Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

15 хвилин тому, US7IGN сказав:

так у влади мета - процес, а не результат

У всіх присутніх в цій темі "мета -- процес, а не результат".

На кладовище ніхто не поспішає...

• Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Дощ сказал:

Залужному на момент обрання незалежності було 18 років - відколи це він став радянським?

ми всі родом з дитинства - людина формується під час віку імпринтної вразливості , не залежно від того - подобається нам те , чи ні.

І Залужний , і Сирський - сини радянських солдафонів - радянських  кшатріїв .

тобто курс  радянського  Агоге пройшли в повному обсязі 

Агоге (дав.-гр. ἀγωγή) — система військово-фізичного виховання у Спарті

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Бездомный сказал:

ми всі родом з дитинства - людина формується під час віку імпринтної вразливості , не залежно від того - подобається нам те , чи ні.

І Залужний , і Сирський - сини радянських солдафонів - радянських  кшатріїв .

Отож я ще в ранньому дитячому віці пам"ятаю, як дідо з військової Волги бензин зливав 💪А в школі відставник підполковник на уроках НВП розповідав, як в Празі в 68 му він поверх чехів з танкового кулемета стріляв, а потім такі самі старі пердуни в середині 90-х на военці подібну лапшу вішали. А Заслужений старший від мене, то який в нього буде бекграунд?! 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

17.07.2026 в 13:13, Дощ сказав:

І що тепер?

Ви маніпулятор 

1. Раніше була примусова мобілізація, стала силова. Ну, хай. З самого визначення мобілізації -це примус. Іпсо то причепом

2. Неправда, поодинокі ганебні випадки не є системними, це виключення з якими борються

3. Радянський підхід - дуже широке поняття, в яке можна запхати.. ну все можна запхати кому що не подобається

Виправдувальний вирок - нормальна практика, вони відсутні лише в тоталітарних режимах. А що вас так набу тригерить? Міндіча шкода?

Ну добре, маю час та натхнення, то хто маніпулятор?!

1. У 2022 р була добровільна мобілізація, з 2024 р - силова. Ви не визнавали порушення ТЦК/поліцією законодавства України, всі посилання на докази (в тому числі відео) називали ІПСО.

2. Правда. Ви, як діючий військовий офіцер, могли б написати за зразком "Якщо є факти знущання над мобілізованими, то таких військових в умовах військового часу потрібно саджати". Натомість чітко даєте зрозуміти "потрібні солдати".

3. Радянський підхід - Ваше мислення. Уявімо, що сьогодні повторно прилетіло кудись. Зняли очільника з посади Укроборонпрому, а проблема залишилась. Залишивши стару систему, при зміні очільників відомств, не надасть жодних результатів.

А мобілізаційний ресурс України значно менший за РФ.

P.S. Можете апелювати запрошенням служити для зміни системи. Тільки система з'їла міністра оборони, який намагався трішки автоматизувати бюрократію. За рахунок тендерів зменшив витрати на закупівлю зброї на 15%.

1 година тому, Дощ сказав:

Залужному на момент обрання незалежності було 18 років - відколи це він став радянським? Як на мене як раз тоді відбулась заміна українського генерала на радянського

Но як показує реальність, за нинішньої інтенсивності БД заміна ключових елементів працюючої системи лише погіршує ситуацію, а не покращує її

Гнатова не згадували ні в якому контексті. Але добре видно що очільники йдуть не по об'єктивним причинами, чи через конфлікти між собою як це хочуть представити, а через безвідповідальні рішення зеленського

Ну, і для "лупарів". Людина, яка у грудні 2023 року захистила дисертацію, а влітку 2023 р., під час контрнаступу, готувалась до неї? Ні?

Якщо залишити Сирського на посаді, це означає, що наступний міністр Оборони не зможе провести реформи, вже є прецедент - переміг старий підхід. Більшість генералів (не всі, крім бойових) не бажають змін.

Змінено користувачем XL.pro
  • Лайк 5
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Та всі дев"яностиз в армії продовження совка було. Я ще в 98 му

Совок у нас до сих пор в головах у многих.

Даже война им не добавила мозгов.

• Лайк 2
Посилання на коментар

19 минут назад, XL.pro сказал:

2. Правда. Ви

не зможе провести реформи, вже є прецедент - переміг старий підхід. Більшість генералів (не всі, крім бойових) не бажають змін.

Реформы ,которых ты так желаешь, заставят тебя добровольно пойти в штурмовики и  в окопы или нет?

.или ты переживаешь за других, чтобы им было " удобней" погибнуть под руководством " несовкового генерала".

Сидят такие клоуны  на своих диванах и обсуждают , как и при ком кому погибать . 

Цель такого клоуна - война чужими руками 

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, XL.pro сказав:

Якщо залишити Сирського на посаді, це означає, що наступний міністр Оборони не зможе провести реформи, вже є прецедент - переміг старий підхід. Більшість генералів (не всі, крім бойових) не бажають змін.

Сирський, на вашу думку, бойовий генерал?

Отож...

Змінено користувачем 7351
  • Дякую 1
Посилання на коментар

7 минут назад, XL.pro сказал:

Людина, яка у грудні 2023 року захистила дисертацію, а влітку 2023 р., під час контрнаступу, готувалась до неї?

И что? Диссертация была написана давно...и не в Одессе. Там только прошла защита по независящим ни от кого причинам - только там могли принять диссертацию по этой (закрытой) тематике

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Canton сказав:

И что? Диссертация была написана давно...и не в Одессе. Там только прошла защита по независящим ни от кого причинам - только там могли принять диссертацию по этой (закрытой) тематике

Мабуть треба запросити в чат тих хто захищав дисертації і знає як це робиться :lol:

Заодно і як влк проводиться :lol:

• Лайк 2
  • Хаха 4
Посилання на коментар

Вот чем мне нравиться пропагандист, не меняет линию, любой косяк гаранта будет отмазывать. Где явный зашквар, как с Миндичем, пауза на день, новые методички и по новой. На крайняк Порошенка привести высказывания, обозвать оппонента раш***ом. Если это все бесплатно, от души, то я в полном недоумении.

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

18 минут назад, XL.pro сказал:

За рахунок тендерів зменшив витрати на закупівлю зброї на 15%.

по его словам)))

а касаемо тендеров - я не могу купить то что мне нужно, только то что прошло тендер на гривну дешевле, по параметрам заявлено как соответствует технической задаче, а на самом деле гавно и доказать менеджерам, что Г невозможно, они тупо не понимают...или еще - покупаем один расходник специфический, на 80 копеек дешевле, а к нему приходится покупать дополнение за 50 грн, а купить такой же с этим дополнением, но дороже на 2 грн - невозможно...блядский тендер (но это частный сектор) ...это так для примера из жизни, что не всякие тендеры могут быть полезны

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

15 минут назад, DimaF сказал:

Если убрать епучих ТЦКашников война это, где-то там. У нас уже месяца 2 даже шахеды не летают. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Canton сказав:

image.png.163a90e445ebc48766bac911798001f1.png

suspilne.media/649188-zaluznij-zahistiv-disertaciu-z-prava-ii-tema-derzavna-taemnica/

image.thumb.png.09b8a31890e6420dd92a30bf68fe51aa.png

pau.edu.ua/public-information/development-strategy/

pau.edu.ua/wp-content/uploads/2025/04/Strategija-rozvitku-Akademii-DPtS-2022-2026-rr.pdf

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Если убрать епучих ТЦКашников война это, где-то там. У нас уже месяца 2 даже шахеды не летают. 

Їбучий Федоров зі своїми реформами :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

Мабуть треба запросити в чат тих хто захищав дисертації і знає як це робиться :lol:

Заодно і як влк проводиться :lol:

Я дисертацію не захищав, але знаю, що там хорошу поляну треба накрити, а враховуючи рівень в дорогому ресторані. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

Школа вчить дисципліні та соціальній взаємодії. А якісь знання то бонус.

З вчителями розібрались, а що з учнями робити?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

інстальоване під час імпринтної  вразливості  вичавлювати доводиться краплинами всю решту життя

• Сумно 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, ozor сказал:

З вчителями розібрались

ще навіть не починали .

а навчати бабі я не дозволяю , ані панувати над мужем , але бути в покорі  та  мовчанні(с) 

а в нас що ?

всю педагогіку віддано на поталу піхвоті

Посилання на коментар

Єдина реформа при заміні Залужного на Сирського, що я побачив - це відправка з тилу на передок.

Стосовно Федорова - бачив по своєму напрямку заміну робочої системи на іншу, при цьому смисл цього окрім як бабло бюджетне, я собі не бачу. Можливо на інших напрямках по іншому, не знаю.

Але все одно це не змінює моєї думки, що Федорова зняв Зе через боязнь конкуренції.

• Лайк 3
  • Дякую 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, Бездомный сказал:

нстальоване під час імпринтно вразливості

Что-то Вы сильно вразлывый были, что столько кацапской культуры подгребли. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, yukon сказал:

, що Федорова зняв Зе через боязнь конкуренції.

Да ладно. Может там все проще, вопрос денег, личной лояльности. Ну какой там конкурент, это не Залужный же два года назад.

• Лайк 2
Посилання на коментар

43 хвилини тому, sergio сказав:

Заслужений старший від мене, то який в нього буде бекграунд?! 

У нього на бекграунді Біг-Бен )

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, yukon сказав:

Єдина реформа при заміні Залужного на Сирського, що я побачив - це відправка з тилу на передок.

Стосовно Федорова - бачив по своєму напрямку заміну робочої системи на іншу, при цьому смисл цього окрім як бабло бюджетне, я собі не бачу. Можливо на інших напрямках по іншому, не знаю.

Але все одно це не змінює моєї думки, що Федорова зняв Зе через боязнь конкуренції.

Ви згодні з тим, що те, що вчинив Федорів на вулицях України, за участю молоді шкільного і трохи старше шкільного віку, інакше як передвиборчою президентською компанією, з можливим вкиданням величезної купи грошей, не назвеш? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...