karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 16 хвилин тому, sergio сказав: Бля, як мені на фраза тригерить, коли сигарети до Польщі возив, і польскі погранці повертали коли митники заловили з перебором :"Na Ukrainę!" що правда без "spierdalaj", αле ми то розуміємо... 😎 Не треба було зай обувати поляків своєї безмежною наглістю, яку проявила хвиля біженців після 22 року Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 14 минут назад, karbo сказал: Не треба було зай обувати поляків своєї безмежною наглістю, яку проявила хвиля біженців після 22 року Хіба взяти 5-6 блоків сигарет замість дозволених 250 сигарет це наглість?!Я ж 25 блоків не брав ,як люди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, sergio сказав: Хіба взяти 5-6 блоків сигарет замість дозволених 250 сигарет це наглість?!Я ж 25 блоків не брав ,як люди. Я про наглість нинішніх переселенців в Польщі Спробуй повністю читати мій текст, не лише ту частину, яку тобі хочеться прокоментувати 😅 Змінено 19 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 58 хвилин тому, sergio сказав: Бля, як мені на фраза тригерить, коли сигарети до Польщі возив, і польскі погранці повертали коли митники заловили з перебором :"Na Ukrainę!" що правда без "spierdalaj", αле ми то розуміємо... 😎 www.instagram.com/reel/DbdqnmRt3Y-/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) самураї вже не ті Змінено 18 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 година тому, karbo сказав: Піз дець 🤣 починається 🤣🤣 Ще один втаємничений у всі секрети світу 😅 да не говори. ***ець лютий, 33 виходи з літака зробити по трапу, не нюхавши ні хера і не маючи нічого, все з інтернету...ну-ну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 5 хвилин тому, МаТраС сказав: да не говори. ***ець лютий, 33 виходи з літака зробити по трапу, не нюхавши ні хера і не маючи нічого, все з інтернету...ну-ну Для розуміння елементарних речей треба виходи з літака робити. Буду знати на майбутнє 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 4 хвилини тому, karbo сказав: Для розуміння елементарних речей треба виходи з літака робити. Буду знати на майбутнє 😂 то це про твій досвід же. і колеги бувалі такі ж твої мабуть по сусідству, такі самі експерти інтернетні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 годину тому, Canton сказав: Есть доклады непосредственных участников Такі? www.instagram.com/reel/DbfFdohq3FA/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 33 минуты назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DbdqnmRt3Y-/ Ну так поляки в Іспанії житла понакуповували,щоб подалі від рашки бути, в тут опа...😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Ну так поляки в Іспанії житла понакуповували,щоб подалі від рашки бути, в тут опа...😎 ну хоч не у Львові 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, sergio сказав: Ну так поляки в Іспанії житла понакуповували,щоб подалі від рашки бути, в тут опа...😎 Коли вже до людей дійде, що купувати житло не варто ) Мабуть ніколи... Правильно кажуть - печерний інстинкт. Змінено 18 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 7 хвилин тому, МаТраС сказав: то це про твій досвід же. і колеги бувалі такі ж твої мабуть по сусідству, такі самі експерти інтернетні. Мій досвід у моїх знаннях почерпнутих з сотень книг, це концентрація досвіду сотень людей, які мали практичний досвід, та відобразили це в тексті. Досвід окремого, нехай і надзвичайно героїчного бійця зі своєї маленької траншеї, мені мало що дасть. Як і йому, бо далі власного бруствера не бачить. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Тільки що, vadimv сказав: Коли вже до людей дійде, що купувати житло не варто ) Мабуть ніколи... якщо можна зайняте чуже, що в Іспанії власне і практикується 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Тільки що, karbo сказав: Мій досвід у моїх знаннях почерпнутих з сотень книг, це концентрація досвіду сотень людей, які мали практичний досвід, та відобразили це в тексті. Але щоб шось писати про недомобілі, треба те спочатку купити ) Л - логіка! )) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Тільки що, karbo сказав: Мій досвід у моїх знаннях почерпнутих з сотень книг, це концентрація досвіду сотень людей, які мали практичний досвід, та відобразили це в тексті. Досвід окремого, нехай і надзвичайно героїчного бійця зі своєї маленької траншеї, мені мало що дасть. Як і йому, бо далі власного бруствера не бачить. якраз ти й далі свого брустверва і не знаєш ні хера. бо таким динозаврам доступ тільки до книг, інтернету і відкритий. йобар теоретик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: якщо можна зайняте чуже, що в Іспанії власне і практикується Не тіки в Іспанії ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Але щоб шось писати про недомобілі, треба те спочатку купити ) Л - логіка! )) в кожного своя проблема в голові) років через 10, дкмаю, і я буду гнати тут по якійсь темі) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Але щоб шось писати про недомобілі, треба те спочатку купити ) Л - логіка! )) Я ще не купив, але бачу переваги. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 14 годин тому, МаТраС сказав: в кожного своя проблема в голові) Та це просто ржака, наскільки у людей розвинуте двоємисліє ) 14 годин тому, karbo сказав: Я ще не купив, але бачу переваги. 20 гривень на 100 км )) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Не тіки в Іспанії ) Я взагалі не розумію в чому проблема покатати в ліс в багажнику посідачів Я вже не кажу що можна якійсь меморандум зі Скелею чи іншою гостинною бригадою підписати 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 хвилини тому, МаТраС сказав: якраз ти й далі свого брустверва і не знаєш ні хера. бо таким динозаврам доступ тільки до книг, інтернету і відкритий. йобар теоретик Що тут знати? Що невмотивований солдат не воює? Що не навчений солдат не виконає бойову задачу? Що лише невелика частина військового підрозділу тягне за всіх? Принцип парето працює і під час війни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Я взагалі не розумію в чому проблема покатати в ліс в багажнику посідачів Принаймні у Іспанії орендодавці явно видихали з полегшенням і ледь не хрестилися кожного разу, коли ми виїзжали ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 години тому, karbo сказав: В моїй голові це краще видно. А голоси в голові чуєш? 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 5 годин тому, Vinsol2009 сказав: Вы давно билеты покупали? Керівник Укрзалізниці - Перцовський. Чи до нього нема претензій? Що там може вирішувати Лещенко? Можу помилятися, але здається, що Перцовський такий самий потужний менеджер, як і Смілянський в Укрпошті. Тим більше, що він там працював заступником гендиректора з 2016-ого року. Я, начебто, і не антисеміт, але пам'ятаю по Полтаві всіх цих керівників Фельдманів, Гольдбергів і їм подібних ще в совку. Якось вони гуртуються, тягнуть одне одного. Тим більше зараз і президент їхній. Хоча Смілянського призначили ще при сивочолому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз