Humanite Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Ты тут только потому, что модеры болт положили на свою работу . Дать их номера телефонов пожаловаться, так как ума на оппонирование бог не дал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 38 хвилин тому, US7IGN сказав: В Москві щось відбувається... знов кріптообмєнки бомблять. Чи ви про щось інше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, kkost сказал: знов кріптообмєнки бомблять. Чи ви про щось інше? что то в подмосковье хорошо так бахнуло, что по всей москве было слышно и окна дрожали...теории от прилета украинской балистики до ядренного взрыва подземного))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, karbo сказав: Віддати РФ та Китаю можливість плодити злочинність в світі?😂 "Якщо не можеш зупинити - очолюй!" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, Бармалей сказав: у нас в некоторых пабликах пару недель возникают посты о том, что видели как подъезжают тцк с копами вечером и дрон запускают над дворами...так что не факт то что Вы написали п.с. иногда по вечерам что то жужит без тревоги))) Волею випадку пожив в вашому Дніпрі майже місяць. Відчуття - грьобане село. А тут ще й ракети. Причому прилітають раніше за тривогу. Спать мішають. Вобщім ну його нах те Дніпро. P.S. Перший раз за багато років побачив магазини без мусорніків. Мусорніки - це катастрофа в Дніпрі. Ну і лівньовки ще, да. Видно їх декомунізували. Але пам'ятник Маргелову стоїть. Зі слів Бездомного. Я цього тіпа в лице не знаю, того підтвердить не можу, може й бачив, але не звернув уваги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 51 минуту назад, US7IGN сказал: В Москві щось відбувається... Це Аврора. Почалось... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 07.07.2026 в 11:46, US7IGN сказав: Те що у нього в 40 років немає дітей каже про нього більше ніж все інше разом узяте. Про те, коли нема дітей: www.instagram.com/reels/Da9udbWDL8G/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, vadimv сказав: Про те, коли нема дітей: www.instagram.com/reels/Da9udbWDL8G/ Варіанти завжди є: https://www.facebook.com/share/r/19G1YzSVgi/?mibextid=wwXIfr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 13 минут назад, Dmitriy_S сказал: Волею випадку пожив в вашому Дніпрі майже місяць. Відчуття - грьобане село. А тут ще й ракети. Причому прилітають раніше за тривогу. Спать мішають. Вобщім ну його нах те Дніпро. P.S. Перший раз за багато років побачив магазини без мусорніків. Мусорніки - це катастрофа в Дніпрі. Ну і лівньовки ще, да. Видно їх декомунізували. Але пам'ятник Маргелову стоїть. Зі слів Бездомного. Я цього тіпа в лице не знаю, того підтвердить не можу, може й бачив, але не звернув уваги. мусорники это боль...ливневки - терпимо, есть лишь несколько традиционных мест неработы их))...а памятник, хм..пусть стоит, пофиг...надо же импотенту (я не про ...) на что то передергивать...нормальным пофиг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, Бармалей сказав: мусорники это боль...ливневки - терпимо, есть лишь несколько традиционных мест неработы их))...а памятник, хм..пусть стоит, пофиг...надо же импотенту (я не про ...) на что то передергивать...нормальным пофиг Ну я жив на Лесі Українки недалеко з перехрестям з Поля, наче майже центр на правому березі, але таке... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 33 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Волею випадку пожив в вашому Дніпрі майже місяць. Відчуття - грьобане село. А тут ще й ракети. Причому прилітають раніше за тривогу. Спать мішають. Вобщім ну його нах те Дніпро. P.S. Перший раз за багато років побачив магазини без мусорніків. Мусорніки - це катастрофа в Дніпрі. Ну і лівньовки ще, да. Видно їх декомунізували. Але пам'ятник Маргелову стоїть. Зі слів Бездомного. Я цього тіпа в лице не знаю, того підтвердить не можу, може й бачив, але не звернув уваги. Що, грошей поселитися в нормальному районі не вистачило? Чи ті, до кого ви примазувались біля Мінори, перевірили, що у вас у труселях, і показали, де ваше місце в нашому чудовому місті? А околиці - вони такі... кіоски без урн, ага... ще й рагулі вештаються... Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ну я жив на Лесі Українки недалеко з перехрестям з Поля, наче майже центр на правому березі, але таке... да жопа...а кули, если вместо строительства заниматься переименованиями то так всегда...и тому месту не повезло - нет собственности корбана с борей, так бы что то сделали нормальное...а вообще, думаю...планировали года с 14 что Днепр отойдет ***ам ... разворовывали и резали на металл все что могли... Змінено 3 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 55 хвилин тому, kkost сказав: знов кріптообмєнки бомблять. Чи ви про щось інше? я про вибух і підозрілу хмару... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 57 минут назад, Dmitriy_S сказал: Волею випадку пожив в вашому Дніпрі майже місяць. Відчуття - грьобане село. А тут ще й ракети. Причому прилітають раніше за тривогу. Спать мішають. Вобщім ну його нах те Дніпро. P.S. Перший раз за багато років побачив магазини без мусорніків. Мусорніки - це катастрофа в Дніпрі. Ну і лівньовки ще, да. Видно їх декомунізували. Але пам'ятник Маргелову стоїть. Зі слів Бездомного. Я цього тіпа в лице не знаю, того підтвердить не можу, може й бачив, але не звернув уваги. на набережній - якщо від Нового моста в бік Поплавка - одразу три пам'ятника окупантам - сташкову , маргелову та афганцям - всі необхідно знести - нехай місто не ганьблять Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому и пирамида с шаром от будущих оккупантов иллюминатов или масонов))))))))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Що, грошей поселитися в нормальному районі не вистачило? Чи ті, до кого ви примазувались біля Мінори, перевірили, що у вас у труселях, і показали, де ваше місце в нашому чудовому місті? А околиці - вони такі... кіоски без урн, ага... ще й рагулі вештаються... То на Лесі Українки - то у вас околиці? Хуясє, а що ж у вас на реальних околицях робицця? До товаришів з Мінори я не звертався, бо ненадовго треба було, гріх поважних людей по таким дрібницям турбувати. З квартирою знайомі чистокровні (? балакають кацапською, як майже всі в Дніпрі) українці підсобили, причому абсолютно безкоштовно, як-то кажуть за уважуху. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 хвилин тому, US7IGN сказав: я про вибух і підозрілу хмару... так кажуть то винищувач був Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 хвилин тому, Бездомный сказав: на набережній - якщо від Нового моста в бік Поплавка - одразу три пам'ятника окупантам - сташкову , маргелову та афганцям - всі необхідно знести - нехай місто не ганьблять Якщо наступний раз буду в Дніпрі, то роздивлюся🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 минут назад, Dmitriy_S сказал: То на Лесі Українки - то у вас околиці? Хуясє, а що ж у вас на реальних околицях робицця? жопа...тихая советская жопа в вышиванке))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Якщо наступний раз буду в Дніпрі, то роздивлюся🤣 то могли б вже й знести пообіцяти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 минут назад, Бармалей сказал: и пирамида с шаром от будущих оккупантов иллюминатов или масонов))))))))))))) добавлю...этот памятник будущим оккупантам одним из Бездомных города был как то после гидности разбит...а наш Бездомный видимо цветы к своим носит вместо кувалды😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 минут назад, kkost сказал: так кажуть то винищувач був Кажут бар"єр звуковий проходив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, kkost сказав: то могли б вже й знести пообіцяти. там Бездомний інколи ходить під нього. хай стоїть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 3 минуты назад, sergio сказал: Кажут бар"єр звуковий проходив. Та нє. Світовий кажуть Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Та нє. Світовий кажуть Ну так, там сильніше бахає.😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз