US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 15 хвилин тому, 988888 сказав: Приблизно + тисяч 20... Є такі що з під копит аж іскри летять... www.instagram.com/reel/DazKnpMSkmE/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 19 хвилин тому, US7IGN сказав: Вам мабуть таке має підійти www.instagram.com/reel/Da-oyM1hnoR/ В електричному ще й передній сховек є ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, Canton сказав: Внутри ВСУ – две армии. И одна ненавидит другую Внутри ВСУ у нас не одна армия, а две. Первая – это профессиональные военные, которые всю жизнь отдали службе. Это была нелегкая жизнь. На них держится управленческая машина ВСУ. Они хорошо разбираются в войне, вооружении и, главное, в военной бюрократии. Без них наша армия была бы повстанческой. Вторая – это бывшие гражданские, многие из которых были успешны в своей жизни. Они привнесли в ВСУ инновации и технологии. Именно благодаря им мы прошли колоссальную трансформацию и добились успеха. Без них мы бы не получили преимущества и остались бы маленькой советской армией. Проблема в том, что первые ненавидят вторых, потому что у тех была хорошая жизнь. А вторые ненавидят первых, потому что считают их тупыми и отсталыми. Феномен Залужного заключался в том, что ему удалось объединить эти две силы, что принесло нам тот успех, которого мы достигли в 2022–2023 годах. Сырский был контрреволюцией первых. Он был плоть от плоти этой системы, которая ненавидела все новое. Он – реальный военный гений и, возможно, самый профессиональный военный. Но он, как и другие, ненавидел новых. Для него все – это ЧБС, численно-боевой состав, который должен выполнять задачи, и все. После его назначения один полковник прямо мне сказал: "Сейчас мы научим вас есть дерьмо". Сырский стал расколом между этими двумя армиями. Как следствие – сотни тысяч СОЧ, токсичное лидерство и очень большие потери. Хотя следует признать, что ситуацию он, так или иначе, удержал. Вопрос только в цене. Назначение Драпатого снова дает надежду на то, что эти две силы вновь объединятся. Он – командир, пользующийся уважением как у одних, так и у других. И вот это – настоящая сила нашей армии. (С) Це що за камінгаут? Цитувати радника єрмака і чоловіка цілої заступниці голови фракції "Слуги народу", ще й рашистською. Фубля Андрусів болван-ухилянт - в армії, яка на 98% складається з мобілізованих, глибоко пох мобілізований ти чи ні, і ким ти був в минулому житті Важливо лише хто ти зараз і що робиш для знищення кацапів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 21 годину тому, Вячеслав63 сказав: Зняття Федорова, який показав достатню ефективність за пів-року, з цим ніяк не в'яжеться. Кацапи аж вищать від радості, що Зеленський їм зробив такий подарунок. 21 годину тому, 7351 сказав: Що зняв Сирського? Русня про це з перших днів вторгнення мріяла... Головна мета русні, звісно, не Сирський, а Зеленський. Ну і капітуляція України. Якщо не введуть (введе) військову диктатуру в Україні. 21 годину тому, Дощ сказав: Зняв Сирського не Федоров, а Зеленський. Як і Залужного. Залужний на голову вище сирського, а сирський на голову вище драпатого. Хто наступний? Не перестаю дивуватись вашому надвисокому рівню в логічному мисленні... Ви і накази Сирського так розуміли? Тому така неповага до нього? (ваша відповідь мені не цікава -- питання риторичні...) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Ну то нахуя ви питаєте на якщо відповідь нецікава? 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Народний герой України генерал-майор Михайло Драпатий: "Я думав, що служитиму десь у штабі якоїсь бригади. Це максимум" Джерело: censor.net/ua/r4014748 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: Вам мабуть таке має підійти www.instagram.com/reel/Da-oyM1hnoR/ Можливо, але я взагалі не знаю, що з нею робити ))) Це вже машина щоб тягати великий катер чи автодім, бо саме для цього такі трактори й роблять. А мені ні те, ні інше не потрібне. Та й не сказати, що я якийсь велетень: 190 см, без зайвого жиру. Колись спробував джимнік, бо зовні він прикольний. Про те, що це убогий барабан майже без жодних регулювань під водія, думаю, пояснювати не треба Але ще й посадка там у мене була, як у раба на галері. Убивця хребта, а не автівка. Хз, узагалі не моє. Можливо, ще й тому не зайшов, що я не коротконогий **Ну а пістолет правильно та найзручніше в автівці тримати під кермовою колонкою, на магнітах. Тож тому пшеку не завадило б возити із собою ще й напилок, бо поки він долізе до своїх "сховек" ... Змінено 4 години тому користувачем DmiVady додано) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 22 минуты назад, DmiVady сказал: Можливо, але я взагалі не знаю, що з нею робити ))) Спитайте кобіту, що трясе дупою в єгипетському готелі. Вона кому не теслу, тому Ram напарює. Причому на повному серйозі розповідає про комфортні подорожі на цьому формфакторі на тисячні дистанції😅 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, Gonchik сказав: Спитайте кобіту, що трясе дупою в єгипетському готелі. Вона кому не теслу, тому Ram напарює. Причому на повному серйозі розповідає про комфортні подорожі на цьому формфакторі на тисячні дистанції😅 в неї ще широкий вибір мотобіціглей під замовлення є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 хвилин тому, Gonchik сказав: Спитайте кобіту, що трясе дупою в єгипетському готелі. Вона кому не теслу, тому Ram напарює. Причому на повному серйозі розповідає про комфортні подорожі на цьому формфакторі на тисячні дистанції😅 Та там більше не про машину було ))) Але я не второпав підйобу з перших кадрів ))) Вже додав про можливу сувору долю того пшека 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, DmiVady сказав: Та там більше не про машину було ))) Але я не второпав підйобу з перших кадрів ))) Вже додав про можливу сувору долю того пшека 😉 машини, баби... я трохи порнушки перед сном подивлюся і досить на сьогодні вражень 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Для "карбо" - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 годин тому, sergio сказав: Готовий очоліти районный осередрк.Звісно, якщо санітари не зафіксують. Наразі для бажаючих є трохи інші пропозиції. «Називайся хоч Григорієм». Як культурно піти до війська через Центр рекрутингу української армії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 минут назад, DmiVady сказал: Наразі для бажаючих є трохи інші пропозиції. «Називайся хоч Григорієм». Як культурно піти до війська через Центр рекрутингу української армії Дякую.До війська іншим разом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Російські атаки на цивільні вантажні судна фактично зупинили рух українським морським коридором у Чорному морі. Україна запросила термінове засідання Ради Безпеки ООН на 27 липня. kurs.com.ua/novost/1471251-rossija-zablokirovala-morskoi-koridor-kiev-sozivaet-srochnoe-zasedanie-oon Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 56 хвилин тому, sergio сказав: Дякую.До війська іншим разом. А якщо збірником кольорового металу? У нас у Німеччині такі посади теж були, правда, на пару місяців. Комбат призначав, і вони збирали на розбраковці мідяху. Якщо пам'ять не зраджує, вийшло десь дві-три тисячі бундесмарок. На них купили подарунки (мафони-відушки) московським перевіряльникам (заради цього все й затівалося), вистачило з гарним запасом. А залишок, марок по 20-30 (+/-, але немало) на пику, ми "пропили" на смаколики з чапка за пару вихідних, під кіно. Змінено 2 години тому користувачем DmiVady правка описок та помилок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 2 часа назад, DmiVady сказал: А залишок, марок по 20-30 (+/-, але немало) на пику, ми "пропили" на смаколики з чапка за пару вихідних, під кіно. Сльози. Треба навпаки було, собі декілька тисяч DM, перевіряльникам декілька ГДРівських ночнушок для дружин. 😸 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз