рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 26 минут назад, DmiVady сказал: і, ціна, звісно, має значення, але ... Ну , для тебя - то цена роли не играет. Красиво жить не запретишь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 година тому, Дощ сказав: Толі справа зараз - дружина виздоровіла, сина виписали, батько воскрес - життя налагодилось Після 20 років життя поряд з паралізованим інвалідом мабуть будь-яке життя налагодиться... А до того ще 20 років безперервного болю, коли від болю неможливо заснути. 1 година тому, рыбак сказав: Что вам сделали плохого мирные граждане , что вы их так ненавидите ? Ебашиться не хотят, суки такие. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 39 хвилин тому, sergio сказав: Давайте зараз для експперименту зроблю запит в банк про підвищення кл до 100кг. Навіть якщо б в мене був би кл 300к,я би не бавився якщо б не мав забезпечення на цю суму. Пи.Си.Виліз з басіка, випив пиваса, глянув правильні мотиваційні відоси,в не той шайс ,що тут Бездомний постить .'Кредит это способ обогащения"©дядя Миша. Upd-Глянув ,в мене кл100к Пи.Си.До 300к очкую піднімати,бо не хочу привертати увагу санітарів(закреслено) фінмоніторінгу. На кінець червня державний та гарантований державою борг України становив 9,49 трлн грн, або $211,6 млрд, і саме за червень борг зріс на 173,9 млрд грн. psm7.com/uk/money/skilky-groshej-zaborguvala-ukrayina-mizhnarodnym-partneram-getmanczev.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 48 хвилин тому, sergio сказав: Давайте зараз для експперименту зроблю запит в банк про підвищення кл до 100кг. Ви читати вмієте? ) 1 година тому, DmiVady сказав: Впевнено сказали про те, про що гадки не маєте, бо 100-200 то не 300-500: є нюанси. Не зайобуйте себе й мене До речі, знизити КЛ до 0 з 300 000,0 - 500 000,0 грн. (які вам влегку дадуть) це ті ж самі кілька натискань на смартфоні чи з чого ви там з банкінгом працюєте: швидко та зручно, боятися нема чого Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, Canton сказав: Я недооценил степень дебилизма нарида...который своими руками привел в страну войну.... Свою штоль? Спочатку ти служиш у кацапській армії, а потім хтось винен. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: відверті покидьки разумков та гончаренко що в тому рейтингу роблять , та ще й на таких високих щаблях ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 44 минуты назад, outdoor24 сказал: Свою штоль? Спочатку ти служиш у кацапській армії, а потім хтось винен. В чем суть существования военного ? Один из стимулов - регалии. Это как на планете Плюк превосходство в цвете штанов - военному человеку необходим внешний ориентир превосходства (получить более «высокие» штаны), чтобы иметь стимул к деятельности. Если высоких регалий не получил в том государстве ,а в этом приблизили к Самому Его Величество Крыголаму , то как же ему не поклоняться и не презирать тех , других , кто по достоинству не оценил заслуги и не выдал красивые штаны с лампасами. "Когда у общества нет цветовой дифференциации штанов, то нет цели! А когда нет цели, нет будущего".с Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 минут назад, Александр Аврамчук сказал: судя по розумкову и терехову - пистешь))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 годин тому, kim chen lhoran сказав: Колись Сасс та Бора були 2 незаперечних неформальних лідерів форуму. Ще раніше таким лідером був Васабі, але Васабі зрештою втягнув кудись у сепари блогер Шарій, котрий був його однокласником. Сам Сасс був 100% переконаним Порошенківцем, все до кінця вірив в перемогу останнього, але неочікувано для всіх помер перед самим другим туром. А працював він на заводському складі метінструменту. І останнім беззаперечним лідером залишився Бора,коли його не стало, було враження ніби відмерла половина форуму. Хоча політичні вподобання його були досить незрозумілі, перед тим він на президентських виборах голосував за Смешка, чи то як там його. Кожен не без недоліків, але звідки взялась та незліченна купа у ебанів, що день у день тут пасуться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 36 хвилин тому, ozor сказав: але звідки взялась та незліченна купа у ебанів, що день у день тут пасуться? Зазвичай, це ухилянти - емігранти або пенси. Перші на соцзахисті і можуть байдикувати другі на пенсії і вже не можуть працювати. І в тих і в тих багато вільного часу і моча в голову б'є. Ото й розважаються... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому https://www.facebook.com/photo/?fbid=27719510781023943&set=a.596591147075940 Сергій Флеш 4 хв · Бізнес почав отримувати анонімні листи від «власників Шахідів» із пропозицією заплатити, щоб об’єкти бізнесу не піддавалися атакам Шахідів. Я сподіваюся, що всім вистачить мудрості не вірити в цю нісенітницю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, DmiVady сказав: Ви читати вмієте? ) Не зайобуйте себе й мене До речі, знизити КЛ до 0 з 300 000,0 - 500 000,0 грн. (які вам влегку дадуть) це ті ж самі кілька натискань на смартфоні чи з чого ви там з банкінгом працюєте: швидко та зручно, боятися нема чого Колись то було дуже легко - підвищити ліміт до 300 - 500, але то треба було стати віп клієнтом та мати нормальні стосунки з менеджером. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 33 минуты назад, МаТраС сказал: https://www.facebook.com/photo/?fbid=27719510781023943&set=a.596591147075940 Сергій Флеш 4 хв · Бізнес почав отримувати анонімні листи від «власників Шахідів» із пропозицією заплатити, щоб об’єкти бізнесу не піддавалися атакам Шахідів. Я сподіваюся, що всім вистачить мудрості не вірити в цю нісенітницю. З 4.40 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, kkost сказав: Колись то було дуже легко - підвищити ліміт до 300 - 500, але то треба було стати віп клієнтом та мати нормальні стосунки з менеджером. Так, щось таке було, але я не заморочувався, бо потреби не мав. У мене тоді було все необхідне: човен, велік, я і трохи грошей у кишені на забаганки. ) У нас один із партнерів грався в ці цяцьки, але він і сам тоді був замупр банку. Навіть після банкопаду, уже на вільних хлібах, цю опцію за собою зберіг - як медаль за взяття банківського сховища ) Час летить: колись це було 60к грошей, а зараз 11... Казали, що ще нещодавно в Приваті технічно можна було отримати 300-500 без віп, але там уже потрібен сильний скоринг - не кожен пройде. Мені це було не потрібно, тож на собі не перевіряв) Зараз до цього всього ще й ШІ підключається в обов'язковому порядку, а обмін інформацією про фінпідорасів між банками вже став офіційним. Тож навіть простий заліт по фінмону через пов'язаних осіб у якомусь засратому банку може зламати віртуальну фінособистість, яку людина кілька років вибудовувала для роботи з іншим... Оце овцейобство з грейсами на таких недешевих інструментах нагадує мені тих поміркованих бізнесменів, які свого часу вирішили, що закон про євробляхи просували для того, щоб саме вони мали змогу навезти в Україну іржавого сміття "Дай довбню скляний прутень - він і прутень розіб'є, і руки поріже" 🧘♂️ Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 59 хвилин тому, sergio сказав: З 4.40 круто та корейка придумала відбити збитки)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому (змінено) трохи чорного гумору. кандидат на позивний Чайка Змінено 7 хвилин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз