Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

тут уж что считать своим и стоит ли это свое тех рисков...

вот тут Вам лучше знать, я там не разу не был, а у нас согласен - государства нет, что то на подобии частной корпорации...вот нарид и не хочет идти на защиту...в этом основная причина, что прячутся, сопротивляются, убегают и вместо того чтоб менять во благо всех , продолжается дальше все во благо нескольких избранных...путь в никуда

І це дуже добре що є такі майданчики на яких все це пишуть, і маю впевненість прийде час і ці записи свідчитимуть скільки гімна у нас в тилу

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, Дощ сказал:

І це дуже добре що є такі майданчики на яких все це пишуть, і маю впевненість прийде час і ці записи свідчитимуть скільки гімна у нас в тилу

в тылу частной корпорации отжавшей у нарида всё? 

времена ссср и родина понад усе с капиталистическим путем просто не сопоставимы))) нарид чужое защищать не хочет, а свое у него отобрали и права и волю и недра и госсобственность...образ жизни где ты всем должен, а тебе ничего не обязаны защищать не будут (я о массах)

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

але що, дохтура плавати не рекомендують?

www.instagram.com/reels/DbNnrIToL8a/

Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

дохтура плавати не рекомендують?

дохтура плутаються в показаннях, а очна ставка взагалі перетворюється на грьобаний цирк. саме плавання чомусь не рекомендували, а сам я воду не люблю. ходити маю ну і ліками балансую. в принципі вже підібрав оптимальний склад і напади виходить стабілізувати. хоча якщо чесно впевненості вже давно немає. я останнім часом міряю скільки годин можу нормальне робоче навантаження тримати. пустий флуд і легше читання не рахуємо звісно.

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

www.instagram.com/reels/DbNnrIToL8a/

ще згадав - дохтур, я ходити буду? тільки під себе. а плавати? дивлячись як ходити будете :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Бармалей сказав:

времена ссср и родина понад усе с капиталистическим путем просто не сопоставимы)

І де ти застав "времена ссср"?

З.і. Як кацапа допитую, буде чесати що завгодно аби зняти з себе відповідальність "я не я і то все не моє я тут випадково"

Фубля, гидко

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Дощ сказал:

З.і. Як кацапа допитую, буде чесати що завгодно аби зняти з себе відповідальність "я не я і то все не моє я тут випадково"

Фубля, гидко

Я не застал, но живые свидетели + масса всего + возможность обработки информации и умение делать выводы

а гидко то, что вместо решения  проблем и внедрения изменений подсовывают пропаганду, гимны и лозунги, считая нарид совсем тупым...но это не так

• Хаха 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Бармалей сказав:

Я не застал, но живые свидетели + масса всего + возможность обработки информации и умение делать выводы

а гидко то, что вместо решения  проблем и внедрения изменений подсовывают пропаганду, гимны и лозунги, считая нарид совсем тупым...но это не так

Вся ця маса всього - концентроване рашистське лайно. Народжений в 90-х совкодрочер - живий приклад тупого наріду

• Дякую 1
Посилання на коментар

7 минут назад, Дощ сказал:

Вся ця маса всього - концентроване рашистське лайно. Народжений в 90-х совкодрочер - живий приклад тупого наріду

ну вот опять лозунг и ярлык))) забавно

Совкодрочер это Вы жаждущий, чтоб нарид шел воевать за лозунги и гимн...в совке такое могло бы и быть, в среднем и более позднем...нда...политрук из Вас еще тот, а если Вы еще и охфицер, то ваще писец шансов у нас с такими мало

Посилання на коментар

33 хвилини тому, Бармалей сказав:

Я не застал

На этом разговор о совке можно заканчивать )

• Дякую 1
Посилання на коментар

"Дощ

Опубликовано 41 минута назад

1 час назад, Бармалей сказал:

времена ссср и родина понад усе с капиталистическим путем просто не сопоставимы)

З.і. Як кацапа допитую, буде чесати що завгодно аби зняти з себе відповідальність "я не я і то все не моє я тут випадково"

Фубля, гидко"--

-- кто перевести может  с кацапского ?

Про шо там ці два кацапапа бельмочуть  між собою  ? бо нічого не зрозуміло:))) 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 минуты назад, Дощ сказал:

Рибак іди 

Слушай, кацап , когда ты со своми кацапами уже оставите в покое эту несчастную  территорию Украины , сколько вам еще горя  человеческого и  разрушений нужно, чтобы вы уже нажрались ?

Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

дохтура плутаються в показаннях, а очна ставка взагалі перетворюється на грьобаний цирк. саме плавання чомусь не рекомендували, а сам я воду не люблю.

- Лікар заборонив мені пити й курити!
- І що ти робитимеш?
- Дав лікарю 100 доларів… Тепер уже можна! :razz:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...