Vinsol2009 Опубліковано: учора в 02:44 Поділитись Опубліковано: учора в 02:44 19 годин тому, 7351 сказав: Буданов теж придурок і не розуміє? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 7 часов назад, US7IGN сказал: Я тут подумав що так і не зрозумів що такого трапилося що знадобилось відправляти у відставку весь уряд? Ще раз гіфку Філа передивіться. 😎 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 42 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Я шото не допонял, а Люся где? "Прое...али" (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 8 часов назад, US7IGN сказал: Я тут подумав що так і не зрозумів що такого трапилося що знадобилось відправляти у відставку весь уряд? Чтобы дать ответ нужно иметь все составляющие. Может это такой прикрытый вариант убрать мягко заговорщиков и претендентов на трон гетьманата. Скрыть главную причину. Если некто в обществе эгоистов таких же как и он сам ведет себя показательно " на благо общества" , но имея при этом эгоистичные - личные и дальновидные намерения , то это же видно и дураку и понятно с какими целями. Змінено 22 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 8 минут назад, рыбак сказал: Чтобы дать ответ нужно иметь все составляющие. Может это такой прикрытый вариант убрать мягко заговорщиков и претендентов на трон гетьманата. Скрыть главную причину. Если некто в обществе эгоистов таких же как и он сам ведет себя показательно " на благо общества" , но имея при этом эгоистичные - личные и дальновидные намерения , то это же видно и дураку и понятно с какими целями. Когда номерной тулит ролик " все против Его ( все вертится вокруг Его )" - то это даже не эгоизм ,а - эгоцентризм . Он уже мнит себя не наполеоном , а самим богом. Если в прямую трансляцию какой дядя Вася отвалит этому божку смачного подсрачника под камеры - спустит с небес на землю , то у гетьмана может и разрыв сердца случиться :))) Змінено 22 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) Не для всіх ранок понеділка виявився добрим Наразі геоінтом підтверджено ураження щонайменше трьох логістичних об'єктів у Московській області. Декілька дронів влучили у логістичний комплекс Wildberries у Коледіно. Це найбільший сортувальний центр компанії. Координати: 55.386166° 37.584149° Примітка: ураження було але верифікованої пожежі на ранок нема. Дрони уразили склади логістичного парку "Южные Врата" поблизу н. п. Білі Столби. На місці почалась масштабна пожежа, деякі склади знищено. Координати: 55.331598° 37.821033° Також дрони уразили нафтобазу у Львовському. Горить. Координати: 55.336252° 37.519813° © Dnipro Osint (Гарбуз) Для любителів дивитися, «як воно горить», багато відео на каналі Exilenova+: Відео атак і пожеж у Підмосков'ї, 20 липня 2026 року 🧘♂️ Змінено 21 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Штіллерман виклав політ фп 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 8 годин тому, Дощ сказав: Задоволені всі: Крім Васі. А саме у цьому і проблема. Ви самостійно вирішили, що так буде краще всім і не врахували, як буде краще йому. Він лише ресурс для вас, сімʼї, держави. А може через це він і бухає? І як це сама професійна ВЛК визнала алкогольнозалежного придатним? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) МоЛоЧКа вночі 20 липня теж повну коробку пташиного молока морем розметала, і ППОпад задався (-6) і “Кримський рубильник off” лампочки ілліча дзьобав. Птахи СБС не спали ніц. Пруфи згодом. День буде насиченим. Але життя завжди знаходить вихід. Ми встоїмо Москва ляже МАДЯР Змінено 21 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 12 минут назад, Бездомный сказал: Штіллерман виклав непонятное видео непонятной ху...ни 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 59 минут назад, рыбак сказал: Он уже мнит себя не наполеоном , а самим богом. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 48 минут назад, Canton сказал: непонятное видео непонятной ху...ни мій знайомий - фаховий ракетник на дембелі ( який і зкинув мені відео ) у захваті : сам старт з першого іспиту вже велика удача. Ракета летить, наскільки влучно не сказали . зазвичай роблять ракети і в кожної відхилення по заряду, потім їх запускають, яка полетить то такому заряді і зупиняються, це така рулетка, тут попали з першого раза а контрацептивам не подобається Змінено 20 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 8 часов назад, Дощ сказал: 1. Мобілізація за визначенням не може бути добровільною, це юридичний термін, він означає що люди повинні покинути займатись своїми справами і стати на захист країни. Самі призватись, не самі - не принципово, принципово що за інших обставин вони б до війська не пішли. Я не не визнавав порушень, а говорив що на 1 порушення 10 іпсошних роликів, зараз все те саме, і пропорції ті ж, кількість порушень збільшилась, кількість іпсошної дези також в рази, але вже ніхто навіть не намагається відсіяти той шлак - ворог працює 24/7 2. Не пересмикуйте, про солдатів писав у контексті чого не доцільно карати ухилянтів. Щодо "знущань", саджати не саджати - не вам судити, там є кому розбиратись. У вас немає досвіду роботи з людьми від слова взагалі. Наведу особистий приклад - попадається солдат-лигар, солдат як солдат тільки лигар, його запалили нажраним - ваші дії? Є варіант завезти задути - йому мінус по баблу, все що заробив на бойових - мінус. А в нього 5-ро дітей, батько на війні - їм їсти землю? Значить я йому начищу їбало, і нікуди не повезу, а оскільки лигар то доводиться чистити регулярно. Задоволені всі: я маю солдата який якісно виконує свої обов'язки, сім'я має гроші на прожиття, а ви свою ухилянську сраку можете спокійно покласти увечері в ліжко. Але в уяві якогось хом'ячка це знущання. Ок. Тоді варіант наступний - лигаря нафіг додому, а ви свою улянтську відповідальну сраку приносите замість нього - знов всі задоволені, ви якісно робите роботу, сім'я отримує гроші, ухилянти і цивільні сплять спокійно, і нікому не потрібно нікого пздити. Гарний варіант? Приклад звісно придуманий, такого ніколи не буває, але таких придуманих прикладів можу навести мільйон. Ви уявляєте що таке 15 тис, ні не так, п'ятнадцять тисяч особового складу в підрозділі? Це пздець. В цивільному колективі з 10 людей 1 з них гарантовано долбойоб, навіть тут по форуму видно, можете уявити скільки таких серед 15 тис? Але це не повинно заважати виконанню завдань 3. Про систему Славік регулярно задвигає, але ні бельмеса не тямить в жодній системі, ну, але на свій холопський розум як може так і задвигає. Я здогадуюсь чому так вийшло у Вишневому - у нас катастрофічно мало ппо, і ми не можемо дозволити собі винести завод десь далеко і його окремо прикривати петріотами. Тому було все на купі, і прикривалось все разом, бо якби було деінде - вже б 10 раз його там знищили. Чи ви думаєте ракети лиш по будинкам летять? Сирський - бойовий генерал чи ні? Лупарям би з цим розібратись Но сука ніякий єблан ні в чому не хоче розбиратись, гк (підставте буде яке ім'я) - геть! Федоров, чи хмара, чи хто там буде - може навести лад лише в своїй парафії, тобто в МО і нєх уй лізти в чужий город. А ні то ставай ГК і наводь лад у війську, але тоді нех уй лізти в МО Дебільні картонки - мрак, сирського геть, бо він поц не фотогенічний і взагалі москаль. А самі не відрізняють ГК від ГШ Бля нема слів, нафіг я це все пишу "попадається солдат-лигар,"- так отпустите его. Тот , кого ты называешь " лигарем" приносит вред себе- своему здоровью , а не окружающим . Те , которые располагали склады - не лыгари, а продуманные и злобные , результат видим всем. От тебя и таких как ты- продуманных , оправдывающих ненависть , зло и насилие и исходит основная угроза мирным людям. .Живет себе мирная семья Васи в условном Вишневом , а тут "защитники" надумали в целях защиты Васи разместить рядом смертоносный склад или какой пэтриот . Размещайте эти боеприпасы и оружие в своих домах со своими семьями - в домах с семьей зелегского , федорова , доща , сырского и других "нелыгарей". Устроили эти сумасшедшие " дощи " тут " местность смерти "и других силой принуждают . Змінено 21 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 5 хвилин тому, Canton сказав: добре, що цей хоч без сімʼї 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 16 минут назад, Canton сказал: непонятное видео непонятной ху...ни t.me/exilenova_plus/26016 - зато как зрелищно горит 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 10 годин тому, Вячеслав63 сказав: Зараз десь в Австрії в оркестрі грає, приїжджала в Полтаву, давала концерт з місцевим оркестром. Одиниці досягають успіху. Але навіть граючи досить посередньо в переході чи кабаку, вже можна заробити на життя. Саме це і малося на увазі у єврейських сім'ях, де скрипка розглядалася не як інструмент для гри у Віденській опері (це для одиниць), а як переносний інструмент для виживання в умовах масового вигнання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 14 часов назад, akineo сказал: ржака як я і казав про ці картонки t.me/telelug/42939 "Вкраїнська дітвора у Празі, Відні, Лондоні та інших закордонах вийшла на гламурні літні картоно-акції на босу ногу з лозунгом «Нам не все одно». Аби належним чином зафіксувати сей порив в анналах абсурдизму, треба усвідомити глибину думки: молодь, яка втекла за кордон від війни, виходить на підтримку міністра війни. "Буде так, як скажуть люди», - картонку з таким життєствердним написом тримає в руках хлопчина з пірсингом і зеленкуватим кольором волосся, мешканець лондонського передмістя Camden. Голос Лондонщини та Віденщини, безумовно, буде почутий царем, від чийого свавілля вся ця молодь повиїжджала хто куди – зате зараз вільно ходить по музеях, відвідує готичні замки, вечеряє на літніх терасах під звуки живого саксофона та слухає хлюпкіт старовинних фонтанів. Усім нашим небайдужим діяспорянам позаріз потрібен ефективний міністр війни – аби вони могли зі спокійною совістю в цей жити свої найкращі роки в мирній та людиноцентричній Європі, слухаючи джаз і поїдаючи штрудель. Ця молодь у своїй більшості – хіпстерська, нонконформістська, пацифістська, інтелектуальна та ще й вегетаріянська в придачу. Себто: вони не можуть з’їсти шматочок курячого м’яса – зате виступають за якомога активнішу війну, в якій бажано перемолоти чимпобільше людей. Себто: вони проти зоопарків і за права тварин – але не мають нічого проти довічного воєнного рабства без крайніх строків служби. Це ж так класно: жити в захищеній ситій Європі – й виступати за якісне пожвавлення війни на Батьківщині, звідки пощастило звалити назавжди. І скандувати: "Хочемо системних змін". У Празі, Відні, Лондоні та інших закордонах." t.me/OstapDrozdovOfficial/5807 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Тільки що, hause сказав: Вкраїнська дітвора у Празі, Відні, Лондоні та інших закордонах вийшла на гламурні літні картоно-акції на босу ногу з лозунгом «Нам не все одно». Треба частіше на акції ходити usionline.com/post/13672 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 8 годин тому, Дощ сказав: я йому начищу їбало, і нікуди не повезу, а оскільки лигар то доводиться чистити регулярно. Тобто є закон, але діяти по закону незручно. Краще так як мені краще. Ну от ухилянти за таким же принципом вирішують робити так як їм здається краще. 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 3 години тому, Vinsol2009 сказав: Я шото не допонял, а Люся где? Где-то на яхте в Тихом океане ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 1 годину тому, рыбак сказав: Чтобы дать ответ нужно иметь все составляющие. Все составляющие иметь вообще не обязательно ) Достаточно иметь только необходиміые составляющие )) Змінено 20 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому В мене далеко ходиьт 5 минут назад, vadimv сказал: Где-то на яхте в Тихом океане ) Заздріть мовча. 😸 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 2 години тому, outdoor24 сказав: Ви самостійно вирішили, що так буде краще всім і не врахували, як буде краще йому. Він лише ресурс для вас, сімʼї, держави. Якщо коротко, то: 14.07.2025 в 22:06, Дощ сказав: Ви надто переймаєтесь цінністю свого нікчемного життя, ... воно нічого не варте. Змінено 19 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Я коли процитував що То від Доща прилетіло "Ти диви, Канта він згадав, права людини" Тобто Дощу і таким як він до сраки основи етики. То що ви від нього хочете? ) Вона в один бік тільки працює - обгрунтовувати примус гарними намірами та благородною метою Головне не визнавати що за цим стоїть тільки одне - бабло та влада 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз