рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, Humanite сказал: Я читаю и давно понял что как собеседник с твердой позицией вы мне не интересны. А ты меня хотел переманить на свою сторону ? Если да , то чтот аргументов не прослеживается совсем , а лишь одно мнение основанное на пропаганде из " критического мышления" :)))и это мнение известно из каких источников, так как несколько лет назад просматривал этот паблик или сетку . И тот слог и нарративы ни с чем не спутать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, Humanite сказав: Путину ни Донбасс ни Киев и даже Крым были не нужны. Точно, а на Тузлу просто так от нефиг делать полезли... 1 годину тому, Humanite сказав: Главное чтобы в Киеве сидело адекватное правительство и Украина оставалась внеблоковым безъядерным государством не угрожающим интересам росии. Примерно, как в еблараше - там и внеблоковость, и безъядерность и адекватность... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 минуты назад, Humanite сказал: А вдруг я целый подполковник (кстати по должности это так и было, но я не вписывал пока был на госслужбе в военник) и призывной еще долго??? Ты лучше расскажи как бы ты действовал в случае подлежащем мобилизации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Точно, а на Тузлу просто так от нефиг делать полезли... А что ты забываешь про румын, отжавших сотни километров украинских территориальных вод? Вера не позволяет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 часа назад, рыбак сказал: Припоминаю времена Пор.,кто и как только не глумился в сми над всу , с одной стороны вроде как и возвеличивали , а с другой постоянно пародировали. То какая-то комическая военная техника , то неработающие минометы и коррупция с откатами , то еще какую чушь , то еще эти клоуны которых в Россию отправляли чтобы составить необходимое впечатление , о якобы немочных всу и уязвимости . Комическая " стена" Яценюка и тд и тп .Так и родилось " Киев за 3 дня" . И западные " военные эксперты" же тоже не остались в стороне: дада , " киеф за 3 дня , ок , фперед Ванька ", самое время наступать, Америка - завязла в Афгане , запад - небоеспособный . Никак это не вкладывалось в логическую цепочку. Тогда не вкладывалось . Когда начинаешь все это сопоставлять , то понимаешь что это все была дезинформация рассчитанная не кремлевских властей "пребывающих в теплой ванной". а .... так це Україна знов винна ? - хто всрався ? - невістка . - так її ж тут не було - а он спідниця лежить Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, рыбак сказав: Ты лучше расскажи как бы ты действовал в случае подлежащем мобилизации. Да так же. Сказал же что после "суда" мне эти дворовые бобики как бы пофик. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 11 минут назад, Humanite сказал: Так путин же напал??? Не??? А кто из-за забора дули крутил все годы? И волкодавов со сторожами потихоньку изводил? А потом сам калитку открыл? И тут пришли волки... Итог более чем закономерный Змінено 3 години тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 часа назад, Humanite сказал: Не так. Это родила гебельсовская пропаганда 95го квартала. Путину ни Донбасс ни Киев и даже Крым были не нужны. Главное чтобы в Киеве сидело адекватное правительство и Украина оставалась внеблоковым безъядерным государством не угрожающим интересам росии. Кормить коррупционеров в Киеве не думаю что входило в чьи либо планы. правильно назвати = правильно зрузуміти тому заміним "адекватне" на марионеткове - на кшталт лукашеску поцікавтеся , хто такий Тимофій Сергейцев - Автор статті «Что Россия должна сделать с Украиной?»https://ru.wikipedia.org/wiki/Что_Россия_должна_сделать_с_Украиной. Спойлер По мнению автора, «денацификация Украины» означает проведение в отношении страны политики геноцида: Украина должна быть ликвидирована как нация и как государство и раздроблена на отдельные «народные республики», подконтрольные России, асамо название «Украина» искоренено; украинский политический класс и любые вооружённые формирования, защищающие Украину, должны быть уничтожены; на оккупированной Россией территории Украины должны быть проведены массовые репрессии и этнические чистки. , і на кого він працював в Україні . Спойлер Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, vadimv сказав: Точно, а на Тузлу просто так от нефиг делать полезли... Примерно, как в еблараше - там и внеблоковость, и безъядерность и адекватность... і кордони відкриті і літаки з Мінська літають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 43 минуты назад, Humanite сказал: 1 А зря. Отрезал себе пласт информации Для чего тебе в твоей жизни эта информация , она улучшит твое существование или твою жизнь ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 хвилин тому, Humanite сказав: А что ты забываешь про румын, отжавших сотни километров украинских территориальных вод? Вера не позволяет? А что румыны? Они меня пропустили в Венгрию через свою территорию. И бомбами не кидаются. Так что лично у меня к ним никаких претензий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, vadimv сказав: А дорога Суми-Харків так взагалі була взірцем автобану. Навіть новенький міст у Климентово було збудовано, чи то для фур, чи то для танків... www.instagram.com/reel/DbskGM2oUg8/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Совет мира, созданный под эгидой США, заключил первый контракт на строительство военной базы в секторе Газа, сообщает The Guardian. " Война- это мир , мир - это война".с Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 часов назад, Humanite сказал: к середине века в Украине должно проживать 13-15 миллионов, чего хватит для обслуживания земледелия, 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, DmiVady сказав: Отак і проживете все життя, так і не дізнавшись, як ганяти по банках прутнем грейс на триста тисяч, щоб за два місяці геморою нажити аж шість тисяч гривень або на цьому ж вівцейобстві в'єбатись на 21к Та я взагалі багато чого не розумію www.instagram.com/reel/DbqZWIYqHS3/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, Дощ сказав: Я не знаю хто при пам'яті і здоровому глузді не хотів би повернутись назад в 2019. 3 години тому, Humanite сказав: Война в Украине с 2014года идет 3 години тому, Humanite сказав: Я не хочу 3 години тому, vadimv сказав: Я б не хотів 2 години тому, Бездомный сказав: Я весь "мирний" час вів незкінченну війну нон-стоп з кацапощелепними ватницями шкільними педопіхвомразями - дрочками радянських ахвіцерів , які переконували дітей , як добре їм жилося на совдепії за татуся полковника кдб. Коротше я так зрозумів що тоді ви всі воювали на всіх фронтах, в 19-му пупа рвали і було хреново, а зараз вам охуєнчик - от саме цього і чекали, виздобУли так сказать І лиш ми б'ємось як риба об лід, що тоді, що зараз, що ще хрін зна скільки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, Humanite сказал: И выбирали этого комика потому что он заявлял что поедет хоть с чертом договариваться. Так він і їздив і домовлявся,тіки не по ху"ловським хотілкам,і коли той зрозуміл що балакає не з 25% часткою мізків попередника,то більш не наважувався. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 хвилин тому, Дощ сказав: в 19-му пупа рвали і було хреново в 2019-му хворіла дружина, син був у лікарні, помер батько - так що, да - було хреново Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому videoplayback.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 19 хвилин тому, vadimv сказав: в 2019-му хворіла дружина, син був у лікарні, помер батько - так що, да - було хреново Толі справа зараз - дружина виздоровіла, сина виписали, батько воскрес - життя налагодилось 23 хвилини тому, миг сказав: Так він і їздив і домовлявся,тіки не по ху"ловським хотілкам,і коли той зрозуміл що балакає не з 25% часткою мізків попередника,то більш не наважувався. У вас також в 19 було хреново, а зараз налагодилось? Чи як у бездомного через те що тоді було хорошо то зараз погано Змінено 2 години тому користувачем Дощ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 45 минут назад, Дощ сказал: І лиш ми б'ємось як риба об лід, що тоді, що зараз, що ще хрін зна скільки " Суровые годы" еще не уходят , поэтому - не к месту. Более уместным будет :"«И вечный бой! Покой нам только снится...» А нельзя так сделать чтобы вы " бились об лед " на каком нибуть Чудском озере или необитаемом острове. ? Что вам сделали плохого мирные граждане , что вы их так ненавидите ? Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 31 хвилину тому, миг сказав: videoplayback.mp4 Комік підтримує коміка. Ви очікували іншого? Ви ще виберіть його в президенти. Коли Порошенко був президентом, то шанувальники зелені поливали його брудом, теж виходить граючи на одній стороні з орками? Чи це інше? Змінено 1 година тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, sergio сказав: Чувак який влазить на 300 к, писвв, що часом не вдасться зкинути до закінчення грейс у і "доводилось міняти долари©" Я влажу на суму,, яку без ризиків можу погасити. Було, наприклад 2 роки тому в гаражі 3 коробки по 20 кг мідяхи що при нинішніх цінах майже по 10 кг за коробку, то я міг влізти на стільки то , зараз сижу по нуояз, можу розраховувати на оренду і ще дещо по дрібницях залажу на стількито. Звичайно, може це копійки для когось, але вже 2, 5 міс можу собі дозволити з хати не вилазити завдяки цьому. Це цікава історія, але ви сказали що "КЛ в 300 к робиться, як два пальця об асфвльт." Впевнено сказали про те, про що гадки не маєте, бо 100-200 то не 300-500: є нюанси. Тож я ввічливо натякнув, нічого особистого, не переймайтеся 33 хвилини тому, US7IGN сказав: Та я взагалі багато чого не розумію www.instagram.com/reel/DbqZWIYqHS3/ От згоден на всі 100% Коли заїхав до села на кілька діб, влаштував своєму шановному дядькові, який доглядає подвір'я, гарну дегустацію зі смаколиками й приємними бесідами. Не все відразу: за кілька днів він порівняв усі сорти, а я по ковточку пригадав смак різних пілснерів і лагерів. Рейтинг від дядька Василя: перше місце - самі знаєте 😍, друге місце поділили Корона та Будвайзер легке, а третє, як не дивно, - польське за 21 грн. Він сказав, що воно нагадало йому радянський "Ячмінний колос". Не знаю, що то був за "колос": до тридцяти років я пива не сприймав. Отакі вони, смаки: різні, ціна, звісно, має значення, але ... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 19 минут назад, DmiVady сказал: Це цікава історія, але ви сказали що "КЛ в 300 к робиться, як два пальця об асфвльт." Впевнено сказали про те, про що гадки не маєте, бо 100-200 то не 300-500: є нюанси. Тож я ввічливо натякнув, нічого особистого, не переймайтеся От згоден на всі 100% Коли заїхав до села на кілька діб, влаштував своєму шановному дядькові, який доглядає подвір'я, гарну дегустацію зі смаколиками й приємними бесідами. Не все відразу: за кілька днів він порівняв усі сорти, а я по ковточку пригадав смак різних пілснерів і лагерів. Рейтинг від дядька Василя: перше місце - самі знаєте 😍, друге місце поділили Корона та Будвайзер легке, а третє, як не дивно, - польське за 21 грн. Він сказав, що воно нагадало йому радянський "Ячмінний колос". Не знаю, що то був за "колос": до тридцяти років я пива не сприймав. Отакі вони, смаки: різні, ціна, звісно, має значення, але ... Давайте зараз для експперименту зроблю запит в банк про підвищення кл до 100кг. Навіть якщо б в мене був би кл 300к,я би не бавився якщо б не мав забезпечення на цю суму. Пи.Си.Виліз з басіка, випив пиваса, глянув правильні мотиваційні відоси,в не той шайс ,що тут Бездомний постить .'Кредит это способ обогащения"©дядя Миша. Upd-Глянув ,в мене кл100к Пи.Си.До 300к очкую піднімати,бо не хочу привертати увагу санітарів(закреслено) фінмоніторінгу. Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 минуты назад, DmiVady сказал: Це цікава історія, але ви сказали що "КЛ в 300 к робиться, як два пальця об асфвльт." Впевнено сказали про те, про що гадки не маєте, бо 100-200 то не 300-500: є нюанси. Тож я ввічливо натякнув, нічого особистого, не переймайтеся От згоден на всі 100% Коли заїхав до села на кілька діб, влаштував своєму шановному дядькові, який доглядає подвір'я, гарну дегустацію зі смаколиками й приємними бесідами. Не все відразу: за кілька днів він порівняв усі сорти, а я по ковточку пригадав смак різних пілснерів і лагерів. Рейтинг від дядька Василя: перше місце - самі знаєте 😍, друге місце поділили Корона та Будвайзер легке, а третє, як не дивно, - польське за 21 грн. Він сказав, що воно нагадало йому радянський "Ячмінний колос". Не знаю, що то був за "колос": до тридцяти років я пива не сприймав. Отакі вони, смаки: різні, ціна, звісно, має значення, але ... Ты такой богатый дядько , тебе так все завидуют. Пиши еще :))))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз