МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 хвилину тому, sergio сказав: Схоже на те. В них інших варіантів немає, як шугати. Маман на днях відправив взнати скільки податку платити за будинок, приїхала з податкової, каже ще не порахували.то вже через два місяці термін сплати щакігчуєттся, а в них немає кому рахувати. То хто буде ловити тих хто не платить податок з оренди! /То вони недавно всіх закликали всіх поносити паперові данні про власність в електронний реєстр, бо тіпа паперові не будуть рахуватись. Для чого то робилось, та щоб їм без лишніх рухів побачити всю нерухомість в реєстрах в области податком. Маманю теж в ЦНАП відправив, внести в реєстр, вона пішла, каже , що там сказали то не обов"язково. Але якщо би вона це зробила, то в мене 15 зайвих метрів вилізе, за які доведеться платити гроші. І то кому?! Joбаному Долі?! да,як треба будуть,то пресонуть. здай сусіда ,отримай тисячу)) способи є . просто, не до цього мабуть зараз. там якісь копійки за землю платять ще, я й не платив їх ніколи) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: да,як треба будуть,то пресонуть. здай сусіда ,отримай тисячу)) способи є . просто, не до цього мабуть зараз. там якісь копійки за землю платять ще, я й не платив їх ніколи) це вже парашка чи ЄС? за це воюємо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 минуту назад, US7IGN сказал: Кажуть під час Іга монголам платили тільки 10%. За все. Всього Ну так і послуг від держави ніяких небуло типа медицина освіта і тп. Дронів різних там і Фламінгів небуло, щоб ярди на них пиляти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, sergio сказал: Ну так і послуг від держави ніяких небуло типа медицина освіта і тп. Дронів різних там і Фламінгів небуло, щоб ярди на них пиляти. Адвокату сбрехать , как тебе сходить поссмотреть после пива " десант". Требуй официальных подтверждений и документов заверенных нотариусом - монголом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, МаТраС сказал: да,як треба будуть,то пресонуть. здай сусіда ,отримай тисячу)) способи є . просто, не до цього мабуть зараз. там якісь копійки за землю платять ще, я й не платив їх ніколи) В мене мамані в пятиповерхівці живе так взагалі зі старих мешканців може декілька квартир кого вона знає, а в решті все ноові причому то одні то інші живуть , що буде бігати питати чи то квартиранти чи ні?! Я своєму квартиранту інструктаж провів. Знімаєш на двушку нижче ринку, сиди і не вийо. Далекий родич з Сум, пустив пожити. Якщо будуть питати де я(в контексті тцк) , то хз нічо не знає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: це вже парашка чи ЄС? за це воюємо? єс. якшо тут все благо буде, то думав побудувати дещо бюджетне та здавати. не цікавився ще ,що крім льгот там на пенсіїї дасть держава. мабуть ні хера,крім пенсії звичайної. щоб геть мінімально вкластись і площею квадратів 40 з ремонтом в стилі мінімальний індустріальний лофт) тому, буду слідкувати за практикою судовою,щоб не прийшлось ще виживати когось)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, рыбак сказал: Адвокату сбрехать , как тебе сходить поссмотреть после пива " десант". Требуй официальных подтверждений и документов заверенных нотариусом - монголом. 50% адвокатіа брехуни, решту розігнати за профнепридатність. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, sergio сказав: В мене мамані в пятиповерхівці живе так взагалі зі старих мешканців може декілька квартир кого вона знає, а в решті все ноові причому то одні то інші живуть , що буде бігати питати чи то квартиранти чи ні?! Я своєму квартиранту інструктаж провів. Знімаєш на двушку нижче ринку, сиди і не вийо. Далекий родич з Сум, пустив пожити. Якщо будуть питати де я(в контексті тцк) , то хз нічо не знає. ага, ти ж бачиш,яка практика судова піщла. а завтра він тебе вже на хер пошле й засудить , в податкову здасть) а якщо яжемать буде знімати?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, МаТраС сказал: єс. якшо тут все благо буде, то думав побудувати дещо бюджетне та здавати. не цікавився ще ,що крім льгот там на пенсіїї дасть держава. мабуть ні хера,крім пенсії звичайної. щоб геть мінімально вкластись і площею квадратів 40 з ремонтом в стилі мінімальний індустріальний лофт) тому, буду слідкувати за практикою судовою,щоб не прийшлось ще виживати когось)) З огладу куди рухається ЄС я не думаю що то для нас буде добре. Мене цікавить не стільки вступ в ЄС, скільки Шенгeнську зону, щоб на довбаному польському кордоні по 7 годин не стояти. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 3 минуты назад, МаТраС сказал: ага, ти ж бачиш,яка практика судова піщла. а завтра він тебе вже на хер пошле й засудить , в податкову здасть) а якщо яжемать буде знімати?)) Да клав я на судову практику. Приїду болгаркою дверь зріжу і нехай так живе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому Тільки що, sergio сказав: З огладу куди рухається ЄС я не думаю що то для нас буде добре. Мене цікавить не стільки вступ в ЄС, скільки Шенгeнську зону, щоб на довбаному польському кордоні по 7 годин не стояти. коли я ще був помолодше, то якби курс на єс мені подобався. але потім,коли я зрозумів, що не будемо ми ньому ніколи, бо систему не зламати. ну і це ми ще всіх нюансів не знаєм,які навяжуть наші брати з єс..якщо і прийдемо до цивілізації, то не при моєму житті...треба ,щоб вимерло декілька поколінь і заїхало купа народу з тої ж європи.. да , і зараз так дивлюсь, то в нашому болотці, що розвивається вже 36 років непогано там можна жити)до цбого бидло свинарника, несправедливості, чудо сервісу, абсурда звикли люди... буває і порішати питання приходилось різними способами... і так багато хто думає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому (змінено) https://www.facebook.com/100007211555008/videos/1010080125170992/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list Змінено 47 хвилин тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 2 минуты назад, МаТраС сказал: коли я ще був помолодше, то якби курс на єс мені подобався. але потім,коли я зрозумів, що не будемо ми ньому ніколи, бо систему не зламати. ну і це ми ще всіх нюансів не знаєм,які навяжуть наші брати з єс..якщо і прийдемо до цивілізації, то не при моєму житті...треба ,щоб вимерло декілька поколінь і заїхало купа народу з тої ж європи.. да , і зараз так дивлюсь, то в нашому болотці, що розвивається вже 36 років непогано там можна жити)до цбого бидло свинарника, несправедливості, чудо сервісу, абсурда звикли люди... буває і порішати питання приходилось різними способами... і так багато хто думає. Та буде скоро а нас дисципліна. https://www.facebook.com/share/r/1Bdi4J2fNN/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 2 години тому, Вячеслав63 сказав: Керівник Укрзалізниці - Перцовський. Чи до нього нема претензій? Що там може вирішувати Лещенко? Можу помилятися, але здається, що Перцовський такий самий потужний менеджер, як і Смілянський в Укрпошті. Тим більше, що він там працював заступником гендиректора з 2016-ого року. Я, начебто, і не антисеміт, але пам'ятаю по Полтаві всіх цих керівників Фельдманів, Гольдбергів і їм подібних ще в совку. Якось вони гуртуються, тягнуть одне одного. Тим більше зараз і президент їхній. Хоча Смілянського призначили ще при сивочолому. Він теж жаліється на маленьку зарплату 170 тис у збитковій конторі''? Ти, сцуко спочатку прибутки покажи, в потім кажи про власні доходи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому Там якогось генерала в Москві йобнули Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому оце мала. я думав, вона ще лящане його))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому (змінено) 25 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Він теж жаліється на маленьку зарплату 170 тис у збитковій конторі''? Ти, сцуко спочатку прибутки покажи, в потім кажи про власні доходи. Лещенко чи Перцовський? Бо гугл каже, що в Перцовського від 469 до 800 тисяч. Змінено 10 хвилин тому користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому стільки людей хороших гине і страждає а мої бидло-алко-сусіди не страждають і не дохнуть не справедливо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз