sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 18 минут назад, Gonchik сказал: petition.kmu.gov.ua/petitions/10443 а це ще щозанах?) Прямо нагадало оце: Куя собі. Швидко йде. Думаю набирають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 23 минуты назад, karbo сказал: 🇨🇿Чехія більше не буде надавати тимчасовий захист українцям призовного віку, які не виконали військовий обов’язок в Україні, — МВС країни Заявники повинні будуть підтвердити виконання обов’язку через «Резерв+» Фігня всі в Америку ломануться, tps оформлювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Україна намагалася отримати ліцензію на ракети Patriot ще за часів Байдена www.unian.ua/weapons/raketi-do-zrk-patriot-ukrajina-prosila-licenziyu-shche-u-administraciji-baydena-13460865.html?utm_source=ukrnet_news Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 29 хвилин тому, sergio сказав: Фігня всі в Америку ломануться, tps оформлювати. Лавочка давно закрита 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 17 минут назад, karbo сказал: Лавочка давно закрита 😅 Тоді на нелегалку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 4 години тому, sergio сказав: Дехто на фініках писав,що мають в Приватні кл на 300к,на який і купують ОВДпешок на грейстермін. Немає у світі справедливості. Не всім виходить практикувати рибну дієту, сидячи на прутні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 5 годин тому, US7IGN сказав: minfin.com.ua/ua/2026/08/04/179027790/ Гарна піраміда Я з вами погоджуся, але назву її "цікава" 🧘♂️ Якщо казати мовою цифр, то сума ОВДП у власності фізичних осіб в Україні значно менша за суму валюти, яку лише один з імпортних банків злив за тиждень на початку липня. 😉 Я тоді саме про це писав, заспокоюючи Серджіо: https://www.stroimdom.com.ua/topic/237244-rosiyani-prinesli-nam-viynu/?do=findComment&comment=5610525 А якщо ще знати, в які саме ОВДП вони залили придбану на міжбанку гривню, то можна починати торгувати інсайдами на "фінанс.юа" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому геноцид набирає обертів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 14 часов назад, Vladdi сказал: Неправда. Просто послухай, як це місце називають італійці. Є багато італійськіх фільмів з цим чудовим місцем, мій улюблений "Avanti". Добра легка комедія. До того ж звук ..CH.. це не "к", а ближче до "ч". так грубо). Я б на вимову геть італійців (там діалекти ще більш колоритні ніж в нашом Закарпатті, особливо в терронів старших наполітанців без формальної вищої освіти з їх шиканям і чиканям не звертав увагу. особливо їхнє Ашпета доставляло, не врубався зразу що це аспета - почекайте. Моя вчителька з Турину, я звикав до зовсім іншого акценту). Тому рівняємось на офіційни діалект - а саме з Тоскани, що є сучасна італійська, яку вчать в школах та вузах. На Іскію я плавав в компанії молодого освідченого італійця, він саме Іскія (чи Іскья, хз як точніше передати, але 100 відсотків без звуку "ч") і вимовляв. І в касі квиток купував - точно запамятав. щодо диграфа СН - перед І та Е - це саме К, тому що звук Ч перед І та Е передає одна літера С, яка перед іншими голосними передає звук К. можете запитати гугла чи свого вчителя, чи прогнати написання Ischia через синтезатор мови. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 11 годин тому, sergio сказав: Ну мене батя десь на 3-4 говнороботи влаштовуав в силу своїх посадових можливостей.А собутильники ,часом через треті руки ,тільки взнавав,що вони цілком по спеціальності роблять, бо при зустрічі мовчали як партизани. З нашого класу по спеціальності "технічний переклад" тільки я працюю ) А з полутєхівської групи по спеціальності "робототехніка" взагалі ніхто )) Хоча одне корисне знайомство з неї є - одногрупниця зараз начальниця податкової ))) Змінено 13 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 11 годин тому, US7IGN сказав: В Україну Кацапи вже до себе бензин возять з Мароко ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 14 годин тому, US7IGN сказав: Вступ на початку шось дуже знайомий, у кого ці кацапи його вкрали? Змінено 10 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 11 годин тому, Humanite сказав: Значит переберусь в киевскую квартиру на высоте 114 метров над Киевом. Но не хотелось бы. А помните, я еще до Евромайдана писал, что жить в пентхаусе - не очень хорошая идея? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 12 годин тому, рыбак сказав: учавствовать любители толстоевских в своем репертуаре ) Змінено 11 годин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 11 годин тому, sergio сказав: Да я когла в Польщу 25 лет назад сигареты возил , старалися под поляка косить, вполне успешно.А тут придурки по такому то Вроцлаву идут и по украински разговаривают, и ещё футболки с трезубцами понатягивают ,а потом удивляються ,за что их откиздили. Меня в Стамбуле чуть полицейские не от***или, когда шел в красной футболке с серповидной луной и звездой ) А когда мимо вооруженного охранника возле какого-то правительственного здания проходил, так тот вообще в кобуру за пистолетом полез )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 19 минут назад, vadimv сказал: З нашого класу по спеціальності "технічний переклад" тільки я працюю ) блатний клас - потрапити до какого без блату та хабарів - величезна удача 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 21 минуту назад, vadimv сказал: Кацапи вже до себе бензин возять з Мароко ) близький світ . у чарівній лампі Аладдина Магриб взагалі , як щось на кшталт Австралії подавався Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 11 годин тому, рыбак сказав: Не демократичненько и не по европейски как- то. Где права человека , личности свободы слова в конце концов Для рабов божих и заблудших овец дома израилева другой демократии не предусмотрено. Змінено 12 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 12 годин тому, Gonchik сказав: Щоб спокійно розмовляти йдучи по вулиці треба в інші країни їхати) Наприклад в Іспанію t.me/voynareal/141061 12 годин тому, sergio сказав: Не всюди доїдеш, ну і машина не в кожного є. Дрищ-унітазік у бомж-комплектації якось жеж доїхав ) Змінено 12 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 5 минут назад, vadimv сказал: серповидной луной и звездой може за напівмісяць джихаду (чи газавату, хз як правильно) прийняли 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 13 годин тому, US7IGN сказав: Думаєте краще як в Україні російською розмовляти? Вчора знайома з Сум по відео дзвонила, російською розмовляла. Ще досі жива. 13 годин тому, US7IGN сказав: Думаєте турист в Єгипті на вулиці солов'їною заливається? А якою ж іще ) Так краще чути від поляків "кур-р-рва!" )) Змінено 10 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 11 годин тому, outdoor24 сказав: Сіль, сірники і дрова головне з собою взяти. Дуже помічні будуть. В Сумах бачив один чувак зробив собі камін у квартирі на верхньому (шостому) поверсі ) Давно, ще наприкінці 90-х. 10 годин тому, Humanite сказав: Главное дрова. Таскать дрова на 36й этаж при неработающем лифте не очень просто. Прелесть пентхауса в том, что можно иметь камин... Подсмотрел идею у строителей пирамид - внизу нагружаете вязанку дров чуть меньше своего веса и на тросе спускаетесь вниз (вязанка соотвественно едет вверх). Потом сеанс физкультуры - упражнение "подъем пешком на 36й этаж". Говорят, для сердечно-сосудистой системы очень полезно. Змінено 12 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 18 хвилин тому, vadimv сказав: А помните, я еще до Евромайдана писал, что жить в пентхаусе - не очень хорошая идея? ) А вас кто то заставляет жить в пентхаусе? Скажите им что они совершают над вами насилие. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 11 часов назад, sergio сказал: Да я когла в Польщу 25 лет назад сигареты возил , старалися под поляка косить, вполне успешно.А тут придурки по такому то Вроцлаву идут и по украински разговаривают, и ещё футболки с трезубцами понатягивают ,а потом удивляються ,за что их откиздили. до Вроцлава - бувшого Бреслау , виселяли саме українців з укранських етнічних територій . От і прагнуть новонавернені поляки бути більшими поляками , ніж самі поляки . инородці як завжди пересалівают Обрусевшие инородцы всегда пересаливают по части истинно русского настроения (с) в.і. членін Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: В Сумах бачив один чувак зробив соібі камін у квартирі на верхньому (шостому) поверсі ) Давно, ще наприкінці 90-х. На сегодня "рабить" ничего не нужно. Чугунная топка и отделка гипсом. Дымоход отдельно от домовой вентиляции желательно керамику. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз