачальником, вже років 30, не зважаючи на всі схеми Ее как раз тогда и задвигали...И нехило так рубанули. Реформа питания не зря была запущена...только если по закону - то за день и за год не делается 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, XL.pro сказав: Зранку прослухав різні гіпотези стосовно відставки Федорова. Якщо він дійсно прагнув змістити Сирського, старих кадрових генералів, назначити бойових, то я б таку людину підтримав на будь-яку посаду. Але Вам би навряд сподобалось заміна генералів на нових (очевидно, що мова йде про сотні людей, не лише оточення Головкома) Чому ж я тоді за нього топлю? Ви там визначтесь вже Мені вже так пох в цьому дурдомі, нічого не дивує Якщо ви думаєте що заміна сирського на якогось кротевича реально буде в плюс то ви глибоко помиляєтесь І я 100% впевнений що заміна старих кадрових на нових бойових не приведе вас чи інших ухилянтів в армію 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, Дощ сказал: Чому ж я тоді за нього топлю? Ви там визначтесь вже Мені вже так пох в цьому дурдомі, нічого не дивує Якщо ви думаєте що заміна сирського на якогось кротевича реально буде в плюс то ви глибоко помиляєтесь І я 100% впевнений що заміна старих кадрових на нових бойових не приведе вас чи інших ухилянтів в армію А якщо виявиться, що скажімо в Скелі відсоток небойових втрат 10%, як мінімум?! Не говорячи про бойові втрати від тупих наказів керівництва. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: А якщо виявиться, що скажімо в Скелі відсоток небойових втрат 10%, як мінімум?! Не говорячи про бойові втрати від тупих наказів керівництва. Вам же пояснили що війна, яка все спише. Не на часі через ті дрібниці перейматися, все одно б вони померли, яка різниця від чого 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Що там по Енгельсу хоч один літак уразили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, US7IGN сказал: Військовий чи будь хто інший вчинивши злочин стає злочинцем. Але в деяких країнах ні Государство определяет что для него является преступление, и определяет когда и в каких случаах- как ему это выгодно . А кто или что есть государство ? - власть. То что не так , в чем возмущение? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Зачекайте. Виходить, що Федорова погнали на мороз, бо він провалив реформи. Тому замість нього призначають аху...нєв'є...заєб....матьорого реформатора Клименка. Який настільки чудово впорався з реформами поліції на своїй попередній посаді, що йому треба доручити реформування МО. Це ж той самий реформатор, у якого поліціянти кидають поранених громадян і тікають від терористів, а міністр каже, що вони просто не навчені діяти в екстремальних умовах? Це ж той самий міністр, у якого НАБУ розслідує схематоз у держзакупівлях на новостворені штурмові батальйони? Я ж нічо не плутаю? Нє, ну норм чувак, треба брать.(С) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, outdoor24 сказал: На БЗВП? я бачу що проблема в іншому - деякі люди, які по життю ніхто і ніщо, раптом отримали владу над іншими і вирішили, що вони можуть вирішувати їх долю самостійно. Більш того, це їм дуже подобається і вони дуже бояться повернутися до свого початкового статусу. И этим " никто и ничто " выдали оружие и выдали индульгенцию на преступление . Мало того , людей заставляют уважать их , и поминать на коленях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, dvr002 сказал: Що там по Енгельсу хоч один літак уразили? Так само як +100500 караблів в Азові. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, dvr002 сказав: Що там по Енгельсу хоч один літак уразили? rubryka.com/2026/07/16/drony-mogly-atakuvaty/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, sergio сказал: Так само як +100500 караблів в Азові. не ну чому ті поджарили нормально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, Дощ сказал: І взагалі нах ви мені це пишете, що ви хочете щоб я відповів Согласен, он- наивный . "Может ему еще признать , что я преступник и убийца ищущий себе различные оправдания . А как же это я поясню своим детям и жене , они ведь кушать и жить в достатке хотят и их устраивает текущее положение ." Ты не можешь опровергнуть сам себя , свой эгоцентризм . И не ты один такой , вас - большинство. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, рыбак сказал: То что не так , в чем возмущение? Государство меняет оговоренные правила игры, тем самым подрывая свой авторитет, соответственно большая часть народа кладет на все с прибором и решает свои дела не оглядываясь на государство. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз