Дощ Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, Бармалей сказав: тут уж что считать своим и стоит ли это свое тех рисков... вот тут Вам лучше знать, я там не разу не был, а у нас согласен - государства нет, что то на подобии частной корпорации...вот нарид и не хочет идти на защиту...в этом основная причина, что прячутся, сопротивляются, убегают и вместо того чтоб менять во благо всех , продолжается дальше все во благо нескольких избранных...путь в никуда І це дуже добре що є такі майданчики на яких все це пишуть, і маю впевненість прийде час і ці записи свідчитимуть скільки гімна у нас в тилу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 6 минут назад, Дощ сказал: І це дуже добре що є такі майданчики на яких все це пишуть, і маю впевненість прийде час і ці записи свідчитимуть скільки гімна у нас в тилу в тылу частной корпорации отжавшей у нарида всё? времена ссср и родина понад усе с капиталистическим путем просто не сопоставимы))) нарид чужое защищать не хочет, а свое у него отобрали и права и волю и недра и госсобственность...образ жизни где ты всем должен, а тебе ничего не обязаны защищать не будут (я о массах) Змінено 7 годин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 години тому, DmiVady сказав: але що, дохтура плавати не рекомендують? www.instagram.com/reels/DbNnrIToL8a/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 години тому, DmiVady сказав: дохтура плавати не рекомендують? дохтура плутаються в показаннях, а очна ставка взагалі перетворюється на грьобаний цирк. саме плавання чомусь не рекомендували, а сам я воду не люблю. ходити маю ну і ліками балансую. в принципі вже підібрав оптимальний склад і напади виходить стабілізувати. хоча якщо чесно впевненості вже давно немає. я останнім часом міряю скільки годин можу нормальне робоче навантаження тримати. пустий флуд і легше читання не рахуємо звісно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 7 хвилин тому, vadimv сказав: www.instagram.com/reels/DbNnrIToL8a/ ще згадав - дохтур, я ходити буду? тільки під себе. а плавати? дивлячись як ходити будете 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 18 хвилин тому, Бармалей сказав: в тылу частной корпорации отжавшей у нарида всё? времена ссср и родина понад усе с капиталистическим путем просто не сопоставимы) І де ти застав "времена ссср"? З.і. Як кацапа допитую, буде чесати що завгодно аби зняти з себе відповідальність "я не я і то все не моє я тут випадково" Фубля, гидко 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 минуту назад, Дощ сказал: І де ти застав "времена ссср"? З.і. Як кацапа допитую, буде чесати що завгодно аби зняти з себе відповідальність "я не я і то все не моє я тут випадково" Фубля, гидко Я не застал, но живые свидетели + масса всего + возможность обработки информации и умение делать выводы а гидко то, что вместо решения проблем и внедрения изменений подсовывают пропаганду, гимны и лозунги, считая нарид совсем тупым...но это не так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 18 хвилин тому, Бармалей сказав: Я не застал, но живые свидетели + масса всего + возможность обработки информации и умение делать выводы а гидко то, что вместо решения проблем и внедрения изменений подсовывают пропаганду, гимны и лозунги, считая нарид совсем тупым...но это не так Вся ця маса всього - концентроване рашистське лайно. Народжений в 90-х совкодрочер - живий приклад тупого наріду 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 минут назад, Дощ сказал: Вся ця маса всього - концентроване рашистське лайно. Народжений в 90-х совкодрочер - живий приклад тупого наріду ну вот опять лозунг и ярлык))) забавно Совкодрочер это Вы жаждущий, чтоб нарид шел воевать за лозунги и гимн...в совке такое могло бы и быть, в среднем и более позднем...нда...политрук из Вас еще тот, а если Вы еще и охфицер, то ваще писец шансов у нас с такими мало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 33 хвилини тому, Бармалей сказав: Я не застал На этом разговор о совке можно заканчивать ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) "Дощ Опубликовано 41 минута назад 1 час назад, Бармалей сказал: в тылу частной корпорации отжавшей у нарида всё? времена ссср и родина понад усе с капиталистическим путем просто не сопоставимы) І де ти застав "времена ссср"? З.і. Як кацапа допитую, буде чесати що завгодно аби зняти з себе відповідальність "я не я і то все не моє я тут випадково" Фубля, гидко"-- -- кто перевести может с кацапского ? Про шо там ці два кацапапа бельмочуть між собою ? бо нічого не зрозуміло:))) Змінено 6 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Рибак іди нах уй Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 минуты назад, Дощ сказал: Рибак іди Слушай, кацап , когда ты со своми кацапами уже оставите в покое эту несчастную территорию Украины , сколько вам еще горя человеческого и разрушений нужно, чтобы вы уже нажрались ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, US7IGN сказав: дохтура плутаються в показаннях, а очна ставка взагалі перетворюється на грьобаний цирк. саме плавання чомусь не рекомендували, а сам я воду не люблю. - Лікар заборонив мені пити й курити! - І що ти робитимеш? - Дав лікарю 100 доларів… Тепер уже можна! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз