sergio Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 5 минут назад, Бездомный сказал: а ваша ?(с) Та є щось трохи, бо якось даю раду в тому πιздорізі. . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 20 хвилин тому, sergio сказав: Вже від страху напісявся в штани. 😎 Нічого, потрапиш в дшв - там ще й сратись почнеш 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 28 минут назад, Дощ сказал: Скибюк - нгш. Знаю особисто, колишній мій комбриг, нш кдшв. Ну що сказати... Как оно там сейчас служить под командованием Козы ? Есть отличие от командира- кацапа ? И это ведь это ты сам дал своему будущему камандиру такое определение: " Росіяни принесли нам війну Дощ ответил в разделе Война Ти дебіл, з драпатого головком як з кози. пістолет, він рік чохли знімати буде".с 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Найбільш революційні технологічно управлінсько якісні зміни могли б бути за Білецького, но він не з системи, ризикувати стрьомно. Та й хтось не любить конкурентів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Рибак, іди нах уй Ми ж домовлялись - ти мене не згадуєш, я тебе не посилаю. Чи тобі в кайф?Мазохіст? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 6 годин тому, Вячеслав63 сказав: 14 годин тому, karbo сказав: Я бачу настромленість Зеленського дати пзди Путіну, а не двушку заносити. Акценти не ті. Воно вже не в'язалося з реальністю при знятті Залужного. Ясно, Зеленський хоче програти Путіну і не знає, як це зробити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 4 минуты назад, Дощ сказал: Рибак, Ми ж домовлялись - ти мене не згадуєш, я тебе не посилаю. Чи тобі в кайф?Мазохіст? Понимаю твое злобу. Но я тут никак не виноват, что вам - рабам такое руководство назначают . Я же тебя не принуждал служить, ты сам выбрал. Но у тебя есть выбор - одуматься и покаяться . Выбрать не смерть , а разум и жизнь . Ты не меня посылаешь , а разумное сознание и жизнь. Змінено 12 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 години тому, sergio сказав: Я весь картон по 4 грн здав на макулатуру. А новий з-за тих тцкунів назбирати не можу. 😠 Картон то херня, повертайся до мєді і нікеля. https://www.facebook.com/share/v/1Bgj9ZNnBk/?mibextid=wwXIfr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому ""Я не питаю ненависти" Киевлянка, которая год назад в результате ракетного удара вылетела с 9-го этажа на кровати, а ее семья погибла, заявила, что прощает россиян. «Я прощаю россиян за содеянное, я не питаю ненависти в сердце. Почему? Потому что я лелею в сердце любовь, и только с ней я способна строить и творить своё будущее. Моя цель — вывести этот мир из состояния разрушения, поскольку считаю, что каждый имеет право на жизнь, индивидуальность и свободу. Да, я уверена, что это возможно. Я не собираюсь подстраиваться под мир, который пытается уничтожить всё, что я люблю, и всё, что для меня ценно», - написала Вероника.". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 2 минуты назад, рыбак сказал: ""Я не питаю ненависти" Киевлянка, которая год назад в результате ракетного удара вылетела с 9-го этажа на кровати, а ее семья погибла, заявила, что прощает россиян. «Я прощаю россиян за содеянное, я не питаю ненависти в сердце. Почему? Потому что я лелею в сердце любовь, и только с ней я способна строить и творить своё будущее. Моя цель — вывести этот мир из состояния разрушения, поскольку считаю, что каждый имеет право на жизнь, индивидуальность и свободу. Да, я уверена, что это возможно. Я не собираюсь подстраиваться под мир, который пытается уничтожить всё, что я люблю, и всё, что для меня ценно», - написала Вероника.". "Мнения в комментариях разделились. Много лайков набрали комментарии в ее поддержку. Например такие: «Немногие люди понимают, что отсутствие ненависти — это не то же самое, что терпимость к действиям врага. А вы такая замечательная, здорово, что вы пришли к выводу, что ненависть в первую очередь разрушает того, от кого она исходит». Другие же интересовались, посещает ли девушка Московский патриархат и "не ударилась ли головой" при ракетном ударе по дому. Также в комментарии звучали призывы ненавидеть россиян, иначе "украинцев не станет".".с.. - почти один в один как на мои цитаты тут реагируют Змінено 11 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 11 минут назад, ozor сказал: Картон то херня, повертайся до мєді і нікеля. https://www.facebook.com/share/v/1Bgj9ZNnBk/?mibextid=wwXIfr Куні по ціні латуні?! 😸 Недорого. www.instagram.com/reel/DULAe7sDMqj/ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 31 хвилину тому, Дощ сказав: Найбільш революційні технологічно управлінсько якісні зміни могли б бути за Білецького, но він не з системи, ризикувати стрьомно. Та й хтось не любить конкурентів При всій повазі до заслуг Білецького, але Головком - це не його рівень, на цій посаді має бути досвідчений професіонал і кадровий військовий. Бо ми вже отримали одного такого не з системи, тепер не знаємо, як позбутись. Змінено 11 годин тому користувачем Danylo Ivanov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 година тому, Дощ сказав: Скибюк - нгш. Знаю особисто, колишній мій комбриг, нш кдшв. Ну що сказати... Пзда вам, ухилянти Жорсткий чувак, ризиковий з нестандартним підходом, швидко думає, береться за будь яку задачу, навіть неймовірну. Не без недоліків 🫡🇺🇦Буданов про нового головкома ЗСУ Драпатого: Ухвалює рішення швидко та береже людей, армія йому довіряє 1. То заміна вдала? 2. Скільки в цій темі так званих ухилянтів: 10, 20? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 минуты назад, XL.pro сказал: 🫡🇺🇦Буданов про нового головкома ЗСУ Драпатого: Ухвалює рішення швидко та береже людей, армія йому довіряє 1. То заміна вдала? 2. Скільки в цій темі так званих ухилянтів: 10, 20? Та всі практично, крім >60 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 12 хвилин тому, XL.pro сказав: 2. Скільки в цій темі так званих ухилянтів: 10, 20? А хто такий ухилянт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 20 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: При всій повазі до заслуг Білецького, але Головком - це не його рівень, на цій посаді має бути досвідчений професіонал і кадровий військовий. Бо ми вже отримали одного такого не з системи, тепер не знаємо, як позбутись. А я не казав що за білецького зміни будуть в плюс, вони просто 100% будуть 15 хвилин тому, XL.pro сказав: 🫡🇺🇦Буданов про нового головкома ЗСУ Драпатого: Ухвалює рішення швидко та береже людей, армія йому довіряє 1. То заміна вдала? 2. Скільки в цій темі так званих ухилянтів: 10, 20? 1. За таких обставин - невдала, головкомів так міняють. Ми воювали при сирському, тепер побачим як без сирського. А він керував обороною і планував наступи в найтяжчі періоди - цей досвід дорого коштує 2. Хз 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 19 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: А хто такий ухилянт? той хто не в окопі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Наш потужний і незламний політик ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) Уряд розглядає варіант заміни 5% військового збору після війни податком на відбудову – Меморандум з МВФ interfax.com.ua/news/economic/1187025.html Бля, що, парашка вже контрибуції та сатисфакції платити не буде? Хоч би її потім відбудовувати не змусили Змінено 10 годин тому користувачем US7IGN 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 3 години тому, Бездомный сказав: я цю бидлопостановку для реднеків навіть дивитися не стану Коли там Мет Деймон тіпа "молодий" - то виникає дежавю, ніби дивишся фільм про агента Борна або рядового Раяна ) А коли старий сивий - то 100% Белойван з ютубу )) Змінено 10 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 22 минуты назад, US7IGN сказал: Уряд розглядає варіант заміни 5% військового збору після війни податком на відбудову – Меморандум з МВФ interfax.com.ua/news/economic/1187025.html Бля, що, парашка вже контрибуції та сатисфакції платити не буде? Хоч би її потім відбудовувати не змусили На відбудову рашкінських НПЗ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 33 минуты назад, Danylo Ivanov сказал: Наш потужний і незламний політик ) Готовий очоліти районный осередрк.Звісно, якщо санітари не зафіксують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 3 часа назад, vadimv сказал: Коли там Мет Деймон тіпа "молодий" - то виникає дежавю, ніби дивишся фільм про агента Борна або рядового Раяна ) А коли старий сивий - то 100% Белойван з ютубу )) Метт Деймон ніколи не вивозив проти Райфа Файнса - ні в часи Списку Шиндлера , ні потім - Английський паціент , Залягти на дно в Брюгге , Волан де Морт , Готель гранд Будапешт , Одісей - нема в Деймона таких ролей , нема і не буде Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 годину тому, Дощ сказав: він керував обороною і планував наступи в найтяжчі періоди - цей досвід дорого коштує Старого пса новим трюкам не навчити Цей вміє перемагати м'ясо лише більшим м'ясом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 24tv.ua/mobilizatsiya-ukrayini-ne-mozhe-zupinitisya-andriy-gnatov-poyasniv_n3109956 Вже більше тисячі на місяць мобілізують. Треба по дві Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз