DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Купляють тільки лохи. 💪 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому (змінено) 58 минут назад, sergio сказал: Та достал уже. Со своими екзестенциальными вопросами мне в танчики мешаешь играться. 😠 Иди адвоката лучше доjoбуй. Я, тебя , достал ?? :))) кто тебе не дает играть в свои игры ? Мне безразличны твои бредни , я в них не учавствую. НЕ удивительно , что тебя Гнап не пускает в чат . эты ты влез со своими репликами , которые не касались твоих танчиков. Или у тебя склероз :- " sergio Опубликовано 1 час назад 2 часа назад, рыбак сказал: Разве власть обещала что правила игры неизменны ? существует система принуждения , если что На каждую систему принуждения найдётся болт с левой резьбой. Ей разве сиховских дитишек шугать, а находится более мене крутой перец, так сразу расклад 1:4 не в её пользу. " . Змінено 45 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому (змінено) 51 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: ви в небезпеці Віра в теорії змови може призвести до серйозних наслідків: Хронічний стрес: Відчуття постійної загрози та віра в те, що світом керують ворожі сили, викликають тривожність. Ефект хибної ілюзії знання (Даннінга-Крюгера): Хибна впевненість у володінні "таємною істиною" робить людину закритою до нових знань та фактів. Когнітивне викривлення: Замість того, щоб шукати логічні пояснення, мозок починає ігнорувати факти, що суперечать змові, і підлаштовує докази під свою теорію. А я то думаю , почему у порохоботов хронический стресс :)))) Змінено 36 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 1 година тому, vadimv сказав: На Сумщині в уламках двох російських дронів «Герань-2», якими область атакували у квітні 2026 року, виявили елементи зі збідненого урану За результатами експертизи, бойові частини ракет Р-60М містили ізотопи Уран-234, Уран-235 та Уран-238 загальною масою 2810 грамів. Під час обстеження уламків зафіксували рівень гамма-випромінювання, що значно перевищував природний радіаційний фон. Звучить як дурня чи некомпетентність. Збіднений уран - відходи. Важки (тяжкий) метал. Використовується для бронебійних елементів та як БАЛАСТ у цивільній авіації. Якщо його не пиляти, не лизати - він безпечний. Про завищений фон по гаммі - теж якась дурня... Бо збіднений уран світить альфою і не сильно, на скільки пригадую. Тому, його наявність десь у дроні як противаги - не говорить ні прощо особливе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 5 годин тому, vadimv сказав: Суть в тому, що умовні ІТ спеціалісти нікому вже нахрін не потрібні. І конкретних 90% не потрібно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 2 минуты назад, porterlv сказал: Звучить як дурня чи некомпетентність. Збіднений уран - відходи. Важки (тяжкий) метал. Використовується для бронебійних елементів та як БАЛАСТ у цивільній авіації. Якщо його не пиляти, не лизати - він безпечний. Про завищений фон по гаммі - теж якась дурня... Бо збіднений уран світить альфою і не сильно, на скільки пригадую. Тому, його наявність десь у дроні як противаги - не говорить ні прощо особливе. Вариант утки , чтобы обыватель боялся стырить и продать - не рассматривается ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 5 годин тому, Александр Аврамчук сказав: Заступник командувача Повітряних сил Павло Єлізаров подав у відставку. Про це він повідомив у Фейсбуці, Подробиці "Для мене велика честь працювати з Михайлом Федоровим. У 22-му році я долучився до сил оборони щоб перемагати, а не займатися імітацією діяльності . Вірю в майбутнє України!" - зазначив він. "На жаль, на п'ятий рік війни я написав рапорт про звільнення з ЗСУ. Я вважаю, що відсторонення М. Федорова це велике зло для обороноздатності країни. Слава Україні!" Джерело: https://censor.net/ua/n4013761 Я ж говорив що донік придурок 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 3 години тому, Canton сказав: Зачекайте. Виходить, що Федорова погнали на мороз, бо він провалив реформи. Тому замість нього призначають аху...нєв'є...заєб....матьорого реформатора Клименка. Який настільки чудово впорався з реформами поліції на своїй попередній посаді, що йому треба доручити реформування МО. Це ж той самий реформатор, у якого поліціянти кидають поранених громадян і тікають від терористів, а міністр каже, що вони просто не навчені діяти в екстремальних умовах? Це ж той самий міністр, у якого НАБУ розслідує схематоз у держзакупівлях на новостворені штурмові батальйони? Я ж нічо не плутаю? Нє, ну норм чувак, треба брать.(С) Так , твій Роман донік ідіот😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому (змінено) 12 минут назад, porterlv сказал: Бо збіднений уран світить альфою і не сильно, на скільки пригадую. Обломки БЧ ракеты Р-60 "светят" гаммой от 8,3 до 12 мкЗв/ч Естественный радиационный фон обычно составляет 0,1 - 0,3 мкЗв/ч Так что все корректно написано Змінено 22 хвилини тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому Вчора Кантон та аврамчук підтримували підтримувача відставки Федорова такого собі доніка, нині двоє перевзулись 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому (змінено) Бачу whoop та Apple watch ultra на руках Федорова. Whoop Life , якщо бути точним. Змінено 6 хвилин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому Не знаю хто це, але щось має сенс www.instagram.com/reel/Da2cBEeAjmJ/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз