Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

тут уж что считать своим и стоит ли это свое тех рисков...

вот тут Вам лучше знать, я там не разу не был, а у нас согласен - государства нет, что то на подобии частной корпорации...вот нарид и не хочет идти на защиту...в этом основная причина, что прячутся, сопротивляются, убегают и вместо того чтоб менять во благо всех , продолжается дальше все во благо нескольких избранных...путь в никуда

І це дуже добре що є такі майданчики на яких все це пишуть, і маю впевненість прийде час і ці записи свідчитимуть скільки гімна у нас в тилу

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, Дощ сказал:

І це дуже добре що є такі майданчики на яких все це пишуть, і маю впевненість прийде час і ці записи свідчитимуть скільки гімна у нас в тилу

в тылу частной корпорации отжавшей у нарида всё? 

времена ссср и родина понад усе с капиталистическим путем просто не сопоставимы))) нарид чужое защищать не хочет, а свое у него отобрали и права и волю и недра и госсобственность...образ жизни где ты всем должен, а тебе ничего не обязаны защищать не будут (я о массах)

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

але що, дохтура плавати не рекомендують?

www.instagram.com/reels/DbNnrIToL8a/

Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

дохтура плавати не рекомендують?

дохтура плутаються в показаннях, а очна ставка взагалі перетворюється на грьобаний цирк. саме плавання чомусь не рекомендували, а сам я воду не люблю. ходити маю ну і ліками балансую. в принципі вже підібрав оптимальний склад і напади виходить стабілізувати. хоча якщо чесно впевненості вже давно немає. я останнім часом міряю скільки годин можу нормальне робоче навантаження тримати. пустий флуд і легше читання не рахуємо звісно.

• Лайк 2
Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

www.instagram.com/reels/DbNnrIToL8a/

ще згадав - дохтур, я ходити буду? тільки під себе. а плавати? дивлячись як ходити будете :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Бармалей сказав:

времена ссср и родина понад усе с капиталистическим путем просто не сопоставимы)

І де ти застав "времена ссср"?

З.і. Як кацапа допитую, буде чесати що завгодно аби зняти з себе відповідальність "я не я і то все не моє я тут випадково"

Фубля, гидко

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Дощ сказал:

З.і. Як кацапа допитую, буде чесати що завгодно аби зняти з себе відповідальність "я не я і то все не моє я тут випадково"

Фубля, гидко

Я не застал, но живые свидетели + масса всего + возможность обработки информации и умение делать выводы

а гидко то, что вместо решения  проблем и внедрения изменений подсовывают пропаганду, гимны и лозунги, считая нарид совсем тупым...но это не так

• Хаха 2
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Бармалей сказав:

Я не застал, но живые свидетели + масса всего + возможность обработки информации и умение делать выводы

а гидко то, что вместо решения  проблем и внедрения изменений подсовывают пропаганду, гимны и лозунги, считая нарид совсем тупым...но это не так

Вся ця маса всього - концентроване рашистське лайно. Народжений в 90-х совкодрочер - живий приклад тупого наріду

• Дякую 1
Посилання на коментар

7 минут назад, Дощ сказал:

Вся ця маса всього - концентроване рашистське лайно. Народжений в 90-х совкодрочер - живий приклад тупого наріду

ну вот опять лозунг и ярлык))) забавно

Совкодрочер это Вы жаждущий, чтоб нарид шел воевать за лозунги и гимн...в совке такое могло бы и быть, в среднем и более позднем...нда...политрук из Вас еще тот, а если Вы еще и охфицер, то ваще писец шансов у нас с такими мало

Посилання на коментар

33 хвилини тому, Бармалей сказав:

Я не застал

На этом разговор о совке можно заканчивать )

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

"Дощ

Опубликовано 41 минута назад

1 час назад, Бармалей сказал:

времена ссср и родина понад усе с капиталистическим путем просто не сопоставимы)

З.і. Як кацапа допитую, буде чесати що завгодно аби зняти з себе відповідальність "я не я і то все не моє я тут випадково"

Фубля, гидко"--

-- кто перевести может  с кацапского ?

Про шо там ці два кацапапа бельмочуть  між собою  ? бо нічого не зрозуміло:))) 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 минуты назад, Дощ сказал:

Рибак іди 

Слушай, кацап , когда ты со своми кацапами уже оставите в покое эту несчастную  территорию Украины , сколько вам еще горя  человеческого и  разрушений нужно, чтобы вы уже нажрались ?

Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

дохтура плутаються в показаннях, а очна ставка взагалі перетворюється на грьобаний цирк. саме плавання чомусь не рекомендували, а сам я воду не люблю.

- Лікар заборонив мені пити й курити!
- І що ти робитимеш?
- Дав лікарю 100 доларів… Тепер уже можна! :razz:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Харків'янам засрали мізги прихвостні  та інформпомийки Терехова і тепер вже роботу мера по захисту міста, скидають на ХОВА.

В тепер дивіться. Обласна військова адміністрація, це як обласна державна адміністрація за мирного часу ХОВА= ХОДА.

Межі повноважень починаються на окружній, там де закінчується місто. Саме за це воював Терехов з 22 року. Бо баблішко.
В місті тільки ділянки та установи які належать державі. Лікарні, державні установи.
Те що ХОВА, то це про область і державний сектор.
Все інше в Харкові - відповідальність Терехова.
Якби в місті була введена військова міська адміністрація, тоді була б відповідальна особа там.

Але Терехов бореться за владу і бюджети, чинив спротив створенню військової адміністрації, а замість захисту міста, на порулізмі набирає політичну вагу на маніпуляціях та витратах коштів на тому, що йому вигідно.

З 23 року Терехов цілеспрямовано виживав військових за межі міста. З 23 року він нічого не робив для захисту міста. Хоча можна було підготуватись і до шахедів і тим більше до ФПВ. Тільки гроші за набережну, дозволили б затягти сіткою рабицею пів міста. Не кажучи що дві сотні МВГ, за три роки можна було створити і навчити на будь яку зброю.

Спочатку вичавив з міста військових, потім стягнув на себе всі повноваження і гроші, влаштовував свята та карнавали на побудованих набережних, в зараз перекладає відповідальність.

Лудший, хулє. Пишайтесь. Але не стогніть. Бачили очі що брали і за кого глотки рвете.

До Синегубова, свої питання, можуть бути, але захист міста, це точно не його. Це до Терехова. И. Доник

Посилання на коментар

8 часов назад, Дощ сказал:

.і. Як кацапа допитую, буде чесати що завгодно аби зняти з себе відповідальність "я не я і то все не моє я тут випадково"

Фубля, гидко

Припоминается как дощ восхищался тем , как некие кацапы воюют и погибают , и что многим  украинцам это  не дано. 

Теперь этот дощ вообразил себя в роли допрашивающего  "кацапа' и ему вдруг стало " гидко". 

Получается , что он  делит кацапов как минимум на два вида : кто воюет против украинцев и он ими восхищается ; теми кто не воюет и ему от них " гидко". Какое- то воинское братство и презрение к гражданским - не воюющим, и независимо от наций.

Дощ в плен не попадал к этим самим кацапам , но заранее оправдывает попавших в плен аргументируя обстоятельствами- видать держит в уме "свою шкуру для " особых обстоятельств".

Интересно , а те кацапы , к которым , гипотетически и маловероятно,  может попасть бункерный   камандир  тоже делят " хахлов " на тех кого уважают и тех кого презирают, как они будут допрашивать " бункерного" , с презрением или с уважением ? Или они его вообще не будут допрашивать , свой ведь , понять и простить.?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Про одного, а може і не одного, місцевого персонажа підкинуло :lol:

www.instagram.com/reel/DbQf47Pq7U4/

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

9 часов назад, Дощ сказал:

А я ні бармалєя ні тебе мудака не захищаю бо нема за що - у мене є своє що захищати 

Скількох кацапів знищив особисто?!

Посилання на коментар

12 годин тому, Canton сказав:

Счет открыт! Как там мадяру, не икается?

В Одесском заливе затонуло гражданское судно Golden Leo, перевозившее кукурузу. Корабль перевернулся и пошел ко дну после тяжелых повреждений, полученных в результате ракетного удара. [1, 2]

Детали происшествия

Дата атаки: 19 июля 2026 года судно было обстреляно ракетами при выходе из порта.

Дата затопления: 26 июля 2026 года после недели нахождения на рейде.

Жертвы: Во время ракетного удара погибли 10 членов экипажа.

Груз: На борту осталось около 2,8 тысячи тонн кукурузы.

Место: Одесский залив, глубина на месте затопления составляет 22–24 метра. [1, 2, 3]

IMG_8071.MOV

Хуєту не пишіть, до чого тут Мадяр? Чи він буде винен в усіх обстрілах з рашестана?

Я розумію, що треба збивати рожеві окуляри з народа, іноді лопатою, але не варто для цього перетворюватись на соловьиньій помет

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, irina1969 сказав:

треба збивати рожеві окуляри з народа

Французький OSINT-аналітик Клеман Молен (Clément Molin) ⁠Clément Molin (@clement_molin) дослідив супутникові знімки прикордонних укріплень країн НАТО

Аналіз Клемана Молена вказує на значне відставання у будівництві оборонних ліній на східному фланзі НАТО, повідомляє Euromaidan Press та Militarnyi.

Польща: Замість запланованих 700 км «Східного щита», супутникові дані підтверджують лише незначну частину завершених споруд.

Литва: Хоча країна стикається з найбільшою загрозою (межує з Калінінградською областю та Білоруссю, а також прилягає до Сувальського коридору), вона просунулася у спорудженні укріплень найменш. Супутникові знімки не виявили готових оборонних ліній. У Сувальському коридорі відсутні підготовлені укріплення. 

Естонія (Нарва): Аналіз свідчить про відсутність фортифікацій поблизу Нарви. Рівень інженерної підготовки кордону оцінюється як дуже низький. Попри постійну загрозу, фактичні будівельні роботи зі зведення оборонних споруд або фортифікацій ще не розпочалися

• Хаха 3
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Французький OSINT-аналітик Клеман Молен (Clément Molin) ⁠Clément Molin (@clement_molin) дослідив супутникові знімки прикордонних укріплень країн НАТО

Аналіз Клемана Молена вказує на значне відставання у будівництві оборонних ліній на східному фланзі НАТО, повідомляє Euromaidan Press та Militarnyi.

Польща: Замість запланованих 700 км «Східного щита», супутникові дані підтверджують лише незначну частину завершених споруд.

Литва: Хоча країна стикається з найбільшою загрозою (межує з Калінінградською областю та Білоруссю, а також прилягає до Сувальського коридору), вона просунулася у спорудженні укріплень найменш. Супутникові знімки не виявили готових оборонних ліній. У Сувальському коридорі відсутні підготовлені укріплення. 

Естонія (Нарва): Аналіз свідчить про відсутність фортифікацій поблизу Нарви. Рівень інженерної підготовки кордону оцінюється як дуже низький. Попри постійну загрозу, фактичні будівельні роботи зі зведення оборонних споруд або фортифікацій ще не розпочалися

Поляки обрали власного коміка історика, отже що вас дивує?

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Поляки обрали власного коміка історика, отже що вас дивує?

Але який якось зміг призабути що у рядах вермахта нараховувалось 0.5 млн громадян Польщі. Звичайно, не усі вони були етнічними поляками, але тим не менш - це просто якесь  небачений сором!

Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

отже що вас дивує?

Що кацапи досі не в Таліні, Ризі і Вільнюсі.

Мабуть циферки (22.02.2022) у кремлівського нумеролога ще не зійшлися.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

50 минут назад, sergio сказал:

Скількох кацапів знищив особисто?!

взрастил в себе одного))) а не уничтожил

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...