vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 21 хвилину тому, Humanite сказав: Попыток противостоять отжиму Крыма Турчинов предпринимать ЗАПРЕТИЛ. Крым просто отдали. По договоренностям. Еще раз, для необучаемых: Статья 3 Любое из следующих действий, независимо от объявления войны, с учетом и в соответствии с положениями статьи 2, будет квалифицироваться в качестве акта агрессии: а) вторжение или нападение вооруженных сил государства на территорию другого государства или любая военная оккупация, какой бы временный характер она ни носила, являющаяся результатом такого вторжения или нападения, или любая аннексия с применением силы территории другого государства или части ее; Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 14 хвилин тому, Humanite сказав: Для меня война в Украине началась в 2014м году. Гражданская война. ваша думка дуже цінна для нас (с) може ще знаєте чому всі ті "громадяне" яким там ***ово жилось не подобалась українська влада не поїхали на*** на улюблену парашку? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 години тому, sergio сказав: У війську так. www.instagram.com/reel/DbxZNKhOmc2/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 годин тому, XL.pro сказав: А шо, Коте, в Німеччині не прижилися?))) Так рвалися, стільки часу виїжджати і приїхали в Дніпро))). Чи там місцеві вибори?))) Там (тут) шахрайські кол-центри, на яких теж треба машинний ШІ навчати, і гроші, мабуть, непогані за це платять. Але можна й до лісу скататися, якщо погано налаштуєш, і те, що ти "хлопчик з обрізом", не допоможе... Таке в нас місто - контроверсійне 😉 Але то не точно. Будемо про людей думати добре: може, він ЗСУ допомагав налаштовувати протидію мопедам. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому "Ймовірно, в Україні замість мегамаркетів будуть невеликі магазинчики: це питання безпеки, — перший віцепрезидент ТПП Михайло Непран."-- Дядько каже що " ми рухаэмося по спіралі". То це хвайно , глечики, баняки з печі, глиняна підлога , солом.яна стріха. Здоровіще люди будуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, Humanite сказал: детей в росии? А говорил, что ты не " муха" . Ты же копируешь кастрюли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 часа назад, Бармалей сказал: лучше бы идиоты в виде Вас так почувалися в Украине...войны бы не было, из-за того что мы бы были сильнее явно Українців ви явно засуджуєте, ще й з позицій, що треба було здатись дикунам-сталіністам. А у мене, наприклад, у сім'ї усі сиділи, ну мужчинам можна було пришити співпрацю з ворогом, а моя мама дівчина, для чого її треба було пакувати? Сиділа рік у тюрмі, потім відправили на поселення у Ангарськ Іркут.обл., там у ті часи також був табір для полонених японців. Японців в 50-их роках відпустили, а наші сиділи на поселенні до 60-років, до того ж треба було кожен тиждень ходити у спецкомендатуру, де ставили відмітку, що ти не втік. А для рашиків у вас слів засудження не знаходиться, чи як то там? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 32 минуты назад, US7IGN сказал: парашку? Чет у тебя пошти через цитату это слово . Ты - парашник ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 30 минут назад, kim chen lhoran сказал: , у мене, наприклад, у сім'ї усі сиділи, ну мужчинам можна було пришити співпрацю з ворогом , а моя мама дівчина, для чого її треба було пакувати? Сиділа рік у тюрмі, потім відправили на поселення у Ангарськ Іркут.обл., там у ті часи також був табір для полонених Ще один терпила. Вас " патриотов" кого не послушаешь, так все ваши предки "политические пострадавшие от режима". А на поверку окажется совсем иное. Так шо ж ты , нераб , батрачил годами на тех " рашиків" ? "! За шмат гнилої ковбаси. У вас хоч матір попроси,. То оддасте".с.Шевченко. Змінено 6 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 🙈 Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 час назад, Humanite сказал: Для меня война в Украине началась в 2014м году. Гражданская война. Не надо ля-ля... Из местных было всего около 6000 человек. Около 2000- кадровые войска балалайни. 24-28 т.наз "добровольцы интернационалисты" типа Моторылы, "кизяков" и прочих "чехов". Под единым командованием штаба балалайни. Правильное название этой похлебки - "Сводный экспедициононный корпус смешанного состава". И техника с БК не из копанок возникла... Змінено 6 годин тому користувачем Canton 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 години тому, Бездомный сказав: і ці смерті - на ілоні та дональді чувак їм по*** навіть моїм сусідам по*** там всім по*** окрім тих кого це зацепило напярму саме тому нам і кінець бо кожен сам за себе і люди відгородились від реальності в очікуванні що пронесе в очікуванні що це закінчиться ні 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Сцуко, новий шедевр від творців "якби я тоді був Президентом, ми б там всі вмерли в Криму, але ми б туди "зелених чоловічків" не пустили", блекауту в Москві та 3000 ракет до кінця 2025 року! - У перший рік війни я просив Байдена надати нам ліцензії на Patriot. Якби ми отримали їх тоді, ми б уже виробляли Patriot для всіх, зокрема й для Європи, - Володимир Зеленський А як там завод Rheinmetall, вже побудували? Ні? Але виробництво Patriot побудували б? Точно? Ню-ню...(C) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, akineo сказав: саме тому нам і кінець бо кожен сам за себе і люди відгородились від реальності Та ви вже визначіться з "ми" чи "я" Таке враження що ви на когось розраховуєте навіть усвідомлюючи що кожен сам за себе. За 4 роки, чи коли там для вас війна почалася, ви самі для себе що зробили? Змінено 6 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, DmiVady сказав: Там (тут) шахрайські кол-центри, на яких теж треба машинний ШІ навчати, і гроші, мабуть, непогані за це платять. Але можна й до лісу скататися, якщо погано налаштуєш, і те, що ти "хлопчик з обрізом", не допоможе... Таке в нас місто - контроверсійне 😉 Але то не точно. Будемо про людей думати добре: може, він ЗСУ допомагав налаштовувати протидію мопедам. Будемо реалістами, як правило, необрізні воюють і вмирають, а обрізані - "заробляють" і виводять кошти на землю "Таки-так"))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Сцуко, новий шедевр від творців "якби я тоді був Президентом, ми б там всі вмерли в Криму, але ми б туди "зелених чоловічків" не пустили", блекауту в Москві та 3000 ракет до кінця 2025 року! - У перший рік війни я просив Байдена надати нам ліцензії на Patriot. Якби ми отримали їх тоді, ми б уже виробляли Patriot для всіх, зокрема й для Європи, - Володимир Зеленський А як там завод Rheinmetall, вже побудували? Ні? Але виробництво Patriot побудували б? Точно? Ню-ню...(C) один я не розумію сенсу виробництва військогово призначення в країні де війна? там є з десяток засобів знищити будь який завод. хіба що закопати чи в горах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, Canton сказав: Сцуко, новий шедевр від творців "якби я тоді був Президентом, ми б там всі вмерли в Криму, але ми б туди "зелених чоловічків" не пустили", блекауту в Москві та 3000 ракет до кінця 2025 року! - У перший рік війни я просив Байдена надати нам ліцензії на Patriot. Якби ми отримали їх тоді, ми б уже виробляли Patriot для всіх, зокрема й для Європи, - Володимир Зеленський А як там завод Rheinmetall, вже побудували? Ні? Але виробництво Patriot побудували б? Точно? Ню-ню...(C) Чувак просто виходить зі свого досвіду. ліцензія для нього це як в кіно - право показувати в своїй країні. Ви ж не вимагаєте у двірника уміння пломбувати зуби, то чого ви від коміка постійно хочете? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Та ви вже визначіться з "ми" чи "я" Таке враження що ви на когось розраховуєте навіть усвідомлюючи що кожен сам за себе. За 4 роки, чи коли там для вас війна почалася, ви самі для себе що зробили? пам'ятаєте відео з парою поліцаїв, які, після того, як зменшили вік виїзду за кордон, звільнились і виїхали? і записала відео, де каже "у кожного свє життя"? так от .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: чого ви від коміка постійно хочете? так це він щось до*бався до людей свого народу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 час назад, рыбак сказал: Так шо ж ты " патриот" батрачил годами на ту " рашку" ? Я в Молотовській обл.(тепер Пермський край) як школу закінчив, то переїхав в Україну, робив на заводі спочатку, потім вчився в інституті. Потім працював у науково - дослідному, звідтам посилали у відрдження і у рашу, і у країни Балтіїі в Баку, на Нафт. Камені. Але є один момент. У більшості місцевостей майже усі люди звертаються до незнайомця на Ви, тількі на раші до Вас можуть тикати, як правило місцеве бидло. А вот у Ленінбургу (Пітері) ніхто тобі не тикає , там усі культурні - відно Достоєвського начитались.🙃 А ось у Ясній Поляні вже проскакують і тики. Я був там у Щекіно на заводі, це від Ясної поляни кілометрів 6-ть, був і там, бачів могілку графа Товстого. І якось так виглядає, що вам може краще по війні якось змотатись туді, трохи піднабратись культуркі - (ви ж кожному тут тикаєте), раз вже українська культура вам якось не заходить. Змінено 6 годин тому користувачем kim chen lhoran 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, akineo сказав: так це він щось до*бався до людей свого народу Де? Коли? Мені взагалі за останні п'ять років жодного разу не дзвонив та не писав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DbxZNKhOmc2/ Поки родичі не наповнять ту яму золотом СЗЧешника з неї не випустять?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Де? Коли? Мені взагалі за останні п'ять років жодного разу не дзвонив та не писав не можу знайти цитату, де сказано типу "ракет проти балістики не має. звийкайте до прильотів " Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, sergio сказав: Поки родичі не наповнять ту яму золотом поставити будку і буде туалет ми ж не радянська маленька..........ми ж Н А Т ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО маніруляція страхом, інстинктами, жагою до життя. Змінено 5 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) До речі, про НАТО: Цитата Росія почала анонсовані провокації проти НАТО? Невідомий БпЛА залетів через Румунію аж в Болгарію та вибухнув в кілометрі від Трансбалканського газопроводу, – Associated Press Як зазначив прем'єр-міністр країни Румен Радев, зважаючи на силу вибуху, дрон ніс на собі велику бойову частину. Переживаю за сісініку... Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз