Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

11 минут назад, vadimv сказал:

ак Украину туда никто и не собирался пускать.

В Украине до 2014 70% населения было за дружбу с парашей, она и никуда не собиралась вступать.

А в Прибалтике наооборот.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, sergio сказал:

Ну разве в сентябре начнётся дофига машин, особенно с утра. Фигово, что в городе потом сидеть часа три четыре ждать.там две-три  пары,, мне домой ехать вообще смысла нет, тем более при таких ценах на бенз это под 300 грн будет. Я то нычку одну нашёл, но фиг знает как у ТЦКашников методология прочесывания дворов поменялась с весны. Грят шпики шастают по гражданке, если че заметят подмогу вызывают. 

Купить йому новий комп та переселіть його з тим компом до бабці - адже вона ніби живе у самому Львові. Там може почати вчащати на водійські курси, а поки може помучити дорогою туди ровер. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, DimaF сказав:

В Украине до 2014 70% населения было за дружбу с парашей, она и никуда не собиралась вступать.

Та даже если б и собиралась, ее туда никто не собирался принимать.

А в Прибалтике наооборот.

Их перераспределили в западную зону оккупации.

И именно поэтому их с одной стороны отпустили, а с другой - приняли.

Украину параша никуда отпускать не собиралась. Никогда.

Никаких шансов спетлять в НАТО у нее не было, хоть то население было бы на 99,99% за.

Потому что руководству что параши, что США по большому счету плевать и на то население и на его мнение.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
  • Дякую 2
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

в чому проблема самим іздити громадським транспортом? наш син сам іздив у школу, зараз у коледж буде сам. 

цікаво який вік? у мене мала в 16 років сама полетіла в іншу країну, ще й там старших подруг за руку водила. за сина взагалі не кажу...

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

Украину параша никуда отпускать не собиралась. Никогда.

Абсолютно верно.

Б - безисходность......

Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Их перераспределили в западную зону оккупации.

ким і чому ж таке рішення було прийнято?

Посилання на коментар

Абсолютно верно.

Б - безисходность......

Детерминизм.

От которого рыбака тошнит со страшной силой ) Человеку (с большой буквы конечно же) противна истина, что в этом мире не все от его "свободы воли" зависит. ))

ЗЫ: "безысходность" пришется через "ы", грамотей ты наш )))

Посилання на коментар

47 минут назад, DimaF сказал:

Абсолютно верно.

Б - безисходность......

вихід там , де й  вхід (с)«Троє у човні (як не рахувати собаки)»Джером К. Джером

- тобто  через знищення та розпад кацапії на окремі деурбанізовані деіндустріалізовані  ворогуючі  улуси  ,  якими вона  й була до того , як православний клір  України   продався кацапам  та продав у кацапське  рабство власний народ 

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

А не потому. что в 1986 в Рейкьявике был подписан очередной договорняк о переделе сфер влияния, где Прибалтику перераспределили в западную оккупационную зону.

Але невдовзі перші мітинги у Литві придусили танками. Яке ж це перерозподіл у "західну зону"? Ще навіть така одіозна особистість,як Слава Стецько провадила з Вільнюсу слізьні репортажі на радіо "Свобода".

Іронія долі - потім Стецько пішла до Янека.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Детерминизм.

От которого рыбака подрывает со страшной силой ) Человеку (с большой буквы конечно же) противна истина, что в этом мире не все от его "свободы воли" зависит. ))

бгг. хто ж вас примусив їхати в Єгипет, а не вийти у вікно ще в Сумах наприклад?

Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Ну разве в сентябре начнётся дофига машин, особенно с утра. Фигово, что в городе потом сидеть часа три четыре ждать.там две-три  пары,, мне домой ехать вообще смысла нет, тем более при таких ценах на бенз это под 300 грн будет. Я то нычку одну нашёл, но фиг знает как у ТЦКашников методология прочесывания дворов поменялась с весны. Грят шпики шастают по гражданке, если че заметят подмогу вызывают. 

даааа) я в 7 класі вже вдома не ночував, ходили по 3 км на диско, в сусудній райнон 15 км їздив на орльонкі в гості до товариша.
а тут на маршруточці не варік  да ?)

Посилання на коментар

19 хвилин тому, US7IGN сказав:

Рейганом і горбатим

Тому що для США важливо було ізолювати калінінград, а для совка важливо було не втратити хоча б Україну

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Трибалты с момента "радела мира" в 1945м году были "присоединены" к совку силой и до его распада считались анклавом капиталистического мира в совке. Население этого тройничка на момент распада совка менее 8 миллионов, тогда как в Украине 52. Украина была интегрирована в систему противоракетной безопасности, а трибалты нет. И еще куча да/нет которые определяли ценность той или иной территории для НАТО и рашки. 

Кстати, после вступления трибалтов в НАТО население в тройничке БЕЗ ВОЙНЫ уменьшилось вдвое. 

Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

цікаво який вік? у мене мала в 16 років сама полетіла в іншу країну, ще й там старших подруг за руку водила. за сина взагалі не кажу...

син з другого класу вже сам або ходив пішки, велосипедом або іздив  маршруткою. сам вибирав як йому зручніше. зараз 16 років сам іздить куди йому треба.  

Посилання на коментар

Тільки що, Humanite сказав:

Украина была интегрирована в систему противоракетной безопасности, а трибалты нет.

один мій брат якраз служив в цій системі на березі Балтійського моря :lol:

Посилання на коментар

10 минут назад, US7IGN сказал:

Моя в 16 в іншу країну переїхала)

Посилання на коментар

Тільки що, Gonchik сказав:

Моя в 16 в іншу країну переїхала)

моя в 11) та й взагалі на одному місці більше 5 років ніхто в сім'ї не затримувався. так що триматися за землю така собі ідея. враховуючи що й в землі більше 20 років полежати не дадуть :lol:

Посилання на коментар

32 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Але невдовзі перші мітинги у Литві придусили танками. Яке ж це перерозподіл у "західну зону"?

Самий натуральний. Якби задача стояла саме придушити, то Вільнюс і Ригу розкатали б авіабомбами і танками, як Грозний.

А замість цього вже у 1988 на урядовій будівлі у Вільнюсі висів нинішній триколор. Я там був в цей час і сам це бачив.

Посилання на коментар

- В ніч на 24 лютого ти у рідних Бродах?

- За три тижні до того нашу бригаду вивели на полігон, ми там перебували. Ми були зібрані, нас попереджали: хлопці, сумки не розбираємо. Тому ми були готові. Крім того, 17-18 лютого 2022 року я два дні виконував обліт північного кордону, від Шацька пролетів до самого Чорнобиля, до Дніпра. Я подивився весь кордон з Білоруссю. Зі мною літали двоє комбригів, які були відповідальні на тих напрямках, вони дивилися, що і як. Це були комбриг 14-ої та 10-ої бригад.

- Що ви бачили?

- Болото і ліс. Виконав ці два польоти. Після полігону ми повернулися в Броди. І знаходилися в режимі очікування. Кажу ж, торба у мене біля дверей стояла зібрана, і ніхто з моїх побратимів рюкзаки не розбирав.

- А де ти ночував у ніч з 23-го на 24-е?

- Вдома. Вранці, ще по-темному, мені подзвонили - підйом по тривозі і виїзд на аеродром. Декілька екіпажів, і я в тому числі, сіли у вертольоти і вискочили на майданчик розосередження – вивели з-під удару всю справну авіаційну техніку. Не сказати, що перелетіли спокійно – було темно, погода погана, а по темному ми тоді ще не літали. І сідали на майданчику, коли ще темрява була. Але все чітко зробили

- Коли на ваш аеродром прилетіли ракети?

- Ми вже стояли на майданчику розосередження, а він розташований доволі-таки на значній відстані від нашого аеродрому, близько 30 кілометрів, почало сіріти, коли ми почули приходи: один, другий, третій… Подзвонили: "По нас?" - "По нас". Все зрозуміло: війна. Джерело: https://censor.net/ua/r4013076

ЗСу готувалися,  на скільки могли, без наказу верховного. тільки верховний не готувався .  

якби і ЗСУ не готувалися? 

Посилання на коментар

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

хто ж вас примусив їхати в Єгипет, а не вийти у вікно ще в Сумах наприклад?

Егоїстичний ген, хто ж іще )

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Humanite сказав:

Кстати, после вступления трибалтов в НАТО население в тройничке БЕЗ ВОЙНЫ уменьшилось вдвое. 

За счет тех, кто понимает, что это ненадолго.

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Та даже если б и собиралась, ее туда никто не собирался принимать.

Я вільний пропагандер - тому багато чого не занотовую професійно, але я слухав чиїсь мемуари, там мова йшла про те що ніби на якомусь типа саміті НАТО пан Буш-юніор висловив думку за прийняття України, а пані Меркель, та пан Саркозі(хай йому грець) стали заперечувати. 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Егоїстичний ген, хто ж іще )

Так він якраз каже вийти у вікно і не страждати більше 

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

на якомусь типа саміті НАТО пан Буш-юніор висловив думку за прийняття України, а пані Меркель, та пан Саркозі(хай йому грець) стали заперечувати. 

Цілком можливо, що Буш був би не проти переглянути договорняк Рейгана.

А пані меркель фрау рібентроп - то явний агент штазі.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...