Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

15 хвилин тому, 988888 сказав:

:-( Приблизно + тисяч 20... Є такі що з під копит аж іскри летять... :(

www.instagram.com/reel/DazKnpMSkmE/

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

19 хвилин тому, US7IGN сказав:

Вам мабуть таке має підійти :flag1:

www.instagram.com/reel/Da-oyM1hnoR/

В електричному ще й передній сховек є )

Посилання на коментар

2 години тому, Canton сказав:

Внутри ВСУ – две армии. И одна ненавидит другую 

Внутри ВСУ у нас не одна армия, а две.

Первая – это профессиональные военные, которые всю жизнь отдали службе. Это была нелегкая жизнь. На них держится управленческая машина ВСУ. Они хорошо разбираются в войне, вооружении и, главное, в военной бюрократии. Без них наша армия была бы повстанческой.

Вторая – это бывшие гражданские, многие из которых были успешны в своей жизни. Они привнесли в ВСУ инновации и технологии. Именно благодаря им мы прошли колоссальную трансформацию и добились успеха. Без них мы бы не получили преимущества и остались бы маленькой советской армией.

Проблема в том, что первые ненавидят вторых, потому что у тех была хорошая жизнь. А вторые ненавидят первых, потому что считают их тупыми и отсталыми.

Феномен Залужного заключался в том, что ему удалось объединить эти две силы, что принесло нам тот успех, которого мы достигли в 2022–2023 годах.

Сырский был контрреволюцией первых. Он был плоть от плоти этой системы, которая ненавидела все новое. Он – реальный военный гений и, возможно, самый профессиональный военный. Но он, как и другие, ненавидел новых. Для него все – это ЧБС, численно-боевой состав, который должен выполнять задачи, и все. После его назначения один полковник прямо мне сказал: "Сейчас мы научим вас есть дерьмо".

Сырский стал расколом между этими двумя армиями. Как следствие – сотни тысяч СОЧ, токсичное лидерство и очень большие потери. Хотя следует признать, что ситуацию он, так или иначе, удержал. Вопрос только в цене.

Назначение Драпатого снова дает надежду на то, что эти две силы вновь объединятся. Он – командир, пользующийся уважением как у одних, так и у других. И вот это – настоящая сила нашей армии. (С)

Це що за камінгаут? Цитувати радника єрмака і чоловіка цілої заступниці голови фракції "Слуги народу", ще й рашистською.  Фубля

Андрусів болван-ухилянт - в армії, яка на 98% складається з мобілізованих, глибоко пох мобілізований ти чи ні, і ким ти був в минулому житті

Важливо лише хто ти зараз і що робиш для знищення кацапів

Посилання на коментар

21 годину тому, Вячеслав63 сказав:

Зняття Федорова, який показав достатню ефективність за пів-року, з цим ніяк не в'яжеться. Кацапи аж вищать від радості, що Зеленський їм зробив такий подарунок.

21 годину тому, 7351 сказав:

Що зняв Сирського?

Русня про це з перших днів вторгнення мріяла...

Головна мета русні, звісно, не Сирський, а Зеленський.

Ну і капітуляція України.

Якщо не введуть (введе) військову диктатуру в Україні.

21 годину тому, Дощ сказав:

Зняв Сирського не Федоров, а Зеленський. Як і Залужного. 

Залужний на голову вище сирського, а сирський на голову вище драпатого. Хто наступний?

Не перестаю дивуватись вашому надвисокому рівню в логічному мисленні...

Ви і накази Сирського так розуміли?

Тому така неповага до нього?

(ваша відповідь мені не цікава -- питання риторичні...)

Посилання на коментар

Народний герой України генерал-майор Михайло Драпатий: "Я думав, що служитиму десь у штабі якоїсь бригади. Це максимум" Джерело: censor.net/ua/r4014748

Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Вам мабуть таке має підійти :flag1:

www.instagram.com/reel/Da-oyM1hnoR/

Можливо, але я взагалі не знаю, що з нею робити :unknown:)))
Це вже машина щоб тягати великий катер чи автодім, бо саме для цього такі трактори й роблять.
А мені ні те, ні інше не потрібне. :unknown:

Та й не сказати, що я якийсь велетень: 190 см, без зайвого жиру.
Колись спробував джимнік, бо зовні він прикольний.
Про те, що це убогий барабан майже без жодних регулювань під водія, думаю, пояснювати не треба :pozor:

Але ще й посадка там у мене була, як у раба на галері.
Убивця хребта, а не автівка. Хз, узагалі не моє. 
Можливо, ще й тому не зайшов, що я не коротконогий :pardon:

**Ну а пістолет правильно та найзручніше в автівці тримати під кермовою колонкою, на магнітах. :pardon:
Тож тому пшеку не завадило б возити із собою ще й напилок, бо поки він долізе до своїх "сховек" ...:razz:

Змінено користувачем DmiVady
додано)
Посилання на коментар

22 минуты назад, DmiVady сказал:

Можливо, але я взагалі не знаю, що з нею робити :unknown:)))

Спитайте кобіту, що трясе дупою в єгипетському готелі. Вона кому не теслу, тому Ram напарює. Причому на повному серйозі розповідає про комфортні подорожі на цьому формфакторі на тисячні дистанції😅

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Gonchik сказав:

Спитайте кобіту, що трясе дупою в єгипетському готелі. Вона кому не теслу, тому Ram напарює. Причому на повному серйозі розповідає про комфортні подорожі на цьому формфакторі на тисячні дистанції😅

в неї ще широкий вибір мотобіціглей під замовлення є :flag1:

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Gonchik сказав:

Та там більше не про машину було )))
Але я не второпав підйобу з перших кадрів :lol: )))
Вже додав про можливу сувору долю того пшека 😉

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

Та там більше не про машину було )))
Але я не второпав підйобу з перших кадрів :lol: )))
Вже додав про можливу сувору долю того пшека 😉

машини, баби... я трохи порнушки перед сном подивлюся і досить на сьогодні вражень :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 годин тому, sergio сказав:

Готовий очоліти районный осередрк.Звісно, якщо санітари не зафіксують. 

Наразі для бажаючих є трохи інші пропозиції.:razz:

«Називайся хоч Григорієм». Як культурно піти до війська через Центр рекрутингу української армії  :flag1:

Посилання на коментар

6 минут назад, DmiVady сказал:

Наразі для бажаючих є трохи інші пропозиції.:razz:

«Називайся хоч Григорієм». Як культурно піти до війська через Центр рекрутингу української армії  :flag1:

Дякую.До війська іншим разом.

Посилання на коментар

Російські атаки на цивільні вантажні судна фактично зупинили рух українським морським коридором у Чорному морі. Україна запросила термінове засідання Ради Безпеки ООН на 27 липня.

kurs.com.ua/novost/1471251-rossija-zablokirovala-morskoi-koridor-kiev-sozivaet-srochnoe-zasedanie-oon

Посилання на коментар

56 хвилин тому, sergio сказав:

Дякую.До війська іншим разом.

А якщо збірником кольорового металу? :razz:
У нас у Німеччині такі посади теж були, правда, на пару місяців. 
Комбат призначав, і вони збирали на розбраковці мідяху.
Якщо пам'ять не зраджує, вийшло десь дві-три тисячі бундесмарок.
На них купили подарунки (мафони-відушки) московським перевіряльникам (заради цього все й затівалося), вистачило з гарним запасом.
А залишок, марок по 20-30 (+/-, але немало) на пику, ми "пропили" на смаколики з чапка за пару вихідних, під кіно. :oops:

Змінено користувачем DmiVady
правка описок та помилок
Посилання на коментар

2 часа назад, DmiVady сказал:

А залишок, марок по 20-30 (+/-, але немало) на пику, ми "пропили" на смаколики з чапка за пару вихідних, під кіно. :oops:

Сльози. Треба навпаки було, собі декілька тисяч DM, перевіряльникам декілька ГДРівських ночнушок для дружин. 😸 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...