рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, sergio сказал: У Вовы с Династии пока не тот уровень. Что всем этим руководит , вовой , тобой, трампом и еще миллиардами такими же ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, рыбак сказав: Что всем этим руководит , вовой , тобой, трампом и еще миллиардами такими же ? Молекула ДНК ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому На Сумщині в уламках двох російських дронів «Герань-2», якими область атакували у квітні 2026 року, виявили елементи зі збідненого урану За результатами експертизи, бойові частини ракет Р-60М містили ізотопи Уран-234, Уран-235 та Уран-238 загальною масою 2810 грамів. Під час обстеження уламків зафіксували рівень гамма-випромінювання, що значно перевищував природний радіаційний фон. Громадян закликають не наближатися до уламків дронів, ракет чи інших боєприпасів, не торкатися їх та одразу повідомляти про знахідку екстреним службам. За фактом застосування таких боєприпасів триває розслідування за статтею про воєнні злочини. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 24 минуты назад, vadimv сказал: Бгг ) У мене є однокашник, який у середині 90-х став серійним підприємцем - тобто перескакував з одного бізнесу на інший, як тільки той здувався. Так от, свій магазин мобілок він продав ще у 2007, коли всі вже купили по мобілці (а дехто і по дві). Бо вал перших продаж закінчився, а торгувати на насиченому ринку - то вже не той виторг )) Πιдари прикрили у Львові мережу, Ябко де сірими телефонами торгували. Я дружині s24 на 4,5 кг дешевше ніж па Фокстроті купив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 30 хвилин тому, sergio сказав: Підозрюю, що з компами така сама фігня, як з мобілками. Тобто вже немає того стрімкого росту, як раніше. Міняти 4 Гб ОЗУ на 16 і відяху з 2 Гб, на 6 та відповідно 16 на 32к і 6 на 10 вже не так вставляє. З компами - то довге технічне питання) Краще обговорювати їх під конкретні завдання, і з фахівцями. На сучасних мобілках я не розуміюся - у мене вже давно кнопковий телефон. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 минут назад, рыбак сказал: Что всем этим руководит , вовой , тобой, трампом и еще миллиардами такими же ? Та достал уже. Со своими екзестенциальными вопросами мне в танчики мешаешь играться. 😠 Иди адвоката лучше доjoбуй. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 43 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: "Я 6 місяців на хейт по мобілізації не відповідав взагалі. Щоб не допустити ситуації, що виникла сьогодні, і до якої нас довів головком, Генштаб, не знаю, хто там архітектор цієї історії. Для того, щоб не сказати: "Це не я" і уникати відповідальності", - зазначив він. Федоров нагадав, що ТЦК підпорядковуються Сухопутним військам ЗСУ. А ті, в свою чергу, підпорядковуються головкому. Джерело: https://censor.net/ua/n4013830 Я чого він не договорює кому підпорядковується головком? i.factor.ua/ukr/law-491/section-1747/article-40304/?srsltid=AfmBOoq2tXlSeddxX0PyatUoYd6qc2yWKWZmiJzKey4If73joK65GvLK Мене ще тоді дивувало коли всякі веніславські, Зеленський і іже з ними в кого в обов'язках мобілізація сиділи як горобчики і щебетали "ось зараз Федоров щось підготує, так як видасть, а ми як почитаєм, і зразу уух" а воно он як воно вийшло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 58 хвилин тому, vadimv сказав: Бгг ) У мене є однокашник, який у середині 90-х став серійним підприємцем - тобто перескакував з одного бізнесу на інший, як тільки той здувався. Так от, свій магазин мобілок він продав ще у 2007, коли всі вже купили по мобілці (а дехто і по дві). Бо вал перших продажів закінчився, а торгувати на насиченому ринку - то вже не той виторг )) Як Кіосакі писав. Змінено 1 година тому користувачем ozor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: З компами - то довге технічне питання) Краще обговорювати їх під конкретні завдання, і з фахівцями. На сучасних мобілках я не розуміюся - у мене вже давно кнопковий телефон. А з чого ви цю гілку читаєте? Комп, планшет? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Итоговая цель - сократить население планеты менее чем до 1 млрд. Але своїх китайчиків великих та менших - уряд Китаю щось зовсім не збирається скорочувати; інакше навіщо їм було вкладати стільки зайвих грошей у ці архітектурні викрутаси - можна було набудувати звичайних бараків, як колись у звензку радєцькєму, дешево та дуже сердито! Так що 1 млрд. обцих треба ще додати 1.5 млрд. своїх рідних китайчиків, і вже баланс не грає! Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, ozor сказав: А з чого ви цю гілку читаєте? Комп, планшет? З бєрєсти, по скрєпному Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Що нового в палаті? Санітари так і не з'являються? Я ж прввильно розумію, що підтримка найдавнішого зеленого міністра це 100% ознака порохобота? Прем'єр з крисячого WOGу - це п..ць. верніть Шмигаля чи хто там ще є лисий в окулярах. Змінено 1 година тому користувачем MaxS 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Але своїх китайчиків великих та менших - уряд Китаю щось зовсім не збирається скорочувати; інакше навіщо їм було вкладати стільки зайвих грошей у ці архітектурні викрутаси - можна було набудувати звичайних бараків, як колись у звензку радєцькєму, дешево та дуже сердито! В сталінському совку біомасу тримали в бараках, бо планували за кілька років утилізувати її на війні. Китай же вирішив, що саме він буде тим самим золотим мільярдом (пам'ятаєте, була така тема, як думаєте чому зараз про це нічого не чути?), а всіх інших лаоваїв наріжуть на резинки для пасіків. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 41 хвилину тому, vadimv сказав: Це пілотний проект ) Як тільки технологію обкатають - далі буде )) Залишилося три роки ви в небезпеці Віра в теорії змови може призвести до серйозних наслідків: від психологічної ізоляції, тривожності та втрати друзів до реальної шкоди здоров'ю (відмова від лікування) та участі у деструктивних соціальних рухах. Основні наслідки для прихильників конспірології поділяються на кілька ключових сфер: 🧠 Психологічні та когнітивні Хронічний стрес: Відчуття постійної загрози та віра в те, що світом керують ворожі сили, викликають тривожність. Ефект хибної ілюзії знання (Даннінга-Крюгера): Хибна впевненість у володінні "таємною істиною" робить людину закритою до нових знань та фактів. Когнітивне викривлення: Замість того, щоб шукати логічні пояснення, мозок починає ігнорувати факти, що суперечать змові, і підлаштовує докази під свою теорію. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 51 минуту назад, vadimv сказал: Итоговая цель - сократить население планеты менее чем до 1 млрд. Тебе не надоело этот бред нести!? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 минут назад, DmiVady сказал: З компами - то довге технічне питання) Краще обговорювати їх під конкретні завдання, і з фахівцями. На сучасних мобілках я не розуміюся - у мене вже давно кнопковий телефон. По мені так і зібраного 5-6років тому цілком вистачає. А стосовно телефона, то я з кнопковим би не зміг Банківські додатки, показники передати по комуналці, олх, тощо. Звісно можна і через компа то все робити. Але знову таки геморно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, MaxS сказал: Що нового в палаті? Свнітари так і не з'являються? Я ж прввильно розумію, що підтримка найдавнішого зеленого міністра це 100% ознака порохобота? Прем'єр з крисячого WOGу - це п..ць. верніть Шмигаля чи хто там ще є лисий в окулярах. Та нах того ахметівського πιдара, який починав з того що ЛАЗ Чуркіну допомагав розвалювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Віра в теорії змови Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, DimaF сказав: Тебе не надоело этот бред нести!? Нет ) Мне ж с 2013 по 2021 не надоедало нести "бред" про то, что ***ашка не отвяжется, про сокращение населения вдвое, про закрытые границы, про разбомбленные города, про танки, ракеты и т.д. и т.п. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 хвилин тому, ozor сказав: А з чого ви цю гілку читаєте? Комп, планшет? Комп) планшет для роботи, хоча з нього теж можна надрочувати, якщо дуже кортить 9 хвилин тому, sergio сказав: По мені так і зібраного 5-6років тому цілком вистачає. А стосовно телефона, то я з кнопковим би не зміг Банківські додатки, показники передати по комуналці, олх, тощо. Звісно можна і через компа то все робити. Але знову таки геморно. Планшетів у вас не продають? Ламати очі об смартфон... Ну, кожному своє 🧘♂️ А фінансовий номер, якщо вже робити правильно, має бути окремим від особистого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 хвилин тому, MaxS сказав: Що нового в палаті? Санітари так і не з'являються? Я ж прввильно розумію, що підтримка найдавнішого зеленого міністра це 100% ознака порохобота? Прем'єр з крисячого WOGу - це п..ць. верніть Шмигаля чи хто там ще є лисий в окулярах. Хтось зараз в гробу на коні перевертається 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Хтось зараз в гробу на коні перевертається Так кінь наче не постраждав. Лише дав старт щурячим перегонам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, DmiVady сказал: Комп) планшет для роботи, хоча з нього теж можна надрочувати, якщо дуже кортить Планшетів у вас не продають? Ламати очі об смартфон... Ну, кожному своє 🧘♂️ А фінансовий номер, якщо вже робити правильно, має бути окремим від особистого. Купляють тільки лохи. Мені брат з Данії два Гнусмаса А6 передав, там викинули бо застаріла модель і додаток Ютучика вже не змогли завантажувати, а в цілому бомба 👍 особливо враховуючи, що на шару. Пи Си Ютубчик через браузер дивлюсь, є деякі обмеження але терпимо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Федоров сподівається повернути любов Зеленського, організувавши проти нього Майдан Сидячи на березі річки і спостерігаючи як повз пропливає Федоров, спіймав себе на думці, що такого навіть я не прогнозував: Федоров зібрав Майдан проти Зеленського. Ого. Я-то був переконаний, що Міша буде із Зеленським до самого кінця – і сяде разом з ним зрештою. Але я недооцінив ступінь самозакоханості та нарцисизму Найвеличнішого. Не розрахував, що його Его більше за інстинкт самозбереження. І що у Міші настільки глобальні політичні амбіції. Але менше з тим: іде в небуття (сподіваюся) останній з 5-6 менеджерів Зеленського. Останній з "команди мрії" 2019 року. Пішла епоха. Не залишилося більше "ідейних" у Зеленського. Але. Як відомо, Зеленський не так шоб дуже розумний. Але перед призначенням нового молодого міністра оборони, у січні 2026 він же чітко поставив йому задачу – вирішити проблему мобілізації. "Зможеш, Міша? - Так, звісно, пане президенте! Можете на мене покластися!" Але тепер навіть Зеленський переконався, що Федоров – це про потриндіти, про показати красиву презентацію. А якщо до справи – то тут якось ой. Зате Міша дуже професійний у SMM, Social Media Marketing. Він як ніхто вміє "Здаватися, а не бути". Тому спостерігаємо наразі аномальну активність соцмережах, коли раптом акаунти на 5 тисяч підписників почали збирати стотисячні реакції "на підтримку Федорова". Не бажаючи бути відсунутим від жирного корита, Міша увімкнув усі свої приховані резерви: від "Є-питання" з Шабуніними та Железняками, до "простого наріду" у Телеграмах та Фейсбуках. Ботоферми працюють на максимумі. Ну і "Картонковий Майдан" – бо ж липень, тепло, дощів не прогнозується. Ідеальний час для організації протестів на фоні давньої ненависті людей до Зеленського. Але зігнавши свої прихильників на псевдо-Майдан – Міша нічого не доб’ється. Невже він реально сподівається утриматися у команді Зеленського, насравши йому на голову? І отут сьогодні має статися (чи не статися) ключовий момент: якщо Федоров не заклИкає протестувальників розійтися – значить це він їх організував. Крапка. Якщо ж він не виявить такої лояльності до Зе – значить одразу стане ворогом, опозиціонером, майже Порошенком. Ото буде шоу жабогадюкінгу. Навіть якщо Зеленський під тиском "вулиці" змушений буде таки залишити Федорова на посаді міністра – чи дадуть йому хоч якось працювати за таких токсичних умов? Точно? Впевнені? У Зеленського є ДБР, а кожен чиновник щодня порушує дестяки різних пунктів різних законів. І ще є "санкції". Я знаю, вам усім начхати на те, що Міша зруйнував моє життя і мою професійну кар’єру – виключно за критику його некваліфікованості. Але я на власному особистому досвіді точно знаю, що Федоров гіпер-сконцентрований на лояльності нарцис, і легко знехтує безпекою країни заради власного Его та хворобливих амбіцій. І він це багато разів робив, розправляючись з неугодними. Тобто він точно такий самий як і його обожнюваний шеф Зеленський. Усі, хто з ним хоч раз контактував, знають, що він абсолютно агресивний до будь-якого виду критики. Просто він хитріший, обережніший, більше шифрується. І вміє сподобатися туповатим хом’ячкам. До речі, нагадайте: хто запустив мем "Роль кібербезпеки дещо перебільшена"? Ні, не пам’ятаєте? Чому такої прекрасної "Дії" досі ще немає у жодній країні Світу – і не буде? Чому "золоті рибки" раптом про все це забули і почали виціловувати "Божественного" Мішу? І де були усі сьогоднішні юні протестувальники коли знімали Залужного? У ваших тирнетах всякі закриті ноунейм-акаунти люблять коментувати "не сотвори собі кумира". Так ось, сьогоднішні протести біля театру Франка – це саме про "кумира". Фан-клуб конкретної особи, а не ідей. А культ особи ніколи не закінчується добре. Чи не так, Вікторе Андрійовичу? P.S.: А загалом для Зеленського було б ідеальним виходом із ситуації призначити новим міністром оборони, наприклад, Драпатого: він професіонал військової справи, генерал нової формації, супер-ефективний, користується повагою в армії. І голоси б за нього в Раді знайшлися б. Хоча цього не буде, звісно. Джерело: https://censor.net/ua/b4013794 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз