МаТраС Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 хвилини тому, karbo сказав: Що тут знати? Що невмотивований солдат не воює? Що не навчений солдат не виконає бойову задачу? Що лише невелика частина військового підрозділу тягне за всіх? Принцип парето працює і під час війни. сотні книг прочитав, а два речення не зайшли геть. . я двома речення написав, яка в них нев єбенна мотивація при першому ж поході чи поїздці. 80 відсотків в один кінець. як в бусифікованих,так і супермотивованих заробітчан. і які вони в данній ролі ефективн шо капець. як одні,так і другі)) а так, я нормально тут декому херів натикаю. тільки от не можна зараз) так що давайте, не будемо споритись і хамити одне одному зараз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 6 хвилин тому, vadimv сказав: Принаймні у Іспанії орендодавці явно видихали з полегшенням і ледь не хрестилися кожного разу, коли ми виїзжали ) Я зазвичай звалював без попередження Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Я зазвичай звалював без попередження Там практикується передоплата ) Змінено 16 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 11 хвилин тому, МаТраС сказав: сотні книг прочитав, а два речення не зайшли геть. . я двома речення написав, яка в них нев єбенна мотивація при першому ж поході чи поїздці. 80 відсотків в один кінець. як в бусифікованих,так і супермотивованих заробітчан. і які вони в данній ролі ефективн шо капець. як одні,так і другі)) а так, я нормально тут декому херів натикаю. тільки от не можна зараз) так що давайте, не будемо споритись і хамити одне одному зараз І з 20%, які залишилися, мотивовані будуть вбивати наших у великих кількостях, а невмотивований буде відсиджуватися. Купа випадків, де два три кацапи вбивали наших підрозділами, бо ті пасивно в окопах сиділи. Змінено 16 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: Там практикується передоплата ) тим паче Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 30 хвилин тому, МаТраС сказав: а так, я нормально тут декому херів натикаю. тільки от не можна зараз) так що давайте, не будемо споритись і хамити одне одному зараз Якраз тобі вроді би і не хамив🤣 А щодо дискусії то святе діло, ми тут з-за цього власне Змінено 16 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 5 годин тому, US7IGN сказав: Звітність під'їхала www.unian.ua/war/iz-27-balistik-zbili-lishe-odnu-povitryani-sili-rozpovili-pro-nichnu-ataku-rosiji-13457619.html то що це означає? що нам можуть в нуль покласти енергетику, газ, залізницю, виробництво, та все що завгодно, але чомусь цього не роблять? осені-зими чекають? чи договорнячок, щоб не-раби не розбіглись по європі? Змінено 16 годин тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 47 минут назад, US7IGN сказал: Я взагалі не розумію в чому проблема покатати в ліс в багажнику посідачів Я вже не кажу що можна якійсь меморандум зі Скелею чи іншою гостинною бригадою підписати А як щодо такого кейсу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: А як щодо такого кейсу? вам треба викинути когось з хати чи судитися? ви точно завдання формулюйте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 17 минут назад, US7IGN сказал: вам треба викинути когось з хати чи судитися? ви точно завдання формулюйте Тьху, тьху ніби нормальних квартирантів маю. Пи. Си Там люди судились і що?! Куди вище?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 22 хвилини тому, US7IGN сказав: вам треба викинути когось з хати чи судитися? ви точно завдання формулюйте ось чел вирішив цікавим способом закошмарить сильну та незалежну даму. і це не постанова.. відоси справжні. перший відос самий кумедний. дама прийшла, а тут вперше чел з коханкою сплять)) https://www.facebook.com/reel/3475339319313328 В ніч 17.07 мій чоловік Рогальський Євген, вже не вперше приводить коханку Кугій Тетяну в нашу квартиру у Києві, яка куплена у шлюбі і являється спільною. Вони явились приблизно о 23:30 (ніби-то просто переночувати, бо коменданська година). В цих діях я вбачаю свідомий намір чоловіка вже не вперше вижити мене в квартири. Перший раз інцедент був в січні 2025 року. Тоді я пішла з дитиною на оренду, і вірила що ще зможемо відновити стосунки. В цю ніч 17.07 Кугій Тетяна агресивно розмовляла зі мною, принижувала, показувала мені свої молочні залози і вдруге здійснила свідомий фізичний напад на мене. Чоловік при цьому брехав поліції, що я перша здійснила напад і вказував на те, що я неврівноважена. Я вважаю це повним приниженням мене і моєї гідності, тиском і спробою вигнати з квартири. За цю ніч 3-чі приїжджала поліція, яка відмовилась зафіксувати насильство з боку чоловіка. Також я двічі розмовляла з нарядом «Поліна», які відмовили мені у заповненні протоколу Змінено 15 годин тому користувачем МаТраС 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 7 часов назад, рыбак сказал: Еще раз , тебе , вам - живущим животной жизнью, твои ( ваши) образованные лже ученые поставили диагноз- раб веществ и молекул . Ты с ними согласен или нет ? я пропоную 3 простеньких теста на нерабство. 1. пробіжіть щодуху 10 хв, потім поверніть пульс до 60 за 1 хв. 2. запишіться на тест на цукор в поліклінніку, за 1 годину до тесту випийте стакан води з 200 г цукру. аналіз має показати цукор в нормі. 3. нирніть під воду на 20-30 хв без акваланга. якщо вийде - ну тоді ви точно не раб молекул і шейм он мі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 40 хвилин тому, sergio сказав: А як щодо такого кейсу? може, показово зробили рішення,щою більше людей платили податки з оренди? хер його знає. бувша жінка. ладно.ще вписана дитина. а то бувша жінка.. якщо в хаті крім бувшої ще нова, і 4 родича, то бушу куди возле параши покладуть всією толпою?) питання рішається швидко. речі вивозяться, замки міняються. двері нікому, і мєнтам не відкриваються. хай потім докаже,що вони були ті речі і хтось їх викинув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 12 минут назад, karlito сказал: я пропоную 3 простеньких теста на нерабство. 1. пробіжіть щодуху 10 хв, потім поверніть пульс до 60 за 1 хв. 2. запишіться на тест на цукор в поліклінніку, за 1 годину до тесту випийте стакан води з 200 г цукру. аналіз має показати цукор в нормі. 3. нирніть під воду на 20-30 хв без акваланга. якщо вийде - ну тоді ви точно не раб молекул і шейм он мі. Опять " моя твоя непонимай". Где в моей цитате выше и в иных цитатах возражения того , что чоловеко- животное раб молекул ? Несмотря на то , что я считаю , что это вопрос еще не доказан , но я не спорил с этой теорией . Допустим я согласен , и , что это меняет из того , что я ранее говорил ? Еще раз , вы тут придумали версию и сами с ней спорите . Уже раз несколько говорил , но как в пустоту:))) Вы с кем вообще спорите , со своими фантазиями ? Змінено 15 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 24 минуты назад, МаТраС сказал: ось чел вирішив цікавим способом закошмарить сильну та незалежну даму. і це не постанова.. відоси справжні. перший відос самий кумедний. дама прийшла, а тут вперше чел з коханкою сплять)) https://www.facebook.com/reel/3475339319313328 В ніч 17.07 мій чоловік Рогальський Євген, вже не вперше приводить коханку Кугій Тетяну в нашу квартиру у Києві, яка куплена у шлюбі і являється спільною. Вони явились приблизно о 23:30 (ніби-то просто переночувати, бо коменданська година). В цих діях я вбачаю свідомий намір чоловіка вже не вперше вижити мене в квартири. Перший раз інцедент був в січні 2025 року. Тоді я пішла з дитиною на оренду, і вірила що ще зможемо відновити стосунки. В цю ніч 17.07 Кугій Тетяна агресивно розмовляла зі мною, принижувала, показувала мені свої молочні залози і вдруге здійснила свідомий фізичний напад на мене. Чоловік при цьому брехав поліції, що я перша здійснила напад і вказував на те, що я неврівноважена. Я вважаю це повним приниженням мене і моєї гідності, тиском і спробою вигнати з квартири. За цю ніч 3-чі приїжджала поліція, яка відмовилась зафіксувати насильство з боку чоловіка. Також я двічі розмовляла з нарядом «Поліна», які відмовили мені у заповненні протоколу Тема сисег не раскрыта. 😠 Пи. Си. Чоловік по вигляду 100% куколд Їй треба було теж когось привести, щоб її відшпиляв при живому чоловікові 😎 Змінено 15 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Тема сисег не раскрыта. 😠 Пи. Си. Чоловік по вигляду 100% куколд Їй треба було теж когось привести, щоб її відшпиляв при живому чоловікові 😎 не знаю, але та коханка там відірви й викнь, кусок волосся вирвала їй. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 час назад, vadimv сказал: Коли вже до людей дійде, що купувати житло не варто ) Мабуть ніколи... Правильно кажуть - печерний інстинкт. Ну до вас дійшло після другої-третьої. Може у когось ще нема досвіду, у когось більш вдалі кейси) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 4 хвилини тому, Gonchik сказав: Ну до вас дійшло після другої-третьої. Може у когось ще нема досвіду, у когось більш вдалі кейси) можна купляти все що завгодно якщо не на останні гроші і не шкода втратити 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 39 минут назад, karlito сказал: я пропоную 3 простеньких теста на нерабство. Уже тут столько раз цитировал по этой теме , что не знаю еще как и на чем еще пояснить. Что опровергают эти " докинзасапольские " своей теорией , что животным управляют вещества и молекулы из ранее мной сказанного , что эта лженаука опровергает из мной опубликованных цитат Толстого или Г.Сковороды , или из учения Христа , что ? Некое предположение Толстого эта лженаука , на даном этапе , таки может опровергнуть . Но я этот вопрос не публиковал и он не обсуждался . Тот же Толстой и тот же Сковорода писали , что в человеке есть животная сущность ( тварное - Сковорода) . Змінено 14 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 17 минут назад, МаТраС сказал: може, показово зробили рішення,щою більше людей платили податки з оренди? хер його знає. бувша жінка. ладно.ще вписана дитина. а то бувша жінка.. якщо в хаті крім бувшої ще нова, і 4 родича, то бушу куди возле параши покладуть всією толпою?) питання рішається швидко. речі вивозяться, замки міняються. двері нікому, і мєнтам не відкриваються. хай потім докаже,що вони були ті речі і хтось їх викинув. Схоже на те. В них інших варіантів немає, як шугати. Маман на днях відправив взнати скільки податку платити за будинок, приїхала з податкової, каже ще не порахували.то вже через два місяці термін сплати щакігчуєттся, а в них немає кому рахувати. То хто буде ловити тих хто не платить податок з оренди! /То вони недавно всіх закликали всіх поносити паперові данні про власність в електронний реєстр, бо тіпа паперові не будуть рахуватись. Для чого то робилось, та щоб їм без лишніх рухів побачити всю нерухомість в реєстрах в области податком. Маманю теж в ЦНАП відправив, внести в реєстр, вона пішла, каже , що там сказали то не обов"язково. Але якщо би вона це зробила, то в мене 15 зайвих метрів вилізе, за які доведеться платити гроші. І то кому?! Joбаному Долі?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Схоже на те. В них інших варіантів немає, як шугати. Маман на днях відправив взнати скільки податку платити за будинок, приїхала з податкової, каже ще не порахували.то вже через два місяці термін сплати щакігчуєттся, а в них немає кому рахувати. То хто буде ловити тих хто не платить податок з оренди! /То вони недавно всіх закликали всіх поносити паперові данні про власність в електронний реєстр, бо тіпа паперові не будуть рахуватись. Для чого то робилось, та щоб їм без лишніх рухів побачити всю нерухомість в реєстрах в области податком. Маманю теж в ЦНАП відправив, внести в реєстр, вона пішла, каже , що там сказали то не обов"язково. Але якщо би вона це зробила, то в мене 15 зайвих метрів вилізе, за які доведеться платити гроші. І то кому?! Joбаному Долі?! Кажуть під час Іга монголам платили тільки 10%. За все. Всього 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 2 часа назад, vadimv сказал: Але щоб шось писати про недомобілі, треба те спочатку купити ) а как тогда спорить о вкусе кальмаров с человеком их вкушавших? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 16 минут назад, Gonchik сказал: Ну до вас дійшло після другої-третьої. Може у когось ще нема досвіду, у когось більш вдалі кейси) Зараз того Ю4Юшник а Володю дивлюсь прям всіч наші кинулись хати в вмпоиекуп брати під Чікагами по~300кує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 12 минут назад, рыбак сказал: Уже тут столько раз цитировал по этой теме , что не знаю еще как и на чем еще пояснить. Что опровергают эти " докинзасапольские " своей теорией , что животным управляют вещества и молекулы из ранее мной сказанного , что эта лженаука опровергает из мной опубликованных цитат Толстого или Г.Сковороды , или из учения Христа , что ? Некое предположение Толстого эта лженаука , на даном этапе , таки может опровергнуть . Но я этот вопрос не публиковал и он не обсуждался . Тот же Толстой и тот же Сковорода писали , что в человеке есть животная сущность ( тварное - Сковорода) . Если Человек разумное существо , то он в состоянии управлять своим животным сущим , которым управляют , по теории лженауки , молекулы , а не наоборот . Иначе человек не только животное по своей сути , но и безвольное растение. И различия лишь в пространственном и временном занимаемом месте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз